aakhut 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Stane najlepša hvala za ekspeditivnost, če bi bili vsi kot ti bi bila Slovenija druga Švica res.....srecho imamo da ni obratno.... kje bi potem primerjave iskali.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 res.....srecho imamo da ni obratno.... kje bi potem primerjave iskali.... zlomk....tralalaSe vidimo na PIKI ob pol osmih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 VPRASANJA ZATE:- Koliko joda, kalcija, natrija in magnezija, ter elektrolitov izgubi oseba, ki je v srednje mocnem stresu cca. 6 ur??Oz. koliko joda izgubi in koliko bi ga morala nadomestiti v primeru, da je bila v stresu dolgo casa (vec tednov)?- Kaksno dozo soli piranskih solin naj uziva oseba, ki se prehranjuje vegetarijansko, ki je soocena tudi s stresom, dodatkov prehrani pa ne uziva?- Kaksno dozo soli piranskih solin naj uziva oseba, ki se prehranjuje vegetarijansko, ki je soocena tudi s stresom, uziva zgolj beljakovinske dodatke prehrani (priporocena doza proizvajalca)?- Kaksno dozo soli piranskih solin naj uziva oseba, k ise prehranjuje vegetarijansko, ki je soocena tudi s stresom, uziva zgolj beljakovinske dodatke prehrani in spirulino (priporocena doza proizvajalca)?- Kaj osebi skodi bolj: povecan vnos joda ali premalo vnosa drugih mineralov (v primeru, da uziva nek dodatek prehrani, ki vsebuje veliko mineralov; obenem pa za optimalno kolicino joda presega mejo, za katero menis da je skodljiva)? Ali bos znal odgovoriti, ali pa bos na nivoju Herbalifea (ceprav so v njihovi temi vseeno vsaj nekaj odgovorili)?? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Za takšn vprašanja sem ti na voljo ob pol osmih na PIKI, v živo, da bodo slišali vsi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Imam druga opravila (oz,. sem jih imel).Zatorej napisi tukaj, ce ves in zelis... v miru, kar naj bi bilo celo lazje;da si tudi jaz v miru preberem in pokomentiram, ce bom mislil, da je potrebno.Hkrati pa se bo lahko vkljucil v pogovor se kdo drug. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Imam druga opravila (oz,. sem jih imel).Zatorej napisi tukaj, ce ves in zelis... v miru, kar naj bi bilo celo lazje;da si tudi jaz v miru preberem in pokomentiram, ce bom mislil, da je potrebno.Hkrati pa se bo lahko vkljucil v pogovor se kdo drug.Kljub temu, da si tako zaseden in nisi utegnil poklicati v oddajo, sem ti odgovoril tam. Poglej si kak posnetek oddaje http://www.tvpika.net/sl/informacija.asp?i...pe_informacij=1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 ... nakladas! ocitno nisi pa zmozen napisat konkretih odgovorov na moja vprasanja (TUKAJ).Jst kot kupec, stranka, ne bom za tabo letal, da dobim odgovore. Torej zaradi tvojega izmikanja mi je lahko jasno, da nakladas in zavajas kupce!Kakor pred letom ali dvema, ko sem te poprosil za certifikate, raziskave, odobritev vsaj kaksne kompetetne institucije, ki bi odobrila varno uporabo tvoje soli; a do danes mi jih se nisi dal! Kako naj kot kupec vem, da tvoja sol ustreza standardom, ki mi omogocajo varno uzivanje produkta? Taki, ki se izmikajo konkretnim vprasanjem in dokazilom o kvaliteti produkta! Taki najveckrat zavajajo kupce! In taki najveckrat pljuvajo po drugih in konkurenci, v veri da bodo tako povzdignili svoj produkt... pateticno! :xx!: Pateticno kakor tvoji izmikajoci odgovori! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 In taki najveckrat pljuvajo po drugih in konkurenci, v veri da bodo tako povzdignili svoj produkt... pateticno! :xx!: Pateticno kakor tvoji izmikajoci odgovori!Free, ne govori neumnosti, zdrava sol nima konkurence, zato nimam nobene potrebe, da bi po kom pljuval, pa četudi bi jo imela, to ni v mojem stilu. Na tvoja vprašanja pa ne odgovarjam direktno ravno zato, ker jih tako neumno postavljaš, da bi vsak moj odgovor trčil ob interese kakšnega proizvajalca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 :xx!:smo ze zdavnaj ugotovili, da je mesanica soli piranskih solin in spiruline prav tako dobra.ce bi imel raziskave, pa bi verjetno ugotovil, da je verjetno celo dosti boljsa. da o ceni ne govorim.torej ce nisi odgovoril tukaj, potem verjetno tudi na piki nisi in me spet zavajas da gledam oddaje v katerih ne odgovarjas na tisto kar sem vprasal. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 in me spet zavajas da gledam oddaje v katerih ne odgovarjas na tisto kar sem vprasal.Dobro, če že nočeš gledati mojih oddaj, glej one o algei, gospodična je zelo simpatična, sva se sinoči spoznala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 ja, a mislis, da imamo kar vsi vedno cas ob sredah zvecer gledat tvojo oddajo al kaj Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 ja, a mislis, da imamo kar vsi vedno cas ob sredah zvecer gledat tvojo oddajo al kaj Ponovitve so tudi podnevi, mi pa že kompresirajo vse oddaje in si jih boš na internetu lahko ogledoval, kadar boš želel. Vidiš, kako mislim na takšne kupce, kot si ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 aha, zato si odgovoril na vprasanja :xx!: Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 aha, zato si odgovoril na vprasanja :xx!:Pa res želiš, da ti odgovorim Potem boš pa zopet jokal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 ... nakladas! ocitno nisi pa zmozen napisat konkretih odgovorov na moja vprasanja (TUKAJ).Jst kot kupec, stranka, ne bom za tabo letal, da dobim odgovore. Torej zaradi tvojega izmikanja mi je lahko jasno, da nakladas in zavajas kupce!Kakor pred letom ali dvema, ko sem te poprosil za certifikate, raziskave, odobritev vsaj kaksne kompetetne institucije, ki bi odobrila varno uporabo tvoje soli; a do danes mi jih se nisi dal! Kako naj kot kupec vem, da tvoja sol ustreza standardom, ki mi omogocajo varno uzivanje produkta? Taki, ki se izmikajo konkretnim vprasanjem in dokazilom o kvaliteti produkta! Taki najveckrat zavajajo kupce! In taki najveckrat pljuvajo po drugih in konkurenci, v veri da bodo tako povzdignili svoj produkt... pateticno! :xx!: Pateticno kakor tvoji izmikajoci odgovori! free tud jaz do dneva današnjega nisem, razen napadov, dobil odgovora kakšna je razlika med njegovo in cestarsko soljo. zato tudi menim, da je nakladač, pa zamera in užaljenost gor ali dol. lp lahko pa da je vse skup le megla , ozziroma krpanova dobrota Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 tud jaz do dneva današnjega nisem, razen napadov, dobil Če imaš napade togote ali kaj podobnega, ti priporočam biodieto, v DZS imaš še dva dni popust na nercatorjevo pika kartico, če pa pokličeš v oddajo, dobiš paket zastonj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Če imaš napade togote ali kaj podobnega, ti priporočam biodieto, v DZS imaš še dva dni popust na nercatorjevo pika kartico, če pa pokličeš v oddajo, dobiš paket zastonj Stane, saj ne gre za paketek, zanima me le jasen konkreten odgovor, vkolikor si ga zmožen dati. Še enkrat dva simpl vprašanja, ki me zanimata: 1.)Kakšna je razlika med tvojo soljo, ki je iber alesin cestarko soljo2.)Kakšna je razlika med piransko neprečiščeno in "tvojo" soljo? Pa ne misli, da te provociram. Sem le takšen, da ne uporabljam nekaj le zato, ker je zastonj ali pa, ker ga reklamira luštno in simpatično bitje, pa lep pozdrav A - ja, sem pozabil dodati. Če si sramežljiv, mi lahko odgovoriš tudi na OS lep pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 tvojemu izmikanju pac ni kraja... :xx!: sicer te ne bi spraseval o tvoji soli, ce se ponovno ne bi vtaknil vame najprej ti (kot ponavadi); s cimer sem mislil, da sva razresila ze pred casom; ocitno pa pac nisva.obenem mislim, da nimava kaj vec debatirat, ker ocitno niti ne zelis odgovarjati na smiselna in razumljiva vprasanja. Pa res želiš, da ti odgovorim Potem boš pa zopet jokal Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Kakšna je razlika med tvojo soljo, ki je iber alesin cestarko soljoČe si sramežljiv, mi lahko odgovoriš tudi na OSlep pozdrav Na kakšno cesto misališ, gozdno, betonsko, asfaltiran0, rimsko.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Na kakšno cesto misališ, gozdno, betonsko, asfaltiran0, rimsko.... Sstane, na megleno, muvatorsko ali pa švercersko, vkolikor ti je ta ljubša. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Sstane, na megleno, muvatorsko ali pa švercersko, vkolikor ti je ta ljubša. Pacl, te kaj trese Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Pacl, te kaj trese Sstane, tvoja jeza Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Sstane, tvoja jeza Si kaj pretežak Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Si kaj pretežak Ko bom obtežen s tvojimi odgovori, bom idealen! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Ko bom obtežen s tvojimi odgovori, bom idealen! Imaš kaj obložen jezik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.