Skoči na vsebino

Zdrava Sol

Guest sstane

Recommended Posts

jaz mam pa keramicnega. x:Dx :vragec:

sam itak je ne drobim vedno, je ful uzijem v limonadi, pa se itak raztopi.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>x:Dx

saj to si ze enkrat pisal, da mora bit lesen moznar...jaz sem si ga nabavila, sicer ne vem, ce je lipa,

ampak meljem pac...  :inocent:

Če le ni tikov les, kar pa močno dvomim, je ok x;)x

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>jaz mam pa keramicnega. x:Dx :vragec:

sam itak je ne drobim vedno, je ful uzijem v limonadi, pa se itak raztopi.

V principu je res sploh ni treba drobiti, saj se da vedno pripraviti tudi dresinge za solate, marinade za meso, za juhe in omake je tako brez veze kaj prej pripravljat, edino kakšno meso ali ribe je fino suho posolit, pa morda za pice, kakšen namaz na kruhu, za redkvico namakat in tako.

Ko pridem, ti prinesem kakšno dozo z možnarčkom, keramičnega pa imej za okras. x:Dx

ampak meni niso vsec dresingi.

imam rada samo sol gor in malo limone in olivca ali bucnjaka.

ce delam dresing je takoj 2 dcl robe...

jaz solim vso zelenjavo, ko je skuhana/vokana cim prej, ko je se topla, pa se tudi kar stopi, tako, da

tam ni panike.

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

x:Dx

ja Stane, saj moznarcek sem dobila za darilo, ker sem si ga zhelela, da bom razne svoje prckarije lohk packala, sam zdaj mam pa sol not, sem pa tud ze mislila lesenega nabavit, ker se men tud boljs zdi za sol, ker sem si zapomnila, da si rekel, da ni kul prevec drobit.

men tud niso vsec 'dresingi'... xrolleyesx ful enih okusov, pa tolk stafa enga, pa bogato vse 100/h.

brez veze. socna solata z bucnim ali olivnim z domacim jabolcnim kisom in zdravo soljo zelo mal rabi drugega gor.

tele razne polivke in vsega boga, to je za filanje okusov folka, ki ne je zdravo.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sstane

Saj nisem mislil na kupljene dresinge, pač pa tako, kot je rekla Contesa, sol raztopi v kisu ali limoninem soku, doda olje, česen, petržilj, poper in kar še pač paše in to je to. Je pa res, da če ti oprano solato najprej posoliš, premešaš, dodaš kis in premešaš je sol že raztopljena, potem pa olje na koncu in je.

Meni celo paše, če še tu in tam na kakšen kristalček naletim, je bolj gurmansko, če je potrebno jo pa tudi kar s prsti razdrobim x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Saj nisem mislil na kupljene dresinge, pač pa tako, kot je rekla Contesa, sol raztopi v kisu ali limoninem soku, doda olje, česen, petržilj, poper in kar še pač paše in to je to. Je pa res, da če ti oprano solato najprej posoliš, premešaš, dodaš kis in premešaš je sol že raztopljena, potem pa olje na koncu in je.

Meni celo paše, če še tu in tam na kakšen kristalček naletim, je bolj gurmansko, če je potrebno jo pa tudi kar s prsti razdrobim x:Dx

mene tud ne moti oz. mi je celo cist kul, se nasa dva sta se navadila, clo tamali.

ene v zacetku moti, se jim zdi da je cela frka, a jaz se pa ze tko super znajdem..

kaksno piro sem zadnjic naredila!!!!!!!!!!! :2src:

mega! x^x

Picasso

evo mi je poštar sol prnesu, js pa nč gnarja doma :o|o: na pošto pa ne morm zdele it iskat, k bo šele ob enih tam, js pa šibam zdele za lj :o|o: pa tok me firbec matra ka za eno čudo je ta možnarček...al ka že :o|o: pol pa bod vesel

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>evo mi je poštar sol prnesu, js pa nč gnarja doma :o|o: na pošto pa ne morm zdele it iskat, k bo šele ob enih tam, js pa šibam zdele za lj :o|o: pa tok me firbec matra ka za eno čudo je ta možnarček...al ka že :o|o: pol pa bod vesel

Evo, iz darilnega paketa si dobila dozo, v kateri se skriva minimožnarček( levo).

Na desni je pa cel darilni paket, ki vsebuje knjigo, dve dozi, namizno solnico, žepni solnik in minimožnarček, v ozadju si pa ti x:Dx

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>evo mi je poštar sol prnesu, js pa nč gnarja doma :o|o: na pošto pa ne morm zdele it iskat, k bo šele ob enih tam, js pa šibam zdele za lj :o|o: pa tok me firbec matra ka za eno čudo je ta možnarček...al ka že :o|o: pol pa bod vesel

Možnarček, žepni solnik, namizna solnica x;)x

stane jaz pa v avtu valjam gomasio ze dva dni... ko si se najavljal... :|||

Picasso

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>o, a to mas ti vec teh variant paketkov, vidim  :eek:  x^x  :palec:

Trenutno so tri, ko pa poide prejšnja izdaja knjige, kar bo čez kak teden, bosta pa ostala zopet dva, ta darilni - PODARI SI ZDRAVJE - in oni s šestimi dozami. Seveda si bo pa lahko vsaka nabavila samo komplet teh lesenih lepotcev, če ostalo že ima. x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...