Skoči na vsebino

Zdrava Sol

Guest sstane

Recommended Posts

Guest sstane

Še enkrat vsem hvala za ocene, vas bi pa prosil, če se lahko sprehodite skozi vse strani, od začetka pri meni, do foruma, ki je sedaj tudi na njihovi spletni strani in tam podate kratko oceno. Ni se vam potrebno prijaviti, če ne želite, kliknite samo na brez registracije in v rubriko "Ocena spletne strani" napišete, kar mislite.

Dobrodošla so vsa mnenja in ocene, ne le pohvale.

Tja pridete preko onih dveh, ki ju glava boli na mojem forumu x;)x x:Dx

http://www.salesalute.com/

http://www.salesalute.com/forum/editor/moje_datoteke/slike/tisk/reklama%202.gif

Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...
Guest sstane
Ne razumem, kaj bi rad povedal? Da ona nima prav, da se ne strinjaš s člankom? Daj bolj razumljivo piši, prosim. x;)x

Kar sem mislil povedati pozitivnega o njeni metodi, sem povedal tam, kjer je lahko sama prebrala, to o strokovnosti je bilo pa namenjeno tebi, ne njej.

Prav imaš Stane, nisem strokovnjak za sol. Ampak njeni članki mi delujejo dokaj strokovno, ker sem vseeno v dvomih, sem dal "strokovno" v narekovaje. Vseeno je gotovo bolje podkovana z medicino z razliko od tebe (izobrazba, izkušnje).

Kje imaš pa ti kak svoj "strokovni" članek? (Razen tvoje knjige, ki mi žal ne deluje "strokovno")...

V čem se ne strinjaš s tistim člankom o soli? Pojasni, prosim!

Guest sstane
V čem se ne strinjaš s tistim člankom o soli? Pojasni, prosim!

Sem ti že pojasnil, da se strinjam s tvojo oceno x;)x

• 1 month later...
Stane!Ker sem razmeroma frišen na tem forumu,bi rad zvedel kaj dejansko si ti po izobrazbi,kakšne reference imaš,ker ogromno komentiraš medicinsko,kemijsko,minerološko in še kakšno stroko!Kako tebi znanje o soli?Če si to že kje objavil,se opravičujem x;)x

Guest sstane
Stane!Ker sem razmeroma frišen na tem forumu,bi rad zvedel kaj dejansko si ti po izobrazbi,kakšne reference imaš,ker ogromno komentiraš medicinsko,kemijsko,minerološko in še kakšno stroko!Kako tebi znanje o soli?Če si to že kje objavil,se opravičujem x;)x

Pozabil si na ekonomijo :o|o:

Vsi komentarji pa izhajajo iz spoznanj in odkritij, ki sem jih opisal v knjigi, torej ne morem imeti nobenih tovrstnih referenc, saj so to sami originali x;)x

:palec:

--------

Če bi bil doktor novinarstva al pa sociologije a bi to imelo zate, večjo verodostojnost, kot da bi bil na primer solinar ali ribič, sprašujem, ker se mi zdi, da v Sloveniji vsi preveč neke reference, kvalifikacije papirje gledamo. Če bi bili Kristus Mohamed, ali Buda Slovenci, ne bi bili nikoli nič, glede na to, da ne bi mogli priložit nobene diplome, ki potrjuje njihovo razsvetljenost x:Dx

veliko zdrave hrane je bilo se takrat in soli so dobivali iz zivil... minerale... pomoje...

sicer pa se verjetn kake soli dobi tudi iz doloceno pripravljene hrane... kot recimo kislo zelje...

vec bo pa sstane povedu

----------

Stane, čuj, veš kaj me zanima, a se je sol v slovenski kuhinji uporabljala tudi prej, ko nam Titej še ni dal morja, mislim, bral sem o švercu Krpana, sam glih v vsako zakotno vas sol ni mogla prit, s čim so pa oni solili oz slanili hrano?

Če bi bil doktor novinarstva al pa sociologije a bi to imelo zate, večjo verodostojnost, kot da bi bil na primer solinar ali ribič, sprašujem, ker se mi zdi, da v Sloveniji vsi preveč neke reference, kvalifikacije papirje gledamo. Če bi bili Kristus Mohamed, ali Buda Slovenci, ne bi bili nikoli nič, glede na to, da ne bi mogli priložit nobene diplome, ki potrjuje njihovo razsvetljenost x:Dx

Vprašal sem zelo enostavno vprašanje,nisem bil sarkastičen,nisem bil žaljiv,pa dobim tak odgovor! xrolleyesx

Pa kaj se bojite znanja ljudje?Vse preveč se oddaljujete od odgovarjanja na dejstva,pa ni važno ali so sogovorniki z osnovno šolo ali pa fakulteto,in vse bolj zavijate odgovore v filozofska dolgovezenja,spoznanja,katera so podprta le z vašimi razmišljanji.Zakaj pa obstajajo šole,fakultete,akademije?Za reference? xrolleyesx Neumnost!!!!!Če nekaj dolgovezite to tudi dokažite,pa vas bodo vsi resno jemali.Torej Stane, a moram prebrati tvojo knjigo,da izvem,od kod tvoje znanje,katerega niti pod razno ne podcenjujem? x;)x

Guest sstane
Torej Stane, a moram prebrati tvojo knjigo,da izvem,od kod tvoje znanje,katerega niti pod razno ne podcenjujem? x;)x

Seveda. To ti je na najboljši trening za testiranje svojega znanja, ker če je ne boš razumel, ti tudi moje reference ne bodo nič pomagale x;)x

Stane, čuj, veš kaj me zanima, a se je sol v slovenski kuhinji uporabljala tudi prej, ko nam Titej še ni dal morja, mislim, bral sem o švercu Krpana, sam glih v vsako zakotno vas sol ni mogla prit, s čim so pa oni solili oz slanili hrano?

Seveda, saj imamo sol v imenu, Solvenija x;)x

Seveda. To ti je na najboljši trening za testiranje svojega znanja, ker če je ne boš razumel, ti tudi moje reference ne bodo nič pomagale x;)x

Seveda, saj imamo sol v imenu, Solvenija x;)x

V Sloveniji lahko kupim vsaj 100 knjig o soli različnih avtorjev,zakaj tebe?

Guest sstane
V Sloveniji lahko kupim vsaj 100 knjig o soli različnih avtorjev,zakaj tebe?

Najprej jo preberi, o nakupu se boš odločal pozneje.

Guest sstane
Cum grano salis, ne cum grano solis x:Dx x:Dx

soli po pameti x;)x

SLOVANI

Nekega dne v začetku stoletij je mož z Veneta krenil proti soncu s tovorom soli.

Noč in zapitek plačeval je s soljo in zdravil ljudi v svojem jeziku.

Sol daj, sol dej, sol di.

Od Jadrana prek Urala vse do Baltika.

Človeka s soldi iz Veneta so imenovali za Solvenca, krajino pa Solvenija.

Na zahodu sale, sole, soldi, na vzhodu solnce, sol in solze, vmes pa je Slovenija.

Tako sol krstila je Slovane.

Solvensko v mnogo narečjih pa se še danes govori od Jadrana prek Urala vse do Baltika.

Toda o tem drugič.

Bodi najprej lepo pozdravljena.

S salesalute.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...