krokodil 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Kroko, pardon, menda je res Bobnar govoril o kruhu, ne ti, oprosti. Hotel sem Ninu le nazorno predočiti te normative. To o kruhu drzi: vsaj 1kg na dan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Pa imaš kakšnega posebnega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 A bi mi rad polozil kaksno besedo v usta, Stane ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Ne, ne, res me zanima, ker za običajen pekovski kruh je res, kar sem napisal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Te bom pustil v dilemi...kaj pa vem, meni so vsec nedokoncane stvari Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Ma, ja, saj je v redu, mi še na misel ne pride, da bi se vtikal v tvojo prehrano. Res sem hotel s tem kruhom le povedati, kako je s tem jodom zadnja štiri leta, prej ga je bilo pol manj v jedilni soli.Bolezni, posebno povečano delovanje ščitnice, pa so v stalnem porastu in največkrat ljudem potem odstranijo ščitnico z radioaktivnim jodom in postanejo za vse življenje odvisni od hormonskih tablet.Se pa z biodieto stvar uredi v enem do treh mesecev. Že kar precej imam teh primerov.No, ne huduj se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 No ajd res ja ampak še zmer mi nisi odgovoril na vprašanje kaj je hujše, posredno pa si rekel, jesti nezdravo sol... js itak ne grešim v tem pogledu, edinole morda mlao premal sam js ful mal jem vsega skupaj... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Nino, ni vprašanje, kaj je hujše, preveč joda ali premalo natrija, oboje je za kur.. Kako ne razumeš, v naravi, v morju, je joda okoli 3mg/kg NaCl, v slovenski jedilni soli zadnja štiri leta 15mg/kg NaCl, prej pa še po jugoslovansko 7,5mg/kg.Torej, če zaužiješ 5 gr jedilne soli ali 25 gr zdrave si zaužil enako količino joda.Toda, v prvem primeru si zaužil le okoli 2gr natrija, v drugem pa 10.Sedaj pa vprašaj fotra, koliko natrija potrebuješ dnevno V zahodnih priročnikih piše 1gr in to je desetkratna napaka :o|o: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Kaj je, še zdaj ne razumeš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 V zahodnih priročnikih piše 1gr in to je desetkratna napaka :o|o: :xx!:kako za vraga se lohk tolk zmotijo???? no prav torej either way če poješ premal obeh si najebu in če poješ preveč obeh si najebu, in edini način da poješ primerno zadost je da poješ al ogromno hrane, al pa mal hrane in mal soli kjer je natrij pa jod v običnem (morskem) razmerju, vse kapiram to ampak mam že nov grehec, mama na vsak način hoče vržt sol že prej gor... med kuhanjem.... kako velika če je je ta napaka? al se sam biokoda razgradi in C vitamin gre v maloro, razmerje soli in natrija naj bi bila še vedno enaka yes? torej ne tako grozno narobe, če poskrbiš da je hrana bogata z vitamini sicer in ne hujšaš? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Ne, ni vseeno. Ne bom ti razlagal kemijskih procesov, ker študiraš fiziko , mami pa reci, naj liter juhe soli pred in po kuhanju z eno epruveto zdrave soli. Potem soljena, pod 65°C, x!x bo super, ono prekuhano pa naj poskusi sama pojest, če ji bo šlo. Najmanj dvakrat preslana bo, torej bi morala sol zmanjšati na polovico in je obojega premalo in joda in natrija. To napako je človek delal celo svojo zgodovino in po malem zboleval, saj druge soli od naravne tako ni imel. Tu ti nič ne pomaga C vitamin in ne mešaj biokode z običajno zahtevo, da mora ostati zdrava sol surova.Če že ne moreš vsega razumeti, pa verjemi, da je tako, kot pravim, da ti ne bo ščitnica pokazala jezika zaradi premalo joda. x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 To napako je človek delal celo svojo zgodovino in po malem zboleval, saj druge soli od naravne tako ni imel. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Neee, Bobnar, celo med Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 hehe no juhe ne ampak malancane pa ja saj sem jo prepričal, ravno tako krompir, pa to jasno mojo paštico... pa itak solim kt je treba, sam malo malo js solim vseskupaj, se mi zdi da to ne bo najboljš.... za mojo ščitnico... bom moral mal navadne soli še zraven Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 To napako je človek delal celo svojo zgodovino in po malem zboleval, saj druge soli od naravne tako ni imel. Me veseli, da kapiraš po malem V knjigi delim sol na zdravo, dobro naravno in nezdravo dodatno jodirano. Naravno, več ali manj dobro, je imel človek vedno na razpolago, jodirano pa šele zadnjih sto let.Zdrava pa je stara šele tri leta, pa ne izključno zaradi sestave, ker taka je tudi v vseh surovih živilih in morski vodi, ampak zaradi moje informacije, ki jo nosi s sabo.Razumeš pomen tudi te kode Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 sam malo malo js solim vseskupaj, se mi zdi da to ne bo najboljš.... za mojo ščitnico... bom moral mal navadne soli še zraven Pa ja, pa malo natrijevih tablet, pa malo klorovih, pa malo antibiotikov, pa malo viagre na starost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 To o kruhu drzi: vsaj 1kg na dan.Kako kaj prebava Kroko? Kruh dobro prebavljam.Nekatere na tem forumu pa malo tezje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 sam malo malo js solim vseskupaj, se mi zdi da to ne bo najboljš.... za mojo ščitnico... bom moral mal navadne soli še zraven Pa ja, pa malo natrijevih tablet, pa malo klorovih, pa malo antibiotikov, pa malo viagre na starost najboljš da sploh neham jest in srat.... in da se neham potit in uživam osoljen zrak.... bemu ej.......... me že mal straši stvar... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 a pol žemlje sirješ? Eni tukaj klaftre.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Jaz lahko, ali pa ne, kakor hocem.Ti pa moras. Pa lep vecer. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 najboljš da sploh neham jest in srat.... in da se neham potit in uživam osoljen zrak.... bemu ej.......... me že mal straši stvar...Ne pretiravaj, poslušaj svoje telo, meni pa le malo prisluškuj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Right, prav maš, to bo to sebe poslušat js že vem, če pa ne vem, pol mi pa sam bog ne more pomagat.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Me veseli, da kapiraš po malem V knjigi delim sol na zdravo, dobro naravno in nezdravo dodatno jodirano. Naravno, več ali manj dobro, je imel človek vedno na razpolago, jodirano pa šele zadnjih sto let.Zdrava pa je stara šele tri leta, pa ne izključno zaradi sestave, ker taka je tudi v vseh surovih živilih in morski vodi, ampak zaradi moje informacije, ki jo nosi s sabo.Razumeš pomen tudi te kode . SI MI STANE prejle V TOREK TAk RAZLOŽIL, da bom zdej to prenašau naprej, bom pa morda to še rad poslušal, pa maghari spet ista, znova vprašanja postavljau, saj le tako bom uspešno prenašau ustrezno okrog Res pa je,da nikoli nism imel rad kemijo,ker atomov nism vidu,ampak sam gledau na filmčke Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Ni pomembno, na kakšen način prideš do spoznanja, važno je, da prideš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Zato sem prišla gor...da povem...Sstane, brž kupi nov Radar...vse o soli not piše, od verovanja Kitajcev, Indijancev...do današnjih dni! Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.