Guest sstane 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 one pa beli tok... zlomk...tralalaoni pa kondome Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 oni pa kondome vsi pa klamidijo... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 vsi pa klamidijo... zlomk...tralala Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 vsi pa klamidijo... zlomk...tralalaSamo neslani Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Samo neslani a mash kake znanstvene dokaze za tole trditev? zlomk...ralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 a mash kake znanstvene dokaze za tole trditev? zlomk...ralalaich Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 a mash kake znanstvene dokaze za tole trditev? zlomk...ralalaŠe bolj, znanstvenofantastične Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 ich sstane....takoj!!! ji poshl sol!!!!! zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 sstane....takoj!!! ji poshl sol!!!!! zlomk....tralala Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 sstane....takoj!!! ji poshl sol!!!!! zlomk....tralalaJo že ima Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Jo že ima in....kaj je mela prej?... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 in....kaj je mela prej?... zlomk...tralalasrečo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 srečo a tako, mal pjano....opotecho? zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Marty* 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 madona tole berem, zakaj vse je ta sol dobra. jz mam bl redke lase pa zmastijo se mi tud dokaj hitro. a b to tud men nucal če dam mal soli not u šampon.....himalajske eveda, ki je seveda še nimam? se glih na šihtu neki o tej soli menmo, pa tole zagledam na luninu. Ti mušnca, a se ti kej spomniš Martuške?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 madona tole berem, zakaj vse je ta sol dobra. jz mam bl redke lase pa zmastijo se mi tud dokaj hitro. a b to tud men nucal če dam mal soli not u šampon.....himalajske eveda, ki je seveda še nimam? se glih na šihtu neki o tej soli menmo, pa tole zagledam na luninu. Ti mušnca, a se ti kej spomniš Martuške?? Ne kompliciraj, današnja moda sta balinc in zaraščena brada Bolj hudič pa je, če si golobrad Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Marty* 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 ja hvala za tolažbo Sstane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 stane kar butne kakšno izjavo pa nič ne premisli. žal ni opazil, da si ženska. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 stane kar butne kakšno izjavo pa nič ne premisli. žal ni opazil, da si ženska. Kako, da ne, kaj ženske niste golobrade No, vse glih ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 ja, ti se hecaš, marty pa ni preveč srečna s svojo težavo. kr praš jo. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 ja, ti se hecaš, marty pa ni preveč srečna s svojo težavo. kr praš jo.Bom, ko bo kakšen piknik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Marty* 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 kje je zdej aakhut, da ga neki pobaram Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Komur uspe priti po telefonu v oddajo, dobi za nagrado paket brezplačno. http://www.salesalute.com/forum/editor/moje_datoteke/slike/banner%20najdisi%20160x600%20zdravasol%202.JPG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 1 vprašanje - nekdo mi je svetoval, da morm zrnce zdrave soli vtaknit v nos in pustit da se v sluznici raztopi... da bo baje boljše in mi bo manj iz njega teklo. No jst sem pa raztopila sol v vodi pa jo s palčko za ušesa nanesla not... sam peče ko hudič zato pač me zanima če je to res kul, predno dobim kake notranje rane zaradi razjede al kaj Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 1 vprašanje - nekdo mi je svetoval, da morm zrnce zdrave soli vtaknit v nos in pustit da se v sluznici raztopi... da bo baje boljše in mi bo manj iz njega teklo. No jst sem pa raztopila sol v vodi pa jo s palčko za ušesa nanesla not... sam peče ko hudič zato pač me zanima če je to res kul, predno dobim kake notranje rane zaradi razjede al kaj Eto, pokliči v oddajo in jaz ti bom odgovoril, da si izperi nos z morsko vodo, če pa te nimaš, pa z raztopino salesalute. Če pa glih nimaš vode pri sebi, pa daš ščepec v usta, počakaš, da se raztopi, osliniš prst, potem pa po otroško Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Uuu ta drugi nasvet je super tko rada cuzam kristalčke, misel da bi pa nato še prst polizala in v nos vtaknila je pa naravnost poredna Ma klicala pa ne vem če bi, men se kr glas začne tresti če moram kam v eter klicat, tok mam tremo se spomnim svoje najhujše nočne more, ko sem klicala enkrat za glasbeno željo na radio in mogla 3x povedat ime komada ker me ni razumel spiker in pol me je mučil tam... no v osnovni sem bla, od takrat se bojim medijev!!! Enkrat stopila pred kamero pol leta nazaj pa pozabla vse kar počnem že skor 2 leti in mi je čist naravno, tam pred novinarko pa totalna blokada - niti internetnega naslova nisem znala pravilno povedat Tko da upam, da bo kdo drug tole vprašanje zastavil na tv Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.