Aliana 1. avgust 2008 Prijavi Deli 1. avgust 2008 o Stanči kje si vse te doktorske fotke našel? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. avgust 2008 Prijavi Deli 1. avgust 2008 o Stanči kje si vse te doktorske fotke našel? Kupil v Ameriki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. avgust 2008 Prijavi Deli 1. avgust 2008 slani Stane Servus, kako sta kaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. avgust 2008 Prijavi Deli 1. avgust 2008 Stanee Ja kako lepo! Najprej lepo pozdravljen, si bil pogrešan z moje strani...(pa tudi tole sol bo treba spet kmalu dobit v hišo, zdaj je ni en krajši čas pa mi manjka ) No, glede strani pa tako: Vsebinsko:meni manjkaš ti.Pri vsej stvari mi je bilo namreč zelo všeč, da je bila tako osebna, da je zanjo stal konkreten človek, ki si ga lahko kaj vprašal.S sliko in imenom. Ki je obveščal, kdaj bo na TV, in tako naprej...take stvari so delikatne...meni npr. tole ne zbuja zaupanja,ker imam občutek, da je zadaj en topshop team, ki je zaposlil dva študenta, ki sedita pri telefonih in pošiljata ene pakete soli,o katerih ne vesta nič. Malo pretiravam seveda, ampak...mislim, da razumeš, kaj hočem povedat.Tvoje ime se omeni samo v tehnikalijah ob knjigi, in to je to.Pa toliko si naredil na tem, ne razumem čisto, zakaj si se tako skril? Kar mi je super, je to, da je razloženo, kaj je Biocode itd... Oblikovno:meni ni všeč, da je tako klinična. Razumem, da si želel prilagodit izgled tvojemu sporočilu, da je to res zdravo, in da ni to neka šušmarska zadeva, da želiš vliti zaupanje ljudem, ampak meni se to ne zgodi....te fotke iz ameriških databaz so mi daleč od povezave s soljo, zdravjem, tabo ali produktom...pa še *poceni* zgledajo - v smislu, da se vidi, da to niso zdravniki ampak neki statisti v oblekcah.(upam, da si jih dobil na istockphoto in ne plačal drago!!!)Glede na to, da to sol jemljejo ljudje na lastno odgovornost, pogosto z neodobravanjem (ali posmehom!) zdravnika, se mi ne zdi primerno, da bi bil gor cel dohtarski zbor, ki poleg tega zgleda še nerealen. Poleg tega so te barve totalno hladne. Če želiš predstaviti naraven produkt bi na tvojem mestu razmislila o malo več topline na nek način...tvoja embalaža to ima, čeprav je rozasta, in sem imela že takrat pomisleke, je vseeno topla in zelo izstopa. Forma strani je drugače ok, meni so res samo te fotke mimo, pa prehladno je vse skupaj...razmisli še o tem, da bi se ti na levi strani barva povezave spremenila, ko si na njej, ker zdaj se ne, pa te malo zmede. Linki so ponavadi druge barve, ko si na njih.Glede vstopne slikice: zakaj se ne spreminja oz. če se ne, zakaj ni tam kaka lepa slika soli ali tvojih produktov...? Tole deklico imam občutek, da sem že 100x videla na enih XY straneh...ti pa imaš ful dober produkt, pa ga ne kažeš!!! Glede telefončka spodaj: jaz ne bi dala slikce realnega telefona, ker znaš imeti probleme, pa še preveč pozornosti prevzame, bolje bi bilo imeti kako ikonico telefončka, jaz ti lahko eno pošljem, če želiš, ker sem jih delala...(ko se vrnem z dopusta). Dragi Stane, oprosti, če sem te skritizirala, ampak meni je tvoja sol res zelo všeč in se mi zdi škoda, da ne bi bila dobro predstavljena...zato povem vse, kar mislim.Seveda pa mi je v osnovi itak super, da toliko tega delaš...priden si totalno in delaš dobre reči Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. avgust 2008 Prijavi Deli 2. avgust 2008 Dragi Stane, oprosti, če sem te skritizirala, ampak meni je tvoja sol res zelo všeč in se mi zdi škoda, da ne bi bila dobro predstavljena...zato povem vse, kar mislim.Seveda pa mi je v osnovi itak super, da toliko tega delaš...priden si totalno in delaš dobre reči Upoštevam tvoja mnenja, kolikor se da, je pa res, da se je moja arhaična oblika izpela v slovenskem prostoru in jo moram oblikovat bolj moderno, topshopovsko, kot praviš.Statistika namreč kaže, da se ženske dvakrat letno odločajo za poizkus neke shujševalne kure, ki jim seveda ne uspevajo, ker niso dosledne in jim želim, da vsaj v času te visoke motivacije naredijo nekaj tudi za svoje zdravje. Mimogrede in nevede, ker tiste, ki so mojo knjigo razumele, biodieto prakticirajo že ves čas.Da nisem takrat nadaljeval s Studio Moderna, je bila pa napaka, ne zame, ampak za široko populacijo mladenk, ki vsak dan hlastajo po nekih čudežnih pilulah, ne vedo pa, da jim kile dviguje največkrat samo neslana hrana.Pripravljam se na evropsko sceno in ne želim ponoviti te napake, zato iščem primeren design za Evropejke, tudi tiste iz bivše juge.Seveda bi pa raje vas gledal na fotkah, so se mi pa po nemarnosti izgubile ob prenosu domene na drugega operaterja.Če ste za to, mi pošljite fotke in bom Američanke z veseljem zamenjal in boste ambasadorke zdrave soli po celem svetu.Problem je kozmičen, če se omejimo na Zemljo, lopovi so sol diskretno pokvarili do te mere, da je postala taka, za katero biblija pravi, da jo zavrži.Jaz, ki sem dovolj star in nimam tajkunskih ambicij, lahko govorim resnico, mnogi je ne zmorejo, ali ne smejo.Oj, poglej tvojega mačka, pravi šerif http://zdravasol.si/slike/zgaga%20002.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. avgust 2008 Prijavi Deli 3. avgust 2008 o Stanči kje si vse te doktorske fotke našel? Evo, ti bi lahko en tak posnetek naredila http://www.zdravasol.si/picture_library/Sale%20260.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 Upoštevam tvoja mnenja, kolikor se da, je pa res, da se je moja arhaična oblika izpela v slovenskem prostoru in jo moram oblikovat bolj moderno, topshopovsko, kot praviš.Statistika namreč kaže, da se ženske dvakrat letno odločajo za poizkus neke shujševalne kure, ki jim seveda ne uspevajo, ker niso dosledne in jim želim, da vsaj v času te visoke motivacije naredijo nekaj tudi za svoje zdravje. Mimogrede in nevede, ker tiste, ki so mojo knjigo razumele, biodieto prakticirajo že ves čas.Da nisem takrat nadaljeval s Studio Moderna, je bila pa napaka, ne zame, ampak za široko populacijo mladenk, ki vsak dan hlastajo po nekih čudežnih pilulah, ne vedo pa, da jim kile dviguje največkrat samo neslana hrana.Pripravljam se na evropsko sceno in ne želim ponoviti te napake, zato iščem primeren design za Evropejke, tudi tiste iz bivše juge.Seveda bi pa raje vas gledal na fotkah, so se mi pa po nemarnosti izgubile ob prenosu domene na drugega operaterja.Če ste za to, mi pošljite fotke in bom Američanke z veseljem zamenjal in boste ambasadorke zdrave soli po celem svetu.Problem je kozmičen, če se omejimo na Zemljo, lopovi so sol diskretno pokvarili do te mere, da je postala taka, za katero biblija pravi, da jo zavrži.Jaz, ki sem dovolj star in nimam tajkunskih ambicij, lahko govorim resnico, mnogi je ne zmorejo, ali ne smejo.Oj, poglej tvojega mačka, pravi šerif http://zdravasol.si/slike/zgaga%20002.jpg Oj Stane,ja saj te razumem.Jaz sem samo povedala pač, kaj si mislim, ker si ravno vprašal, pa ker mi je do tega, da ti dam feedback.Ne vem, kaj vse se ti je dogajalo, te nisem vidla že dolgo, javi se kdaj, ko prideš v Lj pa morda grema lahko na eno kavico... Jaz itak spet rabim sol kmalu Joooooj mujcek , se dostikrat spomnim nanj, super zgleda, vidim, da mu ni hudega in da lepo skrbiš zanj hvala Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 No, ampak sedaj sem stran naredil kljub temu bolj po tvojem okusu. Kaj praviš? http://www.salesalute.com/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 Fino, da se vidi produkt in da si ti gor!!! Samo moraš nekje povedat, da si ti in kdo si ti...drugače je hecno, ker med vsemi temi dohtarskimi fotkami je kar en model tam na TVju, čisto druge vrste informacija...a veš, kaj mislim?Ime rabiš izpostavit oz. kdo si ti in kaj tam delaš.Da ne zgleda, kot, da je ena slikca ušla iz konteksta. Ker druge so te iz image banke, potem pa tista, ki je takorekoč dokumentarna. Tisti tip, ki je na Biocode strani in gleda vate je tko varljiv...kot, da je on tisti, ki ti govori, pa sploh nima veze s stranjo ali soljo. Enako je z drugimi, ki so tko..direktno vate, pa niso v bistvu to ljudje, ki kaj pomenijo.Pol si pa ti nekje, pa se ne ve, da si ti. Skratka: izpostavi se, to mislim....in jaz bi te ljudi, ki so v bistvu za image dala v drugi plan....ne tako izpostavila.Sebe pa produkt pa. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 Kaj pa tako http://zdravasol.si/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 Ja, točno tko. Ampak predvsem ločit tole, kaj si ti in kaj zagovarjaš in manj poudarka na te neke ameriške dohtare, ki nič ne delajo tam... Sem razmišljala Stane, da bi ti poslala kake primere, ko bom mela več časa ti pošljem.Saj si imel prej tudi povezave na tv oddaje pa to?Fino bi tudi bilo, da bi se link obarval, ko si na strani. Skratka, da je več poudarka na tebi in tvoji zgodbi, tile za okras pa so za okras... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 morda bi bilo pametno tut same produkte (sol in dodatke) poslikat in obdelat profesionalno, ker je zdaj velik razkorak v kvaliteti med fotkami dohtarjev in soli.pa mogoče dodat kako fotko zdrave hrane, obroka, al nekaj podobnega. in kako fotko ki kaže pridelavo (ali stopnje pridelave), no morda je, pa jaz nisme brskal po strani... al pa celo kratek filmček dat gor kako se sol pravilno uporablja in kako ne.Ta različna kvaliteta fotk se res vidi iz nebotičnika, seveda je pa potrebno moje posneti profesionalno , ne amerikanske pokvarit. Tudi en tak topshop spot bo verjetno res potrebno posnet.Ko vse zalaufa na googleu, mora biti tip - top.Oglas v L&Z so oni naredili in še kar izgledahttp://zdravasol.si/slike/Zdrava-sol-oglasLZ.jpg Ja, točno tko. Ampak predvsem ločit tole, kaj si ti in kaj zagovarjaš in manj poudarka na te neke ameriške dohtare, ki nič ne delajo tam... Sem razmišljala Stane, da bi ti poslala kake primere, ko bom mela več časa ti pošljem.Saj si imel prej tudi povezave na tv oddaje pa to?Fino bi tudi bilo, da bi se link obarval, ko si na strani. Skratka, da je več poudarka na tebi in tvoji zgodbi, tile za okras pa so za okras...Misliš na linke na navigaciji, da veš, na kateri strani si? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 Ja! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 Ja!Sem bil prelen, da bi jih naložil, so pa v ameriškem paketu vse te finese Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 Ja to mi pa nič ne pomaga, jaz sem v Sloveniji in hočem razumet stvari tu, po domače! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 u, stane,sem se ti cist pozabila zahvaliti- sol je fenomenalna!!!! upam, da imas n-zalog Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 je že Ja to mi pa nič ne pomaga, jaz sem v Sloveniji in hočem razumet stvari tu, po domače! djano u, stane,sem se ti cist pozabila zahvaliti- sol je fenomenalna!!!! upam, da imas n-zalog Vedno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 hahaha ja to je že od začetka tko...samo Stane se je odločil za ta design.Zdaj pač to ma in je že ful prepoznavno, pa verjetno ne bo menjal spet tako kmalu...?Mene še vedno najbolj motijo ti neki XY zdravniki... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. avgust 2008 Prijavi Deli 11. avgust 2008 Uf, sem se namučil z vajinimi pripombami, še forum namontiram, pa bo http://zdravasol.si/forum.html Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 11. avgust 2008 Prijavi Deli 11. avgust 2008 Stane, saj jaz ti lahko kaj pomagam...s fotkami pa tko, če želiš....samo prejšnji teden ni bilo časa, zdaj ga pa mam nekaj....no, javi, če ti je! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. avgust 2008 Prijavi Deli 11. avgust 2008 Misliš na internetne fotke, ali unikatne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 11. avgust 2008 Prijavi Deli 11. avgust 2008 Mislim na primerne internetne, oz. obdelavo teh, že kupljenih, ki jih imaš...? Lahko bi se dodal kak grafizem al nekaj, da ne bi bilo tako klinično... Meni je bilo všeč ta ideja, da je gor kar je Bobnar govoril....hrana pa tko...situacije z zdravjem...jaz bi morda edino naslovno pustila, s taluštno dohtarco,ostale bi dala bolj *človeške*, tisto z dohtarco bi pa obdelala....tko nekak.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. avgust 2008 Prijavi Deli 11. avgust 2008 Mislim na primerne internetne, oz. obdelavo teh, že kupljenih, ki jih imaš...? Lahko bi se dodal kak grafizem al nekaj, da ne bi bilo tako klinično... Meni je bilo všeč ta ideja, da je gor kar je Bobnar govoril....hrana pa tko...situacije z zdravjem...jaz bi morda edino naslovno pustila, s taluštno dohtarco,ostale bi dala bolj *človeške*, tisto z dohtarco bi pa obdelala....tko nekak....Super, res bi rad stran obdelal tako, da bo užitna za cel svet, tudi za tiste, ki zadeve sploh ne poznajo. Poskusi se postaviti v vlogo nekoga, ki o tem nič ne ve in surfa po internetu, ker išče rešitev svojega problema.Mislim, da so teksti razumljivi, forma strani je tudi prava, samo slikce še morajo biti prave.Če znaš narediti tudi dobre posnetke in jih obdelati, ti pošljem vse tri pakete. sStane ... tud jst lahko kakšo neprofesioanlno fotko s tvojo soljo naredim ... če ne ... pa dr.Kildare gor prpopi ... tega vsaj ne poznajo ...Mogoče bi bilo res dobro dati eno stran s pričevanji, na prejšnji strani jih je bilo kar precej, pa je vse šlo v vesolje Ti se kar loti, napišita kaj in slikce zraven, nagrada je en paket po lastni izbiri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. avgust 2008 Prijavi Deli 11. avgust 2008 Pričevanja nujno, če mene vprašaš...nič ne sodelujem, ker nimam idej se strinjam precej s Tinko in Bobijem.. spremljam pa kaj dogaja, če dobim idejo, bom povedala Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. avgust 2008 Prijavi Deli 11. avgust 2008 sem šla pa zdajle vse prebrat, mi je všeč tekst in predvsem to, da ne delaš skrivnosti iz tega kaj je ta sol posebnega (eno tipkarsko napako našla..tukajle: http://zdravasol.si/00.htmlUporaba Biocode soli na pravilen način pa vam, za razliko od običajnih soli, zagotavlja najnižji vnos kalorij na graorm soli pa ne vem.. meni je malo veliko teksta.. mislim, jaz se še spravim brat, ampak če bi tole mojemu dragemu poslala, ki ni glih nek bralec, bi obupal že na prvi strani.. njegova razlaga čemu naj bi bile internetne strani namenjene - da človek hitro dobi osnovno informacijo. tko da ne vem, mogoče kaj v stilu, da bi se samo najbolj pomembne stvari malo bolj izpostavile.. oziroma, da malo bolj izpostaviš podnaslov, ker sem šele zdajle, ko sem začela razmišljat o tem, šla nazaj in videla, da v bistvu pa je nekaj na kratko napisano.. mogoče dvakrat enter od naslova in malo bolj močno barvo, da se loči tale povzetek od ostalega teksta... ok, grem spat zdaj Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.