Guest sstane 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Biodieto pa v svojih malicah testira tudi 1000 članski kolektiv ene naše tovarne. Vodstvo se je odločilo, da pokloni vsakemu zaposlenemu po en paket in da vidiš, največji skeptiki bodo mrknili Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 mrknili to so pa res DOBRE novice, super Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 ks pa model; namest da se pregovarjas zmano, bi me raj uporabil za kaj pametenga! v vsem tem casu... sam je pa vsaj sol bla skos na tapeti! no sej; life is like a box of chocolade (recimo slane cokolade ) ... ---------Če bi bil maher za fotografijo, bi bilo še lepše Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kumari 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 sstane, mene zanima, koliko vlage nase potegne tvoja sol, če je stalno v solnici, na mizi ali polički na primer. Ali tudi tu velja, da se da vmes nekaj zrn riža, da preprečiš vlaženje soli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 joj meni soli zmankuje kaj nej Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>sstane, mene zanima, koliko vlage nase potegne tvoja sol, če je stalno v solnici, na mizi ali polički na primer. Ali tudi tu velja, da se da vmes nekaj zrn riža, da preprečiš vlaženje soli.Ne, ravno obratno, zdrava sol mora imeti vedno naravno vlago, zato je tudi tako embalirana, da se ne izsušuje in je več, kot za sprotno porabo ne imej odprto na mizi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kumari 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 OK. Hvala tudi za poslano, dvignem jutri zjutraj na pošti, ker me danes ni bilo ob prihodu poštarja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ojla Stane! Sm dubla tvojo sol in jo že par dni uporabljam. Dej zdej ti men na kratko povej zakva je ta sol tko zlo dobra in drugačna od navadne. Pa še v čem se razlikuje od Himalajske. Kera je boljš in zakva?V knjižici je vse bol poetsko napisano in ni prav veliko konkretnih informacij (npr: sol ima te pa te minerale... ti minerali pripomorejo k izboljšanju...bla bla).Eno dozico soli nameravam dat mami k je neki bolana in k sm ji hotla razložit zakva je ta sol dobra zanjo, ji nism znala (ker nevem).Valkira, vsaka naravna sol ima vse vodotopne minerale zemlje, le da so v različnih medsebojnih razmerjih in zdrava sol je idealna zmes teh mineralov, ki jo zaradi tega človekov organizem sprejema v največji količini glede na NaCl, ki je vodilni elektrolit človeškega telesa. Torej lahko rečeš, da so vsi minerali zdrave soli v idealnem ravnotežju do NaCl.Ampak, to res piše tudi v knjigi, kot še marsikaj drugega in se ne da nič bolj enostavno povedati. Važno je tudi, da jo uporabljaš surovo, torej pod 65°C, da jo uporabljaš v ustrezni količini glede na kalorije v hrani itd itd.Nikakor pa ne moreš reči, zdrava sol je boljša od himalajske na primer, četudi ti okus to res pove, toda, zdrava sol je zdrava ali pa ni, ne pa boljša ali slabša od katere druge.Boš že morala ene parkrat knjigo prebrati, če boš hotela razumeti, če te pa zadovoljuje taka informacija, da so vsi minerali zdrave soli v idealnem ravnotežju do NaCl, pri drugih soleh pač niso, pa uporabljaj le to argumentacijo, čeravno ni popolna.Povej, če bo mamo to zadovoljilo No, tu pa imaš še eden izmed opisov iz knjige ZDRAVA SOL Dobra sol je tista, katere vsebnost sestavin, tudi mikroelementov, je taka, da jo telo lahko sprejme v maksimalni količini glede na natrijev klorid, kajti telo sol sprejema na podlagi prvega elementa, ki doseže maksimum, in ne na osnovi prevladujočega.Krmilni element občutka slanosti je tako lahko katerikoli.Zdrava pa je tista dobra sol, ki vsebuje tudi biokodo.Taka je vsa sol, ki se ali se je kodirala z energijo živih organizmov.Za zdravo vegetiranje brez velikih intelektualnih naporov bi ti tako zadoščalo že uživanje surove hrane.Zdrava sol pa se nahaja v naravi tudi kar tako, kajti v dolgi zgodovini Zemlje je že skoraj vsa potovala skozi življenje.Moraš pa jo znati pridobiti in informirati in moraš jo znati tudi uživati.Nesušeno, nemleto, surovo, brez dodatkov. ------Zate je pomembno, da jo znaš uživati, ostalo sem namesto tebe opravil jaz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 Jaz bi že zdavnaj napisal nekaj stavkov in jih priložil vsaki dozi, pa se mi zdijo vse informacije iz knjige enako pomembne, tako, da ne vem, kaj bi vas, predvsem ženske, že zadovoljilo. Povej ti, pa dam takoj v tisk. Imaš kakšno zamisel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 Ne, ne, ne vem pa, če si dobila že novo embalažo, na kateri je kopija mojega foruma in tam najdeš diagnoze in terapijo. Res pa, da o sami soli ne piše nič drugega, kot to, kar zahtevajo predpisi. Morda bom pa res priložil en listek s kratkim opisom, ali pa bom kar zunaj na embalaži to dodal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> kajti v dolgi zgodovini Zemlje je že skoraj vsa potovala skozi življenje. *sem ravno iz banje, kjer sem se 20 minut namakala v tej soli in sem vsa zrelaksirana in sem samo se tale stavek rabila Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 Vidiš, sedaj bo potovala tudi skozi tebe in bog ve, od kod je prišla in kam bo odšla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 Po mojem so purfel že zdavnaj izumil in ni treba še teb srat tlele z neko reklamo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 đizs, sm šla po sol zdejle, pa pol hitr odprla me je tk firbec matro, pol pa vidim sam 6 paketov soli, nikjer možnarčka ok pol pa odprem vsako škatlco posebi pa ka vidim da je to čudo od možnarčka u bistvu štoflc.....js sm si to mal drgač predstavljala, una lesena skledca pa to.....sej ok mini, štekam, mini je pač mini, sam štoflc na flaški me je pobralo skor od smeha......pa ka nej zdej s temu delam, to še u roke na znam prjet, pa plastika je not, bi ja moglo leseno bit vse.......sstane cccccc..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 aha, no tisto plastiko sm vn potegnla, tk da zdej je pa res lesen Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>aha, no tisto plastiko sm vn potegnla, tk da zdej je pa res lesen No, sedaj pa v možnarček vsuj nekaj soli iz epruvetke, jo obrni in jo suči v desno po soli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 Stane, najlepsa hvala za sol! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 Nisem mogla do naslednje posiljke pocakat, sem si ga kar na trznici kupila Terilnik al kako se ze rece tej zadevi.. lesen, majcken, lustkan, pa verjetno precej drazji, kot ce bi sol narocila grem stestirat ga zdaj Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nisem mogla do naslednje posiljke pocakat, sem si ga kar na trznici kupila Terilnik al kako se ze rece tej zadevi.. lesen, majcken, lustkan, pa verjetno precej drazji, kot ce bi sol narocila grem stestirat ga zdaj Naredi fotografijo, da vidim, kaj si kupila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Stane, najlepsa hvala za sol! Gomasio je bil super, skoraj polovico sem ga kar v avtu zmazal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 a daj!!! Pa ga ni blo tko mal (kokr je zgledal v tisti mali posodici, ker sem ga cist zbasala).Me ful veseli da ti je bil vsec, me je zanimal, ce bos kaj komentiral, ker sem bila na tega (iz te runde) se posebej ponosna, se tud men zdi, da mi je ful dobr ratal. Saj mi smo ga pa tud ze pol pozrckal, pa ceprav sem ga kao 'za na morje' nastimala.Drugic ga spet dobis in oprosti za mojo divjo naglico - sem imela sto opravkov (kot tud ti, sam ti mas klimo ).Skratka - superca, sem ful vesela, da se tkole mal vidva.naslednjic greva pa nujno se na drink. Zadnjic sva se prav fajn menila pa tko, je fajn tvoja druzba. Sol pa itak zakon!Odkar te poznam oz. sva v navezi, ne uporabljam druge soli.In kot vidis, sem vitka in vse. mal zato, ker mal jem, sam lohk bi bla vseen debela, recimo zato ker skoz sedim pa z avtom se furam. In res je cist za vse. To mi je najbolj vsec in tud zato me preprica, od vsega zacetka sem bila naklonjena soli, ze od predno sem te poznala, zdaj pa se bolj. Tko da - super da te mamo, super je pa tud to, da se kar fajn tole shiri, jaz sem jih ze ful navdusila, pa sploh ne s kakim blaznim reklamiranjem, pac pa sem imela na broju, je kaj blo, pa je pomagal... al pa sem dala za darilo pa nic kaj blazno prepricevala, ker tud ne znam vsega razlozit. sam razumem pa, tud zato, ker se mi zdi logicno. In fajn da si tko vztrajen, to je za VSE dobro. Eni mislijo da se samo silis v ospredje, da si samo trzno usmerjen, no vidis jaz pa VEM, da to ni res... oz. ni to se zdalec vse.Da je pa dobro za vse, pa pravim zato, ker bi jaz tud rada v kosilu ki mi ga pripravijo, mela kul sol not in ne natrija oz. glutaminata. In oni paradajz, ki ga tko dobro pripravijo na hvaru, da ga mam za vse leto, taka mezga domaca, ki je lani nismo dobil, sem rekla, saj je pa ze prav, ker je itak z ono soljo... saj bi lohk kar sama naredila 100x boljso morda... Tko da - zato je to dobro za vse. men ni vseen kaj jem in soli v nekaterih izdelkih se skoraj ne mroes izognit, tako da - je tudi MOJA SKRB, iz cesa vsega packarijo tkole zadeve. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 Evo, Sstane, posebej zate Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 terilnik? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo, Sstane, posebej zate iiiii luschy Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 a ni simpaticen Sicer sem jurja dala zanj, ampak vseen.. ce ze mam, naj bo oreng Deluje pa tud Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.