Skoči na vsebino

Zdrava Sol

Guest sstane

Recommended Posts

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Stane...dobil paket, eno gre takoj naprej za darilo, drugo pa ostane doma... x;)x  :palec:

Veliko užitkov želim tebi in tvojim obdarjencem pri odkrivanju fenomena soli tako v prehrani kot v vsakdanjem življenju :palec:

Deli na socialnih omrežjih

:D o zdravi soli hehe :P ;) pridno švicajoč človek porabi do 3 čajne žličke (s kupčkom) soli na dan.... eeeem torej če je gre toliko ven more tudi toliko notr.... :P hihi tako da ;) tale stane ni tako daleč s svojimi 8g na dan :D ;) ;) hihi hm hm ;) :D grem js mal soli pojest....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

en pripetljaj - sva z Auroro šli na Čemšeniško planino, oboroženi z vodo, limonado ter zdravo soljo... vmes grizljali sol in naj povem, da nisva čutili posebne utrujenosti, niti recimo tisti treslaji utrujenih mišic se niso pojavili... podvig trajal vsega skupaj 5 ur skoraj 6 (za naju velik dosežek). Nisva čutili posebne lakote, super filing :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Moje iskreno mnenje? razvrednotenje.

xyesx :o|o:

skoda, res.. poglej kako mnenje ma folk o temle top-shop.. s tem tvoja Sol rata 'ena od tistih nategancij tam gor'... sej obstajajo tud drugi nacini...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>sstane, problem je, da se je folk navadu, da je v top shopu vse pleh, čeprav za zlato oglašajo...in tako bo folk vzel tudi tvojo zlato sol za pleh

Saj to bi bilo super, ker bi bili prijetno presenečeni, da so enkrat kupili ta pravo, kaj praviš :8):

sstanko...kolk pa tale tvoja solička stančka?

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

<{POST_SNAPBACK}>Nič, jo dobiš zraven knjige x;)x

Aaaaaaaaaaaaaahahahahaaaa,,,sploh ne rabm soli...samo tebe mal preberem, se nasmejim pa sm zdrava..

x:Dx x:Dx x:Dx

Ok...popravljam vprašanje: koliko pa stane knjiga, tista zraven katere dobiš še sou namreč?

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Aaaaaaaaaaaaaahahahahaaaa,,,sploh ne rabm soli...samo tebe mal preberem, se nasmejim pa sm zdrava..

x:Dx  x:Dx  x:Dx

Ok...popravljam vprašanje: koliko pa stane knjiga, tista zraven katere dobiš še sou namreč?

Tri jurje zate + pošta in zraven dobiš tri mesečne doze, pri darilnem paketu pa so namesto ene doze leseni solniki in možnarček x;)x

Stane, tole sem te morda celo že vprašal, pa se ne spomnim, kaj si povedal - Opazil sem, da rastline "bežijo" od solnih lučk (se umikajo, spremenijo smer rasti), ful pa rinejo v kristalne lučke. Maš kako pametno razlago?

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Stane, tole sem te morda celo že vprašal, pa se ne spomnim, kaj si povedal - Opazil sem, da rastline "bežijo" od solnih lučk (se umikajo, spremenijo smer rasti), ful pa rinejo v kristalne lučke. Maš kako pametno razlago?

Nimam, mogoče pa solne prepuščajo samo ozko valovno dolžino, rastline so pa navajene na cel spekter :o|o:

<{POST_SNAPBACK}>Vsi stroški reklame, distribucije, financiranja in paketa samega bi znesli okoli 30 EUR :o|o: Za 5 EUR se končna cena poveča :xx!:  x:Dx

Če te prav razumem, bi 5 eur / paket ( ki so vključeni v ceno končnemu potrošniku)bili stroški reklame na TV+distribu.....Ne vem sicer kolikšen promet ima studio moderna...in njihove reklame so butaste, vendar ljudem se vseeno vtisnejo v spomin.Če ne drugega, izdelek postane prepoznaven!

Guest sstane
Ne, to pomeni, da se že sedaj kalkulirani stroški reklame, ki pa jih jaz dajem v obliki popustov aktivnim forumašem, nekoliko povečajo, kar pomeni, da sem jih sam na začetku predvidel premalo. Če se bomo dogovorili jih bom seveda poskušal pregovoriti, da se ta oblika obdrži tudi v naprej, ker se mi to zdi zelo pomembno, saj tu ne gre za čisto reklamo, ampak za verodostojno sporočanje izkušenj, tako pozitivnih, kot negativnih.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...