Skoči na vsebino

Zdrava Sol

Guest sstane

Recommended Posts

ja saj ni cist zanesljivo, ker lohk prevec vplivamo..

torej recimo prevelika skepsa tud lohk vpliva torej...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

glede izmere z nihalom, bi rekel, da lahko pokaze, da je zadeva individualna!

tako kot pri FHES, kakor pri ssatnetovi soli, kakor pri vecina zadevah!

prav tako lahko pokaze, da nekdo uziva sedaj stanetovo sol, ccez 1 mesec pa mu pokaze, da ne vec! kakor tudi za druge produkte.

predvidevam, da ce oseba obvlada radiestetzijski postopek pogled z nihalom, si lahko veliko azdev izmeri sama. in to je dejansko verjetno tudi najbolj fer do samega sebe in se nihce te ne more okol prnest, razen sam sebe! x:Dx

Guest sstane

Sem ga vprašal in pravi, da je to neke vrste pogovarjanje s svojo podzavestjo in, da ni univerzalnega principa, kam se mora nihalo vrteti, ampak je to odvisno, kako kdo z njim dela in kako se sprašuje.

Mogoče je pa ona levičar in je pozitivno zanjo levo vrtenje x:Dx

To jaz pravim, ne on, da ne bo kake zamere x:Dx

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>glede izmere z nihalom, bi rekel, da lahko pokaze, da je zadeva individualna!

tako kot pri FHES, kakor pri ssatnetovi soli, kakor pri vecina zadevah!

prav tako lahko pokaze, da nekdo uziva sedaj stanetovo sol, ccez 1 mesec pa mu pokaze, da ne vec! kakor tudi za druge produkte.

predvidevam, da ce oseba obvlada radiestetzijski postopek pogled z nihalom, si lahko veliko azdev izmeri sama. in to je dejansko verjetno tudi najbolj fer do samega sebe in se nihce te ne more okol prnest, razen sam sebe!  x:Dx

No, vidim da o tem veš več, kot jaz x;)x

Bi hotel narediti poizkus, katera sol tebi odgovarja s to metodo :8):

Vzami mojo, recimo še himalajsko in neko jedilno jodirano, pa da vidiš, kam se bo sukalo :8):

Guest sstane
Jaz imam drugo metodo, jezik in merilce holesterola, trigliceridov, sladkorja in ph in mi popolnoma zadošča za vsak test x;)x

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>fajn, da ti zadosca, sam meni pa ne, ker nisem zraven ko tisto meris in ne vem rezultatov. tako da lahko temeljim samo na zaupanju, to pa mi ni vedno dovolj.  :vio:

Kaj bi pa ti delal zraven, ko si nekdo drugi meri te vrednosti. Izmeri si na sebi sam, pa ti ne bo potrebno nobenemu nič verjeti x;)x

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>fajn, da ti zadosca, sam meni pa ne, ker nisem zraven ko tisto meris in ne vem rezultatov. tako da lahko temeljim samo na zaupanju, to pa mi ni vedno dovolj.  :vio:

Sicer pa, veš kaj si mislim, da je vsak, ki ne preizkusi najcenejše metode uravnoteženja organizma z biodieto, velik osel. Ko pride v prosto prodajo, kar bo zelo kmalu, bo stala mesečna doza samo 5 EUR, knjigo in forum ima na internetu, rizika pa ni nobenega, ker je zdrava sol popolnoma naravna sol z naravnim ekstraktom morskih alg in nima nobenih negativnih stranskih učinkov.

Za aktivne udeležence mojega foruma pa je stvar še cenejša.

Torej, kakšne še imaš protiargumente proti biodieti, ki je lahko tudi spremljevalna dieta vseh shujševalnih kur in zdravstvenih terapij. Tudi tvojih x;)x

<{POST_SNAPBACK}>... rizika pa ni nobenega, ker je zdrava sol popolnoma naravna sol z naravnim ekstraktom morskih alg in nima nobenih negativnih stranskih učinkov.

...

mah saj zato, to sem tud jaz frendici rekla, da jaz ne rabim nic merit, ker sem PROBALA in da nima bit kaj bad sploh, ce je to sol, halo!!!

ce imas vse to v svojem organizmu, natancno tele procentke...

tko da itak je lohk recimo tud embalaza, ce jo je kam drugam dala al pa karkoli desetega.

meni se pa prav ne da it zmerit... pa bom sla... sam ce se ze grem, moram bit pri stvari res... pa se mi ne da se ufurat. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 2 weeks later...

torej trdis, da ce nekdo uziva tvojo sol, bo imel uravnotezen organizem! - povsem bo ozdravel, neglede na to kaj mu je, le da bo uzival tvojo sol!? x;)x

ce je res popolnoma naravna ne bi vedel, ker nism bral nikakrsnih izvidov ali testov in tudi embalaza nima nikakrsnih certifikatov. zatorej ne vidim v tvoji soli prav nobene prednosti pred soljo iz piranskih solin, oz. je za moj okus se slabsa.

in ce je ze res tako naravna, potem ni razlike, ce si kupim sol iz piranskih soli oz. solni svet in zraven uzijem se kaksno spirulino.

obenem pa se dodatne minerale z himalajsko soljo.

na koncu pa se vprasam, ali je tvoja sol drugacna, ker pac tako pravis, ceprav nimam nikakrsnih drugih dokazov za to, ali pa pac prodajas tisto, kar si sedaj vsakdo lahko kupi ze v trgovini, le da je tvoje drazje in zavito v drugo embalazo??

- ker tako bo lahko pomislil tudi kdo drug, ki v 74634 temah bere o tvoji soli, nikoli pa ne zasledi nikakrsnih meritev ali dokazov.

----------

Sicer pa, veš kaj si mislim, da je vsak, ki ne preizkusi najcenejše metode uravnoteženja organizma z biodieto, velik osel. Ko pride v prosto prodajo, kar bo zelo kmalu, bo stala mesečna doza samo 5 EUR, knjigo in forum ima na internetu, rizika pa ni nobenega, ker je zdrava sol popolnoma naravna sol z naravnim ekstraktom morskih alg in nima nobenih negativnih stranskih učinkov.

Za aktivne udeležence mojega foruma pa je stvar še cenejša.

Torej, kakšne še imaš protiargumente proti biodieti, ki je lahko tudi spremljevalna dieta vseh shujševalnih kur in zdravstvenih terapij. Tudi tvojih x;)x

Guest sstane

Free, zaradi mene lahko vse svoje artikle skup zmešaš in jih ješ z veliko žlico, če si prepričan, da je tako prav, morda ti bo kdo celo sledil x;)x

Certifikatov imaš na tone x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...