polona n 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 stane jst ti bom pa mal stranke razrečla.......................men pa ta tvoja sol nič kaj ne pomaga.............ne opažam nobene razlike, statika prisotna še vedno v ogromni količini,kr presketa ko imam kak puli, kilce niso šle nič dol, čokolada še vedno paše,zgaga me peče...prej me ni ................ ....ampak zaenkrat še nisem obupala nad njo...........jo še imam preveč na zalogi potrate pa ne bomo delal lp p.s. ne me vprašat kako dolgo jo že uživam,ker ne vem...kakšna dva meseca že če ne tri Citiraj verjemi vase in življenje bo lepše Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 jo še imam preveč na zalogi potrate pa ne bomo delal lp p.s. ne me vprašat kako dolgo jo že uživam,ker ne vem...kakšna dva meseca že če ne tri Tri mesece, pa je imaš še tri četrt na zalogi Se ti smili Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona n 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 sem vzela največji paket ............................pa oporabljam jo večinoma za salate, mal tud za tušanje..............pa kadar gre ostalo hrano dosolim ( pri svoji porciji seveda ) lp Citiraj verjemi vase in življenje bo lepše Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 sem vzela največji paket ............................pa oporabljam jo večinoma za salate, mal tud za tušanje..............pa kadar gre ostalo hrano dosolim ( pri svoji porciji seveda ) lp Če bi ti šlo za nohte, bi se že bolj potrudila http://www.salesalute.com/forum/forum_Show...upId=33&ID=8144 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona n 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 tvojo spletno stran že poznam, sem tudi tam že registrirana lp Citiraj verjemi vase in življenje bo lepše Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 tvojo spletno stran že poznam, sem tudi tam že registrirana lp Potem pa napiši, da te prej ni pekla zgaga, sedaj te pa, pa da vidimo, kaj ti bodo ostali svetovali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 ta tvoja sol je čist odbita sem jo pal hm preskenirat z roko in kar veselo seva od energije Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 ta tvoja sol je čist odbita sem jo pal hm preskenirat z roko in kar veselo seva od energije Seveda, saj je vsaka doza bioresonančno polarizirana Se ti spoznaš na to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 ne se ne spoznam na to Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 ne se ne spoznam na to mislim, delaš tudi z nihalom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 nikoli se nisem s te zelo ukvarjala, samo pa najdem vodo in vse tokove..tako negativne kot pozitivne....pa ni važno kaj mam v rokah, lahka je tudi obična špaga, samo da je obtežena Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 nikoli se nisem s te zelo ukvarjala, samo pa najdem vodo in vse tokove..tako negativne kot pozitivne....pa ni važno kaj mam v rokah, lahka je tudi obična špaga, samo da je obtežena Te je oče naučil ali si instinktivno prišla do tega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona n 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Potem pa napiši, da te prej ni pekla zgaga, sedaj te pa, pa da vidimo, kaj ti bodo ostali svetovali mogoče pa res napišem lp Citiraj verjemi vase in življenje bo lepše Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Te je oče naučil ali si instinktivno prišla do tega sama sem prišla do tega Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Ne me basat , S špago vodo najdeš, pa sto in en zvarek znaš pripravit, a imaš doma mogoč sesalec? ej to je ja mala šala sploh se mi ni treba potrudin preveč..drugače se mi pa bankovec zvije na roki..pa če je kre bolan al pa šele bo mu tud približno lokacijo trofim..sej pravim da sem čudna aja sesalec mam pa najnovejši model, sploh neveš kak hitr leti po zraku Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 počaki, da se začnem reiki učit....pol šele bo hudo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 počaki, da se začnem reiki učit....pol šele bo hudo Kako se ti zdi slogan v mojem podpisu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 men je všeč Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 men je všeč Kar je res, je res, tudi pri hujšanju in zdravljenju moraš jest, od česa shujšaš ali ozdraviš, pa tudi ni važno, važno je, da špila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 ugotavljam, ja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 ugotavljam, ja Upam, da se bo še Free nehal prepirat z mano, ker od samih njegovih medikamentov tudi ne moreš živet, moraš dat v kljun tudi kaj vsak dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 ma ja no..vsak ma svoje stališče...sam kregat se pa res ni treba zarad tega Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 ma ja no..vsak ma svoje stališče...sam kregat se pa res ni treba zarad tega Zaradi soli pa res ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 ma ni je stvari zaradi katere se splača kregat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 ma ni je stvari zaradi katere se splača kregat samo za samice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.