Skoči na vsebino

Smrtna kazen za kanibalizem

Volk K.L.

Recommended Posts

• Komentarji 106
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:vragec:

itaq....

in ravno tu se mi je porodila misel....

che bi shvaba zhensko pojedu....

pol bi ga obtozhl,

de opravlja ginekoloshko prakso brez zdravnishkega izpita

666 zlobijeu....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

Toel pa zadnja novica ... xrolleyesx

17. 12. (STA) - Zgodba o nemškem ljudožercu Arminu Meiwesu iz Rottenburga, ki mu sodijo zaradi umora, bi se po besedah njegovega odvetnika Haralda Ermela lahko znašla tudi na filmu. 42-letni Meiwes, ki je v zaporu že začel pisati avtobiografijo, je vzpostavil stik z nekaj producentskih hiš, je pojasnil Ermel, ki ni želel potrditi, ali gre za sklepanje pogodbe, vredne nekaj milijonov evrov.

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Guest sanjalica

Okus po moškem...Drakulić, zelo dobra knjiga...

kanabalizem iz strasti...

Film o nesreči v Andrih...

kanabalizem iz želje po preživeetju...

Da bi si pa naročila "človeški golaž"...hmmm, lačna sem, pa vendar ne tako...

NE...mogoče iz potrebe po preživeteju...mogoče...ne vem...

Moj um ne more razumeti...

Toel pa zadnja novica ...  xrolleyesx

17. 12. (STA) - Zgodba o nemškem ljudožercu Arminu Meiwesu iz Rottenburga, ki mu sodijo zaradi umora, bi se po besedah njegovega odvetnika Haralda Ermela lahko znašla tudi na filmu. 42-letni Meiwes, ki je v zaporu že začel pisati avtobiografijo, je vzpostavil stik z nekaj producentskih hiš, je pojasnil Ermel, ki ni želel potrditi, ali gre za sklepanje pogodbe, vredne nekaj milijonov evrov.

Ja očitno je res kar nekateri pravjo, da sta žrtev in storilec pristaša filmov o Hanibalu. Požrl ga je, zdaj bo pa pisu recepte v stilu Jamie Oliver, pa snemu filme. Krasno, krasno, res krasno :sick:

Ja sam ka mali pao s lipe

RAZČLOVEČENJE?-kaj to pomeni?

Razčlovečenje, oz. propad ali neupoštevanje osnovnih civilizacijskih norm. Vojne, krvavi zločini in ostala kriminalna dejanja, kanibalizem, vseobširna destrukcija sveta ter človeštva. Nacisti so klasičen primer razčlovečenja človeka. Razčlovečenje je za mene lahko s strani posameznika fanatika, psiho-manijaka ali pa tudi kakšne skupine ljudi, ki jih druži ideologija, vera, narodnost, pleme, klan, denar. Ja bolj smo pametni, bolj smo destruktivni do sebe in drugih vrst. Mogoče je to univerzalni zakon vseh naprednih vrst. Zato ne najdemo stika z izvenzemljskimi civilizacijami, morda so se že same uničile. Mi pa smo naslednji na vrsti. xbookx xscratchx xyiyax .

Ja sam ka mali pao s lipe

• 1 month later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...