Skoči na vsebino

Nakup parcele za Čebele

Miro

Recommended Posts

Če bi kdo vedel za prodajo kakšne - za čebelarstvo - primerne parcele, naj to prosim javi.

Parcela; nezazidljiva (travnik...), sončna, položen teren, dostop z avtomobilom, bližina gozda, ne na območju intenzivnega kmetijstva..., do 25 km iz Ljubljane, v velikosti do 1000 m/2.

Deli na socialnih omrežjih

• 4 weeks later...

Zivjo,

Tudi jaz ze kar nekaj casa iscem v sirsi okolici Kamnika kolikor toliko primerno parcelo za cebelnjak, vendar je nihce noce prodati oz. so cene taksne da cloveka kap zadane. Vecina kmetov oz. Lastnikov kmetijskih zemljišč smatra čebelarjenje za luksuz in ti hocejo prodati travnik kot na pol zazidljivo parcelo!

Verjetno se bo vse skupj spremenilo, ko bo drzava uvedla davek od premozenja, takrat se bo vsaj jaz mocno upam nekaj zemlje sprostilo.

Pozdrav

EJ, smotani SO SEJ VEM, ZATO PA NAJDI KAKEGA g.Kmetiča,ki ti bo to z veseljem Privoščil in mu ti v zameno preskrbiš vse izdelke Medove. no tko. To je brezveze, da se sploh kej kupi, sej bi mogu menat okolje. Čebele to že vedo. Letijo namreč kilometre daleč.

HEJ kakšna jeba pa jaz vam prodam zemljo za čist pocen, lahko jo dobite v zakup za kakih 30 let zarad mene kaj čete :palec: :palec: :palec:

Samo preselte se mal sem v divjino x:Dx x:px pa bo!? No Grega poznaš ta okoliš preseli se sem in boš videl celozastonj ti bojo zamlje dali sam, da se je rešijo :V:

Jaz bi se takoj preseli v Prekmurje, ravno zaradi tega, ker so zemljišča bistveno cenejša kot v širši okolici Ljubljane. AMPAK je moja žena rekla, da nekako prenaša vse moje hobije vendar, da v Prekmurje niti slučajno ne gre :O: .

Sedaj mi pa nič drugega ne preostane kot, da počakam, da se otroci odselijo (še kakšnih dobrih 25 let) če bodo pridno študirali in če bo "fotr" trdo delal, da bomo za kakšno stanovanje nabral, potem se pa se jaz preselim v Kobilje x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...