astra 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 Ufff, sati..si pa upaš... Jaz sem že čist zmešana od teh soli... ...povsod iščem info....da končno sama poštekam... Doma imam himalajsko sol, stanetovo sol, sečoveljsko nerafinirano sol...pa solni cvet... zdaj pa jih uporabljam po občutku... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 Kaj si pa upam? Mislim, da na škatli piše, kje jo polnijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silvo_korez 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 pozdravljni !! Zgoraj navedeno besedilo ni verz iz staroazijskega epa ramajana ali verz iz korana, s temi poetskimi besedami gospod stane pojasnjuje diabetes. Smešno , če ne bi bilo tragično. To o vzpostavljanju ravnotežja med soncem in zemljo pa že sliči na pijanske blodnje in zveni kot kašna blodava prerokba od halucigenih drog zadetega vrača. Čeprav ne vem kje je gospod stane za ta akutni simptom slišal tudi v vrtcu je otrokom namreč znano da ima večina sladkornih bolnikov preveliko telesno težo. Da o diabetesu tipa a,ki zahteva permanetno zdravljenje z inzulinom in ne z kako zdravo soljo , sploh ne govorim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Stane, a nam zaupaš, na kak način je tvoja sol očiščena? V eni od oddaj "Na robu znanosti" na HTV so namreč dokazovali, da se informacije v vodi širijo trenutno. Torej se po morju razširjajo tudi informacije o strupih, ki preko rek v morje prihajajo, ne glede na to, kako čisto je na videz tam, kjer so konkretne soline, iz katerih izhaja tvoja sol. Mislim torej, da je kar zahtevno - očistiti informacije o nečistočah in ohraniti t.i. biokodo. ??? Zvedavi Nosorog.Najvažnejša informacija soli je ta, da je slana. Če jo očistiš te informacije, se spremeni v cuker Noso, stvarno ne razumem vse te informativne mode, zato ti ne znam odgovoriti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ufff, sati..si pa upaš... Jaz sem že čist zmešana od teh soli... ...povsod iščem info....da končno sama poštekam... Doma imam himalajsko sol, stanetovo sol, sečoveljsko nerafinirano sol...pa solni cvet... zdaj pa jih uporabljam po občutku... AstraA, vidiš, kaka rit si, namesto, da bi si kaj prebrala, mene obtožuješ, da ti nočem nič povedati :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj si pa upam? Mislim, da na škatli piše, kje jo polnijo. Pa še enih stokrat na mojem forumu in v sliki in besedi tudi v intervjujih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 ssstane lepe pesmce pišeš sol pomaga za bistre misli Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> pozdravljni !! Zgoraj navedeno besedilo ni verz iz staroazijskega epa ramajana ali verz iz korana, s temi poetskimi besedami gospod stane pojasnjuje diabetes. Smešno , če ne bi bilo tragično. To o vzpostavljanju ravnotežja med soncem in zemljo pa že sliči na pijanske blodnje in zveni kot kašna blodava prerokba od halucigenih drog zadetega vrača. Čeprav ne vem kje je gospod stane za ta akutni simptom slišal tudi v vrtcu je otrokom namreč znano da ima večina sladkornih bolnikov preveliko telesno težo. Da o diabetesu tipa a,ki zahteva permanetno zdravljenje z inzulinom in ne z kako zdravo soljo , sploh ne govorim. Glej ga, še eden, ki bi meni rad pamet solil o soli Skoči no na mojo stran in si kaj več preberi, potem pa lahko začneva diskusijo o diabetesu, če želiš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> ssstane lepe pesmce pišeš sol pomaga za bistre misli Ne najdem teh verzov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 ha ha ja u tvoji knjižci so vendar... jest sm jo dons zjutri brala.... ma je res lapu....bom naročila 1x v prih...... tvojo solco pa pa Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> ha ha ja u tvoji knjižci so vendar... jest sm jo dons zjutri brala.... ma je res lapu....bom naročila 1x v prih...... tvojo solco pa paČe pa Silvo pravi, da niso sladki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 ha ha SILVO je moj maček in on pravi DA SO sladki ne poslusat drugih silvotov.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silvo_korez 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 Če je v krvi nečesa preveč, mora biti na drugi strani nečesa premalo, kar velja za glukozo, holesterol, trigliceride.Organizem je izčrpal zalogo zdrave soli, še dalje užival nekodirano hrano in zbolel.Zdravljenje s tabletami obide senzor v ustih, insulinska injekcija obide še vsa ostala tipala.Slinavka ne dobiva ukazov in čaka.Začetek uživanja kodirane hrane jo reaktivira, povečane vrednosti padejo.To, česar je bilo premalo, se vrne, česar je bilo preveč, pa izgine.Verjetno pa si že slišala, da je akutni simptom sladkorne bolezni hitro hujšanje brez razloga.Torej kaj.Telo vzpostavlja ravnotežje med soncem in zemljo, med energijo in zdravo soljo.Če mu znaš prisluhniti, mu pomagaj, hujšanja pa se ne boj.Prijateljica bi za vitkost dala bogastvo To so tisti verzi!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 solca po sstanetu: po 10 -tem branju sem spoznala, da je sol, zdravilo za vse, tudi za lepoto , bogastvo in pamet, ker sploh ni zdravilo, ampak le sol ,je element zemlje v mojem telesu enakovreden vodi in zraku...in da ga moram le ozemljiti, uravnotežiti s soncem pa bo moje telo vitko,zdravo in polno energije misel pa jasna in čista..... ne pravim pa tega za vsako sol ki jo opisujem in imenujem po tvoje.... to trdim za zdravo sol, ki jo opisujem in to je SALESALUTE zdrava sol.... sol za pametne , ne za bogate...pa za veliko lepote in vitkega zdravja in bogastva za sproti.....tebi in vsem ki jih ljubim..... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silvo_korez 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Najvažnejša informacija soli je ta, da je slana. Če jo očistiš te informacije, se spremeni v cuker Noso, stvarno ne razumem vse te informativne mode, zato ti ne znam odgovoriti A mi lahko kdo pok+jasni ta čudež matere narave in mi če je že tako moder znanstveno pojasni čudež v kani galilejski ( kristus spremeni vino v vodo) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ufff, sati..si pa upaš... Jaz sem že čist zmešana od teh soli... ...povsod iščem info....da končno sama poštekam... Doma imam himalajsko sol, stanetovo sol, sečoveljsko nerafinirano sol...pa solni cvet... zdaj pa jih uporabljam po občutku... Astra Poskusi tri mesece samo in izključno Stanetovo uporabljati. Mogoče ti bo bolje prihajalo. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>A mi lahko kdo pok+jasni ta čudež matere narave in mi če je že tako moder znanstveno pojasni čudež v kani galilejski ( kristus spremeni vino v vodo) Si se v forumih zmotil. To ti bodo znali povedat na RKC forumu. Ne vem zakaj, samo imam nek čut, da si dohtar ali pa študent 4. letnika med. fakultete. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 jest mam pa doma solni cvet iz afrike...samo pogledam ga.....vsako jutro....pa mam soli .... za ves delovni dan.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>A mi lahko kdo pok+jasni ta čudež matere narave in mi če je že tako moder znanstveno pojasni čudež v kani galilejski ( kristus spremeni vino v vodo) Najprej mi povej, iz kakšnega motiva bi rad videl ta čudež Se ti zdi, da ti nekaj manjka, ali kar tako Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 8. januar 2005 Prijavi Deli 8. januar 2005 pomoje ma višek vina, pa bi ga rad v vodo spremenu :xx!: alelluja, ampak v kristusa morš verjet in čudež se zgodi Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Stane, nekaj mi se razlozi (pa vsem ostalim, jasno, drugace bi te vprasal kar na OS), glede te tvoje soli:venomer ponavljas, da naj se uporablja pod 65 st.C, mene pa zanima, kako je s tem "navzdol" (mislim na temp. pod 0 st.C).Sem zadnjic eno tvojo dozo soli pozabil v avtomobilu cez noc, pa je bilo zjutraj -10 st.C, pa ne vem kaj zdaj.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Če bi jo na hitro zamrznil s tekočim dušikom, ne vem, kaj bi se zgodilo, če se pa ohlaja počasi in počasi znova segreva, se ne zgodi nič, ker sem to možnost testiral.Bom pa morda enkrat tak poskus tudi napravil, čeravno v praksi do takih situacij ne prihaja.Iz radovednosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
shaya 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Ej Stane a se je možno s tvojo soljo presoliti ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Kako to misliš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Danes sem opazil zanimivost. Ene pet dni nisem v službi pil limonade s Stanetovo soljo. Danes sem si jo tako naredil že zgodaj dopoldne, nakar sem šel potem na wc. Sol, kajpak. Urin je bil začuda bolj temen kot na tešče zjutraj. To pač po neki moji kmečki logiki pomeni, da gre z Zdravo soljo tudi svinarija ven iz telesa. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.