Almira 24. januar 2004 Prijavi Deli 24. januar 2004 Le kdo te je dal pod preprogo Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 24. januar 2004 Prijavi Deli 24. januar 2004 kdor hoče met jajca, mora prenašati kokodakanje kokoši.dan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. januar 2004 Prijavi Deli 24. januar 2004 ..in petelinje petje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 Ali mi bo kdo kaj razložil??? grrr.... Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 Kaj te pa zanima Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Zakaj si jezen? In zakaj takšni citati? sstane Objavljeno 24. Jan 2004 ob 20:59-------------------------------------------------------------------------------- Le kdo te je dal pod preprogo In kaj pomeni tole?? To je bilo meni namenjeno? Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Ma ne, Almira, kaj bi bila moja jeza tebi namenjena. Besen kot vrag sem na poštarje, ki mi že cel teden nosijo Lunin koledar, pa ga še danes nimam.EVROPA ZDAJ!A misliš, da bo po prvem maju kaj boljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Ma ne, Almira, kaj bi bila moja jeza tebi namenjena. Besen kot vrag sem na poštarje, ki mi že cel teden nosijo Lunin koledar, pa ga še danes nimam.EVROPA ZDAJ!A misliš, da bo po prvem maju kaj boljše Aja... Hm...bo boljše... Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Marsa, kaj pa ti praviš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Porkaduš, kje je ta poštar z mojim koledarjem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Porkaduš, kje je ta poštar z mojim koledarjem Čudno, da ga nisi prejel... Jaz pa sem naročila eno knjigo ( Louis L. Hay: Meditacije ) z luninega neta, pa sem jo že po dveh dneh prejela... Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Porkaduš, kje je ta poštar z mojim koledarjem pa si ti tole naročil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Selene, imej vsaj ti usmiljenje in ne vrtaj po mojem besu :o|o: :o|o: :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 Porkaduš, kje je ta poštar z mojim koledarjem pa si ti tole naročil Marsa, zdaj se mi pa vse bolj zdi, da niso poštarji, ampak ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 Porkaduš, kje je ta poštar z mojim koledarjem pa si ti tole naročil Marsa, zdaj se mi pa vse bolj zdi, da niso poštarji, ampak ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 haa, te že kaznuje, hih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 haa, teže kaznuje, hih Kaj ti sedaj to za ena finta, a ti pošiljaš te koledarčke po svetu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 Sstane....že jeza kaj šele bes......škoduje.....tudi lepoti .........koledarčka pa zaradi njiju ne bo nič prej Mogoče bi pa šlo takole : hej, Marsa, ful si želim koledarček, naročil sem ga, pa ga ni in ni.....in sem mal žalosten.....daj mi prosim javi a si mi ga poslala..........da ne bom poštarja brez veze na gobec Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 Mick, prepozno, sem ga že, pa mi je vrnil in sedaj sva oba modra. Vidiš, kaj lahko ena ženska naredi, če je ne poznaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 No.....zdaj pa sta jih oba dobila brez veze na gobec ........Marso pa zvija od smeha .....mene pa tud Hm....a na modrice si vama dal.............sol? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 ...in limonooo :o :o :o Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 ...ter tequilo..... ....a zdaj potemtakem zgledaš tak - ? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 3. februar 2004 Prijavi Deli 3. februar 2004 Jezna sem in užaljena, mogoče brez pravega razloga, ampak tako se počutim. Trije kolegi se mi več ne oglašajo po emailu, kaj sem se vsem trem naenkrat zamerila al kaj?! Ne vem, kaj se dogaja. Na enega sem slučajno naletela na forumu in ga vprašala po OS, kaj se z njim dogaja, pa se je izgovoril, da kao nima računalnika, ker se je pokvaril, v službi pa ne more na net in to..... In takoj dodal, da se mu ful mudi in da mora it, da nima časa. Sej se tolažim s tem, da se mu je najbrž res mudilo..... Ampak kako lahko vsi naenkrat prekinejo stike? Očitno sploh ne vejo, kako hitro me lahko prizadenejo.....očitno se prehitro navežem na ljudi. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. februar 2004 Prijavi Deli 3. februar 2004 Morala zgodbe, ne uporabljaj OS, internet je javna komunikacija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.