cosma 9. december 2003 Prijavi Deli 9. december 2003 Je cas obdarovanj....in nekako sem vedno v zadregi, kaj podariti...je prevec? je premalo? prevec osebno? Predvsem me zanimajo, drobna darila, taka, ki ne spravljajo v zadrego ne obdarovanca prav tako pa ne obdaritelja. Vem, da ste lunatinki polni dobrih idej.... Imate izdelan kak kljuc po katerem obdarujete ali ravnate po navdihu? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. december 2003 Prijavi Deli 9. december 2003 che se le da je to knjiga....al pa kak extra kamen 666 pretezhno pesimistichnih -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 9. december 2003 Prijavi Deli 9. december 2003 Je cas obdarovanj....in nekako sem vedno v zadregi, kaj podariti...je prevec? je premalo? prevec osebno? Predvsem me zanimajo, drobna darila, taka, ki ne spravljajo v zadrego ne obdarovanca prav tako pa ne obdaritelja. Vem, da ste lunatinki polni dobrih idej.... Imate izdelan kak kljuc po katerem obdarujete ali ravnate po navdihu? Hej, kaj pa darilni bon za kakšno masažo? Ljudje so danes po večini vsi pod nekim stresom in masaža res pomaga, da se napete mišice sprostijo. Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 9. december 2003 Prijavi Deli 9. december 2003 Mogoče pa tule najdeš kako idejo Novoletno DARILO za PUNCO ;>) NOVOLETNO DARILO za fanta Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 9. december 2003 Avtor Prijavi Deli 9. december 2003 Sej sem vedla, da bo Tina uletela . Jaz sem tudi nasla te linke...ampak tole ni darilo za punce pa fante misljeno.... Bolj za znance, sodelavce itd, ljudi s katerimi si nismo tako blizu, se pa z njimi srecujemo, skozi delo ali na sportu ali na klepetu vsake toliko casa. Recimo, dobivam se z nekaj znankami, na mesec ali dva...takrat se naklepetamo izmenjamo informacije kaj dogaja, ce potrebujemo kako uslugo, ce le moremo storimo ali posredujemo....in potem se mi zdi za decemberski cas primerno, da jim podarim kako malenkost, da jim dam vedeti, da mislim na njih in z to drobno pozornostjo polepsati dan...a se mi zdi ze tako oguljeno podarjati, ferrerote pa mercije pa tko naprej..... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 9. december 2003 Prijavi Deli 9. december 2003 Cosma, sigurno veš, kaj ima katera prijatelca rada ali kaj najraje počne (že iz tistih klepetkov lahko izveš ). In iz tega se že najde za vsako kaka malenkost... Evo ti par primerov (idej) - mogoče ti kaj prav pride: - Kadilki podariš svečo "anti tabaco" ali kak lep vžigalnik.- Tisti, ki rada pije čaj, podariš kako lepo kitajsko šalčko ali dve.- Tudi kofetarci lahko kake posebne šalčke, n.pr. ročno poslikane. (Saj če so drage, lahko tudi samo eno ali dve. Jaz sem to enkrat kupila v galeriji Meduza v Kopru.)- Če katera šizi na torbice, se da dobit tudi kako posrečeno torbico (zdaj so moderne te majhne iz blaga, ki niso tako drage).- Če katera rada rešuje križanke, ji kupiš Kih ali Razvedrilo in kak lep svinčnik. (To bom jaz letos za Novo leto mojmu fotru, ki se zadnje čase grebe za vsako križanko v časopisu. )- Pa zimski čas je - prav pridejo kake rokavice ali šal (samo pazi, da izbereš pravo barvo, da ji bo pasala n.pr. na njeno zimsko jakno).- Tudi keramične posodice za eterična olja s svečko spodaj se da dobiti za malo denarja (sem jih videla v trgovini "Vse po 199 sit"). Če pa imaš kaj prostega časa, lahko tudi sama kaj izdelaš. Obstajajo revije in knjige, kjer dobiš cel kup idej in navodil, kako kaj izdelati. Z barvo za steklo porišeš kako stekleničko ali kozarček, iz silikona v tubi narediš košarico za bombone ali karkoli in pobarvaš, iz das mase narediš kako figurico ali okvirček za sliko ali ogledalce... itd...Mogoče najdeš kaj tukaj: http://www.naredisam.com/ Če se bom še česa spomnila, ti bom napisala. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 9. december 2003 Prijavi Deli 9. december 2003 Za tiste, ki bi jim rada izkazala le pozornost, grem pogledat po stojnicah in tržnici... - Večne variante posodic za male svečke... poceni in lično - iz stekla, keramike, kovine... do 1000 sit- Müller ima v kleti zelo zbirko Lindt božičnih sladkarij- malih bombonjeric in različno pakiranih čokolad... res lepo in večinoma pod ali okoli 1000 sit..- Knjigarna na čopovi ma polno drobnarij, tudi karte z mislimi za vsak dan, ki niso prav "ezoterične" in uporabne za vsakogar- Na Čopovi so kamni, minerali in podobne reči....- Potem so tu razne manjše steklene posodice za razne reči- vanje se da par bonbonov in se lepo zavije... Za fante je bolj sitna reč... tole zgoraj je bolj za punce... Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 kupim Posvetilo.. .Brisačo z začetno črko namreč.. .to mi je naljubše svečke tut po ta novem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 Jaz imam navado darila kupovati, ko jih zagledam in potem jih imam spravljene v predalu dokler jih ne rabim. Tam so raznorazne malenkosti, tudi jaz rada podarim knjigo, samo z njimi ne posiljujem ljudi, ki jih ne prebirajo radi, pa kakšne malenkosti - lončki, kaj zabavnega. Bistvo je predvsem v tem, da se na človeka spomniš, ne da izprazniš denarnico za . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. december 2003 Avtor Prijavi Deli 10. december 2003 No, pa smo ze polni drobnih nasvetov . Saj Janja ravno zato gre, rada bi podarila vecim ljudem, ne da bi zato bankrotirala, saj je mesec december itaq hud financno vedno, tako da moras biti presenetljivo inovativen, da obdarim vse ki zelim. In ni pomembno, toliko financno, kot pa emotivno. Jaz se vedno razveselim, malenkosti, ki jih dobivam in mi ni vazno, koliko stanejo. Se vec, vedno so mi ljubsa darila, ki jih nekdo sam naredi ali so pa zanemarljive financne vrednosti, v mojem srcu so pa to neprecenljiva darila. Sama zal nisem tako hudo, rocno spretna, da bi kaj **nastrikala**. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 O, fino. Ja, imamo, pa fajn, da je povezano. Lahko bi bilo kar skupaj, ne glede na to, da je pac kao tam specifika, a ce je posebej, kot je zdaj, ko je ze nekaj predlogov, bom pustila in nic zdruzevala (pa tudi popravljat se mi danes ne da tem oz. nimam casa). Jaz podarim jasno Koledarcek ali kaksno svojo sliko - odvisno, kdo in kaj praznuje oz. kaksna je situacija.Sicer podarim recimo svojo kremo (ce je zenska in vem, da bo to odbrodoslo).Vcasih dam disavno lucko z dodanimi sveckami in etericnim oljem.Rada podarim tudi knjigo.Pa kaksen kristal.Aja - za zenske se razne naravne zajfice, bodymilke ipd... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 rada podarim knjigo, kakšno svečko in figurice Angelčka recimo, vanje sem prav zaljubljena, obožujem jih...in v vsakem ki ga oddam je želja naj osebo varuje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 Cosma, lepo, tudi meni pozornost ogromno šteje. ja kaj pa vem, tastu z družino sem nabavila en komplet igric - za kakšen prijeten družinski večer, stari mami predpasnik, star oče ima rad sladkarije, prijateljicam kakšne simpatične majhne slikce, pa kakšen lep nakit - ne diamanten, tak s stojnic. V trgovini in na stojnicah se najde ogromno malenkosti, ki so prav simpatične za podarit. Možu sem enkrat za kar tko kupila pepelnik v obliki prsi . meni je užitek stikati po trgovincah in najt kakšno fajn zadevico - tako duhovito pa na kožo pisano. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 So pa luštne tudi miniaturne rožice v lončkih xrosex ... npr. vijolca, vrtnica Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelca 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 En moj znanec je svoji mami rocno izdelal cestitko za rojstni dan. Vlozil je vec ur dela, ampak, seveda je bilo ocitno da ni "profesionalna" cestitka. Ce bi bila jaz njegova mama, bi se raztopila. Njegova mama je pa rekla: "A tako si skrt, da mi niti cestitke noces kupiti?" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 bogi... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. december 2003 Avtor Prijavi Deli 10. december 2003 halo , mamo s prakarjem po tazadnji :xx!: Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 Hmm darila. Če mi nekdo podari srce , to je super darilo. Enkrat sem že v podobni temi opisoval, da prjatlcam in bivšim puncam rad podarim kakšn kramp, lopato, ketne za avto, trikotnik, same take čimbolj neromantične stvari. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Jaz sem pri drobnih darilih bolj praktična.Kupim kakšno posebno sveže zmleto kavo....ali čaj, na zavitek obesim drobno čestitko in napišem osebi kaj osebnega, tako da je jasno, da je to namenjeno prav njej.V Natura shop imajo krasne kopalne soli, za tiste, ki se namakajo v kadi...ali pa razne naravne gele za tuširanje...Včasih podarim tudi običajno leseno kuhinjsko desko s kuhalnoco...Ali pa kakšno lepo vilico in žlico za solato... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Kako sem lahko pozabila.... ..Lunin koledar seveda.... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Jaz dajem bolj simbolična darilca... edino l.2000 je bilo tako, da so vsi dobili enako - je namreč prav decembra izšla moja knjigica in so takrat vsi obdarjeni dobili ... veliko mene ... sicer pa se zelo potrudim, da darilo lepo zavijem (ne dajem daril zavijat v cvetličarne ali kam že), lep papir, ali škatlica in kaj vem, recimo s cimetovimi palčkami in pomarančnimi rezinami (ki jih sama pripravim, tako, da res še dišijo) in voščilnice delava z Dašo že od nekdaj (to je najin priljubljen decembrski obred)... letos je ful dobre slikce naredila x!x ...v voščilnice ne pišem tujih modrosti ampak vsakemu napišem prav zanj... vse to je del darilca... in včasih podarim samo kakšen lep novoletni okrasek (balonček)... Uau Matejka, tole mi je pa všeč - da podariš del sebe, pa čisto osebna posvetila oz. modrosti, lepo, res, to je zame smisel obdarovanja, pa voščilnice.... To zagotovo najbolj pričara praznično vdušje. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. december 2003 Avtor Prijavi Deli 11. december 2003 Zdaj sem se spomnila....eno leto sem bila navdihnjena z peko slascic. Spekla sem eno tono orehovih rogljickov, take male poticke (moja najljubsa sladica) in podarila zlahti naokoli....odzivi so bili super. Recept pod recepte....samo, da ga najdem Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 hehenekateri podarjajo celo mobitele..... 2 X... 666 -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 http://www.1802inn.com/images/gift.gif Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 v voščilnice ne pišem tujih modrosti ampak vsakemu napišem prav zanj... vse to je del darilca...Lahko je še tako lepa misel...če ni iz srca napisana...zame...to ni to... Lahko je napisano čisto preprosto...nekaj, kar povezuje...in to je to. Zame je pisanje novoletnih voščilnic obred....vsakega si prikličem v misli...in tistemu dotičnemu napišem tisto, kar v danem trenutku čutim... Tako je tudi z darili...Ko nekje nekaj zagledam, se mi porodi misel...to bi pa lahko razveselilo in nekaj povedalo tistemu... In kupim... Vseeno če stane 500 sit ali 5000...samo da je darilo za dano osebo.... Prejšnji teden sem bila v Ljubljani, pohajkovala med pavzo...in zagledam darilo...prešinilo me je...to bi bilo za eno Lunatiko primerno.... A naj grem na "dom", pozvonim in zblefiram da sem s trgovine? Nisem upala...pa še danes mi je malo žal...Trenutni navdih je tisto...kar pri nakupu darila hočem... Je pa res...raje ne kupim nič, kot pa nekaj takega, kar ni od srca... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.