janko 24. avgust 2010 Prijavi Deli 24. avgust 2010 http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Ne se sekirat Marsa. Za to so sekire. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif in kaj si zdej ti naredu????poden si ej.......prideš, hočeš odglumit nekega skuliranga modreca, pol pa tkole..... posluš tole...mam 2 prjatla na smert bolana. oba mlada. ok. mlada... oba bi bla komot tvoja sinova po letih.eden je iz tvojih koncou in ima 4 otroke. skupaj z njima tut jest vsepovsod z enim očesom mal gledam, če kje opazim karkoli, kar bi lahko pomagalo, ker dohtarji... niso zdej tema debate.in tko me je zanimal tut kej več o soli. in kaj lahko zaključim? da je stane prevarant, goljuf, lažnivec, manipulator, en podmukli bedni trgovec s soljo brez vesti. za piko na i je pa še tak pezde, k bi najrajš vidu, da bi se ga še hvalil. zato prawim, da preber mal več, pa pol pametuj. 3 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 24. avgust 2010 Prijavi Deli 24. avgust 2010 jup. in nekdo, ki je prej ni poznal in jo je po zaslugi staneta začel uporabljat, je res naredil korak naprej. kle ni kej... je stane naredu dobro delo.ampak... to ne oprawiči vseh ostalih zavajanj, ignorance, nakladanja in pazi zdej... IZZIVANJA. Prej sem pozabila citirati Na tole hvaljenje in reklamiranje knjige ( beri in se izobražuj ) je letel moj post. Beri in se izobražuj http://zdravasol.si/picture_library/SALESALUTE.gif Zdravilnost soli so poznali že v starem veku, da je sol zdrava tako za uživanje, kot za zunanjo uporabo, ni nekaj na novo odkritega. 1 Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. avgust 2010 Prijavi Deli 24. avgust 2010 Prej sem pozabila citirati Na tole hvaljenje in reklamiranje knjige ( beri in se izobražuj ) je letel moj post. jes pa sem v eni od drugih tem z debato o soli, kjer sem dobu občutek, da kensei ve zanimive stvari, prilimal tolehttp://www.curenaturalicancro.com/in ga vprašal, če ve kej več.in po nekaj dneh, stane tole pol prilima v tej temi in prawi, da je to nadaljevanje njegove knjige... in seweda... beri in se izobražuj Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 24. avgust 2010 Prijavi Deli 24. avgust 2010 jes pa sem v eni od drugih tem z debato o soli, kjer sem dobu občutek, da kensei ve zanimive stvari, prilimal tolehttp://www.curenaturalicancro.com/in ga vprašal, če ve kej več.in po nekaj dneh, stane tole pol prilima v tej temi in prawi, da je to nadaljevanje njegove knjige... in seweda... beri in se izobražuj Seveda v stilu, beri in se izobražuj, kako se ponovno odkriva toplo vodo. Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 25. avgust 2010 Prijavi Deli 25. avgust 2010 in kaj si zdej ti naredu????poden si ej.......prideš, hočeš odglumit nekega skuliranga modreca, pol pa tkole..... posluš tole...mam 2 prjatla na smert bolana. oba mlada. ok. mlada... oba bi bla komot tvoja sinova po letih.eden je iz tvojih koncou in ima 4 otroke. skupaj z njima tut jest vsepovsod z enim očesom mal gledam, če kje opazim karkoli, kar bi lahko pomagalo, ker dohtarji... niso zdej tema debate.in tko me je zanimal tut kej več o soli. in kaj lahko zaključim? da je stane prevarant, goljuf, lažnivec, manipulator, en podmukli bedni trgovec s soljo brez vesti. za piko na i je pa še tak pezde, k bi najrajš vidu, da bi se ga še hvalil. zato prawim, da preber mal več, pa pol pametuj. Janko živjo Včeraj sem ob treh zakluču in počel druge reči... brez compa. To sem naredu. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon26.gif Si lahko predstavljam, kako se počutiš glede tvojih prijateljev in tud razumem tvoj gnev /še kako razumem/, ker sem sam vpet v podobno preizkušnjo. Ampak ne glede na to ma človk zmerej na izbiro, kako se bo odzval. In o tem sem govoru, pravzaprav, spraševal. Ti mi govoriš, naj preberem vse in se pol opredeljujem, a je tvoj odziv upravičen al ni. Verjamem, da si Stanetu povedal tko kt men, zakaj potrebuješ informacije in verjamem, da te je razpizdilo, če jih nisi dobil in verjamem, da bi si o Stanetu in njegovi soli ustvaru eno mnenje, če bi vse prebral /ker zdej ga nimam/ in bi blj zastopu tvoj gnev. Ampak ne gre zato. Gre zato, da se s tvojim odzivom glih tko ne bi strinjal, čeprav bi ga blj zastopu. Ni Stane kriv za tvoj odziv. Sam ga izbereš. In v tem je point. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif 2 1 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. avgust 2010 Prijavi Deli 25. avgust 2010 in kaj lahko zaključim? da je stane prevarant, goljuf, lažnivec, manipulator, en podmukli bedni trgovec s soljo brez vesti. Tvoj bes ni izraz skrbi za tvoje prijatelje, tako besnijo poraženci.V čem je tebe porazila moja knjiga, si pa odgovori sam. 1 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. avgust 2010 Prijavi Deli 25. avgust 2010 Tk kot je pri tebi sedaj, ali pri meni sedaj. Ti imas razloge da se tule vpletas, tako jih imajo tudi drugi.In namesto da bi debata naprej tekla o soli, se spet preserava o tem kaj je kdo komu rekel in kaj pocne "narobe". Ti pa to se podzigas (ces, v dobri veri). Si s strani uletu, videl nekaj kar te JE zmotilo. Tako se tudi ti vprasaj zakaj te je zmotilo in zakaj se odzivas. Mogoce bos ugotovil da nisi dosti drugacen od tistih, ki se prav tako odzivajo. Le da smo eni probali na "lep" nacin ze zelo velikokrat, ti pa si glihkar uletu, da bi nam povedal kako nespametni smo. A bo redu? Ali bo tvoj ponovni prohod na forum spet predvsem neko "preseravanja" o tem kako nekdo nekaj narobe dela? No, mogoce malo premislis kaj sam pocnes in morda rajsi kaj o soli zanimivega napises (recimo, ce imas pozitivne izkusenje v cem, s stanetovo ali katero drugo soljo), namrec kot vidis tvoje pocetje ne prinasa sadov miru. Le zakaj ne. Jst ga ne opravičujem, niti ga ne zagovarjam. Sprašujem pa tebe in ostale tri, zakaj ga žalte in pluvate? Mislm, kva je tist triger, da ste se odločil, da začnete komunicirat z njim na takem nivoju? In da se vam to zdi uredu. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_shy.gif 3 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 25. avgust 2010 Prijavi Deli 25. avgust 2010 Da. To pocnem tudi jaz ze kaksnih 15 let. Se iz casov, ko sem delal v prvi vegi restavraciji v sloveniji. Dobra je ta solnica in okus te soli je meni zelo všeč in pomaga za vse vrste kožnih težav, ter preprosta je za uporabo saj traja neomejeno dolgo in samo dodajaš kristale soli in dolivaš vodo. ps- katera pa je prva vegi restavracija v Sloveniji, ali je bila to tista zraven kliničnega, ne vem več imena. Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. avgust 2010 Prijavi Deli 25. avgust 2010 jaz jo imam kar v steklenem loncku za redek med (za zlivanje). Uzivam pa jo obcasno. no, zdaj jo spet, prej pa je kaksne 3 leta nisem. oz. sedaj uzivam piransko in himalajsko, odvisno pri kateri jedi.mi pa piranska bolj sede. himalajsko imam bolj za dodatne minerale, na solate ipd.to je bila prva veganska restavracija YAM na fakulteti za sport na kodeljevem v lj. vhod s strani. smo bili predcasom in se ni obneslo, ker je bilo kodeljevo predalec od centra. sedaj bi sigurno zadeva laufala.Dobra je ta solnica in okus te soli je meni zelo všeč in pomaga za vse vrste kožnih težav, ter preprosta je za uporabo saj traja neomejeno dolgo in samo dodajaš kristale soli in dolivaš vodo.ps- katera pa je prva vegi restavracija v Sloveniji, ali je bila to tista zraven kliničnega, ne vem več imena. 1 1 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 25. avgust 2010 Prijavi Deli 25. avgust 2010 V čem je tebe porazila moja knjiga, si pa odgovori sam. Mene porazijo sam porazne knjige 1 Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. avgust 2010 Prijavi Deli 25. avgust 2010 Janko živjožijo tut teb Včeraj sem ob treh zakluču in počel druge reči... brez compa. To sem naredu. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon26.gif a tko? no fajn Si lahko predstavljam, kako se počutiš glede tvojih prijateljev in tud razumem tvoj gnev /še kako razumem/, ker sem sam vpet v podobno preizkušnjo.ne vem, zakwa sem sploh omenu. in ne, ne weš kuko se počutim, pa tut nima veze. jebi ga... jes pišem sprot kr na misu pade, nč dost ne lektoriram, nč prebiram, popravlam... lih sm se spomnu, da si iz unih koncou, pa napisou. pozab. sori za twoje prjatle Ampak ne glede na to ma človk zmerej na izbiro, kako se bo odzval. In o tem sem govoru, pravzaprav, spraševal.e- to pa ni blo čist tko. prebral nisi niti 2 zadnja posta in si pokroviteljsko uletu z idejo, če smo prebral knjigo??? kera fora???Ti mi govoriš, naj preberem vse in se pol opredeljujem, a je tvoj odziv upravičen al ni. Verjamem, da si Stanetu povedal tko kt men, zakaj potrebuješ informacije in verjamem, da te je razpizdilo, če jih nisi dobil in verjamem, da bi si o Stanetu in njegovi soli ustvaru eno mnenje, če bi vse prebral /ker zdej ga nimam/ in bi blj zastopu tvoj gnev.jes ti nč nisem govoru... odgovarjou sem ti, kar si nisi odgovoru že sam!!! in zmeri reku ja... da preberi kej več. dost bl jasno sliko bi mel. in res me razpizdi takle goljuf. kaj ti pa ni načeloma ušeč na mojem odzivu? da pošteno povem, kar mislim, pa čeprou me zato fanta cel forum in grozijo??? dej ne seri...lej... bom pojasnu kr na teb nekej okol odzivov.ko kšna najstnica jamra... ji pošleš sončka... in poweš, kuko zlo je super... ok. tko pač o njej misliš. a ti jes utrujam in podtikam, da se sliniš?ko pa jes mislim, da stane že leta laže in zavaja, pa to povcem, maš pa ti težawe s tem... naredu sem pa isto kt ti. nekomu sem v faco povedal kaj si o njem mislim. Ampak ne gre zato. Gre zato, da se s tvojim odzivom glih tko ne bi strinjal, čeprav bi ga blj zastopu. Ni Stane kriv za tvoj odziv. Sam ga izbereš. In v tem je point.ne vem zakwa se gre po tvoje? odziv??? ja, tvoj...kukr jest vidim in sem že takoj napisou, si uletu glumit modreca in pokroviteljsko špilat mediatorja in očitat nekej, kar počneš sam.in seweda ni stane nč kriv (niti kdorkoli drug)za to, kar počnem jest. kdo, razen tebe pa je to reku?pa ne wem, zakaj si nehal pisat na začetku swojih postov pojasnilo, da si en čist nawaden butel? pomoje pa butl si, al pa se delaš butla, al pa maš mene za butla. uglavnem... kukr glih hoč. Tvoj bes ni izraz skrbi za tvoje prijatelje, tako besnijo poraženci.V čem je tebe porazila moja knjiga, si pa odgovori sam. stane... imam še eno revolucionarno odkritje o tvoji soli.glede na to, da si prepoznal moj bes je popolnoma jasno, da se ti je odprlo tretje oko in si postal jasnoviden. seweda po zaslugi super soli.revolucionarno odkritje-namakanje kurjih očes v zdravi soli odpira tretje okoin to lahko uporabiš kot slogan pri trženju. in spet boš zavedel nekaj naivnežov, pol pa se boš duval, da so pametni in prepoznali dobro sol in szojijo v vrsti.ostalo pa vse isto kot do zdej... nobenih raziskav, nobenih analiz... ek kup nakladanja in ignoriranja vprašanj, dejstev pa nikjer nič.tko. to sem te zdej počastil eno poslovno priložnost. še par besed o tvojem postu...ja. mojo hinavščino do mojih prjatlov in vseh vas...mam na vesti jest...ti maš pa swojo tut, če si slučajn pozabu...in da te spomnim.... lažeš, zavajaš in obljubljaš neprewerjene stvari če bi rad dokaze... mal preberi swoje poste. če ti ne gre, pa ti rade volje pomagam tvoja knjiga me ni porazila, vsaj ne da bi jes to vedu, razen če sem spregledal tvojo na novo odkrito jasnovidnost po zaslugi tvoje soli jup.odgovoru si bom pa sam. po mnooogih izkušnjah...ti itaq ne odgovarjaš. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. avgust 2010 Prijavi Deli 26. avgust 2010 ti itaq ne odgovarjaš.Kako, da ne, Janko, sinoči sem odgovarjal v živo na NET TV 22 ljudem.Postavi tam vprašanje, naslov pustiš v uredništu, torej nisi čisti anonimnež, kot na LN, in poslal ti bom knjigo Zdrava Sol. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. avgust 2010 Prijavi Deli 26. avgust 2010 Tk kot je pri tebi sedaj, ali pri meni sedaj. Ti imas razloge da se tule vpletas, tako jih imajo tudi drugi.In namesto da bi debata naprej tekla o soli, se spet preserava o tem kaj je kdo komu rekel in kaj pocne "narobe". Ti pa to se podzigas (ces, v dobri veri). Si s strani uletu, videl nekaj kar te JE zmotilo. Tako se tudi ti vprasaj zakaj te je zmotilo in zakaj se odzivas. Mogoce bos ugotovil da nisi dosti drugacen od tistih, ki se prav tako odzivajo. Le da smo eni probali na "lep" nacin ze zelo velikokrat, ti pa si glihkar uletu, da bi nam povedal kako nespametni smo. A bo redu? Ali bo tvoj ponovni prohod na forum spet predvsem neko "preseravanja" o tem kako nekdo nekaj narobe dela? No, mogoce malo premislis kaj sam pocnes in morda rajsi kaj o soli zanimivega napises (recimo, ce imas pozitivne izkusenje v cem, s stanetovo ali katero drugo soljo), namrec kot vidis tvoje pocetje ne prinasa sadov miru. Le zakaj ne. tole sem šele zdej prebral in ima point. pa bom zdele, k ni nobenga za ircat, js pa delam neki druzga in bom med pauzo napisu še jest par besed na enem kupu, čeprav sem večino tega že raztresel po mnogih temahsem laik na medicinskem področju, ampak me zanima tudi to, še posebno alternativni, naravni pristopi k zdravljenju in vedno bolj tudi k življenju, osebni duhovni rasti in kolektivni zavesti.tukaj sem seveda naletel tudi na tole sol in bil sem vesel, da je toliko rešitev tko enostavnih in dostopnih. sem pa odlašal z podrobnejšim branjem in prakticiranjem. potem pa je prišou tut ta čas.... in začnem opazovat in brat...in vidim, da so nekateri skeptični. pa sem si reku: ej... mal provocirajo, tko k se zmer kdo najde. men je še zmeri zgledal možno in še zmeri sem bil hepi. stanetu sem se celo kle gor javno zahvalil,da ne jebe freejovih provokacij in če je tko dobra stvar, da jo neutrudno propagira naprej in širi med ljudi. no... in spremljam naprej...vprašanja so, odgworov nobenih... pa zmeri več uprašanj, zmeri več ljudi... stane še kr nič... se potuhne k ena pizda, drug dan pa reklama čez pol strani. k da bi se zajebawou al pa da je blesou... če glih slučajn, da je kej reku... je reku, da piše u knjigi... pol enkrat, ga uprašam, če je res tko ziher, da je tole dobr, ker to je odgovornost. sploh do bolnih ljudi... in on samozavestno, da je popolnoma prepričan... kul....ampak... odgoworov, analiz, raziskav pa nikjer... ja... kakšen star članek iz cajtunga, k ga je interpretirou tko, da je kao potrjevalo njegovo teorijo. drgač pa samo špila tošota in izziva... folk nej pa kr slepo vrjame. samo... stane, twoje garancije so men en qurc uredne, če jih priznaš samo ti.uglawnem... ma sej se mi ne lub več, pa tut, sej je use 100x že zlajnan.jes uglawnem sem pršu do tega, da sol je ok. ampak... ni treba, da je njegova... se praw... nč nouga...in s tem je zame zgodba končana. res me je še zanesl, ko sem vidu, kako podlo potezo si je priwošču zdej par dni nazaj z simončelijem... in tut zdej, k neki gowori, kwa bo predlagou ministru, pa raziskawe... pohwalno in prawilno, ampak to ne spremeni in oprawiči dejstva, da je leta nakladal.in po vsem tem, mu lahko verjamem samo še to, da je lačen, žejen, da mu lulček ne stoji in da se mu nč ne lub... Kako, da ne, Janko, sinoči sem odgovarjal v živo na NET TV 22 ljudem.Postavi tam vprašanje, naslov pustiš v uredništu, torej nisi čisti anonimnež, kot na LN, in poslal ti bom knjigo Zdrava Sol. a dej... kwa pa si jim reku?da piše v knjigi?dej dej... sem glih napisou... ewo. še u tretji temi se poslavljam Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 26. avgust 2010 Prijavi Deli 26. avgust 2010 in s tem je zame zgodba končana. Janko, apeliram nate, da še ne zaključiš s tem. K je zadnje čase fajn brat to temo in si ti tu not nekako bistvo te mehiške nadaljevanke. Če tebe ne bo več sm not, ne bo nikoli več isto ku je blo, bo le še ena brezvezna tema o brezveznih vsakdanjih stvareh. Zdrži še malčk in ne prikrajšaj zvestih bralcev za vse zanimive misli, zaplete in razplete, k se zadnje čase tu not dogajajo. Če tebe ne bo več tu not, tut jst tega ne bom več bral. Pa naj se gre pol vse solit......... Irccccaaam 3 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. avgust 2010 Prijavi Deli 27. avgust 2010 Janko, apeliram nate, da še ne zaključiš s tem. K je zadnje čase fajn brat to temo in si ti tu not nekako bistvo te mehiške nadaljevanke. Če tebe ne bo več sm not, ne bo nikoli več isto ku je blo, bo le še ena brezvezna tema o brezveznih vsakdanjih stvareh. Zdrži še malčk in ne prikrajšaj zvestih bralcev za vse zanimive misli, zaplete in razplete, k se zadnje čase tu not dogajajo. Če tebe ne bo več tu not, tut jst tega ne bom več bral. Pa naj se gre pol vse solit......... Irccccaaam kuko je u mehiških nadaljewankah ne wem, ampak zihr weč fukajo kukr jest mah... sej sem res zaključu, ampak kolkor tem je odpru in po kolko drugih temah še teži ... se bom zgleda poslavljou še večkrat. do ene 10 bom štel sej drgač... astrologi niste pa nč slabši u nakladanju .sam ok. to počnete onim, ki vas to prosjo, tko da nej vam bo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 27. avgust 2010 Prijavi Deli 27. avgust 2010 kuko je u mehiških nadaljewankah ne wem, ampak zihr weč fukajo kukr jest mah... sej sem res zaključu, ampak kolkor tem je odpru in po kolko drugih temah še teži ... se bom zgleda poslavljou še večkrat. do ene 10 bom štel sej drgač... astrologi niste pa nč slabši u nakladanju .sam ok. to počnete onim, ki vas to prosjo, tko da nej vam bo Mah....ne vem, res ne vem, a sm se zdej pozanimal pr sodelavkah in pravjo da v mehiških nadaljevankah ne fu****, al pa vsaj nič ne pokažejo. Tk da je situacija zgleda pr tebi bl boga, če je še slabš ku tm. Fajn da maš rad astrologe. Po mojem majo tut oni tebe radi. Lepo je met koga rad, pa magari kamen, drevo, nebo......sol......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. avgust 2010 Prijavi Deli 27. avgust 2010 Mah....ne vem, res ne vem, a sm se zdej pozanimal pr sodelavkah in pravjo da v mehiških nadaljevankah ne fu****, al pa vsaj nič ne pokažejo. Tk da je situacija zgleda pr tebi bl boga, če je še slabš ku tm. Fajn da maš rad astrologe. Po mojem majo tut oni tebe radi. Lepo je met koga rad, pa magari kamen, drevo, nebo......sol......... heheha maš poster od pawčka al od buldožerjou na steni, da si tko not padu drgač pa... khm khm... esmeraldo sem srečal na čist bliz sicer po naključju, ampak rašpetina pa nisem rabu, tko kt stotine folka, k so je čakal kuko bo s fukom, sm pa horoskop uprašu in prawi:da zvezde crkujejo od smeha Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 28. avgust 2010 Prijavi Deli 28. avgust 2010 heheha maš poster od pawčka al od buldožerjou na steni, da si tko not padu drgač pa... khm khm... esmeraldo sem srečal na čist bliz sicer po naključju, ampak rašpetina pa nisem rabu, tko kt stotine folka, k so je čakal kuko bo s fukom, sm pa horoskop uprašu in prawi:da zvezde crkujejo od smeha Mah........če pogledam okoli sebe po stenah, sta dve umetniški sliki planetov, pol ena bjonda, in še ena slika k ne vem kako bi ti jo opisal. Not sm pa padu že zdavnaj, ko sm odkril, da je fajn, če te ma kdo rad in če maš tut ti koga. Pavčka sm pa nekako opazu šele v nekem obdobju, ko sm mislu da bom mel sam še kamne rad. Hm.......za rašpetin se mi zdi da je daljnogled...ma who the fuck is Esmeralda? Kaka tvoja bivša k ti ni tela dat? Ma če prou češ, mi pošlji točne podatke na OS, in prsežem, da ti povem, če boš in kolk boš ti letos fu**. No, glede zvezdic če boš, pol bomo pa vidli če kaj drži. Pa še sinastrijo z Esmeraldo ti nardim, če te zanima zakaj ti ni dala. Če veš njene točne podatke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. avgust 2010 Prijavi Deli 28. avgust 2010 tolk o soli Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 30. avgust 2010 Prijavi Deli 30. avgust 2010 PRAČLOVEK Nekega davnega dne je Sonce udarilo strelo v Zemljino kopno.Pračlovek je stal pred dilemo: jesti ali ne jesti.Jabolk pečenih. Nos in jezik sta govorila:«Ne jej, ker boš umrl!«. Želodec pa:«Jej, če ne boš umrl!« Pračlovek je poslušal želodec in zbolel, ni pa umrl, ker JO je našel. Ali dobil. Sol. Biokoda je poleg osnovne funkcije postala tudi dodaten elektrolit in omogočila razvoj možganov. In pračlovek je iz strahu pred smrtjo prvič logično povezal pečenko, bolezen, sol, življenje in smrt. Ali je bil to le slučaj ali namen, vseeno, toda sol je spremenila žival v človeka. Temu sem pa se nasmejala, sol je spremenila žival v človeka dobro poznaš ti pračloveka, kot bi še iz tistih časov bil. Saj Darwinova teorija, kako je človek iz opice nastal je le teorija. Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. avgust 2010 Prijavi Deli 30. avgust 2010 Temu sem pa se nasmejala, sol je spremenila žival v človeka dobro poznaš ti pračloveka, kot bi še iz tistih časov bil. Saj Darwinova teorija, kako je človek iz opice nastal je le teorija.Lepo, da si podala citat iz moje knjige, nisi ga pa najbolje prebrala.Nikjer ne trdim, da je bil to Darwinov slučaj, niti, da je bil to božji dar.Kako sta biblijska Eva in Adam prišla do soli, ne vem, dejstvo pa je, da brez soli kuhana hrana ni užitna.Moje odkritje je v tem, da mora biti vsaj sol surova in naravna, če ne želiš imeti prevelikih problemov s težo in zdravjem, še teh se pa izogneš z biodieto.Smrti se pa ne moreš, kajti tudi divje živali umirajo, ne le človek.Razen, če .... POST SCRIPTUM Pa tudi tega ti ni še nihče dokazal, da posmrtno življenje je, niti, da ga ni.In prav človeško si je izbrati lepšo varianto med obema možnostma in kar brez sramu jo izberi.Kajti brez vere v posmrtno življenje tudi boga ni, ker za vero v konec življenja ga sploh ne potrebuješ.Kateri bog ti bo delal družbo v onostranstvu, pa ni niti pomembno.Če ga še nimaš, izberi si tistega, ki ti je najbolj všeč.Eh, Sale, pa kaj bi to, veseli se življenja, tega in onega in bodi zdrava, bogata in lepa, ostalo bo že. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 30. avgust 2010 Prijavi Deli 30. avgust 2010 Lepo, da si podala citat iz moje knjige, nisi ga pa najbolje prebrala.Nikjer ne trdim, da je bil to Darwinov slučaj, niti, da je bil to božji dar.Kako sta biblijska Eva in Adam prišla do soli, ne vem, dejstvo pa je, da brez soli kuhana hrana ni užitna.Moje odkritje je v tem, da mora biti vsaj sol surova in neravna, če ne želiš imeti prevelikih problemov s težo in zdravjem, še teh se pa izogneš z biodieto.Smrti se pa ne moreš, kajti tudi divje živali umirajo, ne le človek.Razen, če .... POST SCRIPTUM Pa tudi tega ti ni še nihče dokazal, da posmrtno življenje je, niti, da ga ni.In prav človeško si je izbrati lepšo varianto med obema možnostma in kar brez sramu jo izberi.Kajti brez vere v posmrtno življenje tudi boga ni, ker za vero v konec življenja ga sploh ne potrebuješ.Kateri bog ti bo delal družbo v onostranstvu, pa ni niti pomembno.Če ga še nimaš, izberi si tistega, ki ti je najbolj všeč.Eh, Sale, pa kaj bi to, veseli se življenja, tega in onega in bodi zdrava, bogata in lepa, ostalo bo že. kok ti rad omenjaš tole tvojo knjigo...da bi pa powedal, od kod si jo prepisal pa ne Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. avgust 2010 Prijavi Deli 30. avgust 2010 kok ti rad omenjaš tole tvojo knjigo...da bi pa powedal, od kod si jo prepisal pa ne Ti povej, samo ne laži, podaj dokaze.Pisal sem jo sam, po navdihu, v treh mesecih je bila dokončana.Če sem iz svojega spomina dodal kaj, kar ni mojega, se avtorjem iskreno opravičujem.Povej samo, komu se naj opravičim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 30. avgust 2010 Prijavi Deli 30. avgust 2010 Lepo, da si podala citat iz moje knjige, nisi ga pa najbolje prebrala.Nikjer ne trdim, da je bil to Darwinov slučaj, niti, da je bil to božji dar.Kako sta biblijska Eva in Adam prišla do soli, ne vem, dejstvo pa je, da brez soli kuhana hrana ni užitna.Moje odkritje je v tem, da mora biti vsaj sol surova in naravna, če ne želiš imeti prevelikih problemov s težo in zdravjem, še teh se pa izogneš z biodieto.Smrti se pa ne moreš, kajti tudi divje živali umirajo, ne le človek Ko omenjaš pračloveka in spremembo živali v človeka je to Darwinizem, ki pa je kot pravim le teorija, kar tudi dokazujejo različne arheološke najdbe, ki se ne ujemajo z njegovo teorijo. Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. avgust 2010 Prijavi Deli 30. avgust 2010 Ko omenjaš pračloveka in spremembo živali v človeka je to Darwinizem, ki pa je kot pravim le teorija, kar tudi dokazujejo različne arheološke najdbe, ki se ne ujemajo z njegovo teorijo.Ti pravim, ne verjemu Darwinu, lahko verjameš, da je sol dal Adamu tudi bog. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.