Guest sstane 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bom, takoj ko bom vedela, ce je se kaj kart frej...Ob kateri uri pa je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Mislim, da ob 20h.. sporocim se vse... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Tlele sedim za racunalnikom in kar po malem grickam sol... Jao sem cudna... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tlele sedim za racunalnikom in kar po malem grickam sol... Jao sem cudna... Bolje od mene ti bo Contesa lahko povedala, kako jo moraš lizkat, ker vama ni potrebno hujšati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Nekaj sem ze ugotovila... ful vec tekocine zdaj spijem.. sem primorana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nekaj sem ze ugotovila... ful vec tekocine zdaj spijem.. sem primorana Ma ne, to si imela še mačka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Evo danes sem zacel to sol jesti. Diagnoza: kronicna utrujenostBom porocal cez cca. 1 mesec, ce je bil kaksen ucinek.Prvi vtis je vsekakor pozitiven. Okus je 1A!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 a je slan okus? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Ja okus je slan.Ampak prov dobr slan, ne po jodu!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 zdej zih nauš gouše zarad joda dubu. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Spica!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Neka dobra vila je pritegnila odkritjem v moji knjigi http://www.svet-je-lep.com/phorum/read.php?f=4&i=4242&t=4031 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 povsod te je povno svetski čovjek Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>povsod te je povno svetski čovjek Da vidiš, kaj šele bo, ko bo Marsina bejba preplavila svet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 http://www.finance-on.net/forums.php?mode=zoom&id=257718 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Hm Hm Slani stane in ostali ki se pridno ukvarjate s soljo, kako se naredi prečiščevalna slana dieta...? mislim tak za se mal prečistit... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Nino, če ti kolikor toliko upoštevaš biodieto, si nimaš kaj čistiti, saj dela to organizem sproti. Zakaj ti je pa kaj takega padlo sploh na pamet, zaradi mode ali kar tako Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Tko za probat, kak dan...? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Potem je pa najbolje, da se zapelješ en dan na morje, se cel dan kopaš, šlukaš morsko vodo in nič ne ješ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 wuhu zveni zabavno najlepša hvala slani stane Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 Stane, imam eno vprasanje;frendici sem podarila tale kompletek, knjigico in sol in jo kar navdusila.Danes pa me klice, da je 'merila' (z nihalom, kar vedno pocne, ko 'preizkusa' kaksno metodo, nacin, snov, ...) in da se pri tvoji soli vrti v levo, sicer naj bi se vrtelo v desno.Da je tud preizkusala z drugimi (zdravimi) solmi, pa je pri vseh 3 se vrtelo v desno, torej kao v 'pravo' smer. spomnim se, da si omenil, da ti je mdr. tud nek ruski bioenergetik, bojda kar car na tem podrocju, nekak analiziral oz. meril in da je bil navdusen. pa me zanima, v cem je finta... ce morda ves... (ker morda se na tak nacin nisi se nikol ukvarjal oz. nihce drug). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Verjetno je toliko podsoljena, da jo je kar v levo zašraufalo. Niti Rus, niti kdo drug, ki je nihal okoli soli, mi ni kaj takega omenil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 ne sebe, sol je merila, sol najbrz ni podsoljena. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Zanimivo. Se pa spomnim, da mi je neka gospa razlagala ayurvedsko metodo, to je tista, ko v levo roko primeš živilo, desno pest pa položiš na srce in ti nekdo pritiska navzdol iztegnjeno levico. Večji odpor, kot lahko nudiš, bolj tebi primerno je to živilo. Tako je testirala mnogo oseb in to tako, da je epruvetke napolnila z raznimi solmi, tako, da niso vedeli v kateri je zdrava sol. Katera je bila zmagovalka, pa ne povem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 super...sam nisi mi odgovoril. No morda jo pa sama izmerim, saj imam tud nihalo...pa da vidim, kaj bo pa men se dogajal. .. sam mene so zanimale razlage... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.