borism 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 mogoče bi bilo pa dobro da bi znala jaz svojo jezo kdaj v bes spremeniti, po mizi udart, brcniti kam in komu kaj v glavo vrečt...mogoče bi mi pomagalo ......... ........tale je kruta z vrečko, še posebej, če je kaj nevarnega v njej Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 Aja, joj.... Kaj je zelo ucinkovito proti besu?ledena voda za vrat.Samo mora biti ta, ki to dobi, smisel za humor. No, in jaz ga imam... , namrec... kaj je bilo enkrat: nekam sem bila namenjena (gledat v karte v en tak izi center, vse zelo duhovno in etericno in to), pa se mi je zelo mudilo, pa sem nekaj zivcarila okoli, pa tezila, skratka in sva se z Mitjo TOTALNO skregala... In naenkrat prileti za mano s flaso 1-5l vode (najbrz je glih roze zalival ali kaj takega) in predno sem se zavedela, mi je zlil vso vodo za vrat! :xx!: x!x - jaz pa cez pol ure sloganje. :xx!: No, seveda sem se takoj skulirala in se totalno rezala, se hitro preoblekla, divjala tja, prisla tocno. Prvo, kar me je 'stranka' vprasala, je bilo, ce jem meso! (nisem ga, niti nic zivalskega v tistem obdobju, vec let). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 pa sploh nisem imela vrečke v mislih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 Jaz sem samo prebral napisano....pri ženskah pa res nikoli ne veš, kaj mislijo v katerem trenutku......pa en lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 Kdor izgubi potrplenje, ne obvlada svoje duše. Bacon Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanit 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 marsha... tisti tvoj bes se je razdelil na vse une rižke, ki so ležali okrog in ob pobiranju vsakega pozameznega zrnca si osvestila ter v enem procesu rezimirala, kaj se ti je zgodilo. Poučen način za analizo. Če bi vrgla štruco kruha, bi bil poduk morda manj močan.. No, težav z jezo, še manj z besom, nisem imela nikoli. Mogoče to niti ni dobro, a čutim, da me zadeve enostavno ne morejo fatalno prematnit v negativo. Živim pač v zavesti, da vsak, ki bi z nekim delovanjem zoper mene potemcialno vzudil v meni bes, v resnici spriža bes v sebi.In tako se pač njegovo pošiljanje že v kali razblini, ali se celo vrne k izvoru, ne da bi to jaz hote sprožala. Kdo bi mislim, da imam mogoče en tak veenosten odnos do vsega tega, pa ni tako. Samo osvestila sem si, da je bes/jeza čustvo, ki je kontraproduktivno. Vsaj pri meni, čeprav morda pri kom sproža avtorefleksijo, kar je dobro... A najprej se je pač treba prebiti skozi jezo, jo očistiti, da se ne nabira kje na fiziološki ravni in šele potem se MORDA lahko sproži avtorefleksija. Citiraj Actas: carpe diem, quam minimum credula postero(Horac: Odes, I, 11) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 Jaz sem samo prebral napisano....pri ženskah pa res nikoli ne veš, kaj mislijo v katerem trenutku......pa en lep dan v mislih sem imela krožnik poln špaget, da veš... sem se spomnila na en produktiven pogovor s svojim nadrejenim, je papir kr po zraku letel, ej, tud jaz znam, očitno me je znal razpizdit, ups sej sva pol v smehu šla na kavo, ampak pogovor je bil pa zelo produktivne narave... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. december 2003 Avtor Prijavi Deli 10. december 2003 undefined ej marsa, zdaj se je moja škorpijonska radovednost razbohotila in me zanima, če lahko (plis) napišeš kaj več na temo VSE saj bi dala tvoj teks zraven a ne vem še kako se to nardi (ta QUOTE mislim) Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 Potrudi se, da tvoja jeza s soncem zaide in z njim ne vzide. Italijanski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Hecala sem se, zanalasc sem dala VSE (cakaj malo, tole je pa (bil) dejavu)... ... hm, saj sem ugotovila (ali imamo duh kjer je treba ali ga nimamo! ) - naenkrat sta s Tanit uleteli in v nekaj temah nekako istocasno odgovarjali oz. komentirali, pa sem jaz nekajkrat odgovarjala obema oz. komentirala na obe vaju, pa sem ptoem zamesala in pomislila, da si Dvojcek (ce se ne motim, je Tanit Dvojcek, in to totalen ), potem pa vidim Neptun na Soncu, potem pa mi ni bilo nic vec jasno, kajti Neptun ne more biti nikakor pri nikomer (vec) v Dvojckih (*do polovice leta 1901 je bil v Dvojckih ) - pa sem potem seveda ravno na ta racun VSE postekala. Capisch? aja - p.s. Quotas na dva nacina:* Das ze pri odgovarjanju citiraj (namesto komentiraj) - pa potem ce zelis komentirati samo del posta, preprosto v spodnjem okencu (kjer je text avtorja, katerega hoces citirati) ostalo izbrises. * Ze v sami objavi kliknes zgoraj pri Oblikovanju sporocila okence, na katerem pise quote - in vstavis text, ki si ga predhodno skopirala in ki ga hoces citirati - potem pa preprosto se 1X kliknes na quote - ukaz bo s tem ze zakljucen. To je vse, cisto simple. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 Zahtevaj veliko od sebe in pričakuj manj od drugih.Tako si boš prihranil JEZO. Konfucij Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Niti ne vem, če sem jezna ali bolj žalostna... Ne vem, kaj mi je, ampak dobila sem en klic (z gsm), od enega prijatelja, ki je bil najboljši frend mojega bivšega. Ta prijatelj je imel punco, ki sem jo mela za eno full dobro kolegico. In ko me je zapustil bivši (pred 3 tedni), sem izvedela (po 1 tednu), de je skup z mojo "kolegico" (od prijatelja bivšo)... Pol sem bila žalostna, a sem obema odpustila (lagala sta mi in kdo ve še kaj vse se je zgodilo)... Nisem bila več jezna, in sem mojega bivšega sprejela nazaj za kolega..in sem jima zaželela vse najboljše...Pol pa sem opazila (preko enega drugega foruma, kam sem prej pisarila), da je moj bivši fejst žalosten. In nisem vedela zakaj. Pol sem ga kontaktirala (ker se nisva več pogovarjala po 1. januarju in je mislil, da ga sovražim) in pol sva se v nekem smislu pobotala.Ni mi več odpisal...ampak na "tistem" forumu sem opazila (zdaj) srečne, smehljajoče se smileye. To je bilo včeraj...in v nekem smislu sem bila kar vesela, da je on tud vesel (KONČNO, sem si mislila, ker vem, kakšne pesimistične narave je..)...in bila sem happy...A danes me je zval prijatelj in sva se malo pogovarjala in omenil je, da sta moj bivši in njegova bivša fejst srečna ipd.... In zdaj sem (ne vem kaj) žalostna ali besna..ali ljubosumna... Ampak zakaj? Morala bi biti vesela, da sta onadva srečna in se mata fajn... Zakaj me "to" ne tolaži? Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 kaj to sploh pomen? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 kaj to sploh pomen?Nič, ker sem se že pomirila in začela NOVO, A LEPŠE ŽIVLJENJE! Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 besna sem za vse smotane, prismojene, prif..., zmešane manipulatorje besna sem za počit ah shit, niso vredni :xx!: zato vse skupaj mečem v črno luknjo pridna luknjica Se ti pridružujem!!! Dol z manipulatorji in manipulatorkami :xx!: :xx!: :xx!: x!x x!x x!x Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 ...to že, sam se je treba naučit predvidevat; jezo, spor in temu podobno.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Pod jezo sem bil le jezen, tu sem pa že besno jezen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Pa to je nezaslišano Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 MARSA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 En teden že čakam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Bah, dost mam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Ne prepusti se jezi, saj te bo zapeljala.star.nem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Pokowc, ti povem, da ga nočem več. zajeb.., me pa ne bo nihče konec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 24. januar 2004 Prijavi Deli 24. januar 2004 Pokowc, ti povem, da ga nočem več. zajeb.., me pa ne bo nihče konec :OO!: Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. januar 2004 Prijavi Deli 24. januar 2004 Le kdo te je dal pod preprogo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.