klarus 26. februar 2006 Prijavi Deli 26. februar 2006 jah eu je dvorezen meč... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
A_Lena 26. februar 2006 Prijavi Deli 26. februar 2006 teh nekaj slanih in neslanih sem prebrala.V obrambo "soli"! Mogoce je komu poznan Dr. Schüssler (1821-1898). Zivljenje se zacne v malem, v celicah, za njihovo delovanje so nujno potrebne minerali (soli---pa ne tiste iz samopostrezbe).....V danasnji industrijsko pridelani hrani veliko teh mineralov (soli) manjka...Ce odtipkate v google Dr. Schüssler...... veliko o tem pa lep pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 Alora, si jo že liznil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Je prišlo že včeraj, sam se poštarju ni dalo obvestila prinest, kaj tista merica v čepku je dnevna količina?Ja, 8g je povprečna dnevna doza odraslega vsejedca Ampak, to je le orientacija, soli pa po okusu in počutju na zgornjo mejo okusa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Uh ni mi treba dvakrat reč, sem že prekoračil dozo, zdej poskušam prepričat eno svojo kolegico, v blagodejne učinke zdrave soli.To ji boš moral dokazat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 Ej Stanko ti sol master...Slišm da eni umivajo zobe z himaljasko soljo.Mi lahko razložiš prosim kaj v tej smeri:so zobje kej bolj beli, zadah, čistoča razmerje sol voda, kakšna zobna ščetka in podobno Hvala za odgovor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 Barva kože je že odvisna od barve soli, ki jo človek uživa, za zobe pa ne vem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Evo, kaj se lahko zgodi podsoljenim http://www.infonet.tv/video/medicina/odstr...azy_150kbs.html Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Ej Stanko ti sol master...Slišm da eni umivajo zobe z himaljasko soljo.Mi lahko razložiš prosim kaj v tej smeri:so zobje kej bolj beli, zadah, čistoča razmerje sol voda, kakšna zobna ščetka in podobno Hvala za odgovor.Jst si jih s stanetovo soljo umivam...bolj beli, dlesen ne krvavi nič več spljoh. Pa hitro se navadiš na okus....zobno ščetko mam eno bolj trdo....to nima veze, pa namoćim pred pranjem in v flaško porinem, da se sol oprime krtačke. Probi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Evo, kaj se lahko zgodi podsoljenim http://www.infonet.tv/video/medicina/odstr...azy_150kbs.htmlOdstranili so ji trebušno slinavko, kaj pa zdaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 dej raje opiš, ker js glih ne morem gledat takih zadev Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Kaj ti čem opisat, slinavka je žleza, ki poleg insulina in ostalih encimov proizvaja iz soli tudi natrijev bikarbonat, ki v dvanajsterniku nevtralizira želodčno solno kislino. Če človek preveč je, je slinavka zelo obremenjena, če pa še soli ni, ni kisline v želodcu, niti bikarbonata in hrana preprosto gnije, namesto, da bi se presnavljala. Posledice so zgaga ali celo refluks, napihovanje, dvig sladkorja, holesterola in trigliceridov itd. Pa seveda prevelika teža. Tej osebi se je to precej videlo, saj je bil sloj podkožne maščobe kar debel.Čisto slučajno sem naletel na to slovaško stran in se mi je zdelo koristno, da jo vam, mladini, tudi posredujem.Stvarno nima smisla padati pod nož zaradi ene svinjske soli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 verjamem a vedno tvoja sol taaak dolgo potuje zdej sem jo že 2. naročila..prejšno sem enteden nazaj naročila Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 verjamem a vedno tvoja sol taaak dolgo potuje zdej sem jo že 2. naročila..prejšno sem enteden nazaj naročila Ne zezaj, preko katere strani pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Ne zezaj, preko katere strani pa preko tvoje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 preko tvoje In nisi še nobene dobila, nemogoče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 In nisi še nobene dobila, nemogoče včeri sem spet..bomo vidl Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 včeri sem spet..bomo vidl Točno, oseba, ki ji je bil poslan A paket včeraj, ji je bil poslan tudi pred enim tednom. Se mi je zdelo malo čudno, da želi dva skoraj naenkrat.Ampak, oba bi že morala biti pri tebi, če si to ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Točno, oseba, ki ji je bil poslan A paket včeraj, ji je bil poslan tudi pred enim tednom. Se mi je zdelo malo čudno, da želi dva skoraj naenkrat.Ampak, oba bi že morala biti pri tebi, če si to ti nič ni bilo....tudi listka od pošte ne no danes še nisem bla doma....se glih odpravljam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 nič ni bilo....tudi listka od pošte ne no danes še nisem bla doma....se glih odpravljam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 evo, danse bom pa posoljena Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 evo, danse bom pa posoljena Končno Ali tudi tebi klik na moj banner zapira program Meni napiše, da se prilepi nek dodatek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 ne, men dela vse čist ok Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 AKUPRESURNA DIAGNOSTIKA Za hitro približno diagnosticiranje zadošča že močnejši pritisk s palcem na akupresurne točke na dlaneh in stopalih. Leva dlan http://www.salesalute.com/forum/editor/moje_datoteke/slike/tisk/aku6.jpg Desna dlan http://www.salesalute.com/forum/editor/moje_datoteke/slike/tisk/aku7.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 Vidla sem reklamo zdejle na ATM Kulska Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.