Skoči na vsebino

Zdrava Sol

Guest sstane

Recommended Posts

jah ko je pa naše najbolše orožje nabrušen jezik....sploh če maš dolge nohta bol težko pišeš na hitro in to v jezi x:o)x x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Deli na socialnih omrežjih

Tako pravijo

Stane jaz imam hud napad gihta, tole pa bo zarad predoziranja soli kenede?

eh kje...sam si pač trmast..boš mogu drugim pustita da mislijo s svojo glavo....prav je da poveš svoje mnenje, ne ga pa vsiljevat :vio: x;)x

There is

One Mind,

One Truth,

Guest sstane
Tako pravijo

Stane jaz imam hud napad gihta, tole pa bo zarad predoziranja soli kenede?

Bemti, kaj vse ti nimaš :o|o:

Pa ti si idealen primer za sanacijo x:)x

Šalo na stran, te res putika daje :8):

Guest sstane
Sklepam po simptomih, močna bolečina v peti, pol sicer ne tako močne a vendar najprej v kolenih potem v zapestjih in zdaj ko sem vstal še v enemu gležnju, ker sklepne revme, nimam, smatram, da imam spet višek sečne kisline.

Torej si to diagnozo že kdaj imel :8):

Guest sstane
Neki razmišljam, da ima mleko tukaj poglavitno krivdo, te dni sem ga res pil kot vodo xrolleyesx

Če si si z mlekom namesto s soljo gasil zgago, potem se res ni potrebno čuditi. Tudi kandida se lahko začne po sklepih bohotit.

No, kaj pravi leva ščitnica :8):

Guest sstane
Z mlekom in soljo, šalo na stran mislim, da sem spil ene 4 litre mleka,in to unga 3,2 ljubljanskeih mlekarn, poleg ostale tekočine, in danes nisem pil ama čisto nič, a hodim po intervalih stalno na wc.

kaj naj bi mi ščitnica povedala?

Najprej mi ti povej, če čutiš na levi dlani večjo bolečino, kot na desni, ker če ti je res kaj, te mora vsaj rahlo zaboleti na eni ali obeh točkah.

Guest sstane
Čist nič mi ne boli celo prijeten učinek ima dotik točk x:)x

Ti kar močno stisni, ti pa verjamem, da je božanje točk prijetno.

Guest sstane
Nič lahko stisnem kolkr čem, pa me povsod enako boli oz. me ne.

Potem si pa hipohonder :o|o: x:Dx

Pojdi dalje na pleksus in želodec :8):

manj ko se razmišlja o bolezni bolje je....če imaš en simptom, ki mogoče še ni vzrok za bolezen, lahko s samosugestijo dejansko prikličeš bolezen... npr: za raka na želodcu je ene 5 zunanjih simptomov....čuješ od ljudi ko se o tem pogovarjajo, prebereš kako tako knjigo...in ugotoviš da imaš simptom raka na želodcu (laka je samo razdražen želodec)....in potem ti :eek: :O: weeee js mam pa raka in s tem svoje telo podzavestno in zavestno prepričaš da si bolan

tako je pa z ene 75-80% bolezni..vse je v glavi...če nimaš časa da študiraš o samemu sebi..pač nisi bolan xsrcx oz se sploh ne sekiraš

There is

One Mind,

One Truth,

Guest sstane
tako je pa z ene 75-80% bolezni..vse je v glavi...če nimaš časa da študiraš o samemu sebi..pač nisi bolan xsrcx oz se sploh ne sekiraš

Ne lomi ga no, ne jemlji Drnovškove izjave dobesedno, da je bolezen kar odmislil in je ni. Je že res, da je strašenje samega sebe lahko pogubno, toda strah pred smrtjo je ravno tista človekova varovalka, ki ga prisili, da se izogiba nevarnim situacijam, tudi v prehranjevanju.

Fant je še kako pobegnil od nezdrave soli, saj še sira več ne je in bi bilo pošteno, da enkrat pojasni, kako se v resnici prehranjuje, ne pa, da sugerira ljudem, naj na svojo bolezen kar pozabijo.

Preprosto ni fer. Tako se v glavi stvari ne šlihtajo.

js drnija sploh ne poslušam.....telo dobesedno prikliče bolezen oz naš um...pol ko si enkrat bolan si bolan...in je pač potrebno zdraviti.....če pa si preveč previden, če se prveč sekiraš..poslušaš kak so drugi bolani...bereš tako čtivo...fašeš bolezen

There is

One Mind,

One Truth,

Guest sstane
js drnija sploh ne poslušam.....telo dobesedno prikliče bolezen oz naš um...pol ko si enkrat bolan si bolan...in je pač potrebno zdraviti.....če pa si preveč previden, če se prveč sekiraš..poslušaš kak so drugi bolani...bereš tako čtivo...fašeš bolezen

To že drži, toda fašeš jo tako, da zdrviš brezglavo recimo v vegetarijanstvo, postenje s čisto vodo in takšne neumnosti s katerimi se popolnoma podsoliš, potem pa res zboliš.

Vsaka bolezen ima materialen vzrok, ne namišljenega.

To že drži, toda fašeš jo tako, da zdrviš brezglavo recimo v vegetarijanstvo, postenje s čisto vodo in takšne neumnosti s katerimi se popolnoma podsoliš, potem pa res zboliš.

Vsaka bolezen ima materialen vzrok, ne namišljenega.

oba vzroka ma, psihičnega in telesnega x;)x

There is

One Mind,

One Truth,

Guest sstane
oba vzroka ma, psihičnega in telesnega x;)x

Seveda, poserje ga psiha, odločitev, tudi materialno napako v prehrani lahko popravi le psiha, odločitev x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...