Guest sstane 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 ja, seveda, popust je bil, ce si bil aktiven na tvojem forumu. druge ideje za drugacen sistem promocije kot si jo ze imel, nimam. meni se zdi 1000 sit za eno steklenicko prevec, res. pojma nimam koliko stane himalajska, vem pa koliko stane navadna jodirana in naravna morska sol brez dodatkov. hrane in ostalih stvari ne gledam samo skozi denar, tudi na kvaliteto gledam. res pa je, da za ekoloska jabolka, ki stanejo 600 sit kila, pac nisem pripravljena dati denarja. vem pa, da lahko na cenejsi nacin pridem tudi do tvoji soli podobne kombinacije. vem, da tvoje soli po tej ceni ne bom kupila, zdaj se ne. ce imas sreco, bos izgubil samo enega kupca, lahko pa, da bos ravno z visoko ceno dobil se vec kupcev, ki jim cena pove, da je to res PRAVA stvar. Da, ravno v tem je problem večine bolnikov, ker mislijo, da se da na strošku komponente, ki v skupni prehrani količinsko predstavlja manj kot 1%, kaj prišparat.Za nekoga, ki mesečno porabi eno dozo, je to res jurja, toda na drugi strani prihrani mnogo več na prehrani in zdravilih, ker se z biodieto povečuje tudi njihov učinek in se jih lahko prej iznebi, da ne govorim na splošno o zdravju, ki se oceniti sploh ne da.Če bi pa igral na psihološko komponento in snobizem, na kar namiguješ na koncu, bi morala stati doza toliko, kot stane enaka količina kakšnega zdravila, kar bi bilo jurja evrov, ne jurja tolarjev.Pa veš, da bi bilo za pametne tudi ta cena sprejemljiva za določene situacije.Torej, z mano ti ni potrebno razpravljati na tak način, sploh pa nisem nikoli trdil, da zdravi ljudje ne bi mogli shajati z neko dobro naravno soljo, vseeno pa je pametno, da se s knjigo seznanijo in jo premislijo.Če tebi nič ne manjka, niti nisi pretežka, sploh ne razumem, zakaj se ubadaš z zdravo soljo, če pa jo resnično potrebuješ in si v stiski, ti jo pa rade volje pošljem tudi brezplačno, samo naslov mi pošlji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Da, ravno v tem je problem večine bolnikov, ker mislijo, da se da na strošku komponente, ki v skupni prehrani količinsko predstavlja manj kot 1%, kaj prišparat.Za nekoga, ki mesečno porabi eno dozo, je to res jurja, toda na drugi strani prihrani mnogo več na prehrani in zdravilih, ker se z biodieto povečuje tudi njihov učinek in se jih lahko prej iznebi, da ne govorim na splošno o zdravju, ki se oceniti sploh ne da.Če bi pa igral na psihološko komponento in snobizem, na kar namiguješ na koncu, bi morala stati doza toliko, kot stane enaka količina kakšnega zdravila, kar bi bilo jurja evrov, ne jurja tolarjev.Pa veš, da bi bilo za pametne tudi ta cena sprejemljiva za določene situacije.Torej, z mano ti ni potrebno razpravljati na tak način, sploh pa nisem nikoli trdil, da zdravi ljudje ne bi mogli shajati z neko dobro naravno soljo, vseeno pa je pametno, da se s knjigo seznanijo in jo premislijo.Če tebi nič ne manjka, niti nisi pretežka, sploh ne razumem, zakaj se ubadaš z zdravo soljo, če pa jo resnično potrebuješ in si v stiski, ti jo pa rade volje pošljem tudi brezplačno, samo naslov mi pošlji.no, koncno sem dobila od tebe en resen, konkreten odgovor in ne zagotnetnih izjav, ki jih dajes, ko scitis svoj izum. ja, saj te razumem, v bistvu, da si tako skrivnosten, ker takoalitako se bo slej ko prej pojavila ena skoraj tvoji identicna sol, konkurenca, se ena med mnogimi.ja, res je, da predstavlja manj kot 1 %, samo ce preracunam na 4 clansko druzino, je poraba dobre 4 jurje na mesec oz 50.000 sit na leto. ja, ce si bolan in ce je to res prava resitev, potlej se ne sprasujes, ce pa jo uporabljas kot preventivo, tako kot jazin moji doma, je pa pac predrago.to, da namigujes na to, da ce si pameten in zdrav, bos tvojo sol uporabljal, sem razumela in ti tega kot trgovcu ne bom zamerila, sploh, ker govoris za dolocene situacije.nisem pretezka, sem zdrava, sem prebrala tvojo knjigo, tvojo sol skoraj ze dve leti uporabljam, nisem v stiski, niti financno niti zdravstveno niti kako drugace, zato v bistvu res ne vem zakaj se s tvojo soljo ubadam. mogoce zato, ker je dobra, zdrava in ker pac ni bila predraga. ce bos uvedel kak popust, bom sigurno zasledila in jo takrat narocila, sicer pa ne. katera zdravila stanejo jurja evrov Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 no, koncno sem dobila od tebe en resen, konkreten odgovor in ne zagotnetnih izjav, ki jih dajes, ko scitis svoj izum. ja, saj te razumem, v bistvu, da si tako skrivnosten, ker takoalitako se bo slej ko prej pojavila ena skoraj tvoji identicna sol, konkurenca, se ena med mnogimi.ja, res je, da predstavlja manj kot 1 %, samo ce preracunam na 4 clansko druzino, je poraba dobre 4 jurje na mesec oz 50.000 sit na leto. ja, ce si bolan in ce je to res prava resitev, potlej se ne sprasujes, ce pa jo uporabljas kot preventivo, tako kot jazin moji doma, je pa pac predrago.to, da namigujes na to, da ce si pameten in zdrav, bos tvojo sol uporabljal, sem razumela in ti tega kot trgovcu ne bom zamerila, sploh, ker govoris za dolocene situacije.nisem pretezka, sem zdrava, sem prebrala tvojo knjigo, tvojo sol skoraj ze dve leti uporabljam, nisem v stiski, niti financno niti zdravstveno niti kako drugace, zato v bistvu res ne vem zakaj se s tvojo soljo ubadam. mogoce zato, ker je dobra, zdrava in ker pac ni bila predraga. ce bos uvedel kak popust, bom sigurno zasledila in jo takrat narocila, sicer pa ne. katera zdravila stanejo jurja evrov Pri meni pač ne boš našla nobene druge skrivnosti od običajne poslovne in res ne vem, kaj sem ti odkril tako novega, kar že v knjigi ne piše.Pregovor, da je najcenejše blago najdražje, pa verjetno tudi poznaš, ali pa onega, malo para malo muzike 5 uvrov na gram so pa za zdravila kar običajne cene, ker jih pa plačuješ preko države, pač tega ne vidiš.S čim se pa ukvarjaš, da si tako neuka v nekaterih stvareh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 (popravljeno) kaj pa zdaj?to je bil odgovor na tvoj prazen post. neuka sem pac. pojma nimam kam vse gre denar, ki mi ga vzamejo od place. se o milijon stvareh nimam pojma. ko smo ze pri pregovorih:za vsako bolezen rozca rase.skromnost je lepa cednost.dobro blago se samo hvali. Popravljeno 23. marec 2006 -> lea Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 ko smo ze pri pregovorih:za vsako bolezen rozca rase.skromnost je lepa cednost.dobro blago se samo hvali.No, vidiš, saj vem, da sem te pritegnil ravno s temi stvarmi Ko si glih ti, pošlji mi naslov in dobiš 12 doz za ceno enega paketa, da boš imela mir za celo leto.Tisti popust je bil pa za vse aktivne forumaše, ne le za moje in če bo zopet kaj takega, bo enako tudi za lunatke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 No, vidiš, saj vem, da sem te pritegnil ravno s temi stvarmi Ko si glih ti, pošlji mi naslov in dobiš 12 doz za ceno enega paketa, da boš imela mir za celo leto.Tisti popust je bil pa za vse aktivne forumaše, ne le za moje in če bo zopet kaj takega, bo enako tudi za lunatke , da ni tole kaksna past najprej, kao, ne rabim, potlej pa ko mi das polovico ceneje pa bi ceprav sem rekla, da tocno zato ne bi, ker mi je predrago. no, pa naj bo, dobra kupcija. torej 12 steklenick za 6 cukov. posljem na os. itak pa moj naslov ze imas, ker sem ze 2x narocala pri tebi koliko je pa postnina? Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 , da ni tole kaksna past najprej, kao, ne rabim, potlej pa ko mi das polovico ceneje pa bi ceprav sem rekla, da tocno zato ne bi, ker mi je predrago. no, pa naj bo, dobra kupcija. torej 12 steklenick za 6 cukov. posljem na os. itak pa moj naslov ze imas, ker sem ze 2x narocala pri tebi koliko je pa postnina?Ti mi kar pošlji naslov in psevdonim, da ne bom kopal med vsemi milijon naslovi 5eur cca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 ker takoalitako se bo slej ko prej pojavila ena skoraj tvoji identicna sol, konkurenca, se ena med mnogimi. Nič bat, coca cola je še danes nima, ker nihče ne pozna skrivnosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 Prosim vse, ki imate čas in smisel za estetiko, da se vključite v ocenjevanje predloga video strani in spota, ki se bodo v ponedeljek po snemanju pričele poskusno vrteti kot začetek akcije oglaševanja na nekaterih lokalnih tv. Ocene podajajte tu http://www.salesalute.com/forum/forum_Show...upId=43&ID=8417 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 Stane sam en paket soli mi je še ostal, pa jo sam lizuckam in tu in tam za nos uporabljam, a nisem kul Če nimaš več zgage, si že na dobri poti Kaj pa osnutek spota Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 Sstane kje se pa vidi tale spot? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 Rekel si, da prosiš vse tiste, ki imajo smisel za estetiko, jaz ga nimam, čeprav sem doštekal da ne smem nosit belih nogavic, to pa je tut vse Ku, zmotil sem se, sem mislil etiko Zdaj pa daj Sstane kje se pa vidi tale spot?Posnet bo jutri, ni pa to tisti pravi spot, je bolj oglas za na nacionalko, če bo poskus na lokalnih tv uspel.Elementi so pa tu http://www.salesalute.com/biodieta2.asp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Joj, sstane, nekaj te hočem vprašat že nekaj časa..A tele flaške od soli ti kaj nazaj jemlješ, recikliraš? Al kar v smeti? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Joj, sstane, nekaj te hočem vprašat že nekaj časa..A tele flaške od soli ti kaj nazaj jemlješ, recikliraš? Al kar v smeti?Ne, uporabiš jih lahko za zamrzovanje sokov, ali pa jih zavržeš, ker bi bilo zbiranje zaradi transporta predrago Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 No ja, še zmer obstajajo kontejnerji za plastiko.. recimo.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 No ja, še zmer obstajajo kontejnerji za plastiko.. recimo..Seveda, tja kamor daješ flaške od coca cole Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Ne pijem cocacole..Sam vodo in limonado s soljo Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Pridna, kaj praviš na video strani Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Ne vem. Jaz vidim sam fotko.. ki mi je ne preveč lepo na rumeno obarvana (polnilo)A to je odlomek iz reklame al kako? Kdaj začnete vrtet in kje? Kolikor mam jaz TV prižgano, je ful malo možnosti, da vidim, bom bratca opozorila naj mi sporoči, ko bo.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Ne vem. Jaz vidim sam fotko.. ki mi je ne preveč lepo na rumeno obarvana (polnilo)A to je odlomek iz reklame al kako? Kdaj začnete vrtet in kje? Kolikor mam jaz TV prižgano, je ful malo možnosti, da vidim, bom bratca opozorila naj mi sporoči, ko bo..Ne, to so video strani, ki se že vrtijo na TV Celje. No, ne te, podobne, spot se še pripravlja.Misliš na umetniško ozadje, ki ni polno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 boljš brez ozadja so mi simpatične fore.. pritegnejo... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 boljš brez ozadja so mi simpatične fore.. pritegnejo... Tudi meni se zdi, da mora biti varianta čista, sporočilo pa enostavno in jasno. Škoda, da sem zamudil oglaševalsko tekmovanje v Portorožu, ravno poteka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 No, vidiš, saj vem, da sem te pritegnil ravno s temi stvarmi Ko si glih ti, pošlji mi naslov in dobiš 12 doz za ceno enega paketa, da boš imela mir za celo leto.Tisti popust je bil pa za vse aktivne forumaše, ne le za moje in če bo zopet kaj takega, bo enako tudi za lunatke dobra je, res x!x samo, zakaj so pa epruvete prazne? saj vem, da je bistvena teza soli, a je v steklenicki ali v epruveti, je cisto vseeno. samo ne vem, zakaj potem epruveta sploh. jih imam povsod polno in lahko vanje nasuvam, ko potrebujem za s sabo. mogoce bi si pa umislil, kaksno varianto za reinfuso ali kako se ze rece. da si sami potelj napolnimo tvoje steklenicke. ne vem, no, za stalne odjemalce, recimo Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.