Guest sstane 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Ne, epruvetke so prazne ravno na željo nekaterih stalnih odjemalcev, ki jih napolnijo sami in jih delijo kot darilca. Ni pa v dozah zato nič manj soli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Dokler še Marsa ne uredi naročilnice za popust, lahko tega koristite tukaj http://www.svet-je-lep.com/predstavitve/sp.../salesalute.php Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Stane Sevčnikar, avtor knjige ZDRAVA SOL, nameni za promocijo vsem obiskovalcem in sodelujočim na forumih mesečno 15 paketov, ki jih na Svet-Je-Lep ponujamo po polovični ceni 3.000,00 SIT (12.52 EUR), vsi nadaljni pa so po običajni ceni 6.000,00 SIT (25,04 EUR) (k ceni se prišteje še poštnina). sol lahko naročimo po polovični ceni tudi vsi, ki smo na Luninem forumu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 sol lahko naročimo po polovični ceni tudi vsi, ki smo na Luninem forumu? Še ne in tudi ne vsi, mesečna količina bo omejena. Do takrat pa poskusite tam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Trudi, ne za vse naenkrat, drugače pa ne bo omejitve za nikogar, tudi zate ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Stane to sekundo sem nate pomislila! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Stane to sekundo sem nate pomislila! Daj, naj Mitja zrihta kaj, da se lunatki ne bodo okrog po drugih forumih preganjali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 ja, kaj vse "bi moral Mitja". ja, saj bo (saj je ze, je ze spedenal, pol je blo pa... so ble druge prioritete ), zdaj je sel pa na morje za mal dni, pol takoj pa startamo! sem te hotla klicat, pa sem cakala da me bos ti. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 Vsi komentarji dobrodošli Vic stoletja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 tole je moj komentar medtem ko cuzlam zdravo solČez kakšnih par uric bo pripravljena tudi enaka tv risanka za v sredo na tv pika, ko imam intervju o drugem delu knjige Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 Čez kakšnih par uric bo pripravljena tudi enaka tv risanka za v sredo na tv pika, ko imam intervju o drugem delu knjige Evo ga TV SPOT Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 Sstane tale dečko na ikonci je isti ti ko si bil otrok, domnevam da sta v žlahti Prav domnevaš, ta mali vnuk Najdisi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 SALE, HELP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 in kje je ta sol iz aprila,maja,junija in julija?popapala davkarija? :xx!: :) in kje je ta sol iz aprila,maja,junija in julija?popapala davkarija? :xx!:in kako to da imaš čas kle viset ob tolikšnem povpraševanju?sm pogledal mau po tvoji firmi in registriranim številom zaposlenih...ajmemene si pa 10xni pij 10i. Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 in kje je ta sol iz aprila,maja,junija in julija?popapala davkarija? :xx!: :) in kje je ta sol iz aprila,maja,junija in julija?popapala davkarija? :xx!:in kako to da imaš čas kle viset ob tolikšnem povpraševanju?sm pogledal mau po tvoji firmi in registriranim številom zaposlenih...ajmemene si pa 10xni pij 10i.Zvezani, kje si še ti videl, da bi pisatelji zaposlovali delavce, ali da bi jim ti lahko kar po internetu v pisker zijal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 Spahovanje in slabost kakšen nasvet slani Stane??? Že neki dni zapored, zjutraj se zbudim in ne morem zaspat nazaj ker imam polno grlo zraka, slabo mi rata, spahuje se mi, knedelj uglavnem. Čez dan se mi spahuje zelo zelo zelo pogosto in mi je tudi zelo pogosto slabo. Verjetno prihaja iz želodca, vzrok kisline ali??? Kako si lahko z zdravo soljo pomagam Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 Spahovanje in slabost kakšen nasvet slani Stane??? Že neki dni zapored, zjutraj se zbudim in ne morem zaspat nazaj ker imam polno grlo zraka, slabo mi rata, spahuje se mi, knedelj uglavnem. Čez dan se mi spahuje zelo zelo zelo pogosto in mi je tudi zelo pogosto slabo. Verjetno prihaja iz želodca, vzrok kisline ali??? Kako si lahko z zdravo soljo pomagam Če jo imaš, je kar ščepec ali dva poliži, ali pa si jo raztopi v kozarcu vode in popij. Skoraj grem stavit, da ti bo takoj odleglo, sicer jo pa uporabljaj v prehrani, če sama kuhaš, ali dosoljuj to, kar ješ in piješ po gostilnah in se bo spahovanje hitro ustavilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 Mam mam, tut uporabljam. Samo zadnje čase mi je res začelo vse nazaj gor odnašati, simptomi so sicer isti kot kaka zgaga samo 2 uri pred spanjem tko ne jem, niti peče me nič tako da mi je prav čudno.Bom probala lizat!!! Vodo sem pa tudi že pila s soljo, samo sem si limono not narezala še verjetno samo nisem disciplinirana Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Mam mam, tut uporabljam. Samo zadnje čase mi je res začelo vse nazaj gor odnašati, simptomi so sicer isti kot kaka zgaga samo 2 uri pred spanjem tko ne jem, niti peče me nič tako da mi je prav čudno.Bom probala lizat!!! Vodo sem pa tudi že pila s soljo, samo sem si limono not narezala še verjetno samo nisem disciplinirana Ti je že kaj odleglo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Stane, mislim da bom kar morala eno kuro udarit ker je bila ta rešitev le začasna, spahovanje in slabost se pa v tolko kratkem času tudi ne moreta nehati tako da sem danes zjutraj spet hodila okoli. Tudi želodec in grlo sta me začela peči Mogoče bi vkombinirala žlico olivnega olja zjutraj na tešče (čeprav ni ravno okusno tkole na prazno požirat) in čez dan 1-2 dcl vode s soljo ...žal se mi je zagravžala tale "župca" ker mi je lansko leto na morju Jure cel ščep vsul v 1dcl vode potem pa si me v Celju spet prepričal da je s pravo mero celo dober napitek in poleti z limono Kaj praviš na to? Sicer me je pa dohtarca hotela že na gastroskopijo poslat pa sem nekak odčiknla takrat in nisem šla - valda če sklepam po genih; mami ko je bila 25 stara je dohtar povedal da ima želodec kot 70-letni starec / zaradi tako močne kisline. Rupuruta ne mislim jemat vsak dan ker mi je bljak, tko se stopi čudn v ustih :xx!: No vsekakor mam podoben problem, ki se mi je pa šele v zadnjem letu začel pojavljati, vzroka ne morem odkrit, dohtarca pa tudi samo gastro vidi, nobenega drugega predloga mi ni dala takrat razen par tistih splošnih / 2 uri pred spanjem nič jest, imeti višji vzglavnik itd Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Stane, mislim da bom kar morala eno kuro udarit ker je bila ta rešitev le začasna, spahovanje in slabost se pa v tolko kratkem času tudi ne moreta nehati tako da sem danes zjutraj spet hodila okoli. Tudi želodec in grlo sta me začela peči Mogoče bi vkombinirala žlico olivnega olja zjutraj na tešče (čeprav ni ravno okusno tkole na prazno požirat) in čez dan 1-2 dcl vode s soljo ...žal se mi je zagravžala tale "župca" ker mi je lansko leto na morju Jure cel ščep vsul v 1dcl vode potem pa si me v Celju spet prepričal da je s pravo mero celo dober napitek in poleti z limono Kaj praviš na to? Sicer me je pa dohtarca hotela že na gastroskopijo poslat pa sem nekak odčiknla takrat in nisem šla - valda če sklepam po genih; mami ko je bila 25 stara je dohtar povedal da ima želodec kot 70-letni starec / zaradi tako močne kisline. Rupuruta ne mislim jemat vsak dan ker mi je bljak, tko se stopi čudn v ustih :xx!: No vsekakor mam podoben problem, ki se mi je pa šele v zadnjem letu začel pojavljati, vzroka ne morem odkrit, dohtarca pa tudi samo gastro vidi, nobenega drugega predloga mi ni dala takrat razen par tistih splošnih / 2 uri pred spanjem nič jest, imeti višji vzglavnik itd Očitno si že v takšnem neravnotežju z elektroliti, da ti tako minimalno švercanje z limonado ne pomaga. Boš res morala, vsaj za nekaj časa, pobegniti čimbolj od nezdrave soli. Za začetek bi ne bilo slabo en krajši čas uživati pretežno sadne in zelenjavne sokove, seveda sveže in osoljene po tvojem okusu, potem si pa vsaj tisto hrano, ki si jo sama pripravljaš, pripravljati na pravilen način, ono, ki jo uživaš zunaj, pa rahlo kodirati.Metoda sploh ni težka, kuhaš pač vse neslano in tudi brez raznih jušnih kock in drugih dodatkov in soliš potem, pod 65°C, z zdravo soljo na zgornjo mejo okusa. Tega, da ti primanjkuje elektrolitov, pa ti z gastroskopijo sploh ne morejo odkriti, pa tudi, če bi ti kaj odkrili in te pričeli zdraviti s kakšnimi antibiotiki, jesti moraš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 a sadje in zelenjava samo velja ali morajo biti točno sokovi?Tega namreč pojem ogromno, zelenjave... s sadjem se silim počasi ker ga nimam tako zelo rada da bi ga lahko veliko pojedla. Zadnjič sem odkrila da mi pomaga Radenska, veliko radenske, non stop jo žlokam. Vanjo sem si vrgla eno čajno žličko zdrave soli za probo. Ker mi je sama radenska pomagala ne vem kak je bil učinek soli, za pit ni bilo dobro ampak sem "požrla". Zaenkrat ker je mami na dopustu par dni in kuha jem vse normalno le apetit se mi je zmanjšal od stalne slabosti zato pač manj, kar jem ostalega presnega solim po okusu z zdravo soljo. Od srede naprej tut kuhano tako kot je treba. K dohtarju se še nisem odpravila - bom čakala in delala na domači lekarni. V zadnjem letu zdaj že drugič takšen problem, ki se mi vleče po par mesecev. Pravzaprav mi je vsa domača zdravila zlo težko uživat, pravijo da tut velike količine meda v vodi pomagajo - no problem je da se mi obrača želodec ko ga samo povoham in pridem le do wc školjke S tole gastroskopijo bom še mal čakala ja, ma full mi je neprijetno da bi šla čez to ker me daje nek 6. čut da itak ne bo nič iz tega in se bom sam brezveze namučila :xx!: še manj mi je prijetna misel da grem tja ko mi je že tako slabo in verjetno pregleda niti nebi zdržala --- Si mi pa rekel Stane da imam problem s ščitnico - v Celju ko si mi pretipal dlan in me je na določenem mestu zelo zabolelo. No potem sem šla na en pregled še (2x v zadnjih nekaj mesecih) in so mi dvakrat rekli da nisem kritičen primer zato mi pač ne bodo odločili zdravljenja. Da je moja ščitnica minimalno povečana in naj vzrok iščem nekje drugje No mi je smešno pravzaprav, kako to da noben dohtar nikoli niti ne predlaga rešitve, svetuje... enostavno ti rečejo da nisi njim ustrezen "material" in te pošljejo domov AMPAK, a nebi tut oni v primeru malo povišane ščitnice lahko določili naravno ali pač domače zdravilo, s čimer bi delal na izboljšavi stanja??? PS: a sem full hipohonder Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 moj komentar na sstanetovo sol: imel nanjo alergijo! zal. kot sem povedal, ni vse za vsazga! pa da ne bo nerazumevanja, sem imel alergijo tudi na fhes (spadal med tiste 4 ljudi) ironija pa taka no, pa tudi na sadje, zelenjavo, zita, mlecne izdelke, jajca. meso, nekatere ribe, nekatere trave in grmicevje, pozivila in kovine ... torej skoraj vse :xx!: no, v roku 4 mesecev alergij naj ne bi bilo vec! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 http://www.salesalute.com/forum/forum_Show...=33&ID=9244 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.