Guest sstane 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Torej je to sol, ki jo pridobivajo na tradicionalen način, brez dodanega joda in drugih dodatkov? Odgovori prosim z DA ali NE. Saj vem, da me ne boš, ker sem predaleč Sati, sedaj si pa res že malo preotročja, če misliš, da ti bom kar preko interneta izdajal poslovne skrivnosti in ti odgovarjal na vprašanja, na katera se ne da odgovoriti z da ali ne z da ali ne Če si pa podjetnica in te know how zanima v poslovne namene, sa pa lahko hitro dogovoriva, ker teh pravic še nisem nikomur odstopil, jih pa nameravam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Glej, Stane, jaz v biokodo in zdravo sol verjamem.. problem je samo v tem, da sem naravno vedno radovedna, rada raziskujem in primerjam...in se učim seveda.Ko me frendi vprašajo, zakaj ravno ta sol...in ne katera druga, jim v bistvu ne znam odgovoriti... če greš na forum, kjer propagirajo himalajsko sol, recimo, ti bo tudi vsak znal napisati....da je to edina sol, ki kaj velja...ker vsebuje to in to,pa zakaj to potrebujemo ..itd, itd... če mi nekdo trdi, da je edino ta jogurt zdrav in priporočljiv, bi jaz rada vedela ZAKAJ samo ta..in noben drug... Astra Vidiš, ko nisi zbrano prebrala niti knjige, niti pogledala mojih intervjujev. Zdrava sol je pojem, ki ga jaz uporabljam v knjigi, da se ve o čem pišem, nikjer pa ne trdim, da je sol, ki jo prilagam h knjigi, da lahko moje ugotovitve bralec tudi preizkusi, najboljša na svetu, ker se tega na ta način sploh ne da okarakterizirati. Zdrava sol iz moje knjige je zdrava, ali pa ne, ne pa, da je bolj zdrava od drugih.Niti ne trdim, da je zdrava sol zdrava zato, ker je samo na eni zemeljski točki taka točka, kjer bi se zdrava sol dala proizvesti. Če znaš, jo lahko proizvedeš kjerkoli, seveda so pa stroški različni, zato sem pač izbral najcenejšo varijanto za Slovenijo v Sloveniji. Za Ameriko jo bomo pa izbrali tam.Zato ne uporabljam za promocijo zdrave soli nobenih famoznih marketinških trikov o Jetijih, čudežnih informacijah in podobnem, ker se mi to preprosto upira, čeravno mi je že marsikdo rekel, da sem osel. Raje sem osel, kot klovn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Stane, ce tebe kdo kaj vprasa, si tako kot tisti sin od mafijasa, z vica: Mafijski sin gre na maturo.Pride domov, ga vprasa oce kako je bilo.Sin: "Super je slo.Trije so me dve uri sprasevali vse mogoce, pa nisem nic povedal." Stane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sati, sedaj si pa res že malo preotročja, če misliš, da ti bom kar preko interneta izdajal poslovne skrivnosti in ti odgovarjal na vprašanja, na katera se ne da odgovoriti z da ali ne z da ali ne Če si pa podjetnica in te know how zanima v poslovne namene, sa pa lahko hitro dogovoriva, ker teh pravic še nisem nikomur odstopil, jih pa nameravam Kakšna podjetnica bi pa bila, če bi kupovala mačka v žaklju? Jaz sem tiste sorte: črno na belem, pol pa štirinajst dni za razmislek in potem akcija. Ali pa tudi ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kakšna podjetnica bi pa bila, če bi kupovala mačka v žaklju? Jaz sem tiste sorte: črno na belem, pol pa štirinajst dni za razmislek in potem akcija. Ali pa tudi ne. Ok, čakam tvojo ponudbo do konca meseca Minimalni pogoji: 25% PC in milijon ob predaji dokumentacije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 A se hecaš? Ponudba zavezuje. Kako naj se zavežem za nekaj, kar sploh ne poznam? Ti s pa tud hecen, no Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>A se hecaš? Ponudba zavezuje. Kako naj se zavežem za nekaj, kar sploh ne poznam? Ti s pa tud hecen, no Aha, se mi je kar zdelo, da ne veš, kaj bi sploh rada Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 A si ti kakšen bivši politik al kaj, ko tako spretno obračaš besede. Karkoli te vprašamo, izpademo opice.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>A si ti kakšen bivši politik al kaj, ko tako spretno obračaš besede. Karkoli te vprašamo, izpademo opice.... Problem je pri tebi in ne pri meni, ker ti si na svoja vprašanja odgovore postavljaš kar sama in če moj ni enak tvojemu, si pa nesrečna Kaj si že po horoskopu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Problem je pri tebi in ne pri meni, ker ti si na svoja vprašanja odgovore postavljaš kar sama in če moj ni enak tvojemu, si pa nesrečna Kaj si že po horoskopu ziher je oven... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Ne.Je pa trmast kozorog Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne.Je pa trmast kozorog se mi je zdel, da ma rogove Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 V glavnem, da se vrnemo nazaj na temo...Imam sol, že pijem limonado (sploh ni tako slab okus kot sem pričakovala) in vas bom obveščala o rezultatih. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz bi se na tvojem mestu še kopal več ne v morju, niti v vodi iz vaserlajtunge, ampak v čisti destilirani vodi. Po tvoje imajo te vode strašno strašljive duhove v sebi, ker vsebujejo tudi soli V prehrani bi se pa podal med presnojedce, ki soli sploh ne uživajo, no ja, tu in tam koga peljejo na transfuzijo slane vode, če je preveč šlampast Vprašal sem te le, če je morska sol sploh še zares zdrava. vendar - za biznis je pač bolj praktično, da me skušaš narediti smešnega, kot pa da bi se spustil v tovrstne debate. To, da se pa o biokodi strinjava, pa se lahko z mano strinjaš ti, drugače si pa za svojo trditev izmisli kakšno drugo ime, da ne bo zmede, mimogrede, biokoda je tudi zaščiteno ime ravno zato Iz včerajšnjih postov je jasno razvidno, da za tisto, o čemer govorim, uporabljam ime informacijska struktura. Osnovna informacija soli, ki jo ti imenuješ biokoda, je le del omenjene informacijske strukture. Ta izraz sem uporabil zato, da točno veva, o čem govoriva. Si ga zaščitil tako, da ga niti omeniti ne sme nihče? Tako na splošno o soleh pa le to, da, če ne razumeš, da je katerakoli sol, ki je prejodirana, za organizem škodljiva, potem nima smisla, da sploh karkoli modrujeva o soleh. Dolgočasen si kot zlajnana ploščča. Kdo the fuck je sploh omenjal jod. Glede na svinjarijo, v kateri je morska sol raztopljena, sem te le vprašal, ali je sploh možno, da je zdrava! Nimam pa sploh nič proti temu, če kdo misli, da je milijone let stara morska sol iz kakšnega rudnika boljša od mlade morske soli O temlle pa malo bolj resno. Kako pa sploh pride sol v morje? Izpira se iz zemlje, ki jo velikokrat celo izriva iz sebe, bodisi iz zaprtih bazenov slane vode, ki je izhlapela (teritoriji bivših morij) bodisi pa od tam, kjer je nastala s sublimacijo vulkanskih ekshalacij. (znanih je kar nekaj površinskih solišč, npr. solne kupole v Cardoni). OO.K. Če se je stopila in so jo na solišččih spet zz izhlapevanjem kristalizirali, ji llahko reččeš tudi "mlada sol". A zame ni dileme - primarno nastaja oziroma se nalaga sol najbolj "čisto" - ob izhlapevanju vode iz zaprtih bazenov se najprej nalaga apnenec, nato anhidrit, sadra, nato SOL, sledijo pa kalcijeve in magnezijeve soli - torej sol, s primarno informacijo je zame le ta. Ne pa tista, ki je kristalizirala iz "zaprtega morja", kakršno je Jadransko, v katerega že toliko let preko rek (zlasti italijanskih), prihaja vsa mogoča svinjarija. Seveda je pa po tvoje lahko hudič tudi v informaciji, ki jo taka stara sol ima, ko so živeli še dinozavri, bogve, kaj so ji povedali Kakorkoli in šalo na stran, ker so zadeve preresne. Kaj jaz mislim in vem o soli, sem napisal v knjigi, da so trditve točne, potrjuje praksa, vsak je pa seveda sam svojega telesa gospodar in je izbira, kaj bo užival in s kakšnimi diamanti se bo kitil, popolnoma njegova stvar. No comment! Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 No, vidiš, stvari so preresne, da bi se zajebavala, ali imam prav jaz o jodu ali ti, bo pa čas pokazal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 stane... včeri sem zvedla da sta bla z mojim fotrom sošolca v rušah... hi hi hi... vsi vse poznamo... k je ta zemljica tko mejhna Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Pozdravi ga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne.Je pa trmast kozorog Jaz verjamem v biokodo in verjamem v to, da ima pozitivne učinke.Samo v to ne verjamem, da moram drago plačevat nekaj, kar lahko dobim (enako dobro) ceneje.In če ne dobim simpl odgovora na simpl vprašanje ..... je v bistvu odgovor že dan. Tržna filozofija je pa danes takšna - če je drago, je ziher kvalitetno. Pri nekaterih stvareh to sicer res drži, pri tej soli (glede na to, da so osnovne info tako skrite) pa se mi poraja dvom....In če povzamem bistvo...moram dobiti še vlažno, nejodirano - torej naravno sol - in to je to. No, zdaj bom pa počakala sstanetov komentar.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Sati, jaz ti pač ne branim, da zapravljaš denar, za kar hočeš Če pa misliš, da lahko na soli kaj prihraniš, je pa nič ne uživaj, prihranek bo od 5 tolarjev na mesec pri soli, ki stane 50 tolarjev kila, do 500 tolarjev pri moji Zares si maher Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Jaz maher Ti še do kolen ne sežem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 v Nedeljskem Dnevniku sem že ene trikrat zadledil kko en tip omenja da soli vse stvari z morsko vodo, direkt nobena sol v prahu temveč morska voda... vprašam se če ni v bistvu to to... zanima me še v čem se razlikuje tvoja sol od soli ki se je ravnokar pobrala vn s solin (neobdelana)... ? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> zanima me še v čem se razlikuje tvoja sol od soli ki se je ravnokar pobrala vn s solin (neobdelana)... ?Pošlji mi jo, da vidim, kaj sploh imaš Bo kaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.