kokotec 6. september 2010 Prijavi Deli 6. september 2010 od goljufa in nakladača kot si ti... ne rabim naswetov, pa magari pristanem med swojimi, čeprou ne wem, kere maš u mislih...u bistvu čist želim, da bi blo več takih, kot sem jaz Janko!!!!!! Pa s kom se ti to družiš? A me mora kaj skrbet? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 6. september 2010 Prijavi Deli 6. september 2010 S Primožem sva enaka prijatelja kot z Marso, se pa strinjam, da je portal Svet je lep bolj komercialno usmerjen od LN, kar se mi zdi tudi normalno.Čisto preprosto.Marsa je ženska, Princ je moški, oba sta pa izredna človeka.Princ ne dopušča praznih diskusij, Marsa pa vse, kar daje LN poseben čar, SJL-pu pa moško strogost.Morda sem naredil napako, ko sem Marsi predlagal donacijo za portal s paketi, skoraj vsi lunatki so napadli njo, ne mene.Princ še v redni prodaji nima mojih paketov biodieta, ima jih pa portal Radost bivanja z izrednim uspehom, kjer mene z dolgim jezikom ni.Vidiš, taka je ta stvar in jaz ti nič ne pravim, da ne kupuj in uporabljaj to, kar ti je všeč.Kar pa praviš o mojih oddajah na NET TV v torkih ob 21h Kristalno jasno, prav uživam v njih, saj se v njih potrjujejo vse moje hipoteze, ki sem jih v knjigi postavil pred desetimi leti.Niso pa klici v oddajo poceni, zato mislim, da je prav, da vsak dobi za vztrajnost tudi moje darilo.Vse gre v materialne stroške.Tudi LN je v nekem smislu podjetje in ni nobenega razloga, da bi morala Marsa iz svojega žepa financirati tako lep in prijeten forum in izgubljati svoj čas in energijo na svojo škodo.Samo zato, ker je ženska s širokim srcem.Vsaj ti bi morala to razumeti, če že fantje tega niso sposobni.Kako ti je pa ime na SJL? Na svet je lep bolj sledim člankom, forum pa občasno kaj preberem, sodelujem pa zaenkrat ne. Planet bio sem dala za primer izdelkov kako lep je opis pridelave in vsebnosti vse od a do ž in to je zame bistvenega pomena, ko se odločam za nakup. Za tvojo sol se ve samo za kaj vse pomaga in zakaj vse jo nekomu primankuje. Sedaj mešaš malo težave foruma v debato, ki ni imela s tem nič veze. Sama nimam nič proti donaciji in s tem ni nič narobe, tako kot sta se odločila z Marso sta se in nikoli nisem to omenjala, kaj šele napadala. 1 Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. september 2010 Prijavi Deli 6. september 2010 Planet bio sem dala za primer izdelkov kako lep je opis pridelave in vsebnosti vse od a do ž in to je zame bistvenega pomena, ko se odločam za nakup. Ne me farbat, pokaži mi en izdelek, ki ima vse to opisano, kar praviš.Sem pogledal opis tega, še deklaracije nima, kaj šele vse ostalo.http://www.planetbio.si/superhrana/naravna-sol/himalajska-sol.htmlAmpak, ne razumi me napačno, ti nič ne pravim, da ne kupuj izdelkov tam, tudi tega ne, da ne kupuj coca cole, čeravno se ti še sanja ne, kaj je v njej in kako se proizvaja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. september 2010 Prijavi Deli 6. september 2010 Ne me farbat, pokaži mi en izdelek, ki ima vse to opisano, kar praviš. pa se tebi zdi, da imaš moralno prawico kej tacga napisat? veš... v vsaki otroški seminarski nalogi je potrebno navesti vire informacij, citate, avtorje...kaj pa ti? polna knjiga enih dejstev? od kod? si sam naredil kako raziskavo, štdijo?. pa res misliš, da si kaj pogruntal?čisto vse si pokradel. stoletja stara znanja, članke iz revij, knjig... predelal, da se poklopi v tvoj kontekst, ki je itak odkrivanje tople vode...kako bi pa ti sebe ocenil? Janko!!!!!! Pa s kom se ti to družiš? A me mora kaj skrbet? hehe...sem s swojo družbo kr zadovoljen.zame te pa lahko zelo skrbi, ampak samo, če v tem uživaš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. september 2010 Prijavi Deli 6. september 2010 meni se tudi to zdi pomembno.Ja pa kaj še bo ravno obratno držalo, za primer; osebno zelo rada kupujem in uporabljam izdelke s planet bio in to ravno zato, ker je vse lepo razloženo, od načina pridelave do točnih vsebnosti živil. 1 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. september 2010 Prijavi Deli 6. september 2010 Točno, da bi razumeli tudi moški , kajti obvezna deklaracija je samo to:Po Pravilniku o kakovosti soli spada BIOCODE° med nerafinirane, nemlete, nejodirane morske soli. Ne me farbat, pokaži mi en izdelek, ki ima vse to opisano, kar praviš.Sem pogledal opis tega, še deklaracije nima, kaj šele vse ostalo.http://www.planetbio...lajska-sol.htmlAmpak, ne razumi me napačno, ti nič ne pravim, da ne kupuj izdelkov tam, tudi tega ne, da ne kupuj coca cole, čeravno se ti še sanja ne, kaj je v njej in kako se proizvaja. sem klinkil še jaz in ti pobarval in powečal. veš... tko sem mislu, da boš ti meni, k prawiš, da sem nepismen, pobarval, kje v tvoji knjigi piše, da so reke, jezera in morja polna vitamina-c. Himalajska sol (nemleta, kristalna, ročno kopana, brez primesi) 300g http://www.planetbio.si/slike/himalajska-sol.jpgNEMLETA, V ZRNIH Rožnato himalajsko kristalno sol kopljejo ročno, brez uporabe eskplozivnih sredstev. Uporablja se za rehidracijo, mineralizacijo in razstrupljevanje telesa. 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Kaktus 6. september 2010 Prijavi Deli 6. september 2010 ...Kako ti je pa ime na SJL?Zanimivo. Stanko, ti je crknil kakšen avtokontroler? 1 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. september 2010 Prijavi Deli 6. september 2010 ti je crknil kakšen avtokontroler?Meni ne, tebi pa očitno, če misliš, da lahko kot anonimec pišeš, kar ti pade na pamet. 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. september 2010 Prijavi Deli 6. september 2010 sem klinkil še jaz Pa, kdo je tebe zopet kaj vprašal?Mimogrede, kar si zalimal, ni nikakršna deklaracija po Pravilniku o kvaliteti soli, tisto ročno delo pa lahko opravljajo tudi pakistanski otroci za pest riža na dan. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. september 2010 Prijavi Deli 6. september 2010 o stanko prejle sem vidu un banner ta vijolični... ko se skos kle gor pojavlja...in piše nekako tkole:hujšate ali se redite... biodieta prava pot do lepote in zdravja. dieta z garancijo pa bi uprašu, če loh mal pojasniš.sploh garancija me zanima? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. september 2010 Prijavi Deli 6. september 2010 Pa, kdo je tebe zopet kaj vprašal?Mimogrede, kar si zalimal, ni nikakršna deklaracija po Pravilniku o kvaliteti soli, tisto ročno delo pa lahko opravljajo tudi pakistanski otroci za pest riža na dan. ti.... da te zanimajo pakistanski otroci???? enkrat si sam reku, da ne boš širil prodaje, da imaš zase zadosti!!!!!vidiš kako povezavo? jaz jo in to tako, da te je lahko sram. sej te ne bo, ker maš zlo debelo kožo, ampak stanko... vse se vrača vse se plača.... a si to tut kje v vsevedni knjigi napisal al od koga prepisal? kar pa je nalimano, bo vsem bralcem jasno, samo tebi ne, ker ti je očitno sol razjedla kako lajtungo.... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. september 2010 Prijavi Deli 6. september 2010 pa bi uprašu, če loh mal pojasniš.sploh garancija me zanima?Lahko, to je en star banner, ko sem imel na svoji strani še ponudbo z garancijo vračila kupnine, če kdo ne bi dosegel želenih učinkov z biodieto.Ker te garancije nihče nikoli ni vnovčil, sem jo umaknil, ker je očitno brezpredmetna.Bom prosil Marso, da ta banner umakne.Hvala za opozorilo, sam tega še opazil nisem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. september 2010 Prijavi Deli 6. september 2010 Sstane ne se dat tem analitičnim potuhnjencem, ki mirno spremljajo tv programe in radijo postaje itd. itd. in potem se lotijo nekoga, ki jim kvari njihov umišljen rožnat pogled na sončne planjave. Dvojna morala. nekako se rajš strinjam, kt karkoli ugovarjam sej... zjutraj je vedno vse drgač Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. september 2010 Prijavi Deli 6. september 2010 Lahko, to je en star banner, ko sem imel na svoji strani še ponudbo z garancijo vračila kupnine, če kdo ne bi dosegel želenih učinkov z biodieto.Ker te garancije nihče nikoli ni vnovčil, sem jo umaknil, ker je očitno brezpredmetna.Bom prosil Marso, da ta banner umakne.Hvala za opozorilo, sam tega še opazil nisem sej si bil še marsikaj opozorjen, pa nočeš videt... ampak sej še boš. garant. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Kaktus 6. september 2010 Prijavi Deli 6. september 2010 Meni ne, tebi pa očitno, če misliš, da lahko kot anonimec pišeš, kar ti pade na pamet.Stanko, ne zavajaj publike. Glede moje anonimnosti spodaj v linkih vse piše, tako da sva midva skoraj edina z znanim poreklom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. september 2010 Prijavi Deli 6. september 2010 Stanko, ne zavajaj publike. Glede moje anonimnosti spodaj v linkih vse piše, tako da sva midva skoraj edina z znanim poreklom.Zvonko, nisem vedel, sedaj sem pogledal in se mi zdi, da si ti Zvone Rovšek.Če si, pa zalepi namesto kaktusa svojo fotko v avatar, kaj se boš skrival.Pa še kak 20 evrski kaktus doniraj za LN, tebe se ne bodo tako lotili, kot so se mene, ker bodeš 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. september 2010 Prijavi Deli 6. september 2010 Se najdem v povedanem in cist stirnjam. A mnenja o tem kdaj so meje prekoracene so tudi razlicne. Tako kot je na razlicnih nivojih lahko resnica razlicna.Meni je marsikej postalo bolj jasno danes, kar sem prej le intuinitivno zaznaval ze dolgo casa in tudi se pripravljal ze pred casom, zakaj se je zgodilo tule kar se je in se se dogaja tule. Tako da ja, lahko je bit pameten, ce vidis celo sliko Sstane ne se dat tem analitičnim potuhnjencem, ki mirno spremljajo tv programe in radijo postaje itd. itd. in potem se lotijo nekoga, ki jim kvari njihov umišljen rožnat pogled na sončne planjave. Dvojna morala. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Kaktus 6. september 2010 Prijavi Deli 6. september 2010 Zvonko, nisem vedel, sedaj sem pogledal in se mi zdi, da si ti Zvone Rovšek.Če si, pa zalepi namesto kaktusa svojo fotko v avatar, kaj se boš skrival.Pa še kak 20 evrski kaktus doniraj za LN, tebe se ne bodo tako lotili, kot so se mene, ker bodeš http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gifDrži. Moj avatar je skoraj bolj znan kot moja faca in je enak po vseh forumih. Kaktus bo dobila Marsa, ti pa dobiš enega takega na posodo za deset minut namesto stola. Sicer se mu reče 'taščin stol', ampak prekašaš tujdi najbolj jezične tašče in ti bo kar pristajal. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_evil.gif Niso se te lotili zastonj. Kar seješ, to žanješ, Stane. Ravno lepega spomenika si nisi postavil tukaj. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif Za tiste, ki niso razumeli: ni ravno spodobno, da tukajšnje uporabnice navajaš, da ti povejo svoje nicke na drugih forumih. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon21.gif 3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. september 2010 Prijavi Deli 6. september 2010 Ja, ti revcek bogi. potem ko si dobival šuse pozornosti in energije, ko si konstantno provociral, ti je bilo res hudo ane. Revez. Nikoli dovolj, kakopak. Lotil si se predvsem ti s tvojimi prepricanji celega foruma. Malo premisli o tem. Se pa dejansko ze pretirava z vsem skupaj obojestransko. Ocitno ti je res ali za prodajo al pa te mal mede, ce se vedno tolk vztrajas tule se it.In jasno, sem hotu vedet jaz, je hotu janko. resno hotu, ne zato da bi ti tezil, torej z dobrimi nameni izvedet kaj in kako. Pa tudi o tem malo premisli, kaksne odnos imas do tistih, ki si hocjo pridet na jasno zadevi o soli tako, da te vprasajo zaradi tvojih trditev.Ampak itaq nima smisal, ker si tako jako preprican, da se te je se bog usmilil. Kaktus ti je lepo povedal. Pa hvala da sem se od tebe ucil, da je bog res na strani pogumnih, pa ce so se tolk premaknjeni kot ti. Pa hvala da sem od tebe zvedu da obstajajo "zdrave in nezdrave soli". Sicer bi do tega itaq sam prisel, ker po defoltu izbiram rajsi vse kar je naravno, ampak useen. Pa lep pozdrav, in resnicno upam da bo tvoja sol koristila cimvecim ljudem namrec to verjamem, ter da bos morda sposoben premaknit se iz tocke kjer si se kam drugam, tako da bodo tvoji nasveti ljudem tudi javno bolj modri kot sedaj, in rajsi usmerjeni predvsem na samo sol , kot pa splosno medicinsko znanje. ... lotili, kot so se mene, Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. september 2010 Prijavi Deli 6. september 2010 Drži. Moj avatar je skoraj bolj znan kot moja faca in je enak po vseh forumih. Kaktus bo dobila Marsa, ti pa dobiš enega takega na posodo za deset minut namesto stola. Sicer se mu reče 'taščin stol', ampak prekašaš tujdi najbolj jezične tašče in ti bo kar pristajal. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_evil.gif Niso se te lotili zastonj. Kar seješ, to žanješ, Stane. Ravno lepega spomenika si nisi postavil tukaj. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif Za tiste, ki niso razumeli: ni ravno spodobno, da tukajšnje uporabnice navajaš, da ti povejo svoje nicke na drugih forumih. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon21.gifVajenček, ne pametuj, sem na tem forumu skoraj od začetka in ti si si na meni postavil z nekaj svojimi posti slabši spomenik, kot jaz v sedmih letih.Z donacijo pa nisem mislil enega kaktusa v dar Marsi, ampak toliko kaktusov, kot jih bodo lunatke kupile od tvoje vrtnarije preko LN.Če boš pa sedaj povedal, da nisi tu zaradi reklamiranja bodic, se ti bodo pa še koze smejale 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. september 2010 Prijavi Deli 6. september 2010 Pa lep pozdravTi se zame in moje gledalce ne sekiraj, glej jutri mojo oddajo v živo "Kristalno jasno" ob 21h na NET TV in boš morda izvedel kaj, česar še ne veš 1 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. september 2010 Prijavi Deli 7. september 2010 Jup, vedno je treba srat ravno toliko, da čez kup vidiš. zna bit. to verjetno še najbolj dobro ve ta, ki je že sral preweč in se pol z nosom zaletel u swoj drek sej u bistvu... kr dober naswet si dala kle stanetu... ker on definitivno dela velike kupe sranja okrog sebe, od koder ne bo pršou ven neosmrajen Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. september 2010 Prijavi Deli 7. september 2010 Ti se zame in moje gledalce ne sekiraj, glej jutri mojo oddajo v živo "Kristalno jasno" ob 21h na NET TV in boš morda izvedel kaj, česar še ne veš hehe stanko ti si en smeško z nacistično logiko, da je treba ljudem ubijat u glavo, dokler ne verjamejo, kar jim tumbaš. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 7. september 2010 Prijavi Deli 7. september 2010 Ne me farbat, pokaži mi en izdelek, ki ima vse to opisano, kar praviš.Sem pogledal opis tega, še deklaracije nima, kaj šele vse ostalo.http://www.planetbio...lajska-sol.htmlAmpak, ne razumi me napačno, ti nič ne pravim, da ne kupuj izdelkov tam, tudi tega ne, da ne kupuj coca cole, čeravno se ti še sanja ne, kaj je v njej in kako se proizvaja. Kaj nima vse piše kar potrebuješ vedeti, za druge si očitno bolj zahteven kot zase. Vse piše kje je izkopana, kako in kaj vsebuje, sicer si izbral izdelek, ki je samo sol brez primesi in tudi dodatkov. Imaš še izdelke, sama sem kupila spirulino ravno zato ker je opisan natančen postopek pridelave;http://www.planetbio...-spirulina.htmlhttp://www.planetbio.si/blog/spirulinahttp://www.planetbio...creative-nature prav tako ječmenovo travo http://www.planetbio...nova-trava.html imam pa tudi presno kremo http://www.planetbio...-za-zenske.html, kjer je napisana sestava kreme. Coca cola pa je dobra za čiščenje straniščne školjke odstrani ves vodni kamen Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. september 2010 Prijavi Deli 7. september 2010 Coca cola pa je dobra za čiščenje straniščne školjke odstrani ves vodni kamen uf...kle pa zlo šepaš čak... te bo janko mal pouču na hitr če gre k bureku jogurt... gre k toastu c.cola. zlo fajn se meša z rumčkom, refoškom, v sili tut s pirčkom... ne zdej do stropa skakat... to vse iz naslowa čim lažje čim več čim hitrej dol sprawit eni ga clo mešajo z burboni , še wečji geniji z fake brandyji ala stock ampak za drug dan nč ne obljubljam vrhunskega razpoloženja in počutja ps. kle ne pomaga pa čist nobena sol 2 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.