Guest sstane 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 Nikar me ne sili v to, da ti rečem, da začni jesti meso, ker to ne more biti vzrok tvojim težavam, če drugače dobiš zadosti beljakovin in maščob. Vseeno pa je malo čudno, da se še v enem letu nisi dovolj uravnotežila in pregnala bakterije, ki ti mučijo mehur in povzročajo beli tok. To, kar pa praviš, da te mrazi in boli v hrbtu, je pa lahko tudi posledica občasno nizkega sladkorja v krvi. Si si ga kdaj merila, kajti čisto možno je tudi, da malenkost pretiravaš s temi 3dcl slane vode na tešče in takrat preveč stimuliraš slinavko.Ta občasen pritisk v ledvicah pa poznam tudi sam in to se mi je dogajalo takrat, ko sem pretiraval z limonadami, torej s C- vitaminom.Kaj pa teža? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 Teža je prej premajhna, tako sem kar posušena če jem več, se zredim samo v trebuh, noge suhcane, rit spljoh ni , obraz tudi malo izsušen... malo pukljasta, hehe skratka, prej presuha, čeprav po kilah morda niti ne - 165/51. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 No, evo ga, če nimaš rezerv energije, uživaš pa v glavnem kratke, se pravi OH, je čisto mogoče, da imaš sladkor na spodnjem nivoju in to pomanjkanje občutiš kot bolečino v hrbtnih mišicah.Spusti tisto slano vodo, pa bova videla. Koliko praviš, da imaš dnevno porabo soli skozi hrano? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Upam, klicev in tistih, ki želijo paket s knjigo je res bilo veliko Bravo Stane vse v stilu Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, evo ga, če nimaš rezerv energije, uživaš pa v glavnem kratke, se pravi OH, je čisto mogoče, da imaš sladkor na spodnjem nivoju in to pomanjkanje občutiš kot bolečino v hrbtnih mišicah.Spusti tisto slano vodo, pa bova videla. Koliko praviš, da imaš dnevno porabo soli skozi hrano? Hm, no sej pravim, zjutraj slano vodo, potem pa kakšen jabuk, potem za malco eno ali dve žemlje s sirom,... vmes mandlje, sadje, jogurti (niso mi fajn več, me ful začne zebt po njih), potem pa za kosilo/večerjo pa kakšne testenine, ali kaše, z zelenjavno prikuho in to hrano solim 'pošteno' z zdravo soljo..2 -3 ščepce to je vse. Energije pa mrbit res malo manj, potem pa še tek, pa joga, pa otroc,... .Hm, cukr, ali bi morda to kazalo kaj, da sem zadnje čase si večkrat kupila črno čokolado in jo za malco pohopsala Sicer sladko ne maram, zdaj pa mi tudi kakšna torta zapaše Ali poskusim zmanjšati sol v jutranji vodi ali neham? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ali poskusim zmanjšati sol v jutranji vodi ali neham?Če ti v svoji hrani, poleg soli v sirih in kruhu, porabiš še vsaj pol epruvetke zdrave soli dnevno, tisto vodo kar spusti. To s čokolado je znak nizkega sladkorja.Kako bi ti nekatere zavidale čokoladko in tortice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 Jaz pa mislim, da bi padec sladkorja še kako občitila....Pri preveliki obremenitvi in premalo zaužite hrane se lahko pojavi tresenje rok, mravljinci v glavi in nekakšen čuden občutek na jeziku....Si to kdaj občutila pri sebi? Potem si pa npr. pojedla kaj sladkega, kakšen kos kruha in je bilo OK....Eto, tako sem jaz čutila padec sladkorja po kakšni športni aktivnosti in premalo zaužite energije, v obliki hrane seveda. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bravo Stane vse v stilu Klinc, sem prišel na intervju tik pred zdajci in ni bilo časa za šminko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa mislim, da bi padec sladkorja še kako občitila....Pri preveliki obremenitvi in premalo zaužite hrane se lahko pojavi tresenje rok, mravljinci v glavi in nekakšen čuden občutek na jeziku....Si to kdaj občutila pri sebi? Potem si pa npr. pojedla kaj sladkega, kakšen kos kruha in je bilo OK....Eto, tako sem jaz čutila padec sladkorja po kakšni športni aktivnosti in premalo zaužite energije, v obliki hrane seveda. Jah, ne bi ravno rekla. Bolj se mi zdi, da nimam energije, težko mi je še kaj ekstra počet, razen tistega kar moram, pa še tisto me zmozga. Življenje me zmatruje Ponavadi imam mrzle roke in noge, telo pa vroč, mrazi me v lase, lasišče?! Včeraj sem posebej pojedla en kos torte, pa me je še bolj zazeblo in sem šla potem v vročo banjo, pol je blo pa ok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 Evo direktni link na intervju, pa tudi link za namestitev realplayerja Inrevju http://ava.rtvslo.si/ava/media?action=play&mediaId=2456800 RealPlayer http://www.real.com/freeplayer/?rppr=rnwk Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo direktni link na intervju, pa tudi link za namestitev realplayerja Sem te videl v ponedeljek na TV-ju. Nisem uspel gledat celotne oddaje, ker smo se nekam odpravljal ... pa ni blo cajta ... Stane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Kdo ve, kako naj stisnem članke, da jih lahko prenesem sem, so zelo zanimivi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Spoštovani! Podjetje, ki želi prevzeti distribucijo paketov BIODIETA za ves evropski prostor, nas je prosilo, če jim lahko posredujemo naslove oseb, ki so si na osnovi biodiete že pridobili kakršnekoli pozitivne izkušnje, ker bi z njimi radi opravili kratek intervju. Izmed vseh intervjujejev bi potem izbrali deset takih, da bi pokrili cel spekter problemov, ki si jih ljudje z biodieto odpravljajo.Če ste s svojo izkušnjo pripravljeni pomagati mnogim, ki jih pestijo podobni problemi, kot so vas, nam sporočite vaše soglasje za intervju.Če pa želite, lahko svojo izkušnjo na kratko opišete sami in nam jo skupaj s svojo fotografijo pošljete na naš naslov.Vse prispevke bomo nagradili z A paketom, tiste, ki bodo pa izbrani med deset karakterističnih, pa še z darilnim paketom. Lep pozdravstane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 Evo, odprl sem začasen podforum, kamor lahko tiste, tisti tudi , ki to želite, opišete svojo izkušnjo, naslov in fotografijo pa pošljete po mejlu na stane@salesalute.comPoln naslov seveda ne bo objavljen, le ime http://www.salesalute.com/forum/forum.asp?wreg=0&GroupId=38 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Nekaj korajžnih http://www.salesalute.com/forum/forum.asp?wreg=0&GroupId=38 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 jezus sstane ka si z mojo fotko naredu buh te ne mara Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>jezus sstane ka si z mojo fotko naredu buh te ne mara Kaj nisi ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 sm ja, sam tm na uni tvoji strani pa na vem ka za enga vraga si prlimu Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 evo sm šla prečekirat....ful si me nategn.....khmkhm.....raztegnu užas Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 mač betr....sam js sm te u fotke poslala da uno tm uzem cccccc sstane..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 hronoslav Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Ko bos imel kaj v Dnevniku, Delu + prilogah povej, da te preberem na TV... Hvala za paket Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 glede na to, da je bla to nekoč tema o soli ( ): midve z nio uporabljava himalajsko sol in je okus ful boljši kot pri navadni soli... drugače se pa s tem nisem nikol preveč obremenjevala, navsezadnje se bašem s kruhom iz noč&dan-a Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.