Guest sstane 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>na koncu pa se vprasam, ali je tvoja sol drugacna, ker pac tako pravis, ceprav nimam nikakrsnih drugih dokazov za to, ali pa pac prodajas tisto, kar si sedaj vsakdo lahko kupi ze v trgovini, le da je tvoje drazje in zavito v drugo embalazo??- ker tako bo lahko pomislil tudi kdo drug, ki v 74634 temah bere o tvoji soli, nikoli pa ne zasledi nikakrsnih meritev ali dokazov.----------Mimogrede, Free, misliš, da je direktor Solin tak butec, da bi zdravo sol prodajal za desetino svoje vrednosti Ali pa Mobitel, ki je lastnik Solin Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Se vedno sedis na prestolu!!Namrec, pravis, da mi bo morda kdo se sledil - meni sledi vec kot 1500 ljudi iz cele slovenije, kaj pa tebi? Da in certifikati so kar tako, kajne --------Free, zaradi mene lahko vse svoje artikle skup zmešaš in jih ješ z veliko žlico, če si prepričan, da je tako prav, morda ti bo kdo celo sledil Certifikatov imaš na tone Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 jaz tega nisem rekel. torej pravis, da je sol piranskih solin ZDRAVA, zadnjic pa si trdil, d je zdrava samo tvoja!! sploh pa nisi konkretno odgovoril na vprasanje, zakaj je tvoja sol drazja od piranskih solin oz. ali jo samo preprodajas?---------Mimogrede, Free, misliš, da je direktor Solin tak butec, da bi zdravo sol prodajal za desetino svoje vrednosti Ali pa Mobitel, ki je lastnik Solin Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Nekje sem zasledil, da je dobro če spiješ sol pomešano z vodo. In sicer v razmerju: 1 majhna žlička na 1 l vode. Posebno če se se ukvarjaš z športom pa s temi stvarmi. Kaj vidva menta, ki se bolj spoznata na to? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz tega nisem rekel. torej pravis, da je sol piranskih solin ZDRAVA, zadnjic pa si trdil, d je zdrava samo tvoja!! sploh pa nisi konkretno odgovoril na vprasanje, zakaj je tvoja sol drazja od piranskih solin oz. ali jo samo preprodajas?---------Free, zakaj pa mene sprašuješ, kakšna je piranska sol, pokliči njih in jih vprašaj. Meni na jezik pa ne polagaj svojih besed. Zdrava sol, kot jo opisujem v knjigi in je zaščitena kot Salesalute Zdravasol je samo ta, ki jo dobiš zaenkrat le pri meni. Če bi pa bile kar vse soli zdrave, kot si misliš ti, potem pa tebi in Amerikancem bog pomagaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 sstane: se mi ne da iskat klele po forumu TVOJIH TRDITEV, sicer bi ti dokazal, da si to ti rekel. hkrati pa pojma nimas kaj jaz mislim! matjaz: da, mneda jeto zdravo, sam za pretiravat pa tudi ni. sem ze pisal mislim da v temi vegetarijanci... da sportni trenerji in zdravniki zelo priporocajo slane napitke za sportnike, prav zaradi izgube elektrolitov, ki se s potenjem in izgubo tekocine izlocajo. eden zmed takih (ceprav en vem ce nima kaj stranskih ucinkov) je napitek Isostar.Jaz si v vodo ruknem kar malo zdrave soli, sedaj mam se sstanetovo pa mam himalasjko, pa mam solni cvet in mam navadno neprecisceno iz piranskih solin.tko da podsoljen naum. je pa tudi vprasanje, ceprav vnasamo vecjo kolicino soli v telo, ali je to vseeno dovolj, ce pa recimo sedimo cel dan za racunalnikov in premalo gibamo!? menim, da nam v takem primeru tudi sol ne bo v celoti pomagala, temvec le mali delcek. Veckrat sem povedal svoje mnenje, da je zame ZDRAVJE - ziveti zdravo CELOSTNO! In prav zato je sol, gibanje, prehrana, dihanje, spanje, razmisljanje, nerazlisljanje, ipd, etc... samo delcek celote. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> je pa tudi vprasanje, ceprav vnasamo vecjo kolicino soli v telo, ali je to vseeno dovolj, ce pa recimo sedimo cel dan za racunalnikov in premalo gibamo!? menim, da nam v takem primeru tudi sol ne bo v celoti pomagala, temvec le mali delcek. Veckrat sem povedal svoje mnenje, da je zame ZDRAVJE - ziveti zdravo CELOSTNO! In prav zato je sol, gibanje, prehrana, dihanje, spanje, razmisljanje, nerazlisljanje, ipd, etc... samo delcek celote.Se popolnoma strinjam in sem vesel, da sem te pripravil do tega, da si dal tudi elektrolitom mesto, ki jim gre v človekovi prehrani.Še do nedavna ni bilo tako Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 danes mi ena frendica, ki me že dalj časa ni videla, pravi, pa kaj ti delaš s seboj, ful pomlajena zgledaš... ...se zezam in pravim, eh, eno posebno sol uporabljam...pa ona takoj, a Stanetovo free, kakšna kombinacija soli, natanko takšna kot moja... stanetova, himalajska, solni cvet in piranska neprečiščena... uporabljam po filingu... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 sstane: adej, se ne spomnim, da bi kdajkoli drugace trdil ... sicer pa sploh ni vazno. vazno je da se dela v smeri boljsga zdravja!nekatera mnenja pa se pac razhajajo. pa kaj. astra: kul jst zadnje case himalajsko bolj mal sopam... sm jo pa prej 3 leta skos. Potem pa en dan uletim na primorsko v 1 trgovino z bolj zdravo prehrano in vidim lepe vrecke soli iz piranskih solin. ok, kupim eno vrecko in probam. in glej: fuuuuuuuulllll mi pase.... sm se kar nekaj scepcev nje. tako, da sem doumel, da kljub temu, da ima himalasjka verjetno dosti vec razlicnih mineralov, ima nasa nekaj takih, ki sem jih tudi potreboval. seveda pa je bilo lahko tudi zaradi elektrolitov ali pa zaradi tega, ker sem uzival premalo himalajske. ne vem cist tocno. prav zato mam tko kot ti kombinacijo. ----------Se popolnoma strinjam in sem vesel, da sem te pripravil do tega, da si dal tudi elektrolitom mesto, ki jim gre v človekovi prehrani.Še do nedavna ni bilo tako Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Sej jaz jo pijem, kadar se gibljem. Včeraj sem tekel pa sem bil čist premočen. In mi je zelo pasala sol (pomešana z vodo). Drugač, če pa nič ne delam potem jo pa ne pijem. Ker nima smisla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sej jaz jo pijem, kadar se gibljem. Včeraj sem tekel pa sem bil čist premočen. In mi je zelo pasala sol (pomešana z vodo). Drugač, če pa nič ne delam potem jo pa ne pijem. Ker nima smisla.Kdo pa ti pravi, da se sol pije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>danes mi ena frendica, ki me že dalj časa ni videla, pravi, pa kaj ti delaš s seboj, ful pomlajena zgledaš... ...se zezam in pravim, eh, eno posebno sol uporabljam...pa ona takoj, a Stanetovo free, kakšna kombinacija soli, natanko takšna kot moja... stanetova, himalajska, solni cvet in piranska neprečiščena... uporabljam po filingu... AstraZa silo še kar dober špricer, samo da mi še kake jodirane zraven ne zmešaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 ej sstančk, js bi pa mal tvoje soli še mela.....sm že neki cajta brez, pa bi blo kul met spet Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ej sstančk, js bi pa mal tvoje soli še mela.....sm že neki cajta brez, pa bi blo kul met spet A da b, ka mi daš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>A da b, ka mi daš jurja Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>jurja + Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>+ a kr tule pred vsemi da naju bojo opravlali pol Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>a kr tule pred vsemi da naju bojo opravlali pol Kdo si upa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 gdo si ne Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>gdo si ne mdva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 sam js resno mislim...šibam dele u štacuno, ti mi pa predračun nared Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 a še nis....c c c Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst bi pa naročila Darilni paket. A lahko?Seveda, klikni na ZDRAVO SALE in preko rubrike NAROČILO pošlji željo in naslov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 Stane, ene par folka sem navdusila s soljo, en paket je pa recimo romal v pariz na ambasado. en frend je imel vneto oko al nekaj tacga, pa smo bili na partyju, pa ni imel antibioticnega mazila oz. pac svojega zdravila s sabo, pa sem mu nastimala sol in si je dal slan obkladek in mu je kar takoj pomagalo (v parih urah ali manj).In je se eno navdusil, tako da zdaj oba zanima.Frendu bom jaz dala, ono bom pa nate napotila. Ko bos kaj v LJ, se priporicam za kako sol, ker mam sam se knjigce, je pa bolj prepricljivo knjigco dat skupaj s soljo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 Velja, mislim, da nekje v sredini tedna pridem. Da vidiš, kako so ti možnarčki simpatični Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.