Skoči na vsebino

Bes&jeza

Amis

Recommended Posts

:devil: :bomb: besna sem za vse smotane, prismojene, prif..., zmešane manipulatorje :bomb: :bomb: :bomb:

besna sem za počit :sick:

ah shit, niso vredni :xx!: zato vse skupaj mečem v črno luknjo x^x

pridna luknjica xDDx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 93
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Iz kar nekaj prakse, dobljene v pogovorih s stotinami ljudi, dve misli:

Ena je enkrat rekla, da gre v hosto za hiso pa se izkrici. Ker nima sosedov blizu in je malo dlje od pohodniskih poti, pravi, da je kar v redu in da ji odleze.

Druga je rekla, da ima za te trenutke zvezek, kar jo razjezi, opise v zvezek, ga nato zapre in polozi na cisto doloceno mesto na polici, kjer je samo ta zvezek. Potem ga tu in tam vzame v roke in primerja situacijo s katero od tistih, ki so ze vpisane notri. Pravi, da deluje.

(Mogoce komu prav pride.)

Lep pozdrav - in kakrkoli ze pocnete: mecite to negativno energijo ven, ce se le da!

Pravkar prisla iz banke...se postavim v vrsto, 2 okenca odprta (manjsa banka) in na enem usluzbenka pomaga enmu staremu atu z neko zmesnjavo racunov in papirjev in ga je obravnavala ene 15 min, nakar neko **zensce** zahteva pritozno knjigo, ces koliko casa si vzamejo v tej banki, za individualno stranko obravnavat x?x x?x x?x Halo x?x

No, pisoce-prituzojoca stranka je zapustila banko, ravno v istem casu, kot jaz, ki sem bila za njo...se pravi, da je imela cas in se ji ni mudilo. Obregnila se je ob zelo prijazno usluzbenko, ki je vedno pripravljena pomagat, poklicat naokoli in vedno resit tezavo.

Za nagrado, ker je prijazna do ljudi, ki potrebujejo pomoc, se pritozi ceznjo **zensce**, ki ocitno misli, da vsak lahko opravi v minuti.

Danes je svet res narobe svet,....ko je pisala pritozbo, me je imelo, da bi sla do nje in ji rekla, naj raje meditira in sprosca pozitivno energijo, kot pa da se pritozuje cez ljudi, ki drugim pomagajo.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:vragec:

tja...hmmmm....no....ja.....hehe

uchetri zvecher sm morau staro tipkovnco prklopit....

hehe....

bil mal eksplozivn....hehe

pol sm pa sred nochi najdu v postli (k me je zhulil) G....tipko...hehe

666 popizdekou....grrrr

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Muziko aboriginov gor, pa malo skakat in izdihat vso to črno meglo

potem se vse čisto malo zdi in še manjše, v sebi pa čutiš

mravljince, ki te preplavljajo in moč in MIR

en pokazatelj nivoja duhovnosti je ta,

da se nikoli ne razjeziš,

če že prav pride, jezo le zaigraš!

umetnost, ne...?

a se tudi to da s trudom natrenirati in tako ohraniš

svojo energijo, ki med jezo kar šprica ven na vse strani,

potem si pa čisto na tleh še dolgo.

Sonca vsem!

;) Stanka

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Jaz moram zal priznati, da sem (bila?) precej jezljive sorte. x:Ix

Vcasih sem jo dala ven na tak nacin, ki je skodil mojim udom (poskodba noge, poskodba zapestja itd...)...

Torej za eno novo leto sem fasala poskodbo, ko sem v jezi brcnila v podboj, potem pa je bilo se nerodno, kaj reci, kako je nastala poskodba... x:Ix

Sem pa veckrat s pestjo ornk udarila po mizi...

Ja, brzdanje ni bila moja sposobnost...

Zdaj se 'samo' razburjam, tezim, se protozujem, kar je najbolj zoprno - zame in za okolico...

V bistvu sem najraje sama, malo pokolnem, ptoem pa zacnem poslusati svoj glas v tisini, kako se jezim, pa se nekako od tega oddaljim in se mi zazdi smesno in mi postane nekako nerodno in si mislim - se dobro, da sem zdajle sama, da si nisem unicila cesa oz. koga totalno spravila v slabo voljo...

Uh, ja....

Enkrat sem Z VELIKIM UZITKOM, priznam - vrgla v Mitjo (a sem poskrbela, da ga nisem zadela -sem tako samo tja proti njemu vrgla-, ker sicer totalno dobro ciljam x;)x) celo kastrolo riza x:Ix x:o)x x:Dx x:px

To je bilo milijon rizkov povsod - po stenah, ploscicah... xDDx

Ampak - kaj sem naredila?

Lepo krotko in totalno skulirano sem sla pospravljat vsak rizek posebej...

Torej - ne z nekaksno krivdo ali slabo voljo (ces zdaj moram pa se tole pospravljati), pac pa z velikim mirom - kot da sem se morala totalno 'raztresciti', da se lahko nazaj 'zlozim', sestavim... x:Dx

Pa saj to sem enkrat ze pisala... :o|o: (hocem reci - seveda smo o jezi ze govorili)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Otozna - razen da je zoprno za sklepe, za mizo (oz. podboj) x:Dx in za okolico, je zelo dbest nacin tole.....

Das ven, potem si pa spet dobre. x8Dx x;)x

Aakhut - 'isti ptici skup letijo'... x;)x

Smo kar tapravi skup - to je pravzaprav ravno razlika med Soncem Sco in med ASC Sco; Sonce Sco nabira, nabira, prenasa - in potem totalno pop****.

ASC Sco pa prec in za vsako stvar pop****. x:Dx xrolleyesx xDDx x:Ix

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Razjeziti se je ravno tako umetnost. Sama sem bila ena takih, ki se niso znali jeziti, hudo je bilo, ker se tega nisem zavedala, pa tudi ko sem se soocila enkrat z tem nism cisto dojela.

Skozi leta in dolocen proces, sem pocasi zacela dojemati zadevo in vsakic, ko sem se razjezila se mi je to zdel uspeh...sej mogoce se tole zdej slisi komicno a je bilo res tako.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

a tako :o|o: marsa zato jaz težko izrazila in dolgo samo nabirala stvari v sebi (sonce-sco, asc-dev)

jupi!!!!!! napredujem x^x xDDx sedaj mi gre izražanje veliko bolje x:Dx

pa ne uničim vse okolice kot atomska bomba x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

... pa ne uničim vse okolice kot atomska bomba  x:Dx

Ja. :sori: xredx Tole. :bomb:

x:Dx x:Dx :palec:

No, pa se je 'razjasnilo' (glih sem nekaj pobrkala, mislila, da si Dvojcek ali kaj, potem pa gledam v temi neptun, kao na soncu, pa saj ne more biti v dvojckih... no, zdaj pa mi je VSE jasno x;)x ). xDDx xDDx

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...