Skoči na vsebino

Zdrava Sol

Guest sstane

Recommended Posts

Moram priznati, da v zadnjem času nisem uporabljala Stanetove soli....ker me skor nič ni bilo v kuhinji....In zdej me spet trese elektrika....Tud če se sodelavca dotaknem x:Dx A je to tresenje od neuporabe soli, al ma tudi zimski čas kaj prste vmes x?x :inocent:

Stane, vidim da si še vedno aktiven :palec:

Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good
Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Moram priznati, da v zadnjem času nisem uporabljala Stanetove soli....ker me skor nič ni bilo v kuhinji....In zdej me spet trese elektrika....Tud če se sodelavca dotaknem  x:Dx  A je to tresenje od neuporabe soli, al ma tudi zimski čas kaj prste vmes x?x  :inocent:

Stane, vidim da si še vedno aktiven  :palec:

Evo, telepatija, ravno sem prišel pogledat, kaj delate lunatke in sem razmišljal, kako ti je že ime x;)x

Kako so za nekatere stvari na tem svetu preproste. :8):

Ta ponuja zdravo sol za vse zdravstvene težave a po vsej verjetnosti, prodaja enako sol kot DROGA le da je 10x dražja, spet drugi razloge najde rešitev v regresiji, tretji trdi da bi morala piti zdrobljeno kameno strelo, četrti vse kar je povezano s šestkotnikom povezuje s kameno strelo...... pa vse do obližev po sistemu žri kar hočeš oliž bo zagotovil da se ne boš zredila..

Zmernost v življenju je edino pravo zdravilo, res pa je da je dostikrat grenko kot vsako zdravilo

Resnica pa je samo ena:

gre za trop umazanih bleferjev, ki si na račun človeških stisk polnejo žepe.

(popravljeno)

matrix sej bi se šla solit:) pa mi danes horoskop ni naklonjen.

hmmmm čak bom pogledala še kakšnega drugega x:)x

mogoče pa tam kaj drugač piše :vragec:

Recept za zdravo življenje:

Vsak dan požri stanetovo zdravo sol, spij endovital z zdrobljenim kremenom, obišči zdravilca da te nafila z energijo in pojdi k čimveč verskim obredom različnih religij.Zelo priporočam tudi lajanje v luno kadar je polna :vragec:

Obvezno pa vsakdan preberi vse možne horoskope in obišči NAJMANJ ENO vedeževalko!!!!

ko imajo bedaki denar imajo krošnjarji sejem. Stara ampak velika resnica x;)x

Popravljeno -> malamaja

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Kako so za nekatere stvari na tem svetu preproste. :8):

Resnica pa je samo ena:

Resnica v tvojem primeru je res le ena, da sploh nisi prebrala moje knjige, če si jo pa, potem pač nič ne razumeš.

Ne, da meni praviš, da sem blefer, vsem tistim , ki so zdravo sol skozi biodieto preizkusili in ugotovili, da je res, kar pišem, proglašaš za neumneže.

Od kod le jemlješ takšen pogum za izrekanje takih sodb?

Da so pa vse stvari na tem svetu preproste, ko jih razumeš, pa drži, toda ti si precej daleč od tega spoznanja.

<{POST_SNAPBACK}>Kako so za nekatere stvari na tem svetu preproste. :8):

Ta ponuja zdravo sol za vse zdravstvene težave a po vsej verjetnosti, prodaja enako sol kot DROGA le da je 10x dražja, spet drugi razloge najde rešitev v regresiji, tretji trdi da bi morala piti zdrobljeno kameno strelo, četrti vse kar je povezano  s šestkotnikom povezuje s kameno strelo...... pa vse do obližev po sistemu žri kar hočeš oliž bo zagotovil da se ne boš zredila..

Zmernost v življenju je edino pravo zdravilo, res pa je da je dostikrat grenko kot vsako zdravilo

Resnica pa je samo ena:

Mal se pozanimi, predno začneš take vn metat! Toplo priporočam! xrolleyesx

Scio mi nihil scire

SSSSStane tvoje knjige nimam niti namena brati, ker je verjetno skupek blodenj kakršne stresaš na luninem netu. Če je skupek blodenj je še ok. Verjetno pa gre za načrtno zavajanje ali pa LAGANJE v smislu čimboljše prodaje SSSSSSStanetove soli.

TINAL ne se smešit lepo prosim. :8):

malamaja, a si preizkusila sol??? Jaz preden si ustvarim mnenje, se prepričam in sol uporabljam že nekako leto dni... in če bi dobro prebrala vse, bi videla, da Stane sol tudi podari, če ti je všeč ti je če ti ni, ti ni... da dodam, moraš it na kakšno tortico....

a da je vodilo zmernost? A zmernost v svoj prav?

in zakaj se Tinal sramoti????

Stane, glede na to, da imamo pri nas zakon, ki prepoveduje prodajati sol, ki ni jodirana, v prehrambene namene, me zanima, kako si to rešil. Jo prodajaš kot "sol za kopanje" ali kaj podobnega? :irs:

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Stane, glede na to, da imamo pri nas zakon, ki prepoveduje prodajati sol, ki ni jodirana, v prehrambene namene, me zanima, kako si to rešil. Jo prodajaš kot "sol za kopanje" ali kaj podobnega?  :irs:

Nosko, zelo slabo si informiran. Poglej si moj intervju.

Lahko pa to vprašaš himalajce x;)x

TINAL ne se smešit lepo prosim. :8):

Že vidim kam pes taco moli.... :o|o: xrolleyesx Važn, da si ti prepričana v svoj prav.

Nimam namena izgubljat energije po nepotrebnem za take kot si ti in tvoje komentarje....

LP, srečno!

Scio mi nihil scire

<{POST_SNAPBACK}>Nosko, zelo slabo si informiran. Poglej si moj intervju.

Lahko pa to vprašaš himalajce x;)x

Glede na to, da je stari zakon izrecno določal jodiranje soli, ki se uporablja za prehrano, lahko mirno rečemo, da novi pravilnik o kakovosti soli ni kaj prida jasen. Spodaj sta dva člena.

O naravno pridobljeni morski soli (ki jo je bilo po starem zakonu obvezno jodirati) pa nič. Sicer o njej govori, a ne pravi, da jo je dovoljeno prodajati kot jedilno.

7. člen

Kamena in evaporirana sol, ki se tržita v Republiki Sloveniji in se uporabljata za prehrano ljudi in proizvodnjo živil, morata biti obvezno jodirani.

8. člen

Jedilna sol se jodira s 25 mg kalijevega jodida na 1 kg soli, tako da v 1 kg soli ni manj kot 20 mg in ne več kot 30 mg kalijevega jodida, ali z 32 mg kalijevega jodata na 1 kg soli, tako da v 1 kg soli ni manj kot 26 mg in ne več kot 39 mg kalijevega jodata.

Himalajcev mi ni treba nič spraševati saj vem, da se lahko himalajsko sol pri nas uradno prodaja le kot kopalna.

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

:o|o: homeopatske kroglice pa kot bonbončke ....

Himalajska sol - se uporablja tudi kot ustna vodica proti zadahu x:o)x x:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Glede na to, da je stari zakon izrecno določal jodiranje soli, ki se uporablja za prehrano, lahko mirno rečemo, da novi pravilnik o kakovosti soli ni kaj prida jasen. Spodaj sta dva člena.

O naravno pridobljeni morski soli (ki jo je bilo po starem zakonu obvezno jodirati) pa nič. Sicer o njej govori, a ne pravi, da jo je dovoljeno prodajati kot jedilno.

7. člen

Kamena in evaporirana sol, ki se tržita v Republiki Sloveniji in se uporabljata za prehrano ljudi in proizvodnjo živil, morata biti obvezno jodirani.

8. člen

Jedilna sol se jodira s 25 mg kalijevega jodida na 1 kg soli, tako da v 1 kg soli ni manj kot 20 mg in ne več kot 30 mg kalijevega jodida, ali z 32 mg kalijevega jodata na 1 kg soli, tako da v 1 kg soli ni manj kot 26 mg in ne več kot 39 mg kalijevega jodata.

Himalajcev mi ni treba nič spraševati saj vem, da se lahko himalajsko sol pri nas uradno prodaja le kot kopalna.

Nosko, če se že tebi ne ljubi vsega prebrati,si bo pa vsak sam x;)x

http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp?url...0&stevilka=3397

<{POST_SNAPBACK}>Pošlji mi jo, da vidim, kaj sploh imaš :8):

Bo kaj :8):

:D hihi, ne sej js mam sam tvojo sol... razmišljal sem recimo kako se tvoja razlikuje od, soli ki jo dobiš iz sečoveljskih solin, torej greš tam pa nastrgaš :D hihi neobdelana.... pa to... kaj je v tvoji še poleg tega?

hm ja ... sol sol sol ... eh, še zdej mi ni pa čist jasno kako se lahk vsi zdravniki zmotijo pri količini soli ki bi jo bilo teba zaužit za faktor 10.. :o|o: :)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Nimam se namena prepirati, vendar mi gredo na živci razni vrači tipa SStane.

Vse od raka do belega toka zdravi z zdravo soljo. Resnica pa je le v tem , da prodaja tako kot ostali vrači nekaj kar načeloma ne more škodovati. Vsakega , ki se mu postavi po robu pa označi za nevedneža.

Imela sem priliko poslušati ljudi, ki se dejansko imajo za mesije in jim verjamem, da so sami prepričani v to. Imela pa sem prav tako priložnost slišati bleferje ki prodajajo usluge ali pa produkte za zdravljenje vseh tegob, kljub temu da se zavedajo, da gre za zavajnje. SStane mislim da tej drugi skupini pripadaš ti.

Edino ampak res edino kar vam bleferjem in samozvanim mesijam priznam je placebo učinek.

Grdo in nemoralno je izkoriščanje človeka , ki se najde v stiski.

SStane by the way kaj pomeni tisti S pred tvojim imenom??

Slani stane?

Kako spiš Stane z zavestjo da goljufaš ljudi, ki so se k tebi zatekli v stiski?

Ali sploh vest imaš?

Mimgrede tvoj intervju je eno samo momljanje. :8):

Guest sstane
Ko se boš predstavila s polnim imenom in naslovom, da bom lahko preveril tvojo identiteto, ti bom odgovoril. Do takrat te bom pa smatral za nekoga, ki sem mu stopil na komercialni žulj in takih ni malo x!x

tukaj sm jaz novi gor in kar lep čas že poslušam fore z soljo to in ono. ni mi glih par stvari jasnih. res da folk rabi za pravilno delovanje svojga telesa sorazmerno dobre in neškodljive snovi. a zakaj bi potreboval za to medijske vplive in prepričevanja. itak je vse v glavi. če bom vzel doma obično sol in prosil vsemogočno silo, da mi jo pomaga nevtralizirat, bo tud to delovalo in obično sol "sprogramiraš" v tapravo zdravo sol.. pomoje ne potrebuješ nevem kake vsemogočne soli in nihala da to sčisti. ampak dobro lastno vero, prepričanje in spoštovanje - ljubezen.. vsaka stvar prihaja od vsemogočnega stvarnika, od nas pa je potem odvisno kako ravnamo z njo...

pozdraf,

matjaz

SStane govori o komercialnem žulju?

hihihi

S tistimi parimi milijoni bruto prometa na leto si pa res velik igralec na tržišču soli v Sloveniji.

Se kompleksa pomembnosti s tvojo soljo ne da pozdravit????? x;)x

SStane SStane prav beden si!

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>SStane govori o komercialnem žulju?

hihihi

S tistimi parimi milijoni bruto prometa na leto si pa res velik igralec na tržišču soli v Sloveniji.

Se kompleksa pomembnosti s tvojo soljo ne da pozdravit????? x;)x

SStane SStane prav beden si!

Mala, si pa res totalno podsoljena, če mene šteješ med igralce na tržišču soli x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...