Skoči na vsebino

Zdrava Sol

Guest sstane

Recommended Posts

Guest sstane
Stanč,. zakaj se ne sme mleti tvoje soli, jaz bi meu granulat G1 ne G2 xDDx

Ni problema, leseni deaglomerator je sestavni del paketa A x;)x

Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane
sstane dobla paketek x:Xx tenkju tenkju, res si zlato x;)x

x;)x

Končno se začnejo v petek, 26.2. ob 1830 na TV PIKA polurne oddaje v živo in za voditeljico je bila izbrana Reza, vremenarka iz POP TV.

Oddaja bo kontakna, 090 minuta stane okoli enega evra, tako zbrani denar bo pa šel v humanitarne namene.

Kateri spot je za Rezo in Zdravo Sol primernejši, risanka, plakat, ali oboje skupaj ?

http://www.salesalute.com/forum/editor/moj...aslova_0137.wmv

http://www.salesalute.com/forum/editor/moj...aslova_0138.wmv

http://www.salesalute.com/forum/editor/moj...aslova_0141.wmv

Ti slani Stane, a veš kaj je pa "zadnjič" enkrat padlo o zdravi soli :vio: vprašanje, če odpravi tudi ljubezensko pogojene srčne bolečine :inocent: x?x x:o)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Guest sstane
Ti slani Stane, a veš kaj je pa "zadnjič" enkrat padlo o zdravi soli :vio: vprašanje, če odpravi tudi ljubezensko pogojene srčne bolečine :inocent: x?x x:o)x

In kakšen je bil odgovor :8):

Pravega odgovora ne poznamo, zato sem mislila da lahko ti odgovoriš na to vprašanje x:Dx jst bi ti bila več kot hvaležna x:Ix

Sicer pa je padla ena "rešitev" in sicer --- ja seveda, od zdrave soli se ti dvigne spolna sla, si bolj potreben in posledično s tem bolj srečen x:Ix samo po drugi strani je pa shit ker nimaš nobenga, ki bi te zadovoljil in pol si spet v depri zarad bivšega x:o)x

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Guest sstane
Pravega odgovora ne poznamo, zato sem mislila da lahko ti odgovoriš na to vprašanje x:Dx jst bi ti bila več kot hvaležna x:Ix

Sicer pa je padla ena "rešitev" in sicer --- ja seveda, od zdrave soli se ti dvigne spolna sla, si bolj potreben in posledično s tem bolj srečen x:Ix samo po drugi strani je pa shit ker nimaš nobenga, ki bi te zadovoljil in pol si spet v depri zarad bivšega x:o)x

To je pa res smola, če je bil pa bivši bolj neslan, je pa tako bolje, da si se ga znebila :inocent: x:)x

• 4 weeks later...
Guest sstane

Da ne bo danes ob 19 30 kdo pozabil gledati oddaje v živo s Alenko Strnad - Rezo x;)x

mms://wmedia.siol.net/tvpika/live

Guest sstane
Da ne bo danes ob 19 30 kdo pozabil gledati oddaje v živo s Alenko Strnad - Rezo x;)x

mms://wmedia.siol.net/tvpika/live

Danes tudi ne x;)x

• 2 weeks later...
Guest sstane
No, jaz jo kar uporabljam, ko se le spomnim. Škodt ne more. x:px Sstane, ki hodš, zmanjkalo mi je je.... x:px :inocent:

Pridi danes na party

Guest sstane
Zanima me kaj je razlika med navadno soljo in zdravo soljo...

v učinkih

ali se ta sol uživa sama?

ne, v prehrani in higieni

Nekje sm zasledila tudi da pomaga raznim ustnim obolenjem? je to res ?

je

Guest sstane

Danes bova ob 19 30 na TV PIKA na vaša vprašanja odgovarjala Conteso x;)x

No, jaz jo kar uporabljam, ko se le spomnim. Škodt ne more. x:px Sstane, ki hodš, zmanjkalo mi je je.... x:px :inocent:

:palec: x;)x

Danes bova ob 19 30 na TV PIKA na vaša vprašanja odgovarjala Conteso x;)x

:palec: x;)x

:fiju: sem vžgala ob 19.55 ker nisem prej videla sporočila pa je ravno Reza odjavno špico naredila xnckrivx če je blo govora o maskah za obraz s pomočjo zdrave soli, mi bo pa res žal da nisem gledala :sori:

Saj bo ponovitev mislim da v petek okrog 19.00 in še kak dan, ne vem točn kdaj, bo sstane vedu in povedu x;)x Jaz tud mal zamudu, tko da ne vem, vem pa, da je sicer bilo govora o dermatoloških težavah (s kožo na rokah, nogah ipd.).

Sstane, thx za sol x:)x :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest sstane
:fiju: sem vžgala ob 19.55 ker nisem prej videla sporočila pa je ravno Reza odjavno špico naredila xnckrivx če je blo govora o maskah za obraz s pomočjo zdrave soli, mi bo pa res žal da nisem gledala :sori:

Prva ponovitev bo jutri ob 19h x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...