free 5. september 2010 Prijavi Deli 5. september 2010 Ja in kaj zdej hoces povedat zdej si prijazen do zenskega spola, kar se mi zdi cist fajn, a hkrati bos tam zgoraj na bannerju itn, v nasljednjem hipu zavajal ta isti zenski spol s tem kako potrebujejo biti lepe. izlocevalni sistem v tekmovalnosti - mi dobri, vi slabi, kaze tvoj resnicni odnos. V ljubezni ni razlik.In ko bi se vsaj kaj iz tega kar so povedale vsaj kaj naucil, pa bos rajsi se naprej ignoriral njene besede. No, pa ti jaz povem, ker vidim da ne ves zakaj so krpanu tezil, ker je svercal sol. Zato, ker se je sol menda uporabljala v vojski za topove, pri smodniku. Avstrijci pa so se bali, da bi se slovenci, kmetje uprli. Tako pravijo nekateri starejsi. Ce je res pa bogsigavedi, saj nismo bili zraven kajne. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. september 2010 Prijavi Deli 5. september 2010 Zato, ker se je sol menda uporabljala v vojski za topove, pri smodniku. Vidiš, da nimaš pojma o kemiji, sol za smodnik je soliter, kalijev nitrat.Krpan je res švercal tako sol.Ko sem bil mulc, sem tak smodnik naredil sam za pogon rakete.Je mešanica žvepla, oglja in kalijevega nitrata.Koliko česa ti pa ne povem, da ti ne raznese česa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. september 2010 Prijavi Deli 5. september 2010 Če sta sol in c vitamin skupaj biokoda, potem svoji soli dodajaš vitamin c, saj trdiš da je biokoda.Zakaj bi ti morju dodajala nekaj, kar je že v njem?Količinsko zadošča že homeopatska količina biokode za odpiranje programov presnove, ki jih biokoda sproža preko brbončic na jeziku.C vitamin kot vitamin pa vnašaš v organizem ti sama z uživanjem surovega sadja in zelenjave in surovimi začimbami, ki jih dodajaš kuhani hrani pod 65°C istočasno z biocode soljo.Vse sem ti v knjigi napisal, samo prebrati jo moraš.Edino, česar v knjigi ni, je postopek pridobivanja, kar pa za potrošnike sploh ni pomembno.Če te daje ta radovednost, moraš razumeti, da tega ne bom objavljal kar na internetu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 5. september 2010 Prijavi Deli 5. september 2010 Zakaj bi ti morju dodajala nekaj, kar je že v njem? si bil večkrat uprašan, kje v morju in koliko... in si se seweda delal tošota ene parkrat... pol pa si neke odlomke izven konteksta limal... ker še kr nisem najdu odgovora... sem te prosil, da ga označiš rdeče...pa očitno odgovora ne najdeš niti sam...v swojem odgovoru in zdej spet trdiš isto Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 5. september 2010 Prijavi Deli 5. september 2010 Vidiš, da nimaš pojma o kemiji, sol za smodnik je soliter, kalijev nitrat.Krpan je res švercal tako sol.Ko sem bil mulc, sem tak smodnik naredil sam za pogon rakete.Je mešanica žvepla, oglja in kalijevega nitrata.Koliko česa ti pa ne povem, da ti ne raznese česa zanimiv, kuko ažuren si z odgovori, če jih veš... čeprou ti ne vrjamem res nč. ker si lažnjivec... velikrat ujet sam v svoje laži.o krpanu nisi mel pojma. pol pa, ko ti je free povedal, pa koj use veš . a bo to v tretji pesniški knjigi? druga bo o sodi bikarboni, k ji boš dodal biokodo in simončini je vajenec zate ane? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. september 2010 Prijavi Deli 5. september 2010 no, vidis, pa si povedal. a je blo tko tezko? in ja, o kemiji nimam pojma, zgleda pa, da veckrat premorem vec zdrave pameti kot ti, navkljub.pa pustimo to in bodimo malce bolj konstruktivni. zakaj se je se sol uporabljala kot za smodnik? ceste v poledici? doloceno zdravljenje? klistir? Vidiš, da nimaš pojma o kemiji, sol za smodnik je soliter, kalijev nitrat.Krpan je res švercal tako sol.Ko sem bil mulc, sem tak smodnik naredil sam za pogon rakete.Je mešanica žvepla, oglja in kalijevega nitrata.Koliko česa ti pa ne povem, da ti ne raznese česa 1 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. september 2010 Prijavi Deli 5. september 2010 No, seveda kakor zelis. Kdo pa te sili. Samo, saj si sam vrgel kost ko si govoril o koncentratu alg. Razumem pa, da je tvoja poslovna skrivnost.A neglede na to, govoris o zdravju, in ce govoris o zdravju, bodo ljudje sprasevali. In ce jim ne znas odgovort, jim das prostor, da si mislijo kar zelijo.To pa nedvomno prinese spet dolocene vibre, tako tebi zeljenje kot nezeljene. In ker si ti tisti ki nekaj hoce, ki v prostor vnasa nekaj, na nek nacin zelis od ljudi da ti zaupajo in ti dajo del svoje energije (denar); je torej morda pomebno, da si tega zaupanja tudi vreden. In ce ne znas odgovorit kar te vprasajo tako, da v njih ne vzbujas obcutka prikrivanja, ignoriranja itn, potem bos bolj tesko zaupanja vreden, se posebej ne pri ljudeh ki razmisljajo s svojo glavo in so ze po defoltu bolj nezaupljivi.Namrec ljudje preizkusajo koliko si odvezan od pridobitnistva, koliko zelis dat sebe in kaj dobijo zato, da oni dajo sebe v zameno. Če te daje ta radovednost, moraš razumeti, da tega ne bom objavljal kar na internetu. 1 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. september 2010 Prijavi Deli 5. september 2010 Samo, saj si sam vrgel kost ko si govoril o koncentratu alg. Free, ekstrahiranje ni enako, kot koncentriranje in ker kemije in fizike ne poznaš, si v glavi takoj videl nek svoj koncentrat iz tvojega repertoarja.Jaz o nobenem koncentratu nikjer ne pišem, zato obdrži svoje pridige zase in tvoje nepismene somišljenike. 2 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 5. september 2010 Prijavi Deli 5. september 2010 Free, ekstrahiranje ni enako, kot koncentriranje in ker kemije in fizike ne poznaš, si v glavi takoj videl nek svoj koncentrat iz tvojega repertoarja.Jaz o nobenem koncentratu nikjer ne pišem, zato obdrži svoje pridige zase in tvoje nepismene somišljenike. bedak... očitno si pozabil kaj si napisal v deklaracijo. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 5. september 2010 Prijavi Deli 5. september 2010 SOL BIOCODE° BIOCODE° je zaščitena blagovna znamka idealne mešanice različnih frakcij naravnih morskih soli in je take sestave, da je na zgornji meji okusa slanosti razmerje med kalorijami in elektroliti v hrani optimalno, česar se z običajnimi jedilnimi solmi ne da doseči. V ekstraktu morskih alg vsebuje tudi jod v naravni obliki in v naravni količini. Po Pravilniku o kakovosti soli spada BIOCODE° med nerafinirane, nemlete, nejodirane morske soli, je evropskega porekla in je ročno pridelana in polnjena. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. september 2010 Prijavi Deli 5. september 2010 ja, ok, pac ekstrakt. torej ne spremeni dejstva.Free, ekstrahiranje ni enako, kot koncentriranje in ker kemije in fizike ne poznaš, si v glavi takoj videl nek svoj koncentrat iz tvojega repertoarja.Jaz o nobenem koncentratu nikjer ne pišem, zato obdrži svoje pridige zase in tvoje nepismene somišljenike. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 5. september 2010 Prijavi Deli 5. september 2010 ja, ok, pac ekstrakt. torej ne spremeni dejstva. jup. ne dosti...čeprou bi blo zanimiv slišat, kje alge nabavlja in kje to ekstra ali koncentrira... u bistwu nima veze, k itaq naklada . ekstrahirati -am dov. in nedov. (i) 1. kem. izločiti snov iz trdnih ali tekočih zmesi s topilom tako, da se pri tem kemično ne spremeni, izlužiti: ekstrahirati olja iz semen; ekstrahirati z alkoholom 2. med. izpuliti, izdreti, izvleči: ekstrahirati zob ########################################## koncentrirati -am nedov. in dov. (i) 1. večati količino, množino česa na določenem mestu, območju; osredotočati, kopičiti: koncentrirati industrijo v obmorskem predelu; vlada koncentrira vojaške enote ob meji / razdrobljena finančna sredstva bi bilo treba koncentrirati; trgovina se koncentrira predvsem na industrijsko razvita področja 2. odstranjevati iz snovi (večji del) tekočine in odvečnih sestavin: koncentrirati živila * kem. koncentrirati kislino, raztopino povečevati količino raztopljene snovi v raztopini z odstranjevanjem topila; metal. koncentrirati rudo odstranjevati iz nje večji del nekakovostnih sestavin, bogatiti rudo koncentrirati se (miselno) zbirati se, osredotočati se na kaj: imel je toliko časa, da se je lahko koncentriral / ženske se pri delu bolj koncentrirajo kot moški / ves se je koncentriral na to opravilo // v zvezi z na usmerjati prizadevanje, aktivnost: koncentrirali smo se samo na najvažnejše naloge; letalstvo se je koncentriralo na sovražnika ob njegovem izkrcavanju koncentriran -a -o: močno koncentrirana solna kislina; sir vsebuje vse bistvene sestavine mleka v koncentrirani obliki; celotna proizvodnja je koncentrirana na enem prostoru Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. september 2010 Prijavi Deli 5. september 2010 SOL BIOCODE° BIOCODE° je zaščitena blagovna znamka idealne mešanice različnih frakcij naravnih morskih soli in je take sestave, da je na zgornji meji okusa slanosti razmerje med kalorijami in elektroliti v hrani optimalno, česar se z običajnimi jedilnimi solmi ne da doseči. V ekstraktu morskih alg vsebuje tudi jod v naravni obliki in v naravni količini. Po Pravilniku o kakovosti soli spada BIOCODE° med nerafinirane, nemlete, nejodirane morske soli, je evropskega porekla in je ročno pridelana in polnjena.Točno, da bi razumeli tudi moški , kajti obvezna deklaracija je samo to:Po Pravilniku o kakovosti soli spada BIOCODE° med nerafinirane, nemlete, nejodirane morske soli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 5. september 2010 Prijavi Deli 5. september 2010 ok. da bi razumeli tudi moški, plis najprej pojasni besedo biocode. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. september 2010 Prijavi Deli 5. september 2010 ekstrahirati zobE, to bi bila zate pravilna ekstrakcija, postopek imaš tu SALE, SALUTI! No, Sale, pa sva pri koncu.Lepo sva kramljala, povsod vtikala nos.Naj nama nihče ne zameri.Časi, ko so te pribili na križ, na grmadi zažgali, poslali na gole otoke, pa so tudi že mimo.Pa tudi Hipokrata, niti Nobela, ne bo.Sama žalost, ti rečem, v tej tržni demokraciji, kjer je pred proizvodom potreba, če ga ni, najprej kupca narediti.Tudi za lek.Pa verjemi komu, če moreš.Spočetka tudi tebi ne bodo, ker jih bo strah.Pa veš, da je tudi mene bilo.Če bi mi kdo, ne ti, ki te razumem, pred letom osorej ponujal sol za zdravilo, bi mu dal eno na gobec.No, vidiš Sale, taki smo ljudje.Najraje se bojimo. Pretepamo. In trpimo. Vse zaradi soli. 136 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. september 2010 Prijavi Deli 5. september 2010 ok. da bi razumeli tudi moški, plis najprej pojasni besedo biocode.To je biološka koda za odpiranje programov presnove v tvoji glavci, če imaš kaj soli v njej.Če je nimaš, pa ne grizi, najprej jo liži, da jo napolniš 1 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 5. september 2010 Prijavi Deli 5. september 2010 Zakaj bi ti morju dodajala nekaj, kar je že v njem?Količinsko zadošča že homeopatska količina biokode za odpiranje programov presnove, ki jih biokoda sproža preko brbončic na jeziku.C vitamin kot vitamin pa vnašaš v organizem ti sama z uživanjem surovega sadja in zelenjave in surovimi začimbami, ki jih dodajaš kuhani hrani pod 65°C istočasno z biocode soljo.Vse sem ti v knjigi napisal, samo prebrati jo moraš.Edino, česar v knjigi ni, je postopek pridobivanja, kar pa za potrošnike sploh ni pomembno.Če te daje ta radovednost, moraš razumeti, da tega ne bom objavljal kar na internetu. Seveda me daje radovednost, če nekdo hvali nek izdelek želim vedeti točno kako pride do njega in kaj vsebuje. Zakaj to ne bi objavil na internetu ? Če je zadeva res dobra, se bo še bolj prodajala. Sol sama ne vsebuje c vitamina, ga pa verjetno poleg joda vsebuje tvoj ekstrakt alg, ki ga dodajaš. Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 5. september 2010 Prijavi Deli 5. september 2010 zakaj se je se sol uporabljala kot za smodnik? ceste v poledici? doloceno zdravljenje? klistir? En dober link o zgodovinski uporabi soli http://www.compat.or...oraba_soli.html Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. september 2010 Prijavi Deli 5. september 2010 Seveda me daje radovednost, če nekdo hvali nek izdelek želim vedeti točno kako pride do njega in kaj vsebuje. Potem te bom pač moral razočarati, takih podatkov ne boš dobila za noben proizvod kar na internetu.Če pa misliš, da je biodieta popularna zato, ker bi jo hvalil jaz, ne pa uporabniki, ki jih je vsak dan več, si pa oglej kakšno mojo TV oddajo v živo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 5. september 2010 Prijavi Deli 5. september 2010 Potem te bom pač moral razočarati, takih podatkov ne boš dobila za noben proizvod kar na internetu.Če pa misliš, da je biodieta popularna zato, ker bi jo hvalil jaz, ne pa uporabniki, ki jih je vsak dan več, si pa oglej kakšno mojo TV oddajo v živo. Ja pa kaj še bo ravno obratno držalo, za primer; osebno zelo rada kupujem in uporabljam izdelke s planet bio in to ravno zato, ker je vse lepo razloženo, od načina pridelave do točnih vsebnosti živil. Lahko preveriš. Sem pogledala eno tvojo oddajo, ni ravno enakovredno razdeljena, ta sol ki jo uporabniki dobijo, kdor kaj vpraša dobi en paket, kdor poda izkušnjo pa tri. Ko pa ravno omenjaš oddajo sem pa se nasmejala kako gredo vprašanja po vrstnem redu, če ne prej pa pri zadnjem, vsak reče ja in seveda potrebuje sol. -imate težave s ščitnico-a vas kaj zgaga peče -kaj pa teža-je prevelika -a vas kaj statična elektrika trese Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. september 2010 Prijavi Deli 5. september 2010 osebno zelo rada kupujem in uporabljam izdelke s planet bioS Primožem sva enaka prijatelja kot z Marso, se pa strinjam, da je portal Svet je lep bolj komercialno usmerjen od LN, kar se mi zdi tudi normalno.Čisto preprosto.Marsa je ženska, Princ je moški, oba sta pa izredna človeka.Princ ne dopušča praznih diskusij, Marsa pa vse, kar daje LN poseben čar, SJL-pu pa moško strogost.Morda sem naredil napako, ko sem Marsi predlagal donacijo za portal s paketi, skoraj vsi lunatki so napadli njo, ne mene.Princ še v redni prodaji nima mojih paketov biodieta, ima jih pa portal Radost bivanja z izrednim uspehom, kjer mene z dolgim jezikom ni.Vidiš, taka je ta stvar in jaz ti nič ne pravim, da ne kupuj in uporabljaj to, kar ti je všeč.Kar pa praviš o mojih oddajah na NET TV v torkih ob 21h Kristalno jasno, prav uživam v njih, saj se v njih potrjujejo vse moje hipoteze, ki sem jih v knjigi postavil pred desetimi leti.Niso pa klici v oddajo poceni, zato mislim, da je prav, da vsak dobi za vztrajnost tudi moje darilo.Vse gre v materialne stroške.Tudi LN je v nekem smislu podjetje in ni nobenega razloga, da bi morala Marsa iz svojega žepa financirati tako lep in prijeten forum in izgubljati svoj čas in energijo na svojo škodo.Samo zato, ker je ženska s širokim srcem.Vsaj ti bi morala to razumeti, če že fantje tega niso sposobni.Kako ti je pa ime na SJL? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 5. september 2010 Prijavi Deli 5. september 2010 S Primožem sva enaka prijatelja kot z Marso, se pa strinjam, da je portal Svet je lep bolj komercialno usmerjen od LN, kar se mi zdi tudi normalno.Čisto preprosto.Marsa je ženska, Princ je moški, oba sta pa izredna človeka.Princ ne dopušča praznih diskusij, Marsa pa vse, kar daje LN poseben čar, SJL-pu pa moško strogost.Morda sem naredil napako, ko sem Marsi predlagal donacijo za portal s paketi, skoraj vsi lunatki so napadli njo, ne mene.Princ še v redni prodaji nima mojih paketov biodieta, ima jih pa portal Radost bivanja z izrednim uspehom, kjer mene z dolgim jezikom ni.Vidiš, taka je ta stvar in jaz ti nič ne pravim, da ne kupuj in uporabljaj to, kar ti je všeč.Kar pa praviš o mojih oddajah na NET TV v torkih ob 21h Kristalno jasno, prav uživam v njih, saj se v njih potrjujejo vse moje hipoteze, ki sem jih v knjigi postavil pred desetimi leti.Niso pa klici v oddajo poceni, zato mislim, da je prav, da vsak dobi za vztrajnost tudi moje darilo.Vse gre v materialne stroške.Tudi LN je v nekem smislu podjetje in ni nobenega razloga, da bi morala Marsa iz svojega žepa financirati tako lep in prijeten forum in izgubljati svoj čas in energijo na svojo škodo.Samo zato, ker je ženska s širokim srcem.Vsaj ti bi morala to razumeti, če že fantje tega niso sposobni.Kako ti je pa ime na SJL?kakšen genij u kratkih hlačah...hwališ jo, da je pametna, istočasno pa prčakuješ, da se bo stopila u tvoji osladi Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. september 2010 Prijavi Deli 5. september 2010 hwališ jo, da je pametna, istočasno pa prčakuješ, da se bo stopila u tvoji osladi Janko, bodi pozoren do ženske, če ne želiš pristati med svojimi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 5. september 2010 Prijavi Deli 5. september 2010 Janko, bodi pozoren do ženske, če ne želiš pristati med svojimi od goljufa in nakladača kot si ti... ne rabim naswetov, pa magari pristanem med swojimi, čeprou ne wem, kere maš u mislih...u bistvu čist želim, da bi blo več takih, kot sem jaz Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. september 2010 Prijavi Deli 5. september 2010 u bistvu čist želim, da bi blo več takih, kot sem jaz Nimam nič proti, med tvojimi pa mene ne bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.