Guest sstane 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Danes je 4. rojstni dan biokode, alias zdrave soli 21. aprila 2001 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hojla, sstane! Veš, da mi ta sol res ful izboljša počutje? Samo ene bedarije še moram nehat počet, pa bom ko rožica.Hvala No, vidiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 jaz tud...mogoč mora bit kej bol narobe s tabo da se prej pozna sam mogl bi se mi recimo poznat najprej na nohtih...čakam.....pa tud težave mi dela tako količino soli vase spravit kt sstane prav....mogoč tud to Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz tud...mogoč mora bit kej bol narobe s tabo da se prej pozna sam mogl bi se mi recimo poznat najprej na nohtih...čakam.....pa tud težave mi dela tako količino soli vase spravit kt sstane prav....mogoč tud to Počasi, kam se ti pa mudi, si še ja mladenka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Počasi, kam se ti pa mudi, si še ja mladenka ha ha bom pa na starost zdrava ko boje vse druge razne tegobe napadale......sam res, u bistvu sploh ne vem kaj naj pričakujem Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Stane dobro si resil (kok si samostojen in iznajdljiv in s prstom mi ni bilo treba VEC migniti, prej sem mal migala sam, ko sem crtkala ). nestrpno cakam na kaksen paket, da si ogledam to cudo se v zivo. Ja, oboje, aiwa. Stane si je pa sam izbral tole sliko mojo, da ne bo kaksnih nejasnosti, sama sem mu predlagala kaj manj odstekanega.ker jaz zase tko risem.ce pa hoce kdo delfina al pa kristal al pa karkoli, pa lohk to dobi - da ne bi kdo mislil, da znam sam odstek provajdat in da posiljujem s svojim stilom, kjer pase in kjer ne pase. No sam tolk. ker vidim, da ni nihce komentiral podobe (nove. v bistvu atraktivne, ker je nekaj posebnega, ce druzga ne). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 kake podobe ka sm sfalila Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Stane dobro si resil (kok si samostojen in iznajdljiv in s prstom mi ni bilo treba VEC migniti, prej sem mal migala sam, ko sem crtkala ). nestrpno cakam na kaksen paket, da si ogledam to cudo se v zivo. Ja, oboje, aiwa. Stane si je pa sam izbral tole sliko mojo, da ne bo kaksnih nejasnosti, sama sem mu predlagala kaj manj odstekanega.ker jaz zase tko risem.ce pa hoce kdo delfina al pa kristal al pa karkoli, pa lohk to dobi - da ne bi kdo mislil, da znam sam odstek provajdat in da posiljujem s svojim stilom, kjer pase in kjer ne pase. No sam tolk. ker vidim, da ni nihce komentiral podobe (nove. v bistvu atraktivne, ker je nekaj posebnega, ce druzga ne).Ta tvoja bejba je pravi simbol za mojo knjigo, malo je resna, malo pa zajebava Ima da postaneš popularna kot Picaso Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 A bom jutr dobila a ne? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>A bom jutr dobila a ne? Seveda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Seveda Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ta tvoja bejba je pravi simbol za mojo knjigo, malo je resna, malo pa zajebava Ima da postaneš popularna kot Picaso Ja, tokrat mi je pa vsec (prejsnjic je bilo bolj na in za silo skup spacano, tokrat pa - ful dobro ti je ratal, se posebej se mi zdi dbest izvedba skatle, ko si si tko zamislil, da se ravno tam prepogne). Se bodo ze navadli. Zakaj pa glih Picasso? (*tega picasa mi ze 12 let naprej mecejo, pa sploh ne shizim nanj al kaj tacga, dalec od tega da bi hotla kaj podobnega, a to pac iz mene 'privre', kot so njegove iz njega). Je pa lusten videt svojo slikco tkole, tko da sem zadovoljna, sam se 'v zivo' moram videt (poslji skupaj s knjigo, ceprav jo ze imam, ker moram sve videt - se pa ne mudi, ni treba zarad mene na posto skakat, ko bos kaj posiljal al pa v LJ letal). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Drugac je bila pa ta slika ze nalepka koledarcka, predtem pa je bila poslikana na steni ljubljanskega lokala (ki pa ga ni vec): Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Stane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ravnokar sem osvezila osrednjo stran Foruma in videla, da imas dons rojstni dan!!!!!!!!!Vse najboljse!!!!!!!!! In evo - kako sem prav ravnala - je pa to darilo za tvoj rojstni dan. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Ko smo ze v temi, bi nekaj vprasal. Stane, tole tvojo knjigo oz.paket sem podaril enemu starejsemu gospodu.Pa je bil na koncu nekako uzaljen, ces, kaksne "babje" stvari mu grem to dajat... Pa mi je sele kasneje kapnilo, ko sem spet preletel tvojo knjigo- kaj naprej pises "shujsala", "razumela" in podobno. Saj razumem, ce je clovek feminist, samo tukaj si pa po moje malo brcnil mino, brez zamere.Meni bi bilo ljubse, ce bi pisal "vseobsegajoce", ne pa da apeliras na neznejsi spol. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 To je res, to sem jaz Stanetu ze naprej vrgla parkrat.Moj frend tud tko jemlje, ces - hujsanje, babje zadeve... ampak stane najbrz ze ve, katera je ciljna skupina - tista, ki pac skrbi za gospodinjstvo (in drzi tri vogale al kako ze ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>To je res, to sem jaz Stanetu ze naprej vrgla parkrat.Moj frend tud tko jemlje, ces - hujsanje, babje zadeve... ampak stane najbrz ze ve, katera je ciljna skupina - tista, ki pac skrbi za gospodinjstvo (in drzi tri vogale al kako ze ) Hvala za darilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Z veseljem, ker si tko radodaren tud sam, do vseh tule, kolk si ze stalal soli, imel stroske s posiljanjem in vse... - imam rada velikodusne in radodarne ljudi.In tud podpiram in vse, pa se skoraj cast mi je, da si tolk zapel za to sliko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Stane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ravnokar sem osvezila osrednjo stran Foruma in videla, da imas dons rojstni dan!!!!!!!!!Vse najboljse!!!!!!!!! In evo - kako sem prav ravnala - je pa to darilo za tvoj rojstni dan. Hvala še enkrat Čuj, kaj misliš, jo držim za joške ali za rit tam na ikonci Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 naj me gdo razsvetli..za kaj se gre tule..a maš kao novo ikono pa je jaz na vidim al kej drujga......sm šla tvojo stran gledat pa je tud vse po starem povej no.....babji firbec Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Na prejsnji strani: http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...ndpost&p=424442 Stane, kot zelis (ravno v tem je char), ampak kot jaz zdajle vidim, jo za rit. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 aja tooooo....to sm pa vidla......zaka pa ne povete a tvoje delo marsa Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Meni bi bilo ljubse, ce bi pisal "vseobsegajoce", ne pa da apeliras na neznejsi spol.Sploh ne, kaj ne vidiš, da je knjiga pismo moji dragi Sale Sol je pa v slovanskih jezikih ženskega spola in pač tako izpade, ne vem pa, kako bo s prevodi v latinske in germanska jezike. Za njih je sol moški, pomisli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 tisti sol Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.