Skoči na vsebino

Zdrava Sol

Guest sstane

Recommended Posts

Časa na TV Slo. zmeraj zmanjka, so zelo na kratko naštelani. Zato se lahko neko stvar le bolj povrsinsko predstavi. Ampak za tvojo sol je pa le zvedelo še veliko ljudi in mislim, da je bil namen dosežen. Saj te bodo še kdaj povabili x:)x .
Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane

Menda je vsak dan ob 16 30 na TV2 ponovitev oddaje Dobro jutro, ni pa rečeno da v celoti. :o|o:

Tudi v arhivu na internetu bi moralo biti, pa ne najdem :xx!:

<{POST_SNAPBACK}>Menda je vsak dan ob 16 30 na TV2 ponovitev oddaje Dobro jutro, ni pa rečeno da v celoti. :o|o:

Tudi v arhivu na internetu bi moralo biti, pa ne najdem :xx!:

:sori: :sori: :sori:

E, zamudila tudi ponovitev :V: ............Škoda........ :o|o: :sori:

Sicer pa, verjamem, da si bil 1A :palec: x8Dx x;)x x: x:Dx

Smisel življenja je največja sreča

Najbrž me je novinarka motivirala x;)x

Novinarka te je najbrž malo zmedla x^x .....kratko in jedrnato bi pa že lahko povedal, v čem je razlika med navadno morsko jodirano soljo in tvojo....način pridelave(ali samo uporabe?)

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Novinarka te je najbrž malo zmedla x^x .....kratko in jedrnato bi pa že lahko povedal, v čem je razlika med navadno morsko jodirano soljo in tvojo....način pridelave(ali samo uporabe?)

Enja, to je ravno tako, kot če bi eni dami kazal, kako lepa je druga x:Dx

Ti ne veš, kako so proizvajalci malenkostni in ljubosumni, zato o razlikah raje ne govorim :xx!:

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Klikneš na povezavo, ki sem jo navedla zgoraj, greš pod oddajo Dobro jutro, Vrtinec, z dvojnim klikom na miško se ti pa naloži in predvaja (v Real player-ju)......in jo lepo pogledaš.

Uspelo, samo sem si moral najprej player nalozit x:px

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>x:)x  x:)x  x:)x

Sstane, jest se bl mau oglašam tlele na forumu, ampak tvoja bukla me pa vseen zanima, pa b te oprašu, ke b jo lohk dobu? Nazaj se mi ne da gledat, bi bil pa zlo veseu, če bi mi odgovoru x!x

x:Dx  x:Dx  x:Dx

Če hočeš tako, da jo v roke primeš, jo dobiš v knjigarnah ali pa ti jo jaz pošljem, če se ti pa ljubi brati internetno izdajo, jo imaš pa na moji spletni strani x;)x

Pišuka...same pohvale...

dragi "zasoljenko" čestitke še od mene xokx xyesx :flowerface:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Guest sstane

NA POMOČ

Do ponedeljka bi moral spraviti skupaj te podatke za oblikovanje promocijske strani na internetu.

1. Najboljsih 15-20 izjav vasih kupcev in tudi dogovor z njimi, da nam dovoljujejo objavo izjave. Poleg bomo potrebovali se fotografijo, poskusali pa bi se tudi dogovoriti, da njihovo izjavo posnamemo.

2. Seznam najpogostejsih vprasanj, ki vam jih postavljajo stranke.

Vsaki, oziroma tudi vsakemu x;)x, ki bi sodeloval, podarim paket po izbiri, vključno s poštnino.

Sstane, jaz pa imam eno vprašanje. jaz sem zdaj porabila 9 tvojih doz soli in 10 že skoraj, ampak opažam določene zadeve. Koža na obrazu se mi je uredila, ni več suha, prebava je tudi ok, lase imam vedno bolj mastne, lasišče me srbi, težave z očmi, predvsem z desnim očesom, imam še vedno beli tok in občasne težave z mehurjem - bolijo ledvica, peče mehur, velikokrat na Wc. Veliko me boli tudi hrbet, med lopaticami, vrat in križ, po novem pa tudi desni kolk (morda zaradi teka?) in večkrat me mrazi, ali pa ful švicam. Nekaj težav je novih, nekaj jih je že od prej, zelo dobre rezultate pa imam pri prebavi in koži na obrazu :palec: :palec: .

Malo razmišljam o homeopatiji, pa vseeno najprej tebe povprašam, da se ne bom vseh stvari lotevala naenkrat, kaj delam narobe. Solim s tvojo soljo, razem kruha, ki ga pojem za malico v službi, pa sir jem rada, zjutraj na tešče spijem 3 dcl raztopljene zdrave soli, striktno vsak dan, kave, alkohola skoraj nič, ne jem pa tudi mesa. Doma vso kuhano hrano solim s tvojo soljo po tem ko je že skuhana in malo shlajena. Včasih spijem kozarec slane vode tudi pred tekom.

Hvala za odg. x:)x

Cat

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...