Guest sstane 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>tisti sol Grozno, a Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 čudni ljudje to.... kok bi se to sklanjalo...tistega sola..tistemu solu..s solombrez sola Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>aja tooooo....to sm pa vidla......zaka pa ne povete a tvoje delo marsa saj smo povedal, 2x omenila v postu tik pred tvojim, kjer prvic govoris, da ti ni nic jasno, kaksne podobe.Jaz pa sem parkrat rekla - 'moja slika'. A nisi vidla ikon, a pojma nimas al kaj, naslovnic za LK pol tud najbrz nisi videla oz. razglednic? Razglednice:http://www.lunin.net/razglednice/index.php?r=marsahttp://www.lunin.net/razglednice/index.php?r=marsa2 Pa torej ikonce v chatu, na forumu pa pac dve seriji - 'marsine', to so kot na razglednicah, pa se 'krneki' - so moje vse graficne razen artist birdie, pa nekaj fotk je mojih, nekaj macjih, kurent, cashodejka, zabe...) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 ja tenks za tole...k mi res ni blo jasno pač smotana, kaj čem......drgač pa ja, vidla tud ikonce, sam sfalila da je to tvoje delo...površnost pač...nism zastonj dvojček, tk da se mi mogoč lohk oprosti..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 ja ja, saj sme mela v glavi tole, ker sem najprej pomislila, kako pa to, saj todika hitro misli in vse, da ji ni bilo jasno tam, ko sem pisala, pa saj se vidi da je ta stil pac, sem mislila, da je vsem jasno, da je LN avtorski portal. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Wow, dobro sta tole spedenala, Marsa in Sstane Pa čestitke za dvojni RD Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Wow, dobro sta tole spedenala, Marsa in Sstane Pa čestitke za dvojni RD Marsine linije so naravnost fantastične, ker so tako preproste, kot je preprosto življenje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 kok si lepo tole povedal Stane. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Povem, kar vem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja ja, saj sme mela v glavi tole, ker sem najprej pomislila, kako pa to, saj todika hitro misli in vse, da ji ni bilo jasno tam, ko sem pisala, pa saj se vidi da je ta stil pac, sem mislila, da je vsem jasno, da je LN avtorski portal. tud to mi lahk gre v olajševalno okliščino da dejansko še nism en mesec gor in niti slučajno nisem uspela vsega pregledat ...morm se nekak iz dreka potegnt Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Sstane...sol? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sstane...sol? Je že bil poštar pri tebi Včeraj je bil paket poslan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Kok si zahtevna, Pomlad - kar zavijas z ocmi, ker ni ob pol desetih se se nic zgodilo?saj ne mores za ziher racunat cist na nic, pa sploh ni nujno, da je postar ze tedaj, pa sploh ni nujno, da vsakdo s posto posilja, pac pa lahko s kakimi temile door to door-i.. in ne ves, kdaj ti prinesejo... *jaz sem zadnjic nekaj nujnega posiljala, pa sem 3x bila na posti, pa nobenkrat nic opravila, ker je bila taka strahotna guzva, meni se je pa prevec mudilo, tako da, to mors zapakirat, gor napisat naslov, na posti stat v vrsti, placat itd., izpolnit obrazce, 3x al 4x vse napisat pa tko... in pol divjas kot norc, porabil si eno uro... posljes... pol ti pa en negoduje, ces, a se ni al kaj, saj to gres sam na posto pa posljes... se spomnis stane, kako je koledarcek potoval in blo vse narobe, pa je bil clo pravi naslov al kako ze? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> se spomnis stane, kako je koledarcek potoval in blo vse narobe, pa je bil clo pravi naslov al kako ze?Spomnim, zato pa pošiljam pakete izključno po pošti, ti so najbolj sigurni in hitri. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sstane...sol? Poslušaj, pokliči za vsak slučaj na pošto, ker naslov je bil pa res dolg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Stane, nekaj... res sem rekla, da je ok in ne rabis nic in to, sem si pa premislila ( ) - vseen bi rada, da mi posljes en paket - tolk da vidim, pa da imam na broju.Ce se bomo pa videli slucajno, pa ne rabis posiljat, ker se mi nic ne mudi.sam pac rada bi imela eno pakungo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Če misliš na svojo bejbo, gre po praznikih v tisk in če bo do piknika že kaj, jih prinesem s sabo.Drugače pa seveda, bejba deluje kot bomba, te bom promoviral po celem svetu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 dbest! (*da pa ne bos mislil, da se ze ne ) velja pol, ja to sem mislila, jasno, saj drugac ne rabim skatel in petih knjig. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> dbest! (*da pa ne bos mislil, da se ze ne ) velja pol, ja to sem mislila, jasno, saj drugac ne rabim skatel in petih knjig. Barve so moderne, ko hudič, moja viola je pa tudi barva modrosti in joda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 me veseli, no, res, kaj naj recem, super se mi zdi, glavno da si zadovoljen, jaz sem pol tudi (kaj pa cem )... Naj dbest laufa! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>me veseli, no, res, kaj naj recem, super se mi zdi, glavno da si zadovoljen, jaz sem pol tudi (kaj pa cem )... Naj dbest laufa! Bova naredila eno novinarsko konferenco ob predstavitvi ponatisa knjige, pa da vidiš, kam bo slana bejba poletela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bova naredila eno novinarsko konferenco ob predstavitvi ponatisa knjige a moram bit nujno zraven? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> a moram bit nujno zraven? Nujno ni nič, lahko se pa splača Misliš, da jih bom jaz malal, ko bodo popizdili za njimi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 ja a se risat bom morala torej tam? moram met copice pa vse s sabo pol al kako... ne saj vem, pac, jasno, sam... to so te moje fore... inkognito sem rajs pa to... nimam nic v levu pa kozorogu pa dvojcku pa tehtnici. Bom pac prisla, ce se bova zmenila, sam... zakaj si mi ze zdaj rekel, zdaj bom sam dlje zivcna... :||| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja a se risat bom morala torej tam? moram met copice pa vse s sabo pol al kako... ne saj vem, pac, jasno, sam... to so te moje fore... inkognito sem rajs pa to... nimam nic v levu pa kozorogu pa dvojcku pa tehtnici. Bom pac prisla, ce se bova zmenila, sam... zakaj si mi ze zdaj rekel, zdaj bom sam dlje zivcna... :|||Kaki inkognito, saj imaš že sedaj najlepši forum pa najlepše forumaše Pardon, forumašice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.