Skoči na vsebino

Zdrava Sol

Guest sstane

Recommended Posts

Guest sstane
moj komentar na sstanetovo sol: imel nanjo alergijo! :sori: zal. kot sem povedal, ni vse za vsazga! pa da ne bo nerazumevanja, sem imel alergijo tudi na fhes :sori: (spadal med tiste 4 ljudi) ironija pa taka :o|o:

no, pa tudi na sadje, zelenjavo, zita, mlecne izdelke, jajca. meso, nekatere ribe, nekatere trave in grmicevje, pozivila in kovine ... torej skoraj vse :xx!: :sori:

no, v roku 4 mesecev alergij naj ne bi bilo vec!

Free, kako se ti je pa kazala ta alergija na vse živo :8):

Deli na socialnih omrežjih

Guest mačona

Sstane, moram pohvaliti tvojo sol. opazila sem prve rezultate. torej: tvojo sol sem dala v šampon (kar v original embalažo od šampona, ker raztopine s soljo in vodo se mi ne da delati vsakič sproti), zmiksala in zdaj si s tem šamponom perem glavo dva tedna ...... :inocent: :inocent: x:Dx x:px ..........................................

......................................... :ermm: xnckrivx :inocent:

prej so se mi lasje tako mastili, da bi si jih lahko prala vsak drug dan - saj si tudi sem. x:Dx :o|o: no, zdaj mam tok grozne kot pred uporabo tega šampona šele po 4 dneh. xDDx :palec:

za telesni piling je tudi dbest, zmešam kar z medom - nenavadna kombinacija, a točno to paše moji koži. :2src: :palec:

kile so tudi šle dol - še prehitro in preveč. x:Dx ampak OK, sej se ne branim. x:px x:Dx

:inocent: ti a se stopi sol not v šamponu, ne pride ven v zrnih???

Jst drugače Herbal Essence uporabljam in mi res najbolj odgovarja, se mi pa kljub temu hitro mastijo lasje zato jih imam več al manj skos spete x:)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Grem direkt zdej to narest! Pazi če si me nategnila :vragec: x:o)x

---

3 min kasneje - sol že v šamponu... hmm pa res se je full hit stopila :O: in prej je bil šampon prozoren, zdaj pa je čisto kalen :inocent: no ko probam povem kako deluje :palec:

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Guest mačona
Grem direkt zdej to narest! Pazi če si me nategnila :vragec: x:o)x

---

3 min kasneje - sol že v šamponu... hmm pa res se je full hit stopila :O: in prej je bil šampon prozoren, zdaj pa je čisto kalen :inocent: no ko probam povem kako deluje :palec:

jaz te žal ne morem nategnit. razen, če bi se kako znajdla ... :vio: x:Dx sam mam raje fantke. x:px x:Dx

kalno je meni v glavi, da ne uporabljam soli še za kaj drugega. kdaj se spomnim. vso kozmetiko stran fuknit in namest tega sol. x:px x:Dx

• 2 weeks later...

Jst pa nisem še nič poročala ane, kako se je iztekel tisti poiskus SOLNE KOPELI z zdravo soljo na moji psički!!!!

Prhljaj izginil, meni je čist :eek: ampak en dan sem nekaj soli, ki mi jo je ostalo na koncu stekleničke zmešala z mlačno vodo in pustila da se otopi - sem šejkala in vse x:Dx

No potem sem kužico (ki ima mimogrede probleme skožo, srbečica itd) naložila v tuš kabino in prelila z vsebino plastenkice, sproti pa vtirala pod dlako. Potem sem pustila da se mal otrese not, samo mal potegnila z brisačo da ni šlo vse dol in jo pustila it mal počivat za par uric. No sol se je nazaj strdila na njej, po nekih delih npr. na tačkah je blo res tako kot da bi se v solinah namakala x:px in takrat sem se odločila da sperem dol.

Učinek - PRHLJAJA NI VEČ oz. par pikic po enem majhnem delu samo še!!! :palec:

Prijetno presenečena x^x

Zdej samo še tabletke in tut srbež bi moral izginit xcrossfingx pa pravilna prehrana naprej!

• 2 weeks later...

Sstane, videl sem internetno stran produkta Si-sol. Me zanima, če mogoče tole kaj poznaš, v čem se razlikuje tvoja sol od tiste....

ponuja možnost, da se z uporabo tiste soli napolniš z energijo, katere mi res manjka xnckrivx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Guest sstane
Sstane, videl sem internetno stran produkta Si-sol. Me zanima, če mogoče tole kaj poznaš, v čem se razlikuje tvoja sol od tiste....

ponuja možnost, da se z uporabo tiste soli napolniš z energijo, katere mi res manjka xnckrivx

Saj veš, da o konkretnih soleh konkretnih proizvajalcev ne želim dajati komentarjev, toda, če se s pravilno in količinsko dovolj veliko uporabo zdrave soli nisi napolnil z energijo, potem dvomim, da gre pri tebi za pomanjkanje elektrolitov v prehrani, pač pa za pomanjkanje kalorij v kateri koli obliki. Najbrž v ogljikohidratni ne, lahko pa da v beljakovinski ali maščobni.

Sicer pa, poizkusi in boš videl.

Guest sstane

:listen: ))))))))))) :o|o: x:Dx

http://www.salesalute.com/forum/editor/moje_datoteke/slike/narocilo/EFA_video%20stran%20halo%2066.JPG

stane, super reklamca :palec: x:Dx

lahko, da je bilo pomanjkanje maščob, ja...beljakovin zihr ne, ker sem se jih načrtno nažiral po fitnessu, hidratov tudi ne...

mogoče sem samo len x:Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Guest sstane

V četrtek začnemo s serijo izobraževalnih oddaj o pomenu elektrolitov za zdravje. Oddaja bo v živo in vsak, ki bo poklical, povedal, kaj ga muči in odgovoril na nekaj mojih vprašanj, dobi paket brezplačno. No, tudi tisti, ki bo povedal kakšno svojo izkušnjo.

http://www.salesalute.com/forum/editor/moje_datoteke/slike/26C_banner%20najdisi%20160x600%20zdravasol.JPGhttp://www.salesalute.com/forum/editor/moje_datoteke/slike/narocilo/EFA_video%20stran%20halo%2066.JPG

Guest sstane
:vragec:

ali z drugimi besedami: shestim je uspelo dobitim paket x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

Točno, ne vem pa, če je bila kala lunatka zraven x:Dx

Guest sstane

oh....ne skrbi

se bo zhe kera kermu zram nalimala... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

Še na torto ni bilo nobene, so se vse nekam zabuble :o|o: x:Dx

Kako, po želji, kot običajno. Zgleda, da vse stradajo x:px x:Dx

to sa zato, k misljo de pol pa celulita naujo mele

pa ga bojo!!!

lih tko!!!

in to sam zato k so babe

deci ga pa nimamo in to zato, ker je to grdo x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest sstane

to sa zato, k misljo de pol pa celulita naujo mele

pa ga bojo!!!

lih tko!!!

in to sam zato k so babe

deci ga pa nimamo in to zato, ker je to grdo x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

Mi imamo pa brade, one pa ne x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...