Skoči na vsebino

Zdrava Sol

Guest sstane

Recommended Posts

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>xrolleyesx joj sstane...kaj naj človk s tabo...kaj je narobe

Todika, prav že ni, če nohtna roženica ni kompaktna in elastična, se ti ne zdi :8):

Ampak, če to ni posledica topil in detergentov, se mora tak simptom napačne presnove, ali še bolje, napačne prehrane, kazati tudi kje drugje na koži ali laseh, recimo v prhljaju, zelo suhi koži, oblogah na komolcih in kolenih itd.

Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane

Dobro, saj ni pomembno, gotovo se ti pa mala smili. Če nisi z njeno mamo ali očetom ravno na smrt skregana, ju napoti vsaj na moj forum.

Kje pa živi in kdo ji kuha :8):

<{POST_SNAPBACK}>Dobro, saj ni pomembno, gotovo se ti pa mala smili. Če nisi z njeno mamo ali očetom ravno na smrt skregana, ju napoti vsaj na moj forum.

Kje pa živi in kdo ji kuha :8):

z očetom se mama rada......mama je z nama na smrt skregana, midva sicer nisma z njo........živi pri mami kuha ji ona oz. stara mama, sej veš klasika una, vse mastn pohan, pomfri, filanje, ti kr vse pojej :o|o: ma dete kr srečo da je vsaj vsakih 14 dni na moji košti x:)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Guest sstane
Ja, tega je res ogromno tudi v družinah, ki so skupaj. Kakšna pa je mala sicer, bolj bolehna, bolj debeluškasta, bolj suhljata, se dobro uči, ji paše tvoja hrana :8):

bol debeluškasta, kar po moje ni glih kritično, oz. ne bo če se bo mal ahtalo....drgač je zdrava, oz. kaj vem, vsake tolk cajta je kej, sam jo mati z actimelom fila vsak dan in je zdej kao zmagala :o|o: uči se vredu, je brihtna živahna....moja kuha ji paše, že zarad tega k pr men ni tistga na silo sedenja pr mizi dokler ni taler prazn......je, ko je lačna in poje kokr misli....

Bora

Guest sstane

Se mi je zdelo, da bi lahko bila malo bolj zalita, to pa ni rečeno, da je izključno od babičine kuhinje, pač pa od petkrat prejodirane soli. :o|o:

Saj veš, moraš pojesti dve porciji namesto ene, da prideš do minimuma elektrolitov :xx!:

ja sej pravim da ne vem če je to lih kritično.....eni otroci so bolj suhceni drugi malo bolj zaliti.....sam se mi zdi da zdej ko tk raste, se ne redi sorazmerno....dobiva take bol suhcene nogice pa to x:)x sam če se ne bo ahtal kaj se ji fotra je pa res lohk še vseh sort.....nebi rada da bi ratala vn ena zavaljena zakompleksana najstnca :sori: sam k nimam kej dost vpliva, trudim se da vsaj pr men zdravo in normalno je, pa probam ji vcepit da je noben nima pravice silit s hrano č ona ni lačna....sam je iz tega cela pizdarija pol xrolleyesx

Bora

Guest sstane
Če želiš doseči spremembo pri njeni babici in mami, moraš delati ravno obratno, saj veš, da za inat ne bosta počeli tega, kar ti praviš x:Dx

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>x:Dx ja sej....do stropa jih meče ko tamale reče da sm js rekla to pa to xrolleyesx ka hujšga, da si js drznem rečt kok se bo fotralo in vzagalo NJIHOVGA otroka :o|o:

Ti pravim, začni njihovo kuho na vse pretege hvalit, nekaj bosta ziher ukrenili x;)x

Na slabša skoraj ne bo moglo iti, kot praviš x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...