Skoči na vsebino

Zdrava Sol

Guest sstane

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>nisn čist ziher x:o)x

se bolj nagibam k moji varianti

terilnik -a [tudi un] m (i) redko močna, navadno

kovinska posoda z zaokroženim dnom za

drobljenje trdih snovi; možnar: treti poper v

terilniku

tarilnik.. na obstaja v SSKJ x:o)x

(ja, ja, smotana, vem.. sam tko fajn, k mam enkrat jaz prav x^x :vragec: x:o)x )

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>terilnik -a [tudi un] m (i) redko močna, navadno

kovinska posoda z zaokroženim dnom za

drobljenje trdih snovi; možnar: treti poper v

terilniku

tarilnik.. na obstaja v SSKJ  x:o)x

(ja, ja, smotana, vem.. sam tko fajn, k mam enkrat jaz prav  x^x  :vragec:  x:o)x  )

Reče se lepše možnar, tarilnica je bolj laboratorijsko x;)x

Sem samo nekaj hotela povedat....nekdo mi je podaril eno flaško tele zdrave soli pa če lahko priznam x:Ix full je dobra x:Dx

1. sem opazila da ima hrana dosti bolj poln okus - prvo sem jo probala na solati tako da je blo res očitno, potem pa še v jedi in dejansko je razlika full opazna :palec:

2. sem bila lačna pa sem ene par zrnc polizala pa malo z vodo splaknila - sem kar sita ratala, hudo bom sam še od soli živela, morm tko kako kilco-tri shujšat :O: x:px

3. pa...a ima ta sol en tak čudn učinek na....khmmm kako bi rekla...ker kadar jo jem bi se pol sam neki "crkljala" x:Ix

Evo, zdaj pa naprej terilčkajte x;)x x:Dx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Ko sem odprla paketek, sem bila navdušena. Majhno, lično in zelo uporabno. Epruvetka in terilnik sta pa sploh kul. Sol sem seveda najprej poskusila, pa nisem mogla nehati, tako da sem jo v prvem šusu polizala sigurno za pol male žličke. Potem sem pa še vsako uro malo "liznila", je tako dobra. Drugačen, boljši okus, ne peče na jeziku, zanimivo, da tudi žejna nisem bila po njej. Mojemu možu ni bila všeč, je preveč zasvojen s trgovinsko, ampak ga bom že prepričala, da je boljša, ker druge ne bo več doma x:Dx . Tudi prijateljici bom en paketek podarila za rojstni dan, mislim, da bo lepo, predvsem pa zdravo in uporabno darilo.

sstane, a lahko predoziram, če jo hodim kar naprej lizat? Očitno mi zelo paše ali pa manjka, kaj vem.

Guest sstane

Ta občutek strasti poznam iz svojih začetkov pred štirimi let. Kljub temu, da me je bilo na začetku kar strah, kaj bo, ker sem pač celo življenje poslušal, da je sol strup, se nisem mogel premagovati in sem jo kar naprej lizal, dokler se mi ni sama uprla.

No, pretiravati ti ni potrebno, saj se nikamor ne mudi, liži jo pa po malem, ne naenkrat in ti bo organizem sam povedal, kje je prava mera.

Me veseli, da ti je design všeč.

Oni leseni tulec pa lahko uporabljaš kot tarilnik ali pa ga nosiš s sabo, v solnico pa si nasuj malo soli in postavi na mizo, boš videla, kako bo cel prostor zažarel, tako, da se tudi mož ne bo mogel upreti, da ne bi kljunil po njej x;)x

Na mizi imam cel kompletek, razen večje plastenke, v solnico pa dam sol tik pred uporabo, za sproti si jo kradem iz epruvetke x:Dx . Danes pri kosilu mož sploh ni pogruntal, da je drugače osoljeno, očitno je na pravi poti in ko bo pogruntal, bo že prepozno x;)x .

ja sstančk, dbest je tale tvoja sol....moj lubči je sicer kr zavijal z očmi, da sm prtegnena k sm dala štir jurje za sol, sam tud un ne more mim da neb mal probvav kristalčke......pa to mi je kul, k res nis žejn po njej, prej nism nikol nevemkok slano jedla, če je blo mal bol sm pa guznla skor od žeje, po tej tvoji pa nč, ni važn kok soliš k ni kake žeje potem....pa zdej mal eksperimentiram, svašta probujem, tud za umivanje recimo, pa mi je fajn občutek, res je taka mehka, nežna koža pol, kr žari....... :palec: uglavnem špica x:Dx drgač jo pa tk povsod zravn dajem, u kavo, napitke razne, zravn čokolade je fajn x:px , pač povsod, še u pir x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>Hvala.  x:)x Sem preblala, da ima poln nos  x;)x

Pozdravcek!

Hihi, a veš, da semna hitro bral tudi jaz nos? Upam, da se je sedaj ne kolca, če plava v vodi...

Tole me je pravzaprav pritegnilo, ker sem Vrbo zagledal v temi "Zdrava sol". Sstane je enkrat že napisal knjigo 10 slanih zapovedi. xDDx Si jo že brala? (tisto eses-tane ni "Slani Stane", ker je ES iz priimka. Kot bi se lahko jaz podpisal tudi SPIKO. Včasih sem bil podpisan tudi Piko Is Talk, pa je tudi bilo prav)

Ampak nekaj lahko potrdim - zrno naravne soli mi vedno paše polizati, tudi če je Stanetova! x:o)x in v koristnost njegovega dodatka tudi verjamem... res pa je, da če nečemu verjamem, še ne pomeni, da to tudi uporabljam.

V tem zasoljenem poletju kristalni pozdravček

in tistim, ki so te dni na dopustu, vse dobro!

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>stane, danes je v oni clanek o solnem cvetu, kjer pise, da je le-ta energetsko informirana sol  :inocent:

se mi zdi hecno, ko ni nihce podpisan pod tisitm clankom, sicer...no, poglej, ce imas priliko.

Kaj češ, danes je energija v modi, če je pa še informirana, še pa Einstein dol pade x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...