Guest sstane 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 No, kar daj, jaz se na to resnično nič ne razumem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 ja saj ni cist zanesljivo, ker lohk prevec vplivamo..torej recimo prevelika skepsa tud lohk vpliva torej... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Bom vprašal mojega Rusa, kaj si o tem misli, da se ji v levo vrti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 glede izmere z nihalom, bi rekel, da lahko pokaze, da je zadeva individualna! tako kot pri FHES, kakor pri ssatnetovi soli, kakor pri vecina zadevah!prav tako lahko pokaze, da nekdo uziva sedaj stanetovo sol, ccez 1 mesec pa mu pokaze, da ne vec! kakor tudi za druge produkte.predvidevam, da ce oseba obvlada radiestetzijski postopek pogled z nihalom, si lahko veliko azdev izmeri sama. in to je dejansko verjetno tudi najbolj fer do samega sebe in se nihce te ne more okol prnest, razen sam sebe! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Sem ga vprašal in pravi, da je to neke vrste pogovarjanje s svojo podzavestjo in, da ni univerzalnega principa, kam se mora nihalo vrteti, ampak je to odvisno, kako kdo z njim dela in kako se sprašuje.Mogoče je pa ona levičar in je pozitivno zanjo levo vrtenje To jaz pravim, ne on, da ne bo kake zamere Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>glede izmere z nihalom, bi rekel, da lahko pokaze, da je zadeva individualna! tako kot pri FHES, kakor pri ssatnetovi soli, kakor pri vecina zadevah!prav tako lahko pokaze, da nekdo uziva sedaj stanetovo sol, ccez 1 mesec pa mu pokaze, da ne vec! kakor tudi za druge produkte.predvidevam, da ce oseba obvlada radiestetzijski postopek pogled z nihalom, si lahko veliko azdev izmeri sama. in to je dejansko verjetno tudi najbolj fer do samega sebe in se nihce te ne more okol prnest, razen sam sebe! No, vidim da o tem veš več, kot jaz Bi hotel narediti poizkus, katera sol tebi odgovarja s to metodo Vzami mojo, recimo še himalajsko in neko jedilno jodirano, pa da vidiš, kam se bo sukalo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 ne gre. sicer ap dobra ideja! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 mukiji ja, sam spet zahajamo iz teme vglavnem ZDRAVA SOL! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> joj ste mukiji....to morš najt enga k je čist skuliran....in ki obvlada delo z nihalom Potem pa ti probaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 cist res! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Jaz imam drugo metodo, jezik in merilce holesterola, trigliceridov, sladkorja in ph in mi popolnoma zadošča za vsak test Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 fajn, da ti zadosca, sam meni pa ne, ker nisem zraven ko tisto meris in ne vem rezultatov. tako da lahko temeljim samo na zaupanju, to pa mi ni vedno dovolj. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> joj ste mukiji.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Sstane, za knjigo sem ti včeraj spisal tako lep najavni tekst, da še sam ne veš, kako dobra knjiga je to. Boš videl v reviji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>fajn, da ti zadosca, sam meni pa ne, ker nisem zraven ko tisto meris in ne vem rezultatov. tako da lahko temeljim samo na zaupanju, to pa mi ni vedno dovolj. Kaj bi pa ti delal zraven, ko si nekdo drugi meri te vrednosti. Izmeri si na sebi sam, pa ti ne bo potrebno nobenemu nič verjeti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sstane, za knjigo sem ti včeraj spisal tako lep najavni tekst, da še sam ne veš, kako dobra knjiga je to. Boš videl v reviji. Kdaj pa izide Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>fajn, da ti zadosca, sam meni pa ne, ker nisem zraven ko tisto meris in ne vem rezultatov. tako da lahko temeljim samo na zaupanju, to pa mi ni vedno dovolj. Sicer pa, veš kaj si mislim, da je vsak, ki ne preizkusi najcenejše metode uravnoteženja organizma z biodieto, velik osel. Ko pride v prosto prodajo, kar bo zelo kmalu, bo stala mesečna doza samo 5 EUR, knjigo in forum ima na internetu, rizika pa ni nobenega, ker je zdrava sol popolnoma naravna sol z naravnim ekstraktom morskih alg in nima nobenih negativnih stranskih učinkov.Za aktivne udeležence mojega foruma pa je stvar še cenejša.Torej, kakšne še imaš protiargumente proti biodieti, ki je lahko tudi spremljevalna dieta vseh shujševalnih kur in zdravstvenih terapij. Tudi tvojih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>... rizika pa ni nobenega, ker je zdrava sol popolnoma naravna sol z naravnim ekstraktom morskih alg in nima nobenih negativnih stranskih učinkov....mah saj zato, to sem tud jaz frendici rekla, da jaz ne rabim nic merit, ker sem PROBALA in da nima bit kaj bad sploh, ce je to sol, halo!!! ce imas vse to v svojem organizmu, natancno tele procentke...tko da itak je lohk recimo tud embalaza, ce jo je kam drugam dala al pa karkoli desetega. meni se pa prav ne da it zmerit... pa bom sla... sam ce se ze grem, moram bit pri stvari res... pa se mi ne da se ufurat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kdaj pa izide ČE, 30.6.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 Sem bila v SG_ju, so ženske čisto nore na salesalute, pa fantje na pripravah so si jo tudi privoščili...so bili navdušeni Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem bila v SG_ju, so ženske čisto nore na salesalute, pa fantje na pripravah so si jo tudi privoščili...so bili navdušeni Kaj ste pa pripravljali, kope Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 so bili rokometaši-kadetska reprezentanca SLOvenije ...kope Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>so bili rokometaši-kadetska reprezentanca SLOvenije ...kope Kope za oglje kuhat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 torej trdis, da ce nekdo uziva tvojo sol, bo imel uravnotezen organizem! - povsem bo ozdravel, neglede na to kaj mu je, le da bo uzival tvojo sol!? ce je res popolnoma naravna ne bi vedel, ker nism bral nikakrsnih izvidov ali testov in tudi embalaza nima nikakrsnih certifikatov. zatorej ne vidim v tvoji soli prav nobene prednosti pred soljo iz piranskih solin, oz. je za moj okus se slabsa.in ce je ze res tako naravna, potem ni razlike, ce si kupim sol iz piranskih soli oz. solni svet in zraven uzijem se kaksno spirulino. obenem pa se dodatne minerale z himalajsko soljo. na koncu pa se vprasam, ali je tvoja sol drugacna, ker pac tako pravis, ceprav nimam nikakrsnih drugih dokazov za to, ali pa pac prodajas tisto, kar si sedaj vsakdo lahko kupi ze v trgovini, le da je tvoje drazje in zavito v drugo embalazo??- ker tako bo lahko pomislil tudi kdo drug, ki v 74634 temah bere o tvoji soli, nikoli pa ne zasledi nikakrsnih meritev ali dokazov.----------Sicer pa, veš kaj si mislim, da je vsak, ki ne preizkusi najcenejše metode uravnoteženja organizma z biodieto, velik osel. Ko pride v prosto prodajo, kar bo zelo kmalu, bo stala mesečna doza samo 5 EUR, knjigo in forum ima na internetu, rizika pa ni nobenega, ker je zdrava sol popolnoma naravna sol z naravnim ekstraktom morskih alg in nima nobenih negativnih stranskih učinkov.Za aktivne udeležence mojega foruma pa je stvar še cenejša.Torej, kakšne še imaš protiargumente proti biodieti, ki je lahko tudi spremljevalna dieta vseh shujševalnih kur in zdravstvenih terapij. Tudi tvojih Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 Free, zaradi mene lahko vse svoje artikle skup zmešaš in jih ješ z veliko žlico, če si prepričan, da je tako prav, morda ti bo kdo celo sledil Certifikatov imaš na tone Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.