Guest sstane 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ja, tudi tako rabim...za cesto, ne za v lonec... * kakšno zvezo ima delnica države (v tvoji knjigi) z zdravo soljo? Pa ne mi postrežt z odgovorom, ki bi nakazovala na sol v glavi... Vsak čas bom na svoj forum zmontiral tudi video intervju o knjigi, tam boš vse slišala. Če bi DD že danes veljala, bi lahko z dividendo kupila en paket zdrave soli mesečno Vidiš, da bo lahko sol tudi zastonj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Akvamarin 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Astra, ne vem sicer, s čim se ukvarjaš, toda, če hočeš proizvode, ki jih prodajaš, reklamirati na ta način, da rečeš recimo, moj asprin je boljši od Bayerjevega v tem in tem, pričakuj, da bo Bayer tvojo firmo tožil, tvoj šef pa tebe nagnal Ker pa jaz nimam šefa, niti denarja za take glupe tožbe, te prosim, da me iz takih neumnosti izvzameš Se ne bi strinjal. Tudi mi prodajamo izdelke / storitve in ni problema stranki povedat, v čem smo boljši od drugih. Tako delamo mi, tako delajo vsi, ki jih poznam.In če pri tem ne daješ strankam lažnih informacij, te nihče ne bo tožil. Če pa stranke zavajaš, je pa druga pesem. Dvomim pa, da bo šel kdo v tožbo zaradi soli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Se ne bi strinjal. Tudi mi prodajamo izdelke / storitve in ni problema stranki povedat, v čem smo boljši od drugih. Tako delamo mi, tako delajo vsi, ki jih poznam.In če pri tem ne daješ strankam lažnih informacij, te nihče ne bo tožil. Če pa stranke zavajaš, je pa druga pesem. Dvomim pa, da bo šel kdo v tožbo zaradi soli.In Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Ja, če poveš, da je "tvoja" sol takapataka, ima tepate sestavine, pomaga pri temupatemu, in je s takimpatakim načinom pridobljena,obogatena alikajže.........ni nobenega razloga, da bi te kdo tožil... Tudi na TV oglašujejo npr. tako: "...z uporabo drugih detergentov se ne doseže takpatak rezultat, kot se ga doseže z našim...." pa jih nihče ne toži... Pa bi res rada vedela kaj več o tvoji soli... Bom pa v soline poklicala in jih povprašala, kako je s tem. Moram vedet x!x Sem pač tip človeka, ki ne verjame na besedo. Se moram prepričat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Akvamarin 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>In Je že Dolores odgovorila Če že reklamiraš sol in kdo vpraša, zakaj je dobra oz. boljša od kakšne druge, potem je odgovor zelo zaželjen. Bi se več ljudi odločilo za nakup. x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Klicala sem soline in....ne povedo nič pametnega....ampak nisem še dobila tapravega...pa bom vztrajala... Stane ali mi lahko na OS sporočiš to, kar me zanima? To ni reklamiranje, to pa ja veš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Seveda, toda Free, midva govoriva o razlicˇnih soleh, jaz govorim o SALESALUTE zdravi soli, ki je naravna sol z ekstraktom morskih alg, ti pa o kameni himalajski.Jaz govorim o svojem odkritju BIOKODA, ki je par molekul sol in C- vitamin in ne o soli kot soli. Kar pa o jodu pisˇem, pa seveda velja splosˇno za vse soli in je tako vsaka naravna sol proti jedilni jodirani zˇe zlata.Bi pa lahko verjetno tudi himalajsko s ponovno rekristalizacijo naredil v SALESALUTE, toda odlicˇna je tudi zˇe sama po sebi, tako da jo po biodieti lahko zelo priporocˇam kot dobro izbiro. Vitkim in zdravim pa zadosˇcˇa zˇe prehod iz jodirane na himalajsko, da sploh ne zbolijo. tole vas najbrz zanima...smo ze sli enkrat skozi vse to zaslisevanje s sstanetom vec na prvi in drug strani te teme. ssol je , le skoda, ker sstane tako kolovrati okrog direktnih vprasanj... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Klicala sem soline in....ne povedo nič pametnega....ampak nisem še dobila tapravega...pa bom vztrajala... Stane ali mi lahko na OS sporočiš to, kar me zanima? To ni reklamiranje, to pa ja veš Vse, kar želiš vedeti, piše v knjigi in na embalaži, oziroma predloženi deklaraciji v paketu.Tega, da bi ti pa jaz napisal, da je salesalute boljša, recimo od Drogine ali katerekoli druge, zaradi tega pa tega, pa ne boš doživela, ker to tudi nima nobenega smisla. Če ti ne razumeš, da zdrava sol ni alternativa drugim solem, temveč vsem zdravilom, ti pa bog pomagaj Če pa želiš to utemeljitev, pa lahko greva po celi paleti zdravil, toda zopet ne tako, da ti bom opisoval prednosti zdrave soli pred Bayerjevim aspirinom, Krkinim ranitalom itd, ampak prednost pred antibiotiki, analgetiki, ranitidinom itd.Z mobitelovimi solinami pa imam sklenjeno ekskluzivno pogodbo, ki zajema tudi čuvanje medsebojnih poslovnih tajnosti, tako da ti tudi oni ne bodo povedali kaj več, kot jaz, pa si še lahko ne vem kako radovedna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 A mobitelove soline....oooo tam imam pa zveze.... Sprašujem te pa zato, ker na embalaži in v knjigi ni tistega, kar bi rada izvedela. Sprašujem konkretno in na ta konkretna vprašanja nisem dobila odgovora... Ne želim iti po celi paleti zdravil, samo ta sol me zanima... Odgovora pa, kot sem že (mater sem brihtna) ugotovila, ne bom dobila.Tudi prav. Bom preživela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>A mobitelove soline....oooo tam imam pa zveze.... Sprašujem te pa zato, ker na embalaži in v knjigi ni tistega, kar bi rada izvedela. Sprašujem konkretno in na ta konkretna vprašanja nisem dobila odgovora... Ne želim iti po celi paleti zdravil, samo ta sol me zanima... Odgovora pa, kot sem že (mater sem brihtna) ugotovila, ne bom dobila.Tudi prav. Bom preživela. Vem, da je nepotešena radovednost huda reč, kajti, če ne bi jaz bil radoveden takrat, zakaj sem v resnici zbolel, bi tudi zdrave soli ne odkril Daj, povej precizno, kaj te sploh zanima Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Je že Dolores odgovorila Če že reklamiraš sol in kdo vpraša, zakaj je dobra oz. boljša od kakšne druge, potem je odgovor zelo zaželjen. Bi se več ljudi odločilo za nakup. x!xNe reklamiram ničesar, promoviram pa svojo knjigo v splošno korist vseh ljudi, ki jo bodo razumeli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Dolores. A ti res ne zastopiš, da se za nobeno podobno stvar ne dobi prave formule. Herba bonbon je recimo en tak primer. Tudi Herba zdravi do določene mere, ampak kaj je sestavina ne vemo. Vemo samo kar piše na ovitku, ostalo pač je skrivnost. Še v Žito pokliči zakaj ne dajo javno kaj je v tem bondonu. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Stane, čarovniški napoj, zmešan nad loncem vrele vode, hm, kaj pa potem Stane kokšna cena bo cena tvoje soli je pa od tebe odvisno... to pravim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Stane kokšna cena bo cena tvoje soli je pa od tebe odvisno... to pravim...Na mojem forumu je cena knjige 3000 SIT, zraven pa dobiš še tri mesečne doze zdrave soli. No, po čem je sol Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 zame je bila 5000 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>zame je bila 5000 Vidiš, kako so stvari individualne Zakaj pa nisi koristila popusta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gala 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Kje pa se dobi ta sol? Cena? Citiraj Bodi dobro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
shaya 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Ja gala mal pejt na Stanetovo stran ,pa so vse info tam.A je že kdo probu? Marsa? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Ne izzivaj, te bo noso nabodu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Mene ne bo, ko pa imam zdravo sol v ri..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Mene ne bo, ko pa imam zdravo sol v ri..... Že tam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 A pri tebi se pa skozi ušesa ven meče... Valjda že tam... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
shaya 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 A je kdo od vas probal to sol. Pa pomaga? Je res tak fajn? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 dvakrat ja. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>A je kdo od vas probal to sol. Pa pomaga? Je res tak fajn? Lahko ti samo rečem, da poizkusi in ne bo ti žal! Dejstvo je, da ni vsaka stvar za vse! Je pa pomembno, da jo znaš pravilno uporabljat! Tako naprimer, ni efekta, če jo prevreš, precvreš, itn., ker je dejstvo, da se kemična sestava na vročini spremeni! Sploh pa sol ni vedno samo sol! Tu so še minerali, ki pa niso vedno enako prisotni v vsaki soli! Zatorej, ni vse samo NaCl! Osebno sem zelo zadovolen z njo! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.