Guest sstane 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 Ena gospa mi je nekoč že omenila ta problem in ko je dozo zmanjšala je bilo takoj dobro. Res pa je, da je pred tem jedla skoraj vse neslano in se ji je verjetno pritisk malo dvignil.Poskusi tudi ti popiti manj limonade ali pa si jo manj soli. Seveda te pa lahko glava boli tudi zaradi gripe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 Ja, bo gripa.Mi je prijateljica pravkar povedala, da je imela enake simptome...Sem pomislila na sol, ker sem pač šele začela pit dodatno sol-da je preveč za organizem. Na splošno jem dokaj slano hrano, samo se "zgliha" z nizkim pritiskom...No, bo že minilo. Se telo razstruplja .Hvala Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Če so se ti razvnela kronična vnetja, jih ne smeš prekinjevati z antibiotiki, razen, če si bi bila temperatura trajno zelo visoka, kar bi bil znak, da si v velikem neravnotežju in bi bilo pametno to začasno umiriti z antibiotikom. Seveda pa to ni trajna rešitev, ki jo boš dosegla le z dosledno kuro biodiete. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Dobro jutro xrosex Brez skrbi- moje telo ne bo okusilo antibiotikov. Sem včeraj dobila homeopatsko zdravilo, zvečer sem si pa nos sčistila s slano vodo in danes me ne boli več tako močno. Zgleda, da so se mi sinusi fajn zadelali. No, v glavnem js sm boljš. Aja, zanimivo je, da se mi lušta mlečne hrane(drugače mleka ipd. sploh ne jem več).Lep dan. Hvala za skrb in nasvete. Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Ko se ti bo začelo luštati zdrave soli, se nikar ne odpoveduj tudi drugih luštov. Tvoja čutila se spravljajo v normalo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Kaj pa če piješ kr morje-če ni onesnaženo? Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa če piješ kr morje-če ni onesnaženo? Lahko, le vedeti moraš, da se soli seštevajo, v litru tvojega morja so cca 4 epruvetke Prvi ljudje so gotovo sol uživali na ta način Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Živjo ! Sm čist nova tle pa sm mal brala te vaše komentarje in vse to pa se mi zdi zlo posrečen tale Sstane in njegovo vpletanje te njegove soli povsod kjer je možno (pa tud tm k ni). Uglavnem tolk me je ganu da sm začela razmišljat kok pa dejansko midva porabma soli in sm prišla do zanimivih rezultatov. Taprvo sm šla pregledat zalogo soli in sm našla v elementu v vrečki tako od oka 15 dek. Ok to je to v posodi za sol pa še približn 20 dek. Pol sm pa študirala gdaj sm to kupla in me je na rit vrglo. Taprvo se mi je zdel nemogoče pol sm pa vidla da bo kr držalo. V novem stanovanju sma 1 leto in 1 mesec in vs ta cajt nisem kupla soli. Se pravi da sm jo kupla enkrat prej, je pa sol od spara tk da vem da je sigurno nism kupla. A Sstane ka praviš na to? Sm ka faca a ne? Pa tud kake vegete al pa jušnih kock ne uporablam. Čudno a ni? Je pa res da sm vmes porabla še približn 20 dek zeliščne soli k je zdej nikjer več ne dobim. Je pa od tega dejanska količina soli mal več kot 10 dek, vse ostalo so zelišča in začimbe. Mater sem kr ponosna nase! Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>. Mater sem kr ponosna nase!Tako nizka poraba ti je lahko v ponos le, če nisi pretežka, prelahka in če nisi bila v tem letu nič bolna, nimaš suhe kože, belega toka in te ne trese statična elektrika.Če vse to drži, potem gotovo uživaš veliko presne hrane in to v zmernih količinah.Kaj od tega drži Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Todika. Nekje si poudarila dvojino, torej živiš z njim. Ali z njo. No, ker so si ženske navadno že v ednini same sebi odveč, močno sklepam, da živiš z njim. Temu sledi, da bi lahko tudi na njega mislila, saj bi pri seksu verjetno več ven dobil. Mislim, da tista sol iz Spara te funkcionalne prednosti nima. Ravno tako ne tista zeliščna, ki jo ne dobiš več. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 No Sstane kaka kilca je že viška ampak niti slučajn ni kritično, bolna res nism bla da ne vem več kako to zgleda, beli tok me tud ne napada, statična elektrika pa valda me trese, sej to je menda normalno, nek sm prebrala da nej bi muhe in ostala golazen "pobirale" statično elektriko, pozim jih pa ni. Sm pa prebrala vse kar sm našla o tej dobri soli in iz tega sklepam da niti ni tak dobro taka nizka poraba soli, zdej me pa zanima a sm jaz podsoljena in prejodirana, al sm podsoljena in podjodirana al je sploh kaka stvar ok? In če recimo začnem uporabljat to dobro sol, a bo ok č jo bom v takih malih količinah kot to navadno? A bom mogla namerno povečat č bom hotla bit zdrava lepa in vesela? Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Todika. Temu sledi, da bi lahko tudi na njega mislila, saj bi pri seksu verjetno več ven dobil. Andres Ja pol bi me pa tak uniču!!! Ne resno Andres iz seksa pa maksimalno potegnema ž zdej, ja kako bi pa pol to hodlo? Sej morš še kej drugega delat kot seksat a ne? Po mnenju večine ž tak zdej preveč. Ja ta sol je pa rres opasna... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Hojla!No, mi imamo pa zdaj mesec dni tvojo sol kar na mizi.Hčerka vsak dan poje en bombonček(njeno ime za kristalčke soli)-no, včasih kakega več. zadnji teden sem začela neslano kuhati in hrano solim, ko je v krožnikih.Res je , da smo na juhicah,zato je to lažje. Sem pa sol tudi z možnarjem obdelala, ker mi je boljša solata brez sslanih pressenečenj . Moram ti priznat, da se fajn počutim in večkrat mi prav paše(ko sem izčrpana), da raztopim kak bombonček na jeziku. Moje telo je hitro v boljšem stanju.Nehala sem tudi pit kavo.SUPER Lep večer Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Mmmm, kavica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 evo,stane.sem jo dobila danes,thanks.v kavico sem jo ze dala,namest cukra......danes sem zacela tudi z juhico(dieta-sam doma narejeno,seveda).zdej pa 10dni cistke s soljo in zupco......pa da vidmo.z juho ze imam izkusnje,vsakic ko sem hujsala s to juhico ,sem sla najmanj 5kg dol v enem tednu....me zanima zdej kaksne izkusnje bodo s soljo.veselo na delo Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 cigancica kako župco ti to kuhaš? Izdaj mi recept prosim. Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>cigancica kako župco ti to kuhaš? Izdaj mi recept prosim.chandra to je tista juha,ki jo imash tudi v trgovini zhe narejeno ,v konzervi,pishe DIETA JUHA gor.jst jo raje sama delam,in sicer...v velik lonec dash:2 sesekljana pora(por topi mascobe),2papriki,paradiznik ali paradiznikovo polpo,strok cesna,zelje,zacimbe.....dodajas lahko se kaj,sam ne smes ogl.hidratov,se pravi nic krompirja,pa tudi strocnic(nic fizola,ne graha,ne koruze).....jaz dodam se popra...to juho jes vsak dan kolikor hoces+1.dan-juha+sadje(razen banan)2.dan-juha+zelenjava(ne sadja,ne strocnic)3.dan-juha+sadje +zelenjava4.dan-juha+banane(do pet banan)+mleko(ne drugega sadja)ta dan je tako sestavljen,ker imajo banane kalij,pa tudi zmanjsa ti zeljo po sladkem5.dan-juha+zrezek(200gr)+6paradiznikov6.dan-juha+zrezek+kuhana zelenjava(,spij dosti vode,da ocistis vso kislino ,ki se nabere,pa tudi zaradi mesa.....)7.dan-juha+neoluscen riz z korenckom,petersiljemaja,seveda ne pozabit dodajat stanetovo sol ta juha je preciscevalna,dobis drisko in telo se res lepo ocisti...cel teden jes te juhe kolikor hoces,pijes lahko nesladkane caje,vodo..se je treba kar drzati tko kot pise,ce hoces doseci rezultat-7kg manj.odvisno od telesa,jaz grem ponavadi5-6kg dol in moram rec,da jih tudi ne dobis tko hitro nazaj,ker ti zgleda mal naredi presnove ta juha v telesu.iz lastnih izkusenj ti povem,da se ze 3.dan te zupce pocutis odlicno,cutis da je tvoje telo hvalezno .ce bi rada shujsala vec kot 7 kg,dieto prekini po 7 dneh za par dni in potem spet nadaljuj....ker ce se je drzis vec kot dva tedna skupaj ,lahko dehidriras.upam,da sem ti dovolj napisala ce se je lotis ti garantiram dobro pocutje(pri meni sele po 3.dnevu,prva dva pa malo trpim ponavadi ) Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Zdravo sol in poper ali kakšno drugo surovo začimbo dodaj istočasno, najbolje kar na krožniku, pod 65°C Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 sstane,kako pa na trgu lahko locis zdravo sol od jedilne ..itd...? vceraj sem se pogovarjala s prijateljico in pravi,da dvomi,da je ta tvoja prava zdrava sol.....da je ona za zdravo sol,ki jo je kupila ,nevem od koga,dala 8.000........pol sem mal razmislila,da konec koncev bi mi ti res lahko prodal cist navadno sol za ta denar.sicer ti kar zaupam,ne dvomim....itak bomo videli cez neki cajta....sam me pa res zanima ,kako ves katera je zdrava in katera ni,ko jo naprimer kupujes...kako ves ,da si dobil zdravo sol in ne navadno jedilno? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Tako na splošno marsikdo o marsičem govori, da je zdravo. Zdrava hrana, zdrava pijača, zdrava voda, zdrava sol itd. Kaj je tvoja kolegica kupila, ne vem, Salesalute Zdravasol° pa je zaščitena blagovna znamka in je zaenkrat ne dobiš nikjer drugje, kot preko pošte. Tako, da v tem primeru ti ni potrebno dvomiti, kaj si dobila, dobila si zdravo sol, kot je opisana v knjigi.Tudi, ko bo v prosti prodaji, se bo imenovala enako, tako, da do pomote ali dvomov ne bo moglo priti.Seveda, tega, da ne bi kdo uporabljal mojo knjigo in ponujal ne vem kaj, pa ne morem preprečiti, to mora biti pozoren pa že vsak sam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 joj štane! so mi prnesl domov eno sol samo zato k ma mlinček gor (da bom lahk sol iz solin mlela ) in mi je kr slab ratal k je tko na velko gor pisalo JODIRANA. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tako na splošno marsikdo o marsičem govori, da je zdravo. Zdrava hrana, zdrava pijača, zdrava voda, zdrava sol itd. Kaj je tvoja kolegica kupila, ne vem, Salesalute Zdravasol° pa je zaščitena blagovna znamka in je zaenkrat ne dobiš nikjer drugje, kot preko pošte. Tako, da v tem primeru ti ni potrebno dvomiti, kaj si dobila, dobila si zdravo sol, kot je opisana v knjigi.Tudi, ko bo v prosti prodaji, se bo imenovala enako, tako, da do pomote ali dvomov ne bo moglo priti.Seveda, tega, da ne bi kdo uporabljal mojo knjigo in ponujal ne vem kaj, pa ne morem preprečiti, to mora biti pozoren pa že vsak sam saj ne dvomim v tvojo sol sploh.ta kolegica jo je v bistvu kupila od nekih ljudi ,ki prodajajo "zdrave "izdelke.oni to sol imenujejo "himalajska".....in zanjo je dala 8.000....a je to ta sol?eh,kakorkoli ,ti zaupam ,tvojo sol pridno uporabljam,eno sem podarila mami,da jo z ocimom poskusita,ker imata oba malo problemov s holesterolom in debelostjo.tako ,da bosta pol najbrzh tudi onadva narocila. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kondor 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 (popravljeno) <{POST_SNAPBACK}>saj ne dvomim v tvojo sol sploh.ta kolegica jo je v bistvu kupila od nekih ljudi ,ki prodajajo "zdrave "izdelke.oni to sol imenujejo "himalajska".....in zanjo je dala 8.000....a je to ta sol? Poglej na link: IRSA Tu je ta sol po 1.600 SIT/kg in pakirana v kozarce. Zelo dobra! Popravljeno 3. april 2005 -> kondor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Poglej na link: IRSA Tu je ta sol po 1.600 SIT/kg in pakirana v kozarce. Zelo dobra! ja,ampak to kar ti pravis je svecnik.imam tako lucko drgac doma. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja,ampak to kar ti pravis je svecnik.imam tako lucko drgac doma. Ne zezaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.