Guest sstane 11. avgust 2008 Prijavi Deli 11. avgust 2008 Šele sedaj sem zgodbo prikazal tako, kot mora biti. Da jaz namreč zdravnikom in javnosti razlagam svoja odkritja, kar je Tinka v začetku najbolj pogrešala. In kar naenkrat so se prijazni in odurni obrazi prikazali v pravi luči, takšni, kot so tudi v življenju.Eni so se me namreč lotevali z vsemi kanoni, drugi pa na skrivaj biodieto že kar priporočajo svojim pacientom, ker javno je pač ne smejo, ker bi bilo to kao proti zdravniškemu kodeksu in etiki.Jaz pa proti zdravnikom prav za prav nimam nič, učim kuharice, kako naj delajo, da ne bodo njihovi jedci zaužili dnevno več soli, kot pravi medicina Ja, imaš prav, nekaj verodostojnih pričevanj in izjav bo potrebno dodati, tekste pa morda res še skrajšati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. avgust 2008 Prijavi Deli 11. avgust 2008 sem šla pa zdajle vse prebrat, mi je všeč tekst in predvsem to, da ne delaš skrivnosti iz tega kaj je ta sol posebnega Ja, tu sem se posebej potrudil, da objasnim, da je CocaCola voda s kininom. To čisto zadošča Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. avgust 2008 Prijavi Deli 12. avgust 2008 Kako se zdi nova vstopna stran http://biodieta.si/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. avgust 2008 Prijavi Deli 14. avgust 2008 Tudi forum je odprt. http://www.zdravasol.si/forum/index.phpPrvi trije komentatorji dobijo nagrade Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. avgust 2008 Prijavi Deli 15. avgust 2008 ooooo....tale stran pa zdaj bistveno bolje zgleda....sem prebrala, kaj sta komentirala bobnar in tinka.....mislim, da so bli kul nasveti........ mogoče bi bilo dobro, če bi tvojo fotko, stane, malček popravili.....tista črnina na vrhu fotografije deluje preveč temačno, za sicer svetlo, zračno in svežo stran......pa še simbolično sporočilo ni glih....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. avgust 2008 Prijavi Deli 15. avgust 2008 ooooo....tale stran pa zdaj bistveno bolje zgleda....sem prebrala, kaj sta komentirala bobnar in tinka.....mislim, da so bli kul nasveti........ mogoče bi bilo dobro, če bi tvojo fotko, stane, malček popravili.....tista črnina na vrhu fotografije deluje preveč temačno, za sicer svetlo, zračno in svežo stran......pa še simbolično sporočilo ni glih....... Evo, ni najboljše, črnih oblakov pa ni več Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. avgust 2008 Prijavi Deli 15. avgust 2008 tak bi se jaz lotil zadeve recimo....Točno tak program imam, kako bo šlo, bomo pa videli. Meni se nikamor ne mudi, potencialnih potrošnikov pa vsak dan več. Na žalost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. avgust 2008 Prijavi Deli 15. avgust 2008 Evo, ni najboljše, črnih oblakov pa ni več super....bistveno bolje..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. avgust 2008 Prijavi Deli 15. avgust 2008 super....bistveno bolje..... Mogoče se bo sedaj kdo ojunačil in odprl forum s kakšno shujšljivo domislico Hujšanje je najbolj klikana internetna beseda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. avgust 2008 Prijavi Deli 15. avgust 2008 Mogoče se bo sedaj kdo ojunačil in odprl forum s kakšno shujšljivo domislico Hujšanje je najbolj klikana internetna beseda ja, sam tvoje strani pa ne vrže ven, če vpišeš v google hujšanje, kako shujšati, dieta... ???(vsaj na prvi strani ne, drugje je pa že skor vseeno...) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. avgust 2008 Prijavi Deli 15. avgust 2008 ja, sam tvoje strani pa ne vrže ven, če vpišeš v google hujšanje, kako shujšati, dieta... ???(vsaj na prvi strani ne, drugje je pa že skor vseeno...)Tako hitro pa ne gre, sem šele pred nekaj dnevi začel optimizirati stran, kot pravi bobnar,Vpiši na najdisi shujševalna kura, sem vas že našišal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. avgust 2008 Prijavi Deli 15. avgust 2008 Tako hitro pa ne gre, sem šele pred nekaj dnevi začel optimizirati stran, kot pravi bobnar,Vpiši na najdisi shujševalna kura, sem vas že našišal shujševalna kokoš (je kurja juhica na najvišjo mejo okusa soljena s Ssoljo ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. avgust 2008 Prijavi Deli 15. avgust 2008 shujševalna kokoš (je kurja juhica na najvišjo mejo okusa soljena s Ssoljo )Ta je še za nosečnice super Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. avgust 2008 Prijavi Deli 17. avgust 2008 pričanji uporabnikov (podprto s konkretnimi podatki oz. rezultati, ter SLIKE - kot dokaz!),Se mi zdi, da so statične slike in neke izjave že iz mode. :xx!: Imam idejo, video pričevanja. Vsaka druga ima že skoraj video telefon, kaj praviš na kratek video - zvočni posnetek izjave. Ni potrebno nobenih imen.To bi bila bomba za internet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. avgust 2008 Prijavi Deli 17. avgust 2008 Pričevanja nujno, če mene vprašaš...Posnami eno kratko video izjavo s kamero ali telefonom, pa jo bom za vzgled ostalim namontiral v forum, ali pa na posebno stran.Ti si glumica, boš že vedela kako se posnameš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 Smo že na prvi strani Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 http://www.zdravasol.si/picture_library/Nalepka-stane1.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dubhe 15. februar 2009 Prijavi Deli 15. februar 2009 Jaz uporabljam himalajsko sol in je neprimerno boljša od kuhinjske. Vsebuje veliko mineralov, kalcij, magnezij, železo... Ne zadržuje toliko vode v telesu ob normalni uporabi. Prijateljici je celo ortoped priporočal to sol, ker naj bi zmanjšala bolečine v hrbtenici. Te Zdrave soli še ne poznam, če je nepredelana in neprečiščena tako kot himalajska je že to velik plus. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. februar 2009 Prijavi Deli 23. februar 2009 drgac ce pa rabs bolso stran pa men povej pa se lahk kej dogovorivaLahko kdaj kaj skupaj zabrenkava, stran pa mi ne diraj, ker se visoko uvršča http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/wink.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. maj 2009 Prijavi Deli 17. maj 2009 Jutri se začne polnjenje vseh Mercator centrov po Sloveniji a i šire http://www.zdravasol.si/picture_library/Za-zdravje-lepoto-in-zdravo-hujsanje.pnghttp://zdravasol.si/picture_library/mercator%20035.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. maj 2009 Prijavi Deli 17. maj 2009 http://zdravasol.si/picture_library/mercator.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. maj 2009 Prijavi Deli 17. maj 2009 ej stari moj. sila si čestitam k uspehu Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. maj 2009 Prijavi Deli 17. maj 2009 ej stari moj. sila si čestitam k uspehu Hvala, Lia, eno leto muk http://www.zdravasol.si/picture_library/prodajna_mesta_510.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 17. maj 2009 Prijavi Deli 17. maj 2009 čestitam...res je dobra sol...boljša kot morje skoraj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. maj 2009 Prijavi Deli 18. maj 2009 čestitam...res je dobra sol...boljša kot morje skoraj Kaj skoraj, naredi si sslano bevando z dobrim refoškom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.