Misty 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 (popravljeno) sstane hi! Dej mi razloš prosim tole. Če je tota sol res lahko zdravi vse te bolezni, zakaj pa o tem zelo malo kdo kaj ve?Ker čudeži se ponavadi kaj kmalu razvejo. Takole vsaj po ustnem izročilu. Pa sploh me punce, ki kar naprej govorimo o zdravju, bi verjetno ujele take zadeve. Pa kje se jo kupi? Cena? Popravljeno 4. april 2005 -> Misty Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>sstane hi! Dej mi razloš prosim tole. Če je tota sol res lahko zdravi vse te bolezni, zakaj pa o tem zelo malo kdo kaj ve?Ker čudeži se ponavadi kaj kmalu razvejo. Takole vsaj po ustnem izročilu. Pa sploh me punce, ki kar naprej govorimo o zdravju, bi verjetno ujele take zadeve. Pa kje se jo kupi? Cena?Če je tota, pridi v soboto na Mavrično v Maribor, pa ti bom vse čudeže razložil Če pa ne zdržiš do sobote, pa klikni ZDRAVO, SALE! in si vse preberi. Tudi o čudežih, ki so to le tako dolgo, dokler jih ne razumeš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Evo Sstane, sm si vzela cajt in prebrala tvojo knigo....zanimivo...sm pa presenečena ugotovila da sm se vsaj kuhanja pravilno lotla....pa ne zarad kake ekstra pameti...........lenoba je kriva ne ljubi se mi cele cajte stat v kuhni in nevemkoliko ur cmarit hrano po piskrih.....moja mami pa še verjetno kera rabi za pripravo kosila cel dopoldan :xx!: jaz mam pa vse fertik v 15.ih min plus priprava pa pravjo da lenoba ni zdrava Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 U Sstane..dobila sol...sama brzina te je... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>U Sstane..dobila sol...sama brzina te je... Todika, dej ti to sol sprobaj, pa pol povej, če je blo kaj učinka, prav Veš tudi jaz bi jo mogoče sprobala, pa ne vem če ni to kakšna "varka" Kuharske sposobnosti maš pa potem take kot jaz. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Todika, dej ti to sol sprobaj, pa pol povej, če je blo kaj učinka, prav Veš tudi jaz bi jo mogoče sprobala, pa ne vem če ni to kakšna "varka" Kuharske sposobnosti maš pa potem take kot jaz. Bom poročala... sm najprej kr gledala to čudo vseh čudes ne vem kk se je naj lotim verjetn kr s tavlko žlico bo mogu sstane pridt od kakot Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bom poročala... sm najprej kr gledala to čudo vseh čudes ne vem kk se je naj lotim verjetn kr s tavlko žlico bo mogu sstane pridt od kakot Ja po moje bi tud Sstane rajši vidu, da to sol kar s ta vlko žlico ješ. Veš, tko bi več zaslužl. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja po moje bi tud Sstane rajši vidu, da to sol kar s ta vlko žlico ješ. Veš, tko bi več zaslužl. ja itak pa sej ni tko draga...mislim vsaj...se mi zdi da sm kr bl zdrava ko jo sam gledam zdele bo pa Sstane pršu bo pa hud k si norce delam...... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja po moje bi tud Sstane rajši vidu, da to sol kar s ta vlko žlico ješ. Veš, tko bi več zaslužl. Misty, povej ti raje meni, koliko ti izgubiš na mesec, ker me ne poslušaš, jaz bi lahko na tebi zaslužil celih 100 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 joj sstane morm te vprašat....jaz tolkle soli u cevmu letu ne pojem....a morm res vse to u sjebe spravit u enmu mescu? mal sm se fintirala dons....sm mal u kavo dala, par zrnc, itak jo pijem brez cukra pa mleka.....pa zravn čokolade je kul mal sm je kr tko same...nikol si nebi misla da bom gdaj samo sol jedla...k kaka kozica je moj reku da sm prtegnena jaz pa : boš ti vidu hudiča ko bo tole začel delvat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>joj sstane morm te vprašat....jaz tolkle soli u cevmu letu ne pojem....a morm res vse to u sjebe spravit u enmu mescu? mal sm se fintirala dons....sm mal u kavo dala, par zrnc, itak jo pijem brez cukra pa mleka.....pa zravn čokolade je kul mal sm je kr tko same...nikol si nebi misla da bom gdaj samo sol jedla...k kaka kozica je moj reku da sm prtegnena jaz pa : boš ti vidu hudiča ko bo tole začel delvat Jaz ti pač ne pravim, koliko moraš ti, dobro pa je, da veš, koliko je normativ za povprečnega, zdravega, kuhanega, šlank... vsejedca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 joj kk si gostobeseden iz tebe je pa res težko kej zvlečt Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>joj kk si gostobeseden iz tebe je pa res težko kej zvlečt Saj imaš v knjigi splošno formulo, koliko bi naj česa v povprečju bilo, kalorij, vode, C vitamina in soli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Ma klinc pa formule, ti men povej a eno tisto epruvetko a pol a kok? K nam zdej celo znanost delala iz kuhe pa ene formule računala...tk od oka...no...plisssssssej knigo sm prebrala pa bi rada zdej č si že ti biv tk fejst da si mi poslav tole u đabe prov delala...k najlažje je rečt da neki ni učinka, u bistvu pa sam zajebeš.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Misty, povej ti raje meni, koliko ti izgubiš na mesec, ker me ne poslušaš, jaz bi lahko na tebi zaslužil celih 100 Kaj 100 SIT, kg soli, klobas..... Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj 100 SIT, kg soli, klobas..... Daš, ali ne daš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 a zdej je zdrava al magic? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>a zdej je zdrava al magic? Oboje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Jaz pa čakam na Stanetovo sol...upam, da bo kmal! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa čakam na Stanetovo sol...upam, da bo kmal! Če si danes poslala naslov, bo jutri pri tebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Nisem...sem ga že v soboto ;o) Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nisem...sem ga že v soboto ;o) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Hojla, sstane! Veš, da mi ta sol res ful izboljša počutje? Samo ene bedarije še moram nehat počet, pa bom ko rožica.Hvala Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Jaz pa še čakam na učinke Menda pa ja bo Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.