stankaa 19. december 2003 Prijavi Deli 19. december 2003 lani sem podarila en kup luninih koledarčkov in vedno sem si rekla, evo ta pa zame...a glej še vedno se je našel kdo, ki mu nisem mogla odreči in sem ga spet podarila....Ampak letos bo pa en moj! drugače sem letos že podarila enim par drobne misliin to tako, da sem jih sprintala na a4 papir-ki je kot etiketa in nalepila na šeleshamer in potem male kvadratke izrezovala in dala v mini pleteni košarici.Vedno znova me navduši, ko vidim, da vsak potegne tako misel, ki je v zvezi z njegovim dogajanjem... in luškano izgleda, ko so vsi kvadratki pobarvani v raznih podlagah npr.kapljice, mavrice na eni strani je napisana misel, na drugo pa sem narisala vilinski simbol, ki se po moje sklada z mislijo. Luštno in ker je narejeno z ljubeznijo je toliko več vredno! Tak neznanski užitek je, ko se kdo razveseli darila!Stankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Staro... Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Kaj boste pa letos podarili za praznike? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Natisnila bom vizitke, kjer bo gor št. mojega tekočega računa, pa vam jih bom okol razposlala, da boste lahko mal doniral. Kdor zna, pač zna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 ja ti pa res znaš, naj se vid kdo je plemenitga srca, na voščilnico pa natisni misel ali dve iz Andersonove tužaljke Deklica z vžigalicami, pa če to ne upali pol pa klinc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Natisnila bom vizitke, kjer bo gor št. mojega tekočega računa, pa vam jih bom okol razposlala, da boste lahko mal doniral. Kdor zna, pač zna. sem se nasmejala zdejle Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Spet je še tako malo časa do novega leta. Letos bom pa res podarila svoje izdelke, pa če se moram spanju odrečti. vsako leto manj me privlači vse to brezosebno darovanje. Vsak bo dobil delček mene - pri Piki bo pač to del mojega denarnega fonda. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 pri Piki bo pač to del mojega denarnega fonda. Evo, že pali. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 bemu, kaj se nism jaz prej spomnila tega k zgleda, da res funkcionira :xx!: jaz bom tudi svoja darila dala: svečnike, nakit, mogoče še limončelo naredim... samo mi bo spet časa zmanjkalo...verjetno...bi mogla že dons začet...ubistvu zdejle Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 samo mi bo spet časa zmanjkalo...verjetno...bi mogla že dons začet...ubistvu zdejle Enako. Ampak moram vsaj do konc šihta počakat. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Jaz pa razmišljam o punčkah iz cunj https://trgovina.unicef.si/shop/?cid=puncka ali o afriških svečah https://trgovina.unicef.si/shop/index.php?f...&cid=darila Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 mogoče še limončelo naredim... Kaj hudiča je limončelo? Jst bi to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Kaj hudiča je limončelo? Jst bi to. PP če boš res ful pridna Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 PP če boš res ful pridna Obljubim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Jaz pa razmišljam o punčkah iz cunjFul lepe. Jaz sem pred časom mami kupila v trgovini 3 muhe mami punčko za manj skrbi. Ful lepo darilo. Pozabila legendo ... neki v zvezi z neko afriško boginjo, ki je trem ženskam dala moč, da odnašajo skrbi.Punčki zvečer zaupaš svoje skrbi, jo položiš pod povšter in zjutraj je tvoja glava lažja.Sem že čisto pozabila na to darilce, potem pa mi je mami pred kratkim rekla, da ji že nekaj časa vsak večer zaupa svoje skrbi. Sem bila tako vesela. Prav ganjena. Res je lepo darilo in če se prav spomnim stane 300 sit. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 jaz pa že 10 dni peciva pečem - bom kar to na krožnike dala, zavila in potalala... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 jest ponavadi podarim kaksne svecke, lepo in dost nevtralno darilo aja pa caj iz cajne hise....podaris recimo vec vrst caja v majhnih paketkih ce recimo osebe ne poznas tolk dobr Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 kh kh to je verjetno edina punčka ki zaupane skrbi drži zase vvnaprej povem, da se šalim, sam moram to dodat k če ne bi me razneslo Žlehtnoba. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. avgust 2007 Prijavi Deli 24. avgust 2007 Je cas obdarovanj....in nekako sem vedno v zadregi, kaj podariti...je prevec? je premalo? prevec osebno? Predvsem me zanimajo, drobna darila, taka, ki ne spravljajo v zadrego ne obdarovanca prav tako pa ne obdaritelja. Vem, da ste lunatinki polni dobrih idej.... Imate izdelan kak kljuc po katerem obdarujete ali ravnate po navdihu? Pri dobrih prijateljih poskušam biti izvirna in ponavadi sem tudi malce kreativna in kaj naredim sama. Najboljši prijateljici sem naredila album, ki pa ni vseboval samo fotografij, ampak sem naredila celo zgodbo, dodala slike, kjer smo bili, našla recepte, ko smo kaj jedli, pa ji je bilo všeč. Posušila sem njeno najljubšo rožo in jo prilepila notri (kot herbarij)....ful je bila ganjena Potem sem nekomu naredila kolaž(različna obdobja njegovega življenja), naredila puzzle (okej to ni ne vem kako osebno), en let sem pa moji grupici najboljših prijateljev sama naredila koledarje (prodajajo prazne, potem pa ti lepiš fotografije), kar je bilo res lepo darilo. Ampak to je seveda bolj za tiste ljudi, ki so ti resnično pri srcu... Ful fajn darilo so mi tudi košare. Lani sem jih naredila (zapolnila) in dala sorodnikom (ki imajo vsega dovolj in v bistvu niti ne veš, kaj bi kupil). Spekla sem muffine, naredila sem rafaelote, potico, mamin prijatelj ima domač med, tako da sem dala v košare to, pa domače vino in olivno olje (ki ga tudi delajo prijatelji). Ja fino bi bilo imeti kaj svojega pridelanega, ampak to nimamo V bistvu sem potem dala še nekaj kupljenih stvari, ampak takih, ki so pasale... Skratka, naredila sem tako, ki bi jo tudi sama rada prejela...Lani sem rekla, da bom letos kaj vlagala...riiiiiiight Ampak imam že druge ideje Kar se pa znancev tiče... doma imajo v navadi vino (peneče ali navadno) pa bonboniero... Klasika Ampak zame bolj uporabno kot "prahmagneti", ki lahko, da mu tudi všeč ne bodo, lahko da ne bo razumel pomena, pa tudi ti veš, da ga ima. Pri meni ne moraš faliti z disečimi svečkami (ker jih pač non stop uporabljam) ali knjigo (samo ne tiste v smislu: kako obogateti? kako osvojiti? itd ker mi gredo na bruhanje) ali šampanjcem... Sicer smo se pa zdaj navadili skupinskih daril (med prijatelji)...naprimer skok s padalom, tečaj trebušnega plesa...pač, ker vemo, da si je oseba to želela... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 25. avgust 2007 Prijavi Deli 25. avgust 2007 Joj, jaz sem pa letos za r. d. ful fajnih daril dobila Eno izmed najbolj blesavih, ampak jako uporabnih in much needed - košaro za umazano perilo Po blesavosti menda sledi kup roza brisač, zavitih v svinjšče, celo oči so prilepljene Še nisem niti razmontirala, mi je blazno všeč takšno, kot je. Za v kopalnico še kopalni plašček s pripadajočimi copati, pa en kup krem in losjonov itd. od meni trenutno najljubšega proizvajalca. Skiro, ki je premajhen. Pa niti roza ni. Seronje. Avionsko karto. Iglo za lase spet, ki je baje sploh ni bilo lahko najt. Je pa fajn. 2 darilna bona - en za trgovino s cotami in en za kozmetični salon. Sladkarije. Plišastega pesota in plišasto raco. Keš. Kuhinjske krpe. Več pa se ne spomnim. Razen krp in premalega skiroja mi je bilo pretty much vse všeč. Sama pa zdaj že blazno dolgo nisem ničesar kupila. Že 100 let ni imel nihče r. d. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. avgust 2007 Prijavi Deli 25. avgust 2007 Pri dobrih prijateljih poskušam biti izvirna in ponavadi sem tudi malce kreativna in kaj naredim sama. Najboljši prijateljici sem naredila album, ki pa ni vseboval samo fotografij, ampak sem naredila celo zgodbo, dodala slike, kjer smo bili, našla recepte, ko smo kaj jedli, pa ji je bilo všeč. Posušila sem njeno najljubšo rožo in jo prilepila notri (kot herbarij)....ful je bila ganjena Nad lepo, Michelle! TO se pravi potrudt se (za frenda oz. tega k ga zelis obdarit) *** pr men lohk ful falis z:belim vinom (ga ne pijem, sploh in nikoli) ali raznimi likerji, sladkimi pijacami, blazotnimi rozami (kaksnih strelicij al pa takih, k se stegujejo, ne maram), z darili, ki obremenjujejo (blazotno ogromne stvari ali stvari, k jih ne uporabljas, ne furas, je pa tko, da skor pac mors pol tist met/uporabljat, ce se je ze oni potrudil - zato so obremenjujoce), s tezkimi parfumi (s prevelki % alkota, k dobim alergijo), s kichem (kovinski razni uhani, prstani, vse kar pride na kozho pa ni zlahtna kovina) ne mors pa falit z:oljcki raznimi (natur), rozami kot so soncnice, vrtnice ali kaksne drobne rozce a la spomincice, s kristali, s cesnjami , s paradajzi in taksnim, olivci raznimi... pa zajficami kaksnimi tisoc in enimi natur.... kaksnimi kremicami (sam tle sem pa ze natancna, kozmeticnih rajs ne, kaksne 'zdravilne' zavbe pa dbest), barvicami in tem stafom (razen kredastimi pasteli, k me dushi k risem pol).... sicer sem pa precej skromna pa tud nekak otrocja al kaksna in se praviloma vsega zelo razveselim. (tko da je slo se mami, k sem bla mejhna, kar mal na zivce, kok da nimam nc ponosa al cesa, k sem bla vedno svega tok vesela... ces, kot da nimamo, se ji je zdel, da se zdi... sam ne, men je bil pa recimo glih od sestricne zivooranzen tak plascek <'krzno' hudo > ful vsec, k sem imela enakega turkiznega... no in sem do stropa skakala k sem ga dobila, mat pa faco cemerno al kaksno )maram tud nekak 'prakticno kozmeticna' darilca... tud kaksne testercke al pa kej.... bodymilki, kopeli in taksno... ze prav pride oz. ze 1x probas (k jaz nc ne znam najdt v trgovinah, k me vse zivcno dela, k je tok vsega, ne maram kupovanja... tud k mam cash ) Joj, jaz sem pa letos za r. d. ful fajnih daril dobila dbest! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 25. avgust 2007 Prijavi Deli 25. avgust 2007 Dans zvečer praznuje kolegica rojstni dan. In sem full zadovoljna s tem ,kar sem ji kupla.Ker jo full dober poznam,vem kaj rabi,kaj ne rabi..kaj sploh uporablja in kaj ne...Pa sem našla eno fajno belo športno torbico(še draga ni bila -20 EVR),pa en tak lušen obesek za ključe od avta...pa MERCY hvala ker si...in še eno dišečo kopel....Sigurno bo full vesela torbice..ker je res full kjut...Čist za njo nerejna.. Naslednji mesec ima pa spet druga kolegica rojstni dan.Ta je pa že mamica...pred kratkim je rodila... Njej bom pa najbrž kupila veliko kozmetike ..ali kak parfumček...nekaj samo zanjo.... Bomo vidli....na kaj bom naletela... Jz kupujem vedno praktične stvari...in tudi sama imam najraje ,če mi kdo kupi kaj parktičnega za darilo..Vse drugo je brezveze... Ponavadi tako ali tako povem kolegicam ,sestri ,ter staršem kaj hočem...Sovražim namreč presenečenja. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. avgust 2007 Prijavi Deli 25. avgust 2007 Dans zvečer praznuje kolegica rojstni dan. In sem full zadovoljna s tem ,kar sem ji kupla.Ker jo full dober poznam,vem kaj rabi,kaj ne rabi..kaj sploh uporablja in kaj ne...Pa sem našla eno fajno belo športno torbico(še draga ni bila -20 EVR),pa en tak lušen obesek za ključe od avta...pa MERCY hvala ker si...in še eno dišečo kopel....Sigurno bo full vesela torbice..ker je res full kjut...Čist za njo nerejna.. dbest! po mojem bo tud ful vesela. jaz mam tud fajn frende... jaz mam pa rada presenecenja. sam odvisno kaksna, jasno. pozitivna zagotovo (maram). aha, vcas prav vids, to bo pa tocno za tega pa tega.k sem bla pr fotru (edinic oz. sem bla 2x) v italiji, sem ves cash porabla, da sem folku kupovala darila! frendici sem clo cevlje prnesla! da se je fotr ze kar mal jezil skor... da nej se seb kej kupim... pol sem pa sla pa sem si kupla 13 plat od doorsov pa milijon pisal in blokcev. tamala je tud taka, necakinja (tud riba), ful shizi na darilca in vedno kej prnese in tko, za druge zapravlja in ful si daje opravka.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 25. avgust 2007 Prijavi Deli 25. avgust 2007 dbest! po mojem bo tud ful vesela. jaz mam tud fajn frende... jaz mam pa rada presenecenja. sam odvisno kaksna, jasno. pozitivna zagotovo (maram). aha, vcas prav vids, to bo pa tocno za tega pa tega.k sem bla pr fotru (edinic oz. sem bla 2x) v italiji, sem ves cash porabla, da sem folku kupovala darila! frendici sem clo cevlje prnesla! da se je fotr ze kar mal jezil skor... da nej se seb kej kupim... pol sem pa sla pa sem si kupla 13 plat od doorsov pa milijon pisal in blokcev. tamala je tud taka, necakinja (tud riba), ful shizi na darilca in vedno kej prnese in tko, za druge zapravlja in ful si daje opravka.... Sj jz sem tud riba...In neneormalno rada obdarujem druge...Mamo še posebej.. Vedno ,ko grem v trgovino še njej nekaj prinesem ,kako sladkarijo ali kakšen parfumček,kremo ...neki malega...In pol je vedno jezna,..."kao" , da preveč zapravljam in ,da njej ni treba kupovati tega ali onega...sam vedno je pa potem srečna in ponosna name. Pa sestro tud pogosto obdarujem..... Jz skor nikol ne grem iz trgovine,da ne kupim še kaj ,za vsaj dve meni dragi osebi. Kakšno malenkost... Presenečenja..pozitivna so fajn..ja... Sam jz mam vseen raje,da vsaj malo vem vnaprej ...kaj bom dobila...Taka sem. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. avgust 2007 Prijavi Deli 25. avgust 2007 Sj jz sem tud riba...sej vem ja. sej tud zato sem pa tud rekla. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.