Skoči na vsebino

Zdrava Sol

Guest sstane

Recommended Posts

(popravljeno)

sstane hi!

Dej mi razloš prosim tole.

Če je tota sol res lahko zdravi vse te bolezni, zakaj pa o tem zelo malo kdo kaj ve?

Ker čudeži se ponavadi kaj kmalu razvejo.

xchatx xchatx xchatx xchatx xchatx

Takole vsaj po ustnem izročilu.

Pa sploh me punce, ki kar naprej govorimo o zdravju, bi verjetno ujele take zadeve.

Pa kje se jo kupi? Cena?

Popravljeno -> Misty

V sili se človek prelevi v genija.

Yann Martel

Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>sstane hi!

Dej mi razloš prosim tole.

Če je tota sol res lahko zdravi vse te bolezni, zakaj pa o tem zelo malo kdo kaj ve?

Ker čudeži se ponavadi kaj kmalu razvejo.

xchatx  xchatx  xchatx  xchatx  xchatx

Takole vsaj po ustnem izročilu.

Pa sploh me punce, ki kar naprej govorimo o zdravju, bi verjetno ujele take zadeve.

Pa kje se jo kupi? Cena?

Če je tota, pridi v soboto na Mavrično v Maribor, pa ti bom vse čudeže razložil x;)x

Če pa ne zdržiš do sobote, pa klikni ZDRAVO, SALE! in si vse preberi.

Tudi o čudežih, ki so to le tako dolgo, dokler jih ne razumeš x:Dx

Evo Sstane, sm si vzela cajt in prebrala tvojo knigo....zanimivo...sm pa presenečena ugotovila da sm se vsaj kuhanja pravilno lotla....pa ne zarad kake ekstra pameti...........lenoba je kriva x:Dx x:Dx ne ljubi se mi cele cajte stat v kuhni in nevemkoliko ur cmarit hrano po piskrih.....moja mami pa še verjetno kera rabi za pripravo kosila cel dopoldan :xx!: jaz mam pa vse fertik v 15.ih min plus priprava x:Dx x:Dx pa pravjo da lenoba ni zdrava x:Dx x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>U Sstane..dobila sol...sama brzina te je... x:Dx  x:Dx

Todika, dej ti to sol sprobaj, pa pol povej, če je blo kaj učinka, prav x?x

Veš tudi jaz bi jo mogoče sprobala, pa ne vem če ni to kakšna "varka" x?x

Kuharske sposobnosti maš pa potem take kot jaz. :palec: xDDx

Yann Martel

<{POST_SNAPBACK}>Todika, dej ti to sol sprobaj, pa pol povej, če je blo kaj učinka, prav x?x

Veš tudi jaz bi jo mogoče sprobala, pa ne vem če ni to kakšna "varka" x?x

Kuharske sposobnosti maš pa potem take kot jaz. :palec:  xDDx

Bom poročala... x:Dx sm najprej kr gledala to čudo vseh čudes x:Dx x:Dx ne vem kk se je naj lotim x:Dx verjetn kr s tavlko žlico x:Dx x:Dx bo mogu sstane pridt od kakot x:Dx

Bora

<{POST_SNAPBACK}>Bom poročala... x:Dx sm najprej kr gledala to čudo vseh čudes x:Dx  x:Dx ne vem kk se je naj lotim x:Dx verjetn kr s tavlko žlico x:Dx  x:Dx bo mogu sstane pridt od kakot x:Dx

Ja po moje bi tud Sstane rajši vidu, da to sol kar s ta vlko žlico ješ. x:Dx x:Dx x:Dx Veš, tko bi več zaslužl. :palec:

Yann Martel

<{POST_SNAPBACK}>Ja po moje bi tud Sstane rajši vidu, da to sol kar s ta vlko žlico ješ. x:Dx  x:Dx  x:Dx  Veš, tko bi več zaslužl. :palec:

:palec: ja itak x:Dx pa sej ni tko draga...mislim vsaj...se mi zdi da sm kr bl zdrava ko jo sam gledam x:Dx x:Dx x:Dx zdele bo pa Sstane pršu bo pa hud k si norce delam...... x:Dx

Bora

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Ja po moje bi tud Sstane rajši vidu, da to sol kar s ta vlko žlico ješ. x:Dx  x:Dx  x:Dx  Veš, tko bi več zaslužl. :palec:

Misty, povej ti raje meni, koliko ti izgubiš na mesec, ker me ne poslušaš, jaz bi lahko na tebi zaslužil celih 100 x:Dx

joj sstane morm te vprašat....jaz tolkle soli u cevmu letu ne pojem....a morm res vse to u sjebe spravit :eek: u enmu mescu?

mal sm se fintirala dons....sm mal u kavo dala, par zrnc, itak jo pijem brez cukra pa mleka.....pa zravn čokolade je kul x:Dx mal sm je kr tko same...nikol si nebi misla da bom gdaj samo sol jedla...k kaka kozica x:Dx je moj reku da sm prtegnena jaz pa : boš ti vidu hudiča x:Dx x:Dx x:Dx ko bo tole začel delvat x:Dx

Bora

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>joj sstane morm te vprašat....jaz tolkle soli u cevmu letu ne pojem....a morm res vse to u sjebe spravit :eek:  u enmu mescu?

mal sm se fintirala dons....sm mal u kavo dala, par zrnc, itak jo pijem brez cukra pa mleka.....pa zravn čokolade je kul x:Dx  mal sm je kr tko same...nikol si nebi misla da bom gdaj samo sol jedla...k kaka kozica x:Dx je moj reku da sm prtegnena jaz pa : boš ti vidu hudiča x:Dx  x:Dx  x:Dx ko bo tole začel delvat x:Dx

Jaz ti pač ne pravim, koliko moraš ti, dobro pa je, da veš, koliko je normativ za povprečnega, zdravega, kuhanega, šlank... vsejedca x;)x

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>joj kk si gostobeseden x:Dx iz tebe je pa res težko kej zvlečt x;)x

Saj imaš v knjigi splošno formulo, koliko bi naj česa v povprečju bilo, kalorij, vode, C vitamina in soli :o|o: x:Dx

Ma klinc pa formule, ti men povej a eno tisto epruvetko a pol a kok? K nam zdej celo znanost delala iz kuhe pa ene formule računala...tk od oka...no...plissssss

sej knigo sm prebrala x:Dx

pa bi rada zdej č si že ti biv tk fejst da si mi poslav tole u đabe prov delala...k najlažje je rečt da neki ni učinka, u bistvu pa sam zajebeš....

Bora

• 2 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...