janko 1. januar 2010 Prijavi Deli 1. januar 2010 Stane...Vidim, da si dobil konkretna, že kar malo provokativna vprašanja in komaj čakam, da preberem še njim primerne odgovore. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. januar 2010 Prijavi Deli 1. januar 2010 Stane...Vidim, da si dobil konkretna, že kar malo provokativna vprašanja in komaj čakam, da preberem še njim primerne odgovore.Povej, na katera misliš in odgovor sledi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 1. januar 2010 Prijavi Deli 1. januar 2010 Povej, na katera misliš in odgovor sledi. aha.torej...bil sem prepričan, da ti je iknee ene par konkretnih postavla. celo tko sem bil prepričan, da sem šel pogledat tudi v temo o AIDS-u. nisem našel.in zdaj sem prepričan, da je iknee svoje objave zbrisala. in to se mi zdi skrajno brez veze. clo tko zlo brez veze, da ne vidim druge razlage, kot da iknee zelo očitno noče, da bi se mi dopadla Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 1. januar 2010 Prijavi Deli 1. januar 2010 bil sem prepričan, da ti je iknee ene par konkretnih postavla. celo tko sem bil prepričan, da sem šel pogledat tudi v temo o AIDS-u. nisem našel.in zdaj sem prepričan, da je iknee svoje objave zbrisala. in to se mi zdi skrajno brez veze. clo tko zlo brez veze, da ne vidim druge razlage, kot da iknee zelo očitno noče, da bi se mi dopadla Po spominu bi rekel da je Iknee nekaj pisala o soli pri CEPLJENJU. Mogoče je pa tam to kar iščeš. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. januar 2010 Prijavi Deli 1. januar 2010 aha.torej...bil sem prepričan, da ti je iknee ene par konkretnih postavla. celo tko sem bil prepričan, da sem šel pogledat tudi v temo o AIDS-u. nisem našel.in zdaj sem prepričan, da je iknee svoje objave zbrisala. in to se mi zdi skrajno brez veze. clo tko zlo brez veze, da ne vidim druge razlage, kot da iknee zelo očitno noče, da bi se mi dopadla No, morda bo pa v tej, nekaj let stari oddaji našla odgovor http://www.zdravasol.si/slike/zs.wmv Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 1. januar 2010 Prijavi Deli 1. januar 2010 Po spominu bi rekel da je Iknee nekaj pisala o soli pri CEPLJENJU. Mogoče je pa tam to kar iščeš. globoke se opravičujem in svoje misli, kjer sem bil prepričan, da še nikoli nikjer nisi powedal nič pametnega ponižno jemljem nazaj torej... res je.ewo stane... od TUKAJ naprej...in seweda logičen zaključek, da iknee hoče, da se mi dopade Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. januar 2010 Prijavi Deli 1. januar 2010 Po spominu bi rekel da je Iknee nekaj pisala o soli pri CEPLJENJU. Mogoče je pa tam to kar iščeš. Vsako cepivo se nahaja v fiziološki raztopini, najbrž.Fiziološka raztopina pa je slana voda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. januar 2010 Prijavi Deli 1. januar 2010 globoke se opravičujem in svoje misli, kjer sem bil prepričan, da še nikoli nikjer nisi powedal nič pametnega ponižno jemljem nazaj torej... res je.ewo stane... od TUKAJ naprej...in seweda logičen zaključek, da iknee hoče, da se mi dopade Aha, šele sedaj sem prebral, kar je iknee priobčila iz znane teorije o generatorjih elektrike v organizmu.Seveda je vsaka celica črpalka, če je priključena na kapilari, vhodno in izhodno in deluje kot cilinder z motranjim izgorevanjem.Ko gorivo zgori v CO2 in vodo, se ji volumen poveča, premer pa zmanjša in take celice, povezane v verigo, tudi povzročajo gibanje.Ko se jim z izpustom volumen zmanjša, se jim premer poveča in se veriga raztegne, oziroma jo lahko raztegne druga veriga, ki se skrči.Če pa je celica samostojna, deluje kot reaktivni motor in se s tem giblje sama v tekočini s hrano, recimo v krvi.Tako, da ja, ni samo srce črpalka za kri, ampak je to tudi vsaka celica, ki je priključena na kapilare.Nemogoče pa je, da bi se te celice krmilile same, ne pa po ukazu iz možganov, razen če ne gre za prenos signala brezžično, kot pri mobitelih, kar je teoretično sicer tudi možno.Ampak, zaenkrat velja, da ti signali potujejo po žičkah, živcih, torej ni nobene logike, da bi živčne celice te signale proizvajale kar same z generiranjem elektronov.Gre preprosto za to, da električni impulz, ki nastane v možganih, prenašajo kot kovine, ali pa disociirane soli v vodi.Toda, ne gre samo za ta šibki tok, ki služi kot prenašalec informacije po živcih, po žilah teče tudi malo močnejši tok, ki pozroči "vžig" ogljikovodikov v celicak na CO2 in vodo in o generatorju tega toka pišem v knjigi.Čemu pa misliš, da služi polaganje magnetov na telo, če ne magnetenju železa v krvi in s tem večjo indukcijo električnega toka.Ali pa čudežne točke na Zemlji, ki niso nič drugega kot polja večjega magnetizma.Ali pa, kaj ti okoli telesa ustvarja čudežno avro, ki tudi ni nič drugega, kot elektromagnetno polje, ki ga ustvarja električni tok po žilah.In, če tega polja ni, tvoje telo ne odbija delcev v okolju in leti vse nate.Od virusov in bacilov do cvetnega prahu.Itd itdNo, te kaj trese statična elektrika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 1. januar 2010 Prijavi Deli 1. januar 2010 Aha, šele sedaj sem prebral, kar je iknee priobčila iz znane teorije o generatorjih elektrike v organizmu.Seveda je vsaka celica črpalka, če je priključena na kapilari, vhodno in izhodno in deluje kot cilinder z motranjim izgorevanjem.Ko gorivo zgori v CO2 in vodo, se ji volumen poveča, premer pa zmanjša in take celice, povezane v verigo, tudi povzročajo gibanje.Ko se jim z izpustom volumen zmanjša, se jim premer poveča in se veriga raztegne, oziroma jo lahko raztegne druga veriga, ki se skrči.Če pa je celica samostojna, deluje kot reaktivni motor in se s tem giblje sama v tekočini s hrano, recimo v krvi.Tako, da ja, ni samo srce črpalka za kri, ampak je to tudi vsaka celica, ki je priključena na kapilare.Nemogoče pa je, da bi se te celice krmilile same, ne pa po ukazu iz možganov, razen če ne gre za prenos signala brezžično, kot pri mobitelih, kar je teoretično sicer tudi možno.Ampak, zaenkrat velja, da ti signali potujejo po žičkah, živcih, torej ni nobene logike, da bi živčne celice te signale proizvajale kar same z generiranjem elektronov.Gre preprosto za to, da električni impulz, ki nastane v možganih, prenašajo kot kovine, ali pa disociirane soli v vodi.Toda, ne gre samo za ta šibki tok, ki služi kot prenašalec informacije po živcih, po žilah teče tudi malo močnejši tok, ki pozroči "vžig" ogljikovodikov v celicak na CO2 in vodo in o generatorju tega toka pišem v knjigi.Čemu pa misliš, da služi polaganje magnetov na telo, če ne magnetenju železa v krvi in s tem večjo indukcijo električnega toka.Ali pa čudežne točke na Zemlji, ki niso nič drugega kot polja večjega magnetizma.Ali pa, kaj ti okoli telesa ustvarja čudežno avro, ki tudi ni nič drugega, kot elektromagnetno polje, ki ga ustvarja električni tok po žilah.In, če tega polja ni, tvoje telo ne odbija delcev v okolju in leti vse nate.Od virusov in bacilov do cvetnega prahu.Itd itdNo, te kaj trese statična elektrika ja.kar pišeš, se mi zdi možno, ampak jaz pač nisem iz tega dolgočasnega foha in bom počakal, da iknee kej pokomentira.še najraje bi videl, da bi se kle končno mal uskladili. tut don fakin karlos očitno nekej brska in nekej ve, ampak glumi kontrolo iz sence.drgač pa... me ja trese. skos kej. sploh, če sem predolg na tem forumu. me ne sam trese, ampak grejo usi trije lasi pokonc Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. januar 2010 Prijavi Deli 1. januar 2010 ja.kar pišeš, se mi zdi možno, ampak jaz pač nisem iz tega dolgočasnega foha in bom počakal, da iknee kej pokomentira.še najraje bi videl, da bi se kle končno mal uskladili. tut don fakin karlos očitno nekej brska in nekej ve, ampak glumi kontrolo iz sence.drgač pa... me ja trese. skos kej. sploh, če sem predolg na tem forumu. me ne sam trese, ampak grejo usi trije lasi pokonc Eh, taki so pač študenti, naredijo kak izpit in mislijo, da so požrli vso znanost Ampak, za debato so pa super, ko ne vedo več, kaj bi, te začnejo zmerjati za norca Če pa še študirajo kaj takega, jih pa prime groza, če jim ugoivarjaš http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/t...40/Default.aspx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 1. januar 2010 Prijavi Deli 1. januar 2010 Eh, taki so pač študenti, naredijo kak izpit in mislijo, da so požrli vso znanost Ampak, za debato so pa super, ko ne vedo več, kaj bi, te začnejo zmerjati za norca ja. sploh ženske so take. tupe k tema...in pol, k s pomočjo ritke in guljenja knjig dneve in noči prbrskajo do kakšne diplome, pa misljo, da je swet ogrožen, ker ne morjo bit povsod naenkrat. in pol, k odnehaš, k se ti ne zdi z njimi pričkat, pa še mislijo, da se z njimi strinjaš. :xx!: pazi zdej... kle nisem mislu na iknee Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. januar 2010 Prijavi Deli 1. januar 2010 ja. sploh ženske so take. tupe k tema...Se ne strinjam, dedci smo še bolj tupi Ali ova Hrvatica nije, si prebral Dr. Lidija Gajski: Farmaceutska industrija vara bolesne i zdravehttp://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/t...40/Default.aspx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 1. januar 2010 Prijavi Deli 1. januar 2010 Se ne strinjam, dedci smo še bolj tupi torej namiguješ, da naj vrjamen iknee? ok. kukr si reku linka mi noče odpret. dej copy pastej če ni preveč, pa če bo tut drugim zanimiv. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. januar 2010 Prijavi Deli 1. januar 2010 Kako s Ssoljo umirit tigra? (ni zame)? čist tako ob novem letu mislm, da bi pršlo prov, pa kdaj za umes... Če bi te ta pravi possolil, bi se iz tigra prelevila v muco linka mi noče odpret. dej copy pastej če ni preveč, pa če bo tut drugim zanimiv.Zgleda, da so trenutne motnje, tudi meni se ne odpre.Ali pa ga je minister zbrisal Dr. Lidija Gajski: Farmaceutska industrija vara bolesne i zdravehttp://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/t...40/Default.aspx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 1. januar 2010 Prijavi Deli 1. januar 2010 Eh pustimo Staneta. On verjame, da če daš zajcu sol na rep, ta res ne bo mogel več teči. He He He Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. januar 2010 Prijavi Deli 1. januar 2010 Eh pustimo Staneta. On verjame, da če daš zajcu sol na rep, ta res ne bo mogel več teči. He He HeEvo, en tiger za tebe http://www.slobodnadalmacija.hr/Portals/0/images/2009-06-23/Novosti/PROMOCIJA_GAJSKI3-180609.2_thumb.jpg a sssssss .. kaj pa za moške? v kaj se oni spremenijo??V gospodinje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 1. januar 2010 Prijavi Deli 1. januar 2010 http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/t...40/Default.aspxVsak,ki je kdaj delal v zdravstvu ali bolnici ali pa še dela in zna mislit s svojo glavo bi se s tem strinjal. Je pa spet odvisno koliko se kakšen medicinski osebek poglablja v to in koliko govori v javnosti. Če pač hoče imeti visok položaj, dobro plačo in mogoče še kakšno provizijo od farmacije bo po vsej verjetnosti tih. Tist ki bo pa začel malo pričat o tem v javosti bo pa takoj naletel na nasprotne zagovornike, ki so pa itak na plačilni listi farmacije. In teh je ponavadi tudi več. Potem je pa vse odvisno od inteligence ljudi. Itak se bo pa vse poznal na njihovem zdravju in v denarnici. Včasih je pa dobro aktivirat možgančke in začet mislit s svojo glavo in ne verjet vsemu kar se govori po medijih. O tem kako pa farmacija deluje pa že ptički čivkajo. Samo človečkov pač ne zanima ptičja muzika. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. januar 2010 Prijavi Deli 1. januar 2010 Samo človečkov pač ne zanima ptičja muzika. Farmacevti in zdravniki si ravno tako, kot večina ostalih, služijo kruh s prodajo svojih proizvodov in storitev na trgu.In prvi zakon dobrega trženja je, če kupca ni, ga je pač potrebno narediti.Kupec njihovih proizvodov in storitev je pa bolnik, ne zdrav človek.Če ti pa uspe, da postaneš monopolist in ti usluge in storitve plačuje država, si pa na konju.Farmacija in medicina sta taka monopolista.Kaj bomo slepomišili, če si zdrav, si sovražnik države Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 1. januar 2010 Prijavi Deli 1. januar 2010 In prvi zakon dobrega trženja je, če kupca ni, ga je pač potrebno narediti.Kupec njihovih proizvodov in storitev je pa bolnik, ne zdrav človek.In kako narediti bolnika? Začneš oglaševat da je kao previsok ali prenizek pritisk ali kakšna druga stvar škodljiva zdravju. Vso zadevo še napihneš in začneš z raznimi čudnimi informacijami bombardirat ljudi. In čez čas ko se človečkom to malo vsidra v podzavest, bodo pač posegli po zdravilu ki ga reklama omenja. Kar se pa pritiska tiče so pa to samo okvirne vrednosti in ne veljajo za vse ljudi. Nekdo se lahko idealno počuti šele pri 120/180 mmHg ali pa pri manjši vrednosti od standardnih. Farmacija pa prepričuje take ljudi da če nisi v tistih okvirčkih, si pač bolan in rabiš zdravljenje. In med take ljudi spada kar nekje med 10-20% svetovne populacije. O cifrah itak govorim bolj po spominu. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. januar 2010 Prijavi Deli 1. januar 2010 In kako narediti bolnika? Začneš oglaševat da je kao previsok ali prenizek pritisk ali kakšna druga stvar škodljiva zdravju. Vso zadevo še napihneš in začneš z raznimi čudnimi informacijami bombardirat ljudi. In čez čas ko se človečkom to malo vsidra v podzavest, bodo pač posegli po zdravilu ki ga reklama omenja. Kar se pa pritiska tiče so pa to samo okvirne vrednosti in ne veljajo za vse ljudi. Nekdo se lahko idealno počuti šele pri 120/180 mmHg ali pa pri manjši vrednosti od standardnih. Farmacija pa prepričuje take ljudi da če nisi v tistih okvirčkih, si pač bolan in rabiš zdravljenje. In med take ljudi spada kar nekje med 10-20% svetovne populacije. O cifrah itak govorim bolj po spominu. Ko bi bilo samo to, bi še šlo.Ampak, če ti pa v živinsko krmo natresejo več joda, kot ga je že itak v desetkrat prejodirani soli in tega ne veš, da bi se take hrane izogobal, zboliš pa kar zares Vsaka druga abrahamka že ima probleme s ščitnico, vsak drugi abrahamec je cukeraš, predebelih je pa že več kot polovica, da o zgagi sploh ne govorimo.Majke jim farmersko kmetijske Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 1. januar 2010 Prijavi Deli 1. januar 2010 Ko bi bilo samo to, bi še šlo.Ampak, če ti pa v živinsko krmo natresejo več joda, kot ga je že itak v desetkrat prejodirani soli in tega ne veš, da bi se take hrane izogobal, zboliš pa kar zares Vsaka druga abrahamka že ima probleme s ščitnico, vsak drugi abrahamec je cukeraš, predebelih je pa že več kot polovica, da o zgagi sploh ne govorimo.Majke jim farmersko kmetijske Ah jod še ni tak problem, kot ostale stvari ki jih dajejo v hrano. Pri živini imaš še vedno možnost da sam pokosiš travo ali da ji daš hrano. Večji problem je pri hrani za ljudi. Ko sploh ne veš kakšne vse dodatke dodajo not in s kakšnimi zadevcami je vse škropljen. Izbiraš lahko samo med večjim ali manjšim zlom. Jaz bom celo vesel če bom dočakal abrahama. Razen če nisi kmet z veliko zemlje in si vse pridelaš sam na eko način. Je pa zanimivo da farmacevtske družbe proizvajajo tudi pesticide in ostala škropiva, istočasno pa tudi zdravila. In poanta vsega je da te tam zastrupljajo, tukaj te pa kao z zdravili zdravijo in seveda ne pozdravijo dokočno. Medtem časom pa od tebe poberejo veliko dinarčkov, na koncu pa itak guzneš. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 1. januar 2010 Prijavi Deli 1. januar 2010 In ti Stane lih slučajno prodajaš sol. Pa kdo tukaj koga obtožuje propagande. Če si že tak etik raje se bori proti alkoholu in cigaretam. A ti seveda simbol dobrote propagiraš samo izdelek, za zdravje seveda, ki ga sam prodajaš. Seveda pa se ostale težave sveta ne znajdejo na tvojem repertoarju, mogoče pa bi tudi v filter cigaret morali stavit stanetovo sol. Tako bi kmalu stane trdil, da kajenje škodi samo v primeru, če je opušek zavit v papir in če ne uporabljamo stanetovega filtra. :xx!: Pismo si hinja. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. januar 2010 Prijavi Deli 2. januar 2010 Če si že tak etik raje se bori proti alkoholu in cigaretam.Nisem noben etik in se tudi z nikomur ne borim, razlagam samo dejstva, ki jih pametni razumejo, budale pa ne.Kaj pa študiraš, agronomijo, veterinarstvo, farmacijo ali medicino, da ti gredo moje razlage tako na jetra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. januar 2010 Prijavi Deli 2. januar 2010 In ti Stane lih slučajno prodajaš sol.Da, čisto slučajno sem leta 2000 odkril, kaj je tisto, ki mi je pognalo sladkor, holesterol, trigliceride, kislino, kile v višave.Potem sem razvil biokode, se v enem letu uravnotežil sam in napisal knjigo.Samo v tiskani izdaji je šlo že 10 000 izvodov, koliko jih je pa knjigo prebralo na internetu, pa še vem ne.Preko 100 000 gotovo.Samo ti je še nisi, očitno, sicer bi ne nakladal toliko. Ah jod še ni tak problem,Se motiš, preko jodirane krme ga imaš že v mleku 400 mikrogramov/l, bogve, koliko ga ostane še v mesu, oziroma v krvi živali, ki taka krmila jedo.Če ga je v krmilih 40mg/kg, piščanci, svinje in krave pa pojedo take krme na tone? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 2. januar 2010 Prijavi Deli 2. januar 2010 Se motiš, preko jodirane krme ga imaš že v mleku 400 mikrogramov/l, bogve, koliko ga ostane še v mesu, oziroma v krvi živali, ki taka krmila jedo.Če ga je v krmilih 40mg/kg, piščanci, svinje in krave pa pojedo take krme na tone?Jaz mesa itak ne jem, mlečnih izdelkov pa bolj mal, tako da me ta jod sploh ne zanima preveč. Se pa moji domači bolj zanesejo na mesne izdelke, ki jih dobimo od sorodnikov. Oni pa itak krmijo živali še na star način- seno in pomije. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.