Guest sstane 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Da bodo še drugi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Sstane, Marsa Bo zgleda res treba ubost tole zdravo sol Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 hehe pri nas sploh ne vesta, da že nekaj mesecev solimo s to soljo, mislita da samo zase, hehe, sem zvita... samo hm Stane kako naj kremenatelce solim potem... da ne opazi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Enostavno, predstavi jih kot super francosko spcialiteto Sol zdrobi z nežnimi prsteci ali z lesenim predmetom, posoli in popopraj in pokapljaj z limoninim sokom ko so pečeni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 super, torej z lesenimi prsti, pa bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Ja, pa zase obdrži Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Hehe, kolk so ženske varljive to ni res zdej vsaj točno vem da je notr... v moji hrani prava sol, ampak za to sem si mogu začet sam kuhat :xx!: Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Ej, Nino, si še mlad, ženska te rodi, ženska te ljubi, ženska te zapusti, vse je v njenih rokah Ampak, so pa lepe, sladke, sočne, prepovedan sad Kaj bi brez njih in one brez nas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Sej strupa mu še ne mislim podtaknit evo mu je bilo zelo všeč večerjica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Ej, Nino, si še mlad, ženska te rodi, ženska te ljubi, ženska te zapusti, vse je v njenih rokah Ampak, so pa lepe, sladke, sočne, prepovedan sad Kaj bi brez njih in one brez nas ampak dovolj star da razumem vse točke hehe... seveda spustil si .... nam zliva strup v hrano... no pravzaprav "moje ženske" mi še niso kuhale... ampak pustmo to... kako daš pa sol v palačinke? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Ne pozabi, da živali jedo surovo meso, v katerem je mnogo biokode, zdrave soli Heja, naš maček, je tiste zadevšne iz vrečke... obdelano in to, dvomim da je notr zdrava sol misliš da bi bilo dobro mu mal nasolit hrano? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Premisli sam, jaz ti nič ne povem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 :o|o: Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 Imam velik problem, saj mi je zdravnik po mojih težavah "doma" ugotovil erektilno disfunkcijo in predpisal zdravila, ki imajo silnedafil. .....se glasi vprašanje na mojem forumu. Če zna kdo kaj svetovati, naj nesrečnežu svetuje, prosim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 ... pismu ce posiljas, daj vsaj link... :o|o: a ne mors pa tle vprasat? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 klikni na 100% pod moške težave Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 Hmmmm ops še dobr da pr mojih letih.... nič ne vem o tem al pa na žalost ... kaj a sol ne pomaga? ej nevem če gledamo stvar tako da je to pač zaprtje druge čakre, men pa je slani napitek lepo odpru vse čakre... se vprašam zakaj nebi probla enega slanega napitka zdaj pa kot ve, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 stane, al je možno,da mi tvoja sol pomaga pri izboljšavi vida....sm že nekajkrat pozabu očala doma, pa se mi zdi, da sm kr jasno vidu.....je to možn? ....men se zdi, res! na daljavo vidm kr čisto sliko...zdele,ko tipkam, nim očal gor, ker vidm kristalno Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 Stane, ali jemanje tvoje soli zagotovi preventivo..ojača obrambni mehnizem celic....To vemo!s tem pa,ko nastane kakšna vidna, zunanja ( tudi notranja) poškodba, se rana pri takem človeku prej zaceli,kot pa pri človeku, ki ne uporablja tvoje˝ soli?...Lahko povem o sončnih opeklinah,ki se je precej hitro pomirila˝ oz. hitro popusti opeklina in prec začne tut koža se celit, srbet Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 škoda da nekaterim ne generira možganskih celic Generira pa spolne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 stane, al je možno,da mi tvoja sol pomaga pri izboljšavi vida....sm že nekajkrat pozabu očala doma, pa se mi zdi, da sm kr jasno vidu.....je to možn? ....men se zdi, res! na daljavo vidm kr čisto sliko...zdele,ko tipkam, nim očal gor, ker vidm kristalno Drži, nisi izjema, vsak, ki bo pozoren, bo to opazil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 Stane, ali jemanje tvoje soli zagotovi preventivo..ojača obrambni mehnizem celic....To vemo!s tem pa,ko nastane kakšna vidna, zunanja ( tudi notranja) poškodba, se rana pri takem človeku prej zaceli,kot pa pri človeku, ki ne uporablja tvoje˝ soli?...Lahko povem o sončnih opeklinah,ki se je precej hitro pomirila˝ oz. hitro popusti opeklina in prec začne tut koža se celit, srbet Seveda, mnoge ženske so hvaležne za ta učinek. Poglej na moj forum. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 Stane ,nardu ti bom eno presenečenje,Zbrau ti bom vse zapiske v nek abecedni vrstni red Bu, zelo ti bom hvaležen, posebej še, ker sem izgleda nekaterim toliko stopil na žulj, da so postali že kar panični ob pomisli, da utegne biti vse res, kar piše v knjigi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 ...večina rabi direkt rezultate,njihova neučakanost je prevlka......Saj jih dobi, seveda pa ne na ta način, da zdravo sol gleda od daleč in se prička z mano, ali je res, kar pišem v knjigi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.