Aliana 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Vse sem popravil, razen vsejedcev V kateri oni temi naj pogledam http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rt...4791&c_id=11384 kar pusti vsejedce, saj je čist simpatična beseda Mislila sem tole temo, 5 minut za jezik, me ravnokar napadajo tam Drugač pa fajn, res. Bom z veseljem pošiljala ljudi gor.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 kar pusti vsejedce, saj je čist simpatična beseda Mislila sem tole temo, 5 minut za jezik, me ravnokar napadajo tam gor..Barabe Stane odlično napisano... smo pač tut taki k mamo radi kratko in jedrnato obnovo... vse potrebne informacije v parih stavkih... tko da vemo sestavine, lastnosti, uporabo... super (to je to) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 wow, Sstane, tole je pa res fajn napisano in predstavljeno Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Stane zares prima ,da mi je jasno zakaj je sol tako zdrava. Torej 65 st.raje manj kot več .. Hvala Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
transformer 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Vam bom pa jaz povedal nekaj o tej soli....himalajski soli.....z njo delam že več let.... Himalajska sol je stara okoli 250 milijonov let. Ime himalajska zato ker o jo tam prvič našli. drugače pa jo kopljejo tudi drugje po svetu. Največje najdbišče se nahaja v Pakistanu. Nekdo je navedel da je njena sestavina podobna Ph vrednosti maternične tekočine. Res je. Ima pa podobno sestavo elementov kot človeška plazma oz. kri. Uporablja se na več načinov. Najpogostejši je za uživanje, potem so tu še kopeli, inhalatorji, mazila, itd...Himalajska sol resnično vsebuje ogromno mineralov. Največ je zdravega železa zato je rdečkaste barve. Vsebuje pa tudi Jod, kalcij, kalij, selen, mangan, fosfor,.... Opazil sem da ste se vsi "vrgli na jod in delovanje ščitnice" Jod je Ok če je naraven in v pravilni količini pozabili pa ste da je za pravilno delovanje ščitnice potrenben tudi Mangan, ki pa ga človek dobi redko. Največ ga je v čebuli in česnu. Kako smo ljudje navdušeni nad tema dvema pa vsi vemo....Zdravljenje s himalajsko soljo je dolgotrajno vendra v veliko primerih zelo učinkovito. Stresi, nespečnost, diabetis, povišan krvni tlak, osteoporoza in ostala pogosta obolenja. Ne dela pa čudežev!!!! Priporočeno je uživanje slanice vsako jutro na tešče. Tako dobimo tista 0,2g mineralov, ki jih telo potrebuje.Zakaj so cene tako različne? Zaradi tega ker je tista za 7000 ali več kopana ročno na 600 metrih v himalaji tista za 1.700 sit pa v pakistanu na stroj. Potem so pa še posredniki in slovenci smo potem utrujeni od stoterih različnih ponudb in pa seveda cen.....Himalajska sol je dobra za zdravje, sterilna in nima stranskih učinkov (ob pravilni uporabi)...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Tako dobimo tista 0,2g mineralov, ki jih telo potrebuje.Transformer, te lahko prosim, da takšne neumnosti objavljaš v čvekarijah. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Me ni bilo tukaj ze dolgo zato zdaj odgovarjam: Dializa je umetni postopek pri katerem človeku z umetno ledvico (filter) prečistijo kri in s tem človek lahko normalno živi življenje enakovredno z zdravimi, le, da mora paziti na disciplino in jemati redno zdravila...Se strinjam, da se brez ledvic drugače ne da živeti. Sicer pa je dializni aparat le kopija naravne ledvice, saj čisti kri s slano vodo, veš to? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
transformer 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 g. sstane. ne vem zakaj ste mi tako "grdo" odpisali, a naj vam bo nekaj jasno. S himalajsko soljo delam že dobrih 9 let. Vse kar sem navedel na forumu je povzeto iz knjig in citirano od ljudi ki so izobraženi in vedo za kaj so na svetu. Med njimi je bil tudi Dalajlama..... Vam pa povem še nekaj....pred leti sem vas imel priložnost srečati.Tam nekje na začetku vaše kariere. In lahko rečem da se niste spremenili....Še vedno ne veste kaj govorite in kako stvari pristopiti. Sem pa na vaši internetni strani opazil, da pa znate vsaj cene izpostaviti pravilno.... LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Transformer, jaz nimam ne proti himalajski, ne proti katerikoli drugi soli nič, imam pa proti neresničnim normativom, katere nekateri tako malomarno podajajo, zelo veliko.To, da si ta normativ prekopiral od pametnih strokovnjakov, te v mojih očeh ne dela nič bolj verodostojnega, me pa čudi, da nimaš vsaj toliko soli v glavi, da bi ta nesmisel preveril.Si sploh predstavljaš, koliko je 0,2g? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Madonca, sem vam porihtal prostor http://www.salesalute.com/forum/forum_Show...upId=38&ID=6932 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 Namestil sem si messenger in me lahko dobite v živo na video razgovor na stiku biodieta@salesalute.com Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 to pa fajn.....čak se grem stuširat, pa frizurco nardit * sem dobila v dar tvojo sol Stane, zdaj jo pa preizkušam Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 to pa fajn.....čak se grem stuširat, pa frizurco nardit * sem dobila v dar tvojo sol Stane, zdaj jo pa preizkušam Pikola, od koga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Govorimo tukej o himalajski soli? Da je zjutrej dobro pit slanico, 3 dl mlačne vode in smo čajno žličko soli? No jest sm to prakticiral, prbližno 1 mesec, in so me začel bolt sklepi (kolena in zapestje, občasno tud komolci). (Pil sm pa slanico z mrzlo vodo). Je to povezano s pitjem slanice? Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Govorimo tukej o himalajski soli? Da je zjutrej dobro pit slanico, 3 dl mlačne vode in smo čajno žličko soli? No jest sm to prakticiral, prbližno 1 mesec, in so me začel bolt sklepi (kolena in zapestje, občasno tud komolci). (Pil sm pa slanico z mrzlo vodo). Je to povezano s pitjem slanice?Se ne spomnim, da bi kdo omenil tak problem pri uživanju zdrave soli, za sol, ki jo omenjaš, pa ne vem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Ali koga kljub uporabi zdrave soli še trese statična elektrika http://www.salesalute.com/forum/forum_Show...oupId=1&ID=7009 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 mi je vedno dbest ko lohk dam dober odziv. Namrec; zadnjic je bila frendica pri meni, ki je fasala neko... hm, neko kozhno zoprnijo, videza alergije... da je bila pri zdravniku (pa se niso mogli odlocit kaj da bi blo), pa celo pri dermatologu, vendar pa tedaj je imela cist mal, ko je bla koncno na vrsti in jo je odpravil z enim brezveznim mazilom al cim.Mi pokaze skratka to zadnjic, tik pri lasiscu, pravim to je kot nekaksna luskavica... je povezovala z vsem mogocim, jaz pa sem sklenila, da je lohk od kaksnega sampona, barve, balzama, da je skratka sesulo ph njene kozhe, da ni nujno da gre za kaj hujsega in da naj recimo proba si splahovat z zelo blago raztopino zdrave soli (s katero sem jo itak ze zdavnaj navdusila in jo je ze parkrat dobila).. da skodilo ziher ne bo, sam naj ne pretirava s koncentracijo.No na to sem jasno ze pozabila, pa zdajle dobim sms, ki pravi: 'Ful thanx za nasvet, slanica je pomagala ful!!! ...' kul ne! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 kul ne! Super, si ratala pravi dermatolog Tu si pa lahko ogledaš še druge pojavne oblike kožnih boleznihttp://www.mf.uni-lj.si/mmd/derma/index-slo.html Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Ali koga kljub uporabi zdrave soli še trese statična elektrika http://www.salesalute.com/forum/forum_Show...oupId=1&ID=7009 Ja, mene Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Ja, mene Čudno, ne bi te smelo, če se le kolikor toliko držiš biodiete Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Zivjo Stane!Zakaj pa jaz tako rada sol jem (jasn, da to jedo koze)? Paradajz + sol = rajska hrana!Zivjo Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Zivjo Stane!Zakaj pa jaz tako rada sol jem (jasn, da to jedo koze)? Paradajz + sol = rajska hrana!Zivjo Če živiš veš čas v Italiji in to počneš že vsa leta, bolezni in debelosti ne bi smela poznati. Če pa ju, kuhaš napačno, ali pa izbiraš napačno sol. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Imam samo fino morsko sol. Tudi v LJ sem vedno jedna paradajz + sol, ampak samo ta varianta. Ne jem slano, normalno. Predno precitam tvojo knjigo, mi lahko ti odgovoris, iz cesa je tvoja sol? Hvala Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Imam samo fino morsko sol. Tudi v LJ sem vedno jedna paradajz + sol, ampak samo ta varianta. Ne jem slano, normalno. Predno precitam tvojo knjigo, mi lahko ti odgovoris, iz cesa je tvoja sol? Hvala Evo, klikni in preberi. Krajše in bolj jasno ti pa ne znam odgovoriti http://www.salesalute.com/biodieta.asp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Hvala, vidla, zanimivo! Pa jo ti delas? A mas fabrko? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.