aiwa 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 sol je enkratna!!! njami..... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 malo bolj podrobne ugotovitve:razen tega, da mi prija po okusu in pase v smislu, da mi pase slano, sem opazila dve stvari:manjso zeljo po hrani ( to v kombinaciji z akupresuro) in da obloge z mojega jezika pocasi a pridno izgijnajo.zato bom nadaljevala s tem postopkom soljenja ker me zanima, kako se bo to koncalo, ce to res redno delam kaksnega pol leta, leto... prvic, ko sem poskusila in mi je bil vsec okus in vse, ampak nisem moglaredno uporabljati zadeve, ker sem sluzbeno veliko zunaj in jem po lokalih...zdaj sem se ustalila in imam priliko vsak dan kuhat zase, in razlika je ocitna. torej: grem se naprej solit! sem dala poskusit ze mnogim sol, oz. navadno naredim solato z njo, in ljudje sami opazijo, da je nekaj drugacnega, pa jim povem...mnenja so zelo pozitivna ( okusno itd...) si jo nekateri zelijo imet, ze samo zaradi okusa, tudi, ce sploh ne omenim zdravilne vrednosti. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 sem pozabila dodat k slanospevu: stane:zanima me nekaj glede tvoje soli, pise, da se je ne sme mleti.jaz jo obcasno zdrobim v moznarju, ker so mi eni kristalcki vseeno preveliki...je to nezdravo? toliko, da vem, ce s tem izgublja na moci, ne bom drobila, drugace pa, kar mi prevec hrusta vcasih... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Tinka, ravno danes sem na svoj forum dobil podobno vprašanje, pa da se ne ponavljam, te prosim, da si kar tam prebereš. http://www.salesalute.com/forum/forum_Show...upId=19&ID=5130 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 sem prebrala. in vzela na znanje..hvala. (ampak tvoj forum skace kot nor!)nisem vedela, da obstajajo tudi leseni moznarji.imam pa kot moderna gospodinja vsekakor leseno desko za izdelavo rezancev gurmanska faza pa poteka ze dolgo...samo mi ne pase vedno takih mega kristalovobdelovat verbalno, ker mi v kombinaciji z limono zre jezik. rada bi se znebila samo oblog, ne celega jezika pa tudi pri nekaterih neznih okusih me moti, ce sol prevlada.ampak to je ze druga zgodba Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Če imaš valjar, je pa tako v redu, samo, da ga ne uporabiš, kot ona v vicih Madonca, to o skakanju mi jih je na začtku tudi nekaj omenilo, sem pa mislil, da se je stvar uredila. Ajde, računalničarji, kaj bi to moglo biti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 stane, skrbi ne!svoje valjarje uporabljam nadvse skrbno in ekskluzivno za osnovne namene uporabe Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 jaz pa sol strem v tisti leseni posodici, ki jo dobis zraven, z drugo stranjo kuhalnice. eni kosi so res preveliki in, ker jo v glavnem uporabljam za solato, mi nekak ne pasejo. pa se zobe me skelijo, ce jo grizem! saj vem, moram zamenjat zobarco, ane stane lea Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 ja, stane zobarca, stane... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>jaz pa sol strem v tisti leseni posodici, ki jo dobis zraven, z drugo stranjo kuhalnice. eni kosi so res preveliki in, ker jo v glavnem uporabljam za solato, mi nekak ne pasejo. pa se zobe me skelijo, ce jo grizem! saj vem, moram zamenjat zobarco, ane stane leaČe jo v glavnem uporabljaš za solato in se ti tam ne stopi, delaš isto napako, kot večina kuharic. Olje moraš dodati povsem na koncu, ko je sol že stopljena, kajti v olju se sol res ne topi To, če te pa skeli, pomeni le, da imaš odprte na dlesnih mikro ranice in je pametno, če si jih ravno z zdravo soljo zaližeš oziroma vsaj stalno dezinficiraš, da ne pride do vnetja. x!x Pojav je pa identičen na vsaki telesni sluznici, tudi intimni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 To, ?e te pa skeli, pomeni le, da ima‰ odprte na dlesnih mikro ranice in je pametno, ?e si jih ravno z zdravo soljo zali?e‰ oziroma vsaj stalno dezinficira‰, da ne pride do vnetja. x!x Pojav je pa identi?en na vsaki telesni sluznici, tudi intimni saj me ne skelijo dlesni. skeli me tam, kjer imam razpokano sklenino. baje, da je krivo vroce-mrzla kombinacija za pokanje. mogoce pa tudi kaj drugega?!lea Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Če se sklenina obnavlja, se ti z biodieto utegne obnoviti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Še na cestah je primanjkuje Soli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gala 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Stane, oprosti moji nevednosti, toda, ali se ta sol da kupiti kje v kakšni navadni trgovini ali v trgovini z zdravo hrano? Recimo, da je pakirana v manjših količinah? Tudi nekaterim bi bilo cenovno lažje ali da preizkusijo, vidijo stvar. Citiraj Bodi dobro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Zaenkrat ne, pa tudi ne bi imelo smisla, kajti prej, kot v treh mesecih težko, da dosežeš kakšen cilj. Kajti to ni zdravilo, ki bi ti odpravilo akuten problem na način antibiotikov, na primer, ampak srtedstvo, ki ti ob pravilni uporabi uravnoteži presnovo in na ta način problem odpraviš trajno. Seveda ima v določenih primerih tudi takojšen učinek kot zdravilo proti zgagi, recimo, vnetim sinusom itd, toda smisel biodiete ni v tem.Lahko pa seveda tak trimesečni paket dobiš tudi s popustom, če aktivno sodeluješ na mojem forumu s poročanjem o svojih ugotovitvah in popusti so lahko tudi zelo globoki.Kaj pa bi sploh želela doseči s svojim poskusom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Stane! Samo toliko v informacijo. Meni nič manj ne prihaja kot pa od zadnjega poročanja, ko se mi je za ++++% več začelo ven zlivat. Sol kot rečeno deluje. Ne vem če uvožena. Tiste ne uporabljam. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Veš, kako je, punce so bolj sramežljive, pa ne povejo, kako jim paše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Zadnjič ko smo se dobili sem jim povedal o tem. No, na očeh štirih sem videl kako naročajo sol in kako ima na njih bržkone podoben efekt. Ena med njimi jo je že imela. Sol seveda. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Naj ti še izdam, da januarja pride v Reykjavik farmacevtski inšpektor iz Savdske Arabije, ki je dal tvojo sol pri njih v analizo. Bom poročal o odgovoru. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Zadnjič ko smo se dobili sem jim povedal o tem. No, na očeh štirih sem videl kako naročajo sol in kako ima na njih bržkone podoben efekt. Ena med njimi jo je že imela. Sol seveda. AndresSaj, ampak, da bi katera javno priznala, da je nič več ne peče in srbi in boli, tega pa ne boš doživel, so presramežljive. Ali pa so toliko zvite, da drugim svetujejo raje neke smetane in pomade Po telefonu mi pa vsaka druga potrdi, da je tega skoraj najbolj vesela, ko jo po ovinkih vprašam, kako pa kaj sex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 Ali je imela katera norice ? Pomagajte Lei! http://www.salesalute.com/forum/forum_Show...oupId=1&ID=5247 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 hja tele norice, hm to je več al manj taka stvar da maš enkrat... in nkol več, in nč drgač, tko da zdravit nekaj kar nkol več ne boš imel, pa samo od sebe mine.... mislim stane da se nimaš dost sekirat s tem.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 Jaz se ne, sem jih imel pred sto leti Ampak, če si pogledal na moj forum, dekle je staro 27 let Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Dragi Stane, a če tule komentiram dobim tud tvojo sol po 3.000 sit? Že cel mesec nisem kupila soli, ker pravim, da moram tvojo naročit (da vsaj probam, prebrala sem o njej res malo malo..., bom kasneje brala, hehe). In do sedaj se vztrajno izogibam temu nakupu, zato, da naročim tvojo... mi daš vsaj Božično - novoletni popust, če ne velja komentar v tem forumu (oz. vprašanje)? Pošiljam (mogoče bo pomagalo, hehe)... Sem pa videla tvoj paketek v Medikemu (na Ravnah na Koroškem), sam nisem vprašala kolko stane... hočem popust... kaj praviš? Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ali je imela katera norice ? Pomagajte Lei! http://www.salesalute.com/forum/forum_Show...oupId=1&ID=5247 uh, sem se ze ustrasila, da jaz potrebujem pomoc! ampak, to nisem jaz. sem sicer starejsa, ampak manjsa ( L : l). upam, da bo Lea cim bolje prezivela norice, ki so baje zelo hude, ce te trofijo, ko si ze odrasel! Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.