Volk K.L. 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 Že kar nekaj časa nazaj sem bral o tej nagnusni zadevi. Sedaj ko se je začelo sojenje storilcu, me je šokiralo to, kako strašno urejenega videza je in kako se smeji pred kamerami. Ponosen na to da je pojedel človeka, ki je bil očitno prav tako duševno motena osebnost. Ne bi se čudil kanibalizmu nekje v pragozdu. Kanibalizem iz nekega verovanja. Vendar kanibalizem na sredi "civilizirane Nemčije", kjer je storilec pojedel človeka zgolj zaradi njegovega okusa. Halo kaj naj družba naredi s takim človekom. Da ga za vedno zapre, ali da se ga po hitrem postopku likvidira Veliko smo se razpisali o smrtni kazni, vendar ko je prekršen zadnji tabu neke civilizirane družbe, na sredi civilizirane družbe, kako kaznovati tako gnusen zločin Ob takih imbecilih človeške družbe, bi storilca kaznoval kot v najhujšem nacističnem režimu. Lahko je reči, da se ne smemo tako obnašati, vendar če ne bo neke radikalne kaznovalne politike, se bojim da se bo klica razčlovečenja človeka samo še razširila. Je to posledica vse bolj odtujene človeške družbe Je to začetek konca civiliziranosti in naše civilizacije Tega civilizirana družba ne bi smela dopuščati In koliko je človek še civiliziran Če je sploh x!x Kaj menite o tem, Vi Lunatiki Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 če bom reku, da verjemem, da so se tako zmenili, da se načrtno uredi človeška pojedina, potem verjamem..a zakaj?...., sedaj je treba še sodnike prepričat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 6. december 2003 Avtor Prijavi Deli 6. december 2003 Pa naj sta se zmenila, to vendarle ni dopustno. Hm dopustno, premila beseda, za tako gnusno stvar. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 ej, edn manj, bi reku moderni sodnik ......jaje šlo vse preko spoznanstva interneta ,Prostovoljno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 6. december 2003 Avtor Prijavi Deli 6. december 2003 Ajaaa upam da ne preko luninega foruma . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 Brez besed Mislim, da nikol ne bomo štekali ljudi takih in podobnih dejanj!FUJ! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 Ej, Volk - tole sem zvecer v Delu gledala, pa tudi mislila odpreti na forumu (pa potem nisem prisla do tega)..Ma, grauz! Jaz v bistvu nikakor ne morem stekati tolike sprevrzenosti... Razvrat, no, potesitev ogabnih nekih nagonov...Kaksna golazen hkrati z mano predstavlja pojem - Človek.Bljak... fotke nisem videla, a je pisalo v Delu, kako smehljajoc in urejen je bil videti gravz. Baje se mu je javilo 400 prostovoljcev - potem kao to ni umor (ker so sami prosili za to). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 zakwa se pa niste zmrdval, k je toti TITO biu na obisku pri znanem ljudozhercu in neuvrshchenem SELASIJU?pa sej neuvrshcheni so bli itaq vsi kanibali... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 Že kar nekaj časa nazaj sem bral o tej nagnusni zadevi. Sedaj ko se je začelo sojenje storilcu, me je šokiralo to, kako strašno urejenega videza je in kako se smeji pred kamerami. Ponosen na to da je pojedel človeka, ki je bil očitno prav tako duševno motena osebnost. Ne bi se čudil kanibalizmu nekje v pragozdu. Kanibalizem iz nekega verovanja. Vendar kanibalizem na sredi "civilizirane Nemčije", kjer je storilec pojedel človeka zgolj zaradi njegovega okusa. Halo kaj naj družba naredi s takim človekom. Da ga za vedno zapre, ali da se ga po hitrem postopku likvidira Veliko smo se razpisali o smrtni kazni, vendar ko je prekršen zadnji tabu neke civilizirane družbe, na sredi civilizirane družbe, kako kaznovati tako gnusen zločin Ob takih imbecilih človeške družbe, bi storilca kaznoval kot v najhujšem nacističnem režimu. Lahko je reči, da se ne smemo tako obnašati, vendar če ne bo neke radikalne kaznovalne politike, se bojim da se bo klica razčlovečenja človeka samo še razširila. Je to posledica vse bolj odtujene človeške družbe Je to začetek konca civiliziranosti in naše civilizacije Tega civilizirana družba ne bi smela dopuščati In koliko je človek še civiliziran Če je sploh x!x Kaj menite o tem, Vi Lunatiki Kok se ljudje zgražamo nad tem primerom. Nad mučenjem in pobijanjem milijonov živali se pa ne. Tisto je pa " normalno". V čem je pa razlika? Eni mukajo,..., eni govorijo, eni imajo dve nogi, drugi 4 tačke... bolečino pa občutijo vsi.Živi in pusti živeti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 Kitty, tole si pa prav lepo napisala. Po mojem je keč v tem, da se kot ljudje lahko hitro postavimo v vlogo žrtve - tistega tipa, ki je pristal na krožniku. Če se dobr spomnim, je bla ena fora da je bil še nekaj nezavesten ... skratka, pozabil sem, ker mi je čisto mimo, ampak tip je bil mazohist in je tako hotel. Posegati v svobodno voljo ljudi je pa moralno vprašanje. Družba u obče to ne tolerira... in ona tudi postavlja meje in merila za oceno moralnosti. Skratka, kaj sem hotel... ja, si pa mogoče težje predstavljamo, da nas kakšen kitajec ali japonec (kdorkoli) pomaka živega v vreli vodi. Tako bi bilo meso bolj meho in na krožniku okusno Rešitev: poskrbi, da ne pristaneš na talerju ... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 razen che nosish priimek THALER sicer bi pa znau tole bit dober performans v kapelici na kersnikovitam se vedno dogajajo razne bizarne zadeve 666 bizz-ART-ou Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 http://www.siol.net/novice/default.asp?sit...103120312004962 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 Kanibalizem tudi pri nas ni določen kot posebno kaznivo dejanje, saj si kaj tako bizarnega v Evropi pač nihče pri mentalnem zdravju ne bi privoščil. Dalo pa bi se kanibalizem morda preganjati kot kaznivo dejanje skrunitve trupla. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 vprashanje, che se niso partizani tut med sabo jedli... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 Ja, res je to sprevrženo in vse, ampak mene osebno niti ni ganilo... Pač moteni osebki. veliko bolj se me dotakne, ko berem, da vsako uro umre ne vem koliko otrok zaradi lakote + koliko živali vsak dan umira v klavnicah, vojne........ Tako da takšni primeri samo popestrijo vsakodnevne novice, da je o čem za pisat. naj vsak dan še piše seznam otrok, ki so umrli in živali, ki so jih zaklali itd.... Najbolj smešno se mi pa zdi, da se mu je javilo tolk kretenov, pa kam to pelje... neverjetno, kolk je tega čudnga folka na svetu... Kreteni v glavnem. Ampak sej pravim, če ne bi tukej brala te teme, se sploh ne bi spomnila, novica kot vse ostale pač. LP Ajda Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 hmmm....obsodl so ga na podlagi spolne zlorabe...verjetno zato, k je najprej curaka pojedu... :xx!: che bi pa zhrtvi mozhgane postrgu, bi ga pa zaradi KRAJE INTELEKTUALNE LASTNINE 666 zlobijeu... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 Humor ti pa sede...Svaka čast Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 a ne de? 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 Kitty, tole si pa prav lepo napisala. Po mojem je keč v tem, da se kot ljudje lahko hitro postavimo v vlogo žrtve - tistega tipa, ki je pristal na krožniku. Če se dobr spomnim, je bla ena fora da je bil še nekaj nezavesten ... skratka, pozabil sem, ker mi je čisto mimo, ampak tip je bil mazohist in je tako hotel. Posegati v svobodno voljo ljudi je pa moralno vprašanje. Družba u obče to ne tolerira... in ona tudi postavlja meje in merila za oceno moralnosti. Skratka, kaj sem hotel... ja, si pa mogoče težje predstavljamo, da nas kakšen kitajec ali japonec (kdorkoli) pomaka živega v vreli vodi. Tako bi bilo meso bolj meho in na krožniku okusno Rešitev: poskrbi, da ne pristaneš na talerju ... http://www.afunworld.com/shared/20031206/17/fo014.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 Tip je totalen grauz :xx!: ! Zdele sem se spomnila, da sem gledala en film na to temo ali sem brala knjigo...spomin mi nekaj nagaja...ko so iskali kuharja, da bi pripravil najbolj slasten obrok, po nekih hudih starih receptih naj bi to bila najslajsi obroki, ki bi jih kadarkoli pripravili. Nekaj iz kitajske mitologije se mi zdi, lahko da se motim....no v glavnem so skuhali neko zensce se mi zdi, tudi notranje organe, vsakega posebej v svoji omakci in potem sestavili nazaj in postregli tko kt se sika. Najvecja poslastica naj bi bili mozgani, se je kuhar fejst potrudil, da je skuhal tko kot je treba. :xx!: :xx!: :xx!: Hvala bogu nisem bila povabljena na pojedino :xx!: Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 JA TO SM TUT JEST GLEDAU TALE FILM, JAA, SAM MISLEM, DA JE BLA VRSTA ENE ČOKOLADE Z NEVERJETNIM OKUSOM, JAJA, TO JA JE BIL EN FILM v čokolado so deval ostanke rok, nog..in jih pole pretopili v tekočo čokolado.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 7. december 2003 Avtor Prijavi Deli 7. december 2003 Se strinjam s Kitty, vse lepo in prav . Do ostalih živih bitij se bo človek humano vedel, ko se bo človek do samega sebe humano vedel. In ali je v tem trenutku človeštvo humano do sebe Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 A res?Da se vam to zdi podobno kot ce imas kuro na krozniku? No, kar se mene tice, mi ni vsec, da taki osebki setkajo okoli..In da je tip sam to hotel?Ja - evtanazija pa je 'poseg', kjer tudi nekdo SAM HOCE, ker se prej fajn matra...Pa tega tudi ni. In - kdo pa pravi, da nas vse ostalo, kar ste nastevali, NE gane???Preprosto v TEJ konkretni temi govorimo o tem... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 Marsa, js tud kure nimam na krožniku . Je podobno. Nekomu vzameš življenje in tle ni razlike med človekom in živaljo. Če bi vas tudi vse ostalo tok zlo ganilo kot to, ne bi več bilo živali na krožniku, kajne Se strinjam z Volkcem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 Poslusaj Kity - zakaj Vas, Nas?Ni enako.Kure nimas na krozniku zaradi razvratnega nagona, pac pa kao ohranitvenega (ali je to res oz. kako je s tem, bi se dalo debatirat, to je res)...Pa - kura ne zre kure... Menim, da gre v temle predmetu za veliko vec kot zgolj - 'vzeti zivljenje'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.