Skoči na vsebino

Zdrava Sol

Guest sstane

Recommended Posts

Med vami ste verjetno še kakšni ki imate pomisleke o Stanetovi soli.

Hm. Lepo je če opišem moj primer in mislim, da je prav, da sem iskren in s tem njemu malo reklame naredim. Fant se je potrudil, dela, vse živo piše od natrija do delnice države+++.

No sem ven iz konteksta zato bom začel še enkrat.

Junija sem prvič dobil od Staneta sol ki sem jo dal bivši ženi za sina in hčerko. Potem julija sem jo še sam vzel in začel redno uporabljati komaj pred koncem julija. Naj tu dodam, da vedno doma ne jem in zato tudi v telo vnašam navadno sol brez biokode. Pijem pa v službi vodo z limono in zdravo soljo. Tako nekako od pol litra do liter na dan.

Dva polna meseca torej in jaz sem se komaj danes zavedel kakšen vpliv je pri naredila zdrava sol.

Tako je. Vsi pač seksamo in vse to. Pač tu smo si na istem, eni ga imamo, drugi jo imate, skratka seks je lep in zdrav. Jaz pa sem enkrat proti koncu avgusta začel opažati, da se mi sperma ven zliva v debelješih curkih in večkrat zaporedoma kot prej. Ker smo navajeni % odstotkov, lahko zapišem, da mi špricne za 65%-85% bolj in več. In to ni ameriška reklama. To je moja beseda in moja sperma. x:Dx

Lahko tudi menite, da sem bil prej s kakim mini curkom, ampak tudi to ne bo držalo, ker ravno z izlivom nikoli nisem imel problema.

To obenem pomeni, da je sol zdravilo za vse frigidne, za vse, ki jim noče več stati, mogoče celo za vse dekleta, ki nočejo analno ali oralno x:Dx x:Dx

V svoji knjigi se je Stane dotaknil tudi plodnosti. Jebemo neka logika je med recimo mojim močnim izlivom in pa tem, da ta prepreči neplodnost, oziroma naredi neplodno žensko plodno.

Nekaj pa mi je žal. Ža mi je edino to, da nisem nikoli masturbiral kako daleč mi špricne. To bi bil resnično dober podatek za Staneta in seveda za mene osebno.

Lahko pa naredimo turnir o tem x:Dx Pogoj je da si tekmovalec ki uporabljaš zdravo sol. :palec:

Andres

Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane
Med vami ste verjetno še kakšni ki imate pomisleke o Stanetovi soli.

Hm.  Lepo je če opišem moj primer in mislim, da je prav, da sem iskren in s tem njemu malo reklame naredim. Fant se je potrudil, dela, vse živo piše od  natrija do delnice države+++.

No sem ven iz konteksta zato bom začel še enkrat.

Junija sem prvič dobil od Staneta sol ki sem jo dal bivši ženi za sina in hčerko.  Potem julija sem jo še sam vzel in začel redno uporabljati komaj pred koncem julija. Naj tu dodam, da vedno doma ne jem in zato tudi v telo vnašam navadno sol brez biokode.  Pijem pa v službi vodo z limono in zdravo soljo.  Tako nekako od pol litra do liter na dan.

Dva polna meseca torej in jaz sem se komaj danes zavedel kakšen vpliv je pri naredila zdrava sol.

Tako je. Vsi pač seksamo in vse to. Pač tu smo si na istem, eni ga imamo, drugi jo imate, skratka seks je lep in zdrav.  Jaz pa sem enkrat  proti koncu avgusta začel opažati, da se mi sperma ven zliva v debelješih curkih in večkrat zaporedoma kot prej. Ker smo navajeni % odstotkov, lahko zapišem, da mi špricne za 65%-85% bolj in več. In to ni ameriška reklama. To je moja beseda in moja sperma.  x:Dx

Lahko tudi menite, da sem bil prej s kakim mini curkom, ampak tudi to ne bo držalo, ker ravno z izlivom nikoli nisem imel problema.

To obenem pomeni, da je sol zdravilo za vse frigidne, za vse, ki jim noče več stati, mogoče celo za vse dekleta, ki nočejo analno ali oralno x:Dx  x:Dx

V svoji knjigi se je Stane dotaknil tudi plodnosti. Jebemo neka logika je med recimo mojim močnim izlivom in pa tem, da ta prepreči neplodnost, oziroma naredi neplodno žensko plodno.

Nekaj pa mi je žal.  Ža mi je edino to, da nisem nikoli masturbiral kako daleč mi špricne.  To bi bil resnično dober podatek za Staneta in seveda za mene osebno. 

Lahko pa naredimo turnir o tem x:Dx  Pogoj je da si tekmovalec ki uporabljaš zdravo sol.  :palec:

Andres

:eek: :eek: :eek:

• 2 weeks later...
A ti si imela pa fiziko cvek?  xrolleyesx  x:Dx  x:Dx

Andres

Nop, šenkano 3 x:Dx . A ti mogoče ne veš, da gasilcem dlje nese? :inocent: x:Dx

Zanimivo.

Jaz sem govoril o količini, ti pa o hitrosti. Izgleda da sva imela oba slabo ocene iz fizike.

Se bom potrudil dohiteti gasilce dokler ima Stane še sol na zalogi.

Andres

• 4 weeks later...
Guest sstane

Vprašanje

Delo, 4.11.04, stran 16, pogovor z dr. Majdo Bagar-Povše: Novo o bioloških učinkih joda v mineralnih vodah, njene ugotovitve so, da je lahko radenska mineralna voda iz Jožefovega vrelca primeren dnevni dodatek k prehrani, ki zagotovi dovolj veliko količino joda, ki ga za svoje normalno delovanje potrebuje hipofiza.

V lanskem letu se je z novim pravilnikom priporočena količina soli dodanega joda povečala, saj v novejšem času prehransko osveščeni ljudje uporabijo manj soli in zato v organizem dobijo tudi manj joda.

Ugotovili so tudi, da je mineralna voda lahko odlično sredstvo proti kopičenju radioktivnega joda iz okolja v ščitnici.

Prosim za mnenje.

Odgovor

Avtor: stane

Datum: 11.11.2004 10:13:35

Pozorno sem prebral tudi ta članek v Delu, ki ga omenjate, kot že mnogo druge literature na to temo. Zanimiva je argumentacija medicinskih znanstvenikov o potrebnosti dodajanja joda kuhinjski soli, ki temelji na večnem statističnem podatku, da je od 2 - 3% Zemljanov golšavih zaradi pomanjkanja joda v prehrani in da jih ima od 2 - 3 promila resne težave zaradi tega. Ta statistično skoraj zanemarljiva številka je torej glavni argument za to, da se sol jodira s pet do desetkrat večjo količino joda, kot ga vsebuje naravno jodirana sol, kar naj bi obvarovalo poslednjega Zemljana pred golšo. Pri tem pa je potrebno omeniti, da je golšavost bolj estetska, kot pa zdravstvena težava, saj ni nobenih podatkov, da bi golša sama že koga pokopala. Rezultati pa so ravno obratni, saj se obolevnost ščitnice stalno povečuje, kar sicer na oko ni tako vidno, kot je to pri klasični golšavosti, toda povečana ščitnica, oziroma otečen vrat, se opazi že skoraj na vsakem drugem, predvsem na vratu odraslih žensk.

Same ugotovitve omenjene gospe o povečani vsebnosti joda v mineralni vodi so gotovo točne, kot tudi njena ugotovitev, da se poraba soli stalno zmanjšuje, ni pa točen zaključek, da bi bilo dobro zaradi tega jod vnašati dodatno v organizem z mineralno vodo, saj se poraba soli zmanjšuje ravno zaradi stalnega povečevanja dodajanja joda v jedilno sol, ker take soli organizem ravno zaradi tega ne prenese v normalni količini glede na potrebe po ostalih mineralih v soli.

Iz tega in iz mnogih drugih člankov pa se vidi, kako globoko je v zavesti ljudi indoktrinirana napaka, da je jod zdravilo, sol pa strup.

Komaj že čakam imenovanje nove vlade in še posebej obeh ministrov, za zdravje in prehrano, da jima razložim svoje ugotovitve, kajti brez najširšega političnega spoznanja problema in ukrepanja vlade bo zdravje prebivalstva vsak dan slabše.

Ne pred dvema, ampak pred štirimi leti se je količina dodanega joda jedilni soli v Sloveniji povečala na petkratno vrednost, to pa se odraža že tudi v zdravstveni blagajni.

• 2 weeks later...

Sstane - eno vprašanje - malček netaktno...vendar moram vprašat... :o|o:

Ali se to "tvojo" sol lahko "nažanje" kar v Sečoveljskih solinah? Meni se zdi precej podobna....navadni neprečiščeni soli... x:o)x

..ker če je to tako....potem bom itak šla na rabutanje.... x:Dx ...zavedanje gor ali dol...

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Sstane - eno vprašanje - malček netaktno...vendar moram vprašat... :o|o:

Ali se to "tvojo" sol lahko "nažanje" kar v Sečoveljskih solinah? Meni se zdi precej podobna....navadni neprečiščeni soli... x:o)x

..ker če je to tako....potem bom itak šla na rabutanje.... x:Dx ...zavedanje gor ali dol...

Zakaj bi bilo tvoje vprašanje netaktno, marsikomu se porajajo razna vprašanja in se periodično ponavljajo. Seveda pa od mene ne smeš pričakovati ocene konkretnih soli konkretnih proizvajalcev, ker bi bil to zame lahko predrag špas, saj poznaš zakonodajo o nelojalni konkurenci in zaščti blagovnih znamk. :o|o:

Jaz govorim konkretno le o soli, ki jo prilagam knjigi in je tudi zaščitena pod blagovno znamko salesalute zdravasol, vse moje ostale razlage so pa splošne. Tudi nikomur ne pravim, da ne sme krasti, se mi pa zdi malo zgrešeno, da bi nekdo raje kradel sol, ne pa zlato, če že x:Dx

Seveda bi pa reagiral, če bi nekdo neko sol začel ponujati okoli kot zdravo sol iz moje knjige, potem bi pa ljudje mene škilavo gledali.

Torej, počni, kar hočeš, le mene ne mešaj v to, sicer ti še moja sol ne bo pomagala v ničemer, kaj šele tista narabutana, ker boš cel čas imela slabo vest. Če pa verjameš, kar jaz seveda ne, da je večina bolezni psihosomatskega izvora, ti pa takih grehov sploh ne priporočam x;)x

Guest sstane

Pa kako, cel čas vam razlagam, da nimam pravice govoriti o konkretnih soleh konkretnih proizvajalcev, ti pa zopet. Ta, ki se imenuje salesalute zdravasol je taka, kot je opisana v knjigi in daje pri opisani uporabi praviloma take rezultate. Kakšne so pa druge konkretne soli, pa boš morala kar sama ugotoviti, tu ti jaz ne morem pomagati. To o jodu pa je tudi le ena komponenta, o kateri pa lahko mirno govorim, saj je predpisana s Pravilnikom o soli, ki je javna, ne zasebna listina. Toda, nejodirana ali neočiščena, torej usrana, kot pravite x:Dx sol še ni zdrava po opisu iz moje knjige in prosim, da tega tako ne tolmačite :o|o:

Vas bo Ruby takoj obsodila, da zavajate javnost ali pa vas bo predlagala za Nobelovo nagrado x:Dx

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Kdo krade Stane...?

Jaz bom šla tja v delovnem času in jih bom lepo prosila in jim dala za eno kafe in je....volk sit in koza cela.... x:Dx

Ne kompliciraj, jim bom jaz rekel naj ti dajo en žakl zastonj x:Dx

Ti samo povej, da hočeš ono za ceste, saj so si itak vse podobne x:Dx x:px

Stane, oprosti... x:Ix

Jaz sem pač vedno pripravljena vsem razložiti, v čem so proizvodi, ki jih mi prodajamo,boljši od konkurenčnih...

in to ni bila nobena skepsa do tvoje soli, ki mi je je zmanjkalo in jo bom ponovno naročila...ampak preprosto zmeda z vsemi temi solmi...himalajska sol, tvoja sol, , sečoveljska nerafinirana sol...

seveda pa te razumem, da v temi o tvoji soli...sprašujemo o drugih soleh...in pričakujemo še, da jih boš morda pohvalil... x:px ...

Dolores, men tut, men tut... x;)x

Astra

Per aspera ad astra

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Stane, oprosti... x:Ix

Jaz sem pač vedno pripravljena vsem razložiti, v čem so proizvodi, ki jih mi prodajamo,boljši od konkurenčnih...

Astra, ne vem sicer, s čim se ukvarjaš, toda, če hočeš proizvode, ki jih prodajaš, reklamirati na ta način, da rečeš recimo, moj asprin je boljši od Bayerjevega v tem in tem, pričakuj, da bo Bayer tvojo firmo tožil, tvoj šef pa tebe nagnal x:Dx

Ker pa jaz nimam šefa, niti denarja za take glupe tožbe, te prosim, da me iz takih neumnosti izvzameš :o|o:

.TREBA SAM PROBAT IN SE PREPUSTIT, PA TUT ,ČE JE LE SOL, STANETOVA SOL, uporabljam je od začetka takrat pomladi ,ko jo je S. pospešeno tut propagiral x:Dx

sedaj mam močno voljo,kot za vse druge zdrave izdelke,da tole tut uresničujem na sebi

vse je načrtno in potem postane navada. hvala. :8):

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Stane, zdrava konkurenca, pa je dobrodošla... ampak če ti na kratko predstaviš tule (čeprav si že v knjigi, pa verjetno že tudi tule) prednosti tvoje soli, te pa ne bo nihče tožil. Men je že recimo, če bi iskala dlako v jajcu za tožbo dovolj tistle tam gor - Ti samo povej, da hočeš ono za ceste, saj so si itak vse podobne ...

drugače pa si osvojil tisto, kar se imenuje raklamiranje, več govoriš o eni zadevi, prej se vcepi v ljudi... Torej Stane?Katere so prednosti tvoje soli, kako je pripravljena tvoja sol (ne postopek, ne želim skrivnega recepta razkrit) - pa upam, da bo konkreten odgovor, ne tisto, preberi si knjigo, poglej na moji strani;)

Prav nestrpno pričakujem odgovor...

ker ravno pišem o soli, sem razmišljala, da v tem mesecu, v katerem nimam več toliko gibanja, teka, nisem pridobila niti kg gor in verjetno gre zasluga za to tvoji soli x:px

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}> Ti samo povej, da hočeš ono za ceste, saj so si itak vse podobne ...

x:px

Se motiš, to je le povzetek vaših razmišljanj, da je vse, kar je kristal, lahko tudi zdrava sol.

Ko pa govoriš o konkurenci, vidim, da res nisi razumela, da ne gre za nobeno konkurenco v kvaliteti ali ceni, kajti zdrava sol je, ali pa je ni. Tudi ni zdrava sol le sol v materialnem smislu, ampak vedno v paru s knjigo, zato sta tudi naslov knjige in ime soli enaka. In zaenkrat še nisem nikomur odstopil avtorskih pravic o ničemer, torej na trgu še ni neke, recimo italijanske, francoske ali pa ameriške zdrave soli, da bi si lahko konkurirale v ceni, v kvaliteti si pa tako ne bodo mogle, ker, kot pravim, je ali pa ni zdrava.

Sem pa v samem začetku knjige napisal, da dovoljujem vsakomur, da lahko zase koristi vse nasvete in odkritja brezplačno, seveda pa tega ne morem dovoliti nikomur brezplačno, da bi to počel v politične ali komercialne namene.

V knjigi ti tudi priporočam, da, ko odpraviš svoje težave, začni uporabljati vsaj dobro sol, lahko seveda nadaljuješ tudi z zdravo, nikar se pa ne vrni več na jedilno.

Med dobrimi solmi pa res lahko iščeš razlike v kvaliteti, tako kot med mokami recimo, toda ne pričakuj, da bom to delal jaz namesto tebe. x;)x

Se mi pa zdi, da bom moral res dvigniti ceno paketa na 100 eur tudi na našem trgu, ker opažam, da, predvsem ženske, jemljete nekaj zares le, če je dovolj drago x:Dx

Kaj praviš :8):

<{POST_SNAPBACK}>Ne kompliciraj, jim bom jaz rekel naj ti dajo en žakl zastonj x:Dx

Ti samo povej, da hočeš ono za ceste, saj so si itak vse podobne x:Dx  x:px

Ja, tudi tako rabim...za cesto, ne za v lonec... x:Dx :palec:

* kakšno zvezo ima delnica države (v tvoji knjigi) z zdravo soljo? :eek:

Pa ne mi postrežt z odgovorom, ki bi nakazoval na sol v glavi... :vragec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...