Guest sstane 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>tarnam zaradi malce preveč rednih prebavnih motenj zaradi uživanja mlečnega sladkorja...in kako bi se teh težav rešil....nisem tarnal zaradi sladkorne bolezni Aha, potem ti pa res samo zdrava sol manjka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 maybe a litlle bit love pa bo vse prešlo, človek je še mlad Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 Mogoče, če najde kakšno izkušeno maserko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 to bi blo zate ne zanj starejši rabijo ful kontakt, mladi pa sanjajo sam hecam se ..ne mi v luft skočit spet s soljo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 @Cashy, če je res problem v mlečnem sladkorju, je najbolje, da se izogibaš pitju mleka in začneš uživati fermentirane mlečne izdelke kot so jogurt ali še bolje kefir, potem kakšen sir... Če tega ne moreš oz. nočeš, pa ti preostane še možnost jemanja prehranskih dodatkov-prebavnih encimov, ki ti vsestransko pomagajo pri prebavi maščob, beljakovin itd. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 ....in poleg vsega seveda tudi mlečnega sladkorja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 Jebemti mi je soli zmanjkalo za juhico, sem moral tkole nesoljeno pojest. :xx!: Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 Sebastjan, hvala za nasvet glede fermentiranih izdelkov.Pri nas doma se zgodi dostikrat, da kdaj zjutraj ni kruha, jogurtov ali sadja, pa si pripravim kak muesli z mlekom, pa povrhu spijem kak kozarček jabolčnega kisa ko se mi ne da hodit v trgovino po kruh. Tako, da zaradi lenobe nimam druge izbire, Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sebastjan, hvala za nasvet glede fermentiranih izdelkov.Pri nas doma se zgodi dostikrat, da kdaj zjutraj ni kruha, jogurtov ali sadja, pa si pripravim kak muesli z mlekom, pa povrhu spijem kak kozarček jabolčnega kisa ko se mi ne da hodit v trgovino po kruh. Tako, da zaradi lenobe nimam druge izbire, Liin nasvet ti pa ni všeč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 hja sej tko že ceu živlene sam sanjam, bi mi prou prišla kaka izkušnja s full contactom Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 Ima kdo s tem kakšno izkušnjo? http://www.planetzdravja.com/default.aspx?id=2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 http://www.planetzdravja.com/default.aspx?id=2KlikPrebral, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 Če bi to počel z nekim naravnim sadnim ali zelenjavnim sokom, recimo pesinim, ki bi ga solil z zdravo soljo do zgornje meje svojega okusa, kar je maksimalno cca 1g na dcl soka, ostale hrane pa ta čas ne užival, se torej postil ob takem soku in vodi, bi do uravnoteženja pH res prišlo. To pišem tudi v svoji knjigi o zdravih napitkih, če se spomniš. Seveda pa taka pavšalna apotekarska receptura ne more veljati za vsakogar, saj je zelo odvisno, v kakšnem stanju se trenutno konkreten organizem nahaja, če pa gre za kakšno sintetično fruktozo in jedilno sol, bi pa lahko bili stranski učinki porazni.Upam, da ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 Stane, v oci mi je padlo "pretiravane", milo receno.Da spijes nekaj kozarcev te njihov tekocine, po tem pa lahko jes prakticno karkoli pa se dva meseca ne mores zakisati...pa da pozdravi raka kar mimogrede, pa da... Zdravje/zivljenje je zelo resna stvar, ne vem, ce si zasluzi tak odnos.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 Tudi ne vem, zakaj je presnojedec Kolar dal svoji, sicer zanimivi knjigi, tako bombastičen naslov TUDI AIDS JE OZDRAVLJIV.Izgleda, da ljudje trzajo le še na take štose, kar pa seveda ne pomeni, da pa katera metoda ni uspešna, marsikdaj je pa res tako reklamiranje le en velik blef.V primeru Bembičeve in Kolarja pa mislim, da je v njunih metodah vseeno veliko resnice, kajti sam sem prišel do zelo podobnih ugotovitev, ki jih utemeljujem v knjigi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Se kdo ukvarja s čim takim? http://www.salesalute.com/forum/forum_Show...upId=28&ID=6715 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Prosim za komentar. http://www.delo.si/index.php?sv_path=43,50...504&source=Delo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>sstane... tale paket v tvoji ikonci...je to tisti DARILNI PAKET, ki ga reklamiraš na tvoji strani ??Ti je všeč design? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Za evidenco in davke bi bilo bolje tam, ampak za Marsine forumaše je vseeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 sstane ne da se mi vsega brat, ker vem da si ze velik o tem pisal... ampk, ta sol, pomaga kej pri "cepljenju" nohtov? men se ze nekje 3 leta non-stop dobesedno "cepijo"...tko jih lahko "lupim" grozzznooo, a ves, zgornjo plast stran od spodnje... eh, nea znam povedat... ktere besede "lupit nohte", sam je pa res! pa sem dobila pr zdravnici neke ene tablete sam niso nc pomagale... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>sstane ne da se mi vsega brat, ker vem da si ze velik o tem pisal... ampk, ta sol, pomaga kej pri "cepljenju" nohtov? men se ze nekje 3 leta non-stop dobesedno "cepijo"...tko jih lahko "lupim" grozzznooo, a ves, zgornjo plast stran od spodnje... eh, nea znam povedat... ktere besede "lupit nohte", sam je pa res! pa sem dobila pr zdravnici neke ene tablete sam niso nc pomagale...Če to ni posledica kakšnih lakov ali agresivnih detergentov pri ročnem pranju česarkoli, bi se ti to moralo pojavljati tudi na nohtih na nogah. Se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>sstane ne da se mi vsega brat, ker vem da si ze velik o tem pisal... ampk, ta sol, pomaga kej pri "cepljenju" nohtov? men se ze nekje 3 leta non-stop dobesedno "cepijo"...tko jih lahko "lupim" grozzznooo, a ves, zgornjo plast stran od spodnje... eh, nea znam povedat... ktere besede "lupit nohte", sam je pa res! pa sem dobila pr zdravnici neke ene tablete sam niso nc pomagale...A si slučajno že razmišljala da bi si pač odstranjala odmrl zgornji del nohtov s pilico, ki je za to namenjena?Joj pa neke ampulce, to je tut kolegica dobila za cepljenje nohtov pa ji ni nič pomagalo Mogoče bi pa res tale sol kaj znala pomagat, raztopljena v vodi pa da namakaš vsak dan po nekaj 10 minut, poleg tega pa si narediš kakšne oblogice, česnove, medove Poiskusit ni greh! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 sstane ja laki in acetoni so bili sam jih ze lep cas ni vec :xx!: detergenti? mogoc...ne na noznih prstih je pa vse ok pa kaj so pomembni vzroki? zanimal me je sam, ce sol kej pomaga mrbit? mogoc tko kt je 5rca napisala, v raztopino soli in vode, namakat prste?5rca oblog se nisem delala (drugace ne posvecam nevem kolk pozornosti temu, k mam drugih blemov dovolj, se pac cepijo in sem se ze "navadila" ) so obloge tvoji kolegici pomagale? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>sstane ja laki in acetoni so bili sam jih ze lep cas ni vec :xx!: detergenti? mogoc...ne na noznih prstih je pa vse ok pa kaj so pomembni vzroki? zanimal me je sam, ce sol kej pomaga mrbit? mogoc tko kt je 5rca napisala, v raztopino soli in vode, namakat prste?5rca oblog se nisem delala (drugace ne posvecam nevem kolk pozornosti temu, k mam drugih blemov dovolj, se pac cepijo in sem se ze "navadila" ) so obloge tvoji kolegici pomagale? Če si bila letos na morju in se ti je stanje kaj popravilo, se splača poskusiti. Saj sol še imaš, ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.