Guest sstane 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 In to panevropske Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj vem da sem off topic, a se samo meni zdi naš Stane, po sliki sodeč, en tak prizanesljiv, v vsem vragu izkusen, razumevajoc, umirjen, zelo načitan, umetnisko in filozofsko navdahnjen clovek, predvsem pa blag in omikan? ma sstane je legenda covjece Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Kaj pijeta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pijeta he he ,sstane.....da naush poletu... kaj chmo ,che s pa fajn chlovk,sam si si kriv Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Hm prejle sem gledal neki članek, da WHO, priporoča kao 6 gramov soli na dan maks.... pa če se spomnim, sstane, ti priporočaš 8 ali nekaj takega? hm nvem meni z lepa ne rata 8... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm prejle sem gledal neki članek, da WHO, priporoča kao 6 gramov soli na dan maks.... pa če se spomnim, sstane, ti priporočaš 8 ali nekaj takega? hm nvem meni z lepa ne rata 8...V 5g petkrat prejodirane soli je toliko joda, kot v 25 g naravne, toliko soli pa potrebujejo športniki, ki zmlatijo preko 5000kcal dnevno. Moje mera 8 g velja za 1600 kcal, ker je drugih 8 vsebujejo že živila sama. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 mm je pa res da si precej solim kosila pa tk hihi ehja njama njama Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj vem da sem off topic, a se samo meni zdi naš Stane, po sliki sodeč, en tak prizanesljiv, v vsem vragu izkusen, razumevajoc, umirjen, zelo načitan, umetnisko in filozofsko navdahnjen clovek, predvsem pa blag in omikan? Ja od kje pa teb to???? Stane je d best. Pa še mačkona ma lepga, pa otročke zravn...sej ne vem, stane, a so to tvoji? Čuda dela tale tvoja sol! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>, pa otročke zravn...sej ne vem, stane, a so to tvoji?Seveda sta moja, čigavi pa naj bi bili vnučki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Ja, se vid, da so po dedku fejst otroci! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Po dolgem času spet na forumu! Moram povedat, da tudi jaz uporabljam to sol in da je super. Trenutno se učinek predvsem pozna na koži. Moja koža na obrazu skoraj ni zdržala brez mastne kreme, sedaj pa si umijem obraz z slano vodo in kreme ne rabim, vsaj ne vedno!LP, Cat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 Heh, če se prav spomnim, sstane prav, da je ravno tud za uravnavanje pritiska, pri težavah z njim, zlo ok.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sol kot profilakso, ne hvala Stanee, kaj pa pravis za tvojo sol pri visokem pritisku? Skoraj polovica prebivalstva ima visok pritisk in se mora izogibati soli. Vrba, petkrat prejodirano jedilno sol uživajo Nemci že zelo dolgo, Slovenci na srečo šele tretje leto, zato se ne čudi, če so v povprečju dvakrat debelejši in dvakrat bolj pritisnjeni od nas.Tvoji dohtarji, tako kot večina na svetu, govorijo pač o jedilni soli, ki ne samo da dviguje pritisk, povzroča tudi večino ostalih bolezni.Pa mi ti razvozljaj ta paradoks, dohtarska WHO priporoča čimbolj jodirano sol, vsi dohtarji pa, da uživaj čim manj soli. Kaj to pomeni, da ti želijo sol pregnati iz prehrane in jo nadomestiti z zdravili.Kaj češ, bisnis je biznis Aja, seveda uporaba zdrave soli namesto jedilne, pod pogoji, ki jih imaš v knjigi, uravnoteža tudi pritisk Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 Daj stane nehi nakladat, kar je preveč je pa preveč. Ka si bil zadne cajte kaj pr psihiatru aaaaaaaa. Pa kakšen lexaurin uzem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> In tudi to, kar pises da pravi WHO in kaj pravijo dohterji, se v bistvu ne nasprotuje, je odvisno od tega, kaksno diagnozo imas..Grešiš, sicer pa nima smisla, da ti še enkrat tu razlagam, vse lahko prebereš v moji knjigi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 Ker ste nekateri toliko insistirali na obrazložitvi zdrave soli, sem se odločil, da bom vsaki dozi prilagal kratko navodilo. Prosim za oceno. NAVODILO O UPORABI Vse naravne soli vsebujejo vse vodotopne in koloidne minerale iz zemeljske skorje v različnih razmerjih v odvisnosti od lokacije in načina pridelave, nerafinirane morske pa tudi organske snovi. Salesalute Zdravasol je zmes vseh teh elementov v idealnem razmerju do NaCl, ki je vodilni elektrolit človeškega organizma, kar ji omogoča, da jo organizem sprejema v maksimalni količini brez stranskih učinkov.V prehrani se uporablja na enak način, kot ostale soli, le da vedno po kuhanju in pečenju, pod 65°C, v vsakodnevni higijeni in kozmetiki pa namesto mil in šamponov v obliki vodne raztopine in zobnih past kar v kristalni obliki. Kristali ali koncentrirana raztopina se lahko vmešajo tudi v kreme in olja.Pri bolezenskih stanjih, postenju in shujševalnih kurah je poleg uporabe v normalni prehrani tudi odličen dodatek naravnim, sveže pripravljenim zelenjavnim in sadnim sokovom ali za mineraliziranje običajne vode, predvsem tiste, ki si jo sami pripravljamo v aparatih za čiščenje vode.Je tudi odlično sredstvo za kodiranje, dosoljevanje, že pripravljene gostilniške hrane, kot tudi za stimuliranje delovanja notranjih organov in sicer tako, da se kristalčki ližejo.Salesalute Zdravasol ne smemo mleti s kovinskimi ali keramičnimi mlini, lahko jo le deaglomeriramo v lesenih možnarjih, ali pa solimo hrano s koncentrirano raztopino, kateri dodamo surove začimbe, ki jih kot take tudi sicer uporabimo istočasno s soljenjem.Za popoln uspeh biodiete s Salesalute Zdravasol° je zelo pomembno razumevanje delovanja celotnega organizma, posameznih organov in presnove, zato vam priporočamo, da si pred začetkom biodiete preberete knjigo Zdrava sol ali postavite vprašanja na spletno stran založbe ali po telefonu. Naslov in telefoni so navedeni na embalaži. Veliko vitkega zdravja z uporabo biodiete s Salesalute vam želita založba in avtor knjige. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ker ste nekateri toliko insistirali na obrazložitvi zdrave soli, sem se odločil, da bom vsaki dozi prilagal kratko navodilo. Prosim za oceno. NAVODILO O UPORABI Vse naravne soli vsebujejo vse vodotopne in koloidne minerale iz zemeljske skorje v različnih razmerjih v odvisnosti od lokacije in načina pridelave, nerafinirane morske pa tudi organske snovi. Salesalute Zdravasol je zmes vseh teh elementov v idealnem razmerju do NaCl, ki je vodilni elektrolit človeškega organizma, kar ji omogoča, da jo organizem sprejema v maksimalni količini brez stranskih učinkov.V prehrani se uporablja na enak način, kot ostale soli, le da vedno po kuhanju in pečenju, pod 65°C, v vsakodnevni higijeni in kozmetiki pa namesto mil in šamponov v obliki vodne raztopine in zobnih past kar v kristalni obliki. Kristali ali koncentrirana raztopina se lahko vmešajo tudi v kreme in olja.Pri bolezenskih stanjih, postenju in shujševalnih kurah je poleg uporabe v normalni prehrani tudi odličen dodatek naravnim, sveže pripravljenim zelenjavnim in sadnim sokovom ali za mineraliziranje običajne vode, predvsem tiste, ki si jo sami pripravljamo v aparatih za čiščenje vode.Je tudi odlično sredstvo za kodiranje, dosoljevanje, že pripravljene gostilniške hrane, kot tudi za stimuliranje delovanja notranjih organov in sicer tako, da se kristalčki ližejo.Salesalute Zdravasol ne smemo mleti s kovinskimi ali keramičnimi mlini, lahko jo le deaglomeriramo v lesenih možnarjih, ali pa solimo hrano s koncentrirano raztopino, kateri dodamo surove začimbe, ki jih kot take tudi sicer uporabimo istočasno s soljenjem.Za popoln uspeh biodiete s Salesalute Zdravasol° je zelo pomembno razumevanje delovanja celotnega organizma, posameznih organov in presnove, zato vam priporočamo, da si pred začetkom biodiete preberete knjigo Zdrava sol ali postavite vprašanja na spletno stran založbe ali po telefonu. Naslov in telefoni so navedeni na embalaži. Veliko vitkega zdravja z uporabo biodiete s Salesalute vam želita založba in avtor knjige.Ni pripomb Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 Jaz s pridom uporabljam zdravo sol za pitje (zjutraj na tešče), za obraz, telo - zelo priporočam za umivanje zob - ojačajo se dlesni, zobje so bolj beli (najbrž manj zobnega kamna), ne vem pa kako uporabit sol za lase. Namreč, kljub sicer suhi koži imam mastne lase in umivanje s soljo ne zaleže. Ali je treba lase potem sprati z vodo? Ali naj sol dodam milu, oziroma šamponu?Hvala za odgovor!LPCAt Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz s pridom uporabljam zdravo sol za pitje (zjutraj na tešče), za obraz, telo - zelo priporočam za umivanje zob - ojačajo se dlesni, zobje so bolj beli (najbrž manj zobnega kamna), ne vem pa kako uporabit sol za lase. Namreč, kljub sicer suhi koži imam mastne lase in umivanje s soljo ne zaleže. Ali je treba lase potem sprati z vodo? Ali naj sol dodam milu, oziroma šamponu?Hvala za odgovor!LPCAtMislim, da je Contesa na Mavričnih sobotah govorila, da si je lase umivala samo s slano raztopino, nisem pa čisto siguren. Morda ti bo sama povedala, ko se pojavi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 Ok, hvala za odgovor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 Ali ima katera podobno izkušnjo, kot jo navaja neka gospa na mojem forumu? http://www.salesalute.com/forum/forum_Show...oupId=1&ID=6666 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 Jaz uporabljam zdravo sol, malo manj kot en mesec. V začetku so me skeleli zobje, težave z zobmi imam že zdaj. Sem pa imela nekaj dni 'polno glavo' in občutek dokaj ostrih bolečin v glavi, ki so trenutna. Torej zaboli kot bi 'stekla elektrika' in potem neha. Vendar je to zdaj minilo. Meni je ta razlaga o soli blizu, zato nisem nikoli pomislila, da si na ta način (da uživam to sol) kakorkoli škodujem. Seveda, pa ne pretiravam, večinoma samo solim po novem in zjutraj vedno popijem 3dcl solne raztopine (včasih bolj včasih manj slano). Vendar menim, da je najbrž tudi pri soli tako kot pri drugih oblikah 'zdravljenja', da se stanje najprej poslabša, ker se telo na ta način čisti, oziroma se blokada začne sproščati. LP Cat Zadnjič sem pustila slučajno pustila škafec z slano vodo na tleh, pa je uletela naša mačka in začela goltat to vodo. Najprej sem jo mislila dati stran, potem pa sem si rekla, naj ji tekne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zadnjič sem pustila slučajno pustila škafec z slano vodo na tleh, pa je uletela naša mačka in začela goltat to vodo. Najprej sem jo mislila dati stran, potem pa sem si rekla, naj ji tekne Neverjetno veliko je med domačimi živalmi diabetikov. Krave kar po spisku, ker morajo jesti, kar jim farmer v jasli položi, mačke so pa bolj svobodne in si tu in tam tudi kakšno kodirano miško privoščijo Kaj pa tvoj muc je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 Slano vodo je pila naša 'tamlada' mačka, je pa res da je ravno skotila svoje mačkone. Morda zato? Drugače pa tudi poje kakšno miško, pa tudi kakšnega ptička DRugače je brikete, sem ter tja kakšno konzervo, zelo rada je sir in pije mleko, vode pa ne toliko. Pravzaprav pije deževnico, ki jo imamo za zalivat vrt. Je pa smešno, da ji miško ujame naša 'tastara' mačka in ji pusti na predpražniku pred vrati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.