Aliana 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>nisn čist ziher se bolj nagibam k moji varianti terilnik -a [tudi un] m (i) redko močna, navadno kovinska posoda z zaokroženim dnom za drobljenje trdih snovi; možnar: treti poper v terilniku tarilnik.. na obstaja v SSKJ (ja, ja, smotana, vem.. sam tko fajn, k mam enkrat jaz prav ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 Kako velik pa je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>terilnik -a [tudi un] m (i) redko močna, navadno kovinska posoda z zaokroženim dnom za drobljenje trdih snovi; možnar: treti poper v terilniku tarilnik.. na obstaja v SSKJ (ja, ja, smotana, vem.. sam tko fajn, k mam enkrat jaz prav )Reče se lepše možnar, tarilnica je bolj laboratorijsko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kako velik pa je 9 cm sirok, 4 cm visok, un bat pa 7x2 cm Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>9 cm sirok, 4 cm visok, un bat pa 7x2 cm V redu, ni prevelik. Ampak, uporabljaj ga čim manj, samo za tvoje namaze Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 Sem samo nekaj hotela povedat....nekdo mi je podaril eno flaško tele zdrave soli pa če lahko priznam full je dobra 1. sem opazila da ima hrana dosti bolj poln okus - prvo sem jo probala na solati tako da je blo res očitno, potem pa še v jedi in dejansko je razlika full opazna 2. sem bila lačna pa sem ene par zrnc polizala pa malo z vodo splaknila - sem kar sita ratala, hudo bom sam še od soli živela, morm tko kako kilco-tri shujšat 3. pa...a ima ta sol en tak čudn učinek na....khmmm kako bi rekla...ker kadar jo jem bi se pol sam neki "crkljala" Evo, zdaj pa naprej terilčkajte Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Evo, zdaj pa naprej terilčkajte Petrca, imaš izreden dar opazovanja in opisovanja svojih občutkov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kumari 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Ko sem odprla paketek, sem bila navdušena. Majhno, lično in zelo uporabno. Epruvetka in terilnik sta pa sploh kul. Sol sem seveda najprej poskusila, pa nisem mogla nehati, tako da sem jo v prvem šusu polizala sigurno za pol male žličke. Potem sem pa še vsako uro malo "liznila", je tako dobra. Drugačen, boljši okus, ne peče na jeziku, zanimivo, da tudi žejna nisem bila po njej. Mojemu možu ni bila všeč, je preveč zasvojen s trgovinsko, ampak ga bom že prepričala, da je boljša, ker druge ne bo več doma . Tudi prijateljici bom en paketek podarila za rojstni dan, mislim, da bo lepo, predvsem pa zdravo in uporabno darilo.sstane, a lahko predoziram, če jo hodim kar naprej lizat? Očitno mi zelo paše ali pa manjka, kaj vem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Ta občutek strasti poznam iz svojih začetkov pred štirimi let. Kljub temu, da me je bilo na začetku kar strah, kaj bo, ker sem pač celo življenje poslušal, da je sol strup, se nisem mogel premagovati in sem jo kar naprej lizal, dokler se mi ni sama uprla.No, pretiravati ti ni potrebno, saj se nikamor ne mudi, liži jo pa po malem, ne naenkrat in ti bo organizem sam povedal, kje je prava mera.Me veseli, da ti je design všeč. Oni leseni tulec pa lahko uporabljaš kot tarilnik ali pa ga nosiš s sabo, v solnico pa si nasuj malo soli in postavi na mizo, boš videla, kako bo cel prostor zažarel, tako, da se tudi mož ne bo mogel upreti, da ne bi kljunil po njej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kumari 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Na mizi imam cel kompletek, razen večje plastenke, v solnico pa dam sol tik pred uporabo, za sproti si jo kradem iz epruvetke . Danes pri kosilu mož sploh ni pogruntal, da je drugače osoljeno, očitno je na pravi poti in ko bo pogruntal, bo že prepozno . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Sem imela ene vije-vaje čez konec tedna, tako sem šele danes dvignila paket in ga takoj tudi uporabila Tudi jaz ugotavljam, da mi paše sol po malem lizati Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 ja sstančk, dbest je tale tvoja sol....moj lubči je sicer kr zavijal z očmi, da sm prtegnena k sm dala štir jurje za sol, sam tud un ne more mim da neb mal probvav kristalčke......pa to mi je kul, k res nis žejn po njej, prej nism nikol nevemkok slano jedla, če je blo mal bol sm pa guznla skor od žeje, po tej tvoji pa nč, ni važn kok soliš k ni kake žeje potem....pa zdej mal eksperimentiram, svašta probujem, tud za umivanje recimo, pa mi je fajn občutek, res je taka mehka, nežna koža pol, kr žari....... uglavnem špica drgač jo pa tk povsod zravn dajem, u kavo, napitke razne, zravn čokolade je fajn , pač povsod, še u pir Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa, a ne mores sprejemati osebnih sporocil?Mas poln nabiralnik al poln kufer? Pozdravcek! Marsa ima poln os, vendar pa je tudi na dopustu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala. Sem preblala, da ima poln nos Pozdravcek!Hihi, a veš, da semna hitro bral tudi jaz nos? Upam, da se je sedaj ne kolca, če plava v vodi... Tole me je pravzaprav pritegnilo, ker sem Vrbo zagledal v temi "Zdrava sol". Sstane je enkrat že napisal knjigo 10 slanih zapovedi. Si jo že brala? (tisto eses-tane ni "Slani Stane", ker je ES iz priimka. Kot bi se lahko jaz podpisal tudi SPIKO. Včasih sem bil podpisan tudi Piko Is Talk, pa je tudi bilo prav) Ampak nekaj lahko potrdim - zrno naravne soli mi vedno paše polizati, tudi če je Stanetova! in v koristnost njegovega dodatka tudi verjamem... res pa je, da če nečemu verjamem, še ne pomeni, da to tudi uporabljam. V tem zasoljenem poletju kristalni pozdravček in tistim, ki so te dni na dopustu, vse dobro! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 stane, danes je v oni clanek o solnem cvetu, kjer pise, da je le-ta energetsko informirana sol se mi zdi hecno, ko ni nihce podpisan pod tisitm clankom, sicer...no, poglej, ce imas priliko. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>stane, danes je v oni clanek o solnem cvetu, kjer pise, da je le-ta energetsko informirana sol se mi zdi hecno, ko ni nihce podpisan pod tisitm clankom, sicer...no, poglej, ce imas priliko.Kaj češ, danes je energija v modi, če je pa še informirana, še pa Einstein dol pade Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Evo, Cigančica, še tebi enega darilnega po exluzivni ceni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Vračam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo, Cigančica, še tebi enega darilnega po exluzivni ceni komi zdej widwa Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> komi zdej widwa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 na tvojem avatarchku pa rajsh tebe s kitarco vidim,kot sol Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>na tvojem avatarchku pa rajsh tebe s kitarco vidim,kot sol Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Sem resen zakonski mož Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Ne nori, erotičnih tekstov ji pa res ne bom kazal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 aha,zdej pa zhe v tem forumu telenovele laufajo Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.